Paspas Haberleri

20 liraya paspas, 50 liraya tencere! Saatlerce bekleyip izdihamın ortasında kaldılar

Bursa’da bir züccaciye mağazasının açılışına gelen vatandaşlar, 20 liraya paspas, 50 liraya tencere alabilmek için saatlerce sıra bekledi. Zaman zaman yaşanan izdihamı görevliler önledi.

Finans 2024-02-03 14:58:57

Eskişehir'de sahipsiz kediyi sopayla öldüren şüpheliye ev hapsi

Eskişehir'de sahipsiz bir kediyi paspas sopasıyla vurup öldürdüğü belirlenen şüpheli hakkında ev hapsi kararı verildi.

Yurthaber 2024-01-26 13:58:46

Büyük yaşam alanları için olmazsa olmaz! DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas'ı sizin için inceledik

Hızlı, pratik ve etkili temizlik sunan, yüksek teknoloji ürünü bir robot süpürge mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Büyük yaşam alanlarına sahip olanların ilk tercihleri arasında yer alan DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas, temizliği kolaylaştırırken aynı zamanda zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 2023-11-23 15:38:31

O sırada dükkanının önünü siliyordu! Kavgayı görünce... Paspas sopasıyla ayırdı

Bursa'da kuyumcu, ‘yan bakma’ bahanesiyle kavga eden iki genci, paspas sopasıyla müdahale ederek ayırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 2023-07-28 17:51:12

Sıfır araç almak istedi, karşısına 3 farklı fiyat çıktı: Katakulliye getirildim! Gazeteci Emre Özpeynirci: Ne yazık ki şu an Türkiye'de...

Bayilerde sıfır otomobil bulmak zorlaştı. Bulabilenler de bayilerde başka bir engele takılıyor. Araçlar liste fiyatından yüksek bir fiyata satılıyor. Birçok bayi aradaki farkı elden talep ediyor. Sıfır araç almak isterken karşılaştığı durumu anlatan Cihangir Aykoç, "Paspas, boya koruma, yağmur sensörü gibi sebeplerle küçük küçük tutarlarla artı bedel yaratıp onu da elden alıp kar yaratmaya çalışıyorlar" dedi.

Haber 23-03-23 06:46

Arabanızın tüm havasını değiştirecek en iyi oto paspas çeşitleri

Herkes aracının temiz ve düzenli olmasını ister. Bu nedenle otomobildeki aksesuarların kaliteli, uzun ömürlü ve kolayca temizlenebilir olması gerekir. Araç içinde en çok kirlenen yerler paspaslar olur. Piyasada birçok farklı renk ve modelde oto paspas çeşitleri mevcut. Mevsim şartlarına uygun, temizlemesi rahat ve aracınızın havasını değiştirecek oto paspas modellerini sizler için araştırdık. Gelin, birbirinden kullanışlı oto paspas marka tavsiyelerini birlikte inceleyelim.

Haber 17-02-23 16:01

Fiyatı 1737 TL'ye düştü! Çok sevilen buharlı paspasta kaçırılmayacak fırsat

Temizliğe saatler harcamaya son! Gücünü buhardan alan son teknoloji ürünü buharlı paspas ile parkeden halıya, koltuktan fayansa tüm yüzeyleri kısa sürede tertemiz yapmaya ne dersiniz? Öyleyse temizlikte çığır açan İtalyan markası Polti'nin Vaporetto SV420 Frescovapor Buharlı Paspas'ındaki flaş indirimi kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 31-01-23 12:28

Fiyatı 1221 TL'ye düştü! Temizliği dert olmaktan çıkaran buharlı temizleyicide indirim

Deterjan kullanmadan temizlik yapabilmeye olanak tanıyan buharlı temizleyicilerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Temizliği dert olmaktan çıkaran ve gücünü buhardan alan Polti Vaporetto SV240 1300W 2'si 1 Arada Buharlı Temizleyici Paspas, kısa süreliğine %15 indirimde! İşte detaylar...

Haber 24-01-23 14:20

Temizlik fırçası ve paspas sopalarıyla taksicilere saldırdılar... O anlar kamerada

Konya’da 5 kişilik bir grup, taksi durağında çıkan tartışmanın devamında fırça ve paspas alarak nöbetçi bulunan taksicilere saldırdı.

Yurthaber 02-12-22 08:26

'Tüm Düzce bunu izlesin' diyerek paylaştı! Faturası ağır oldu

Düzce'de bir kişi, hastane otoparkından otomobiliyle tersten çıkış yaptı. Yola yerleştirilen kapanın üzerine paspas koyup çıkan kişi, o anları sosyal medyada 'Tüm Düzce bunu izlesin' diyerek paylaştı. Harekete geçen ekipler, sürücünün ehliyetine el koyarak, sürücü yeterliliğine sahip olup olmadığını tespit edilmesi için psikoloğa sevk etti.

Haber 24-08-22 16:10

Marmaris'te köpek balığı diye Akdeniz Zarganası'nı paspas sopasıyla kovalamışlardı! O adam konuştu: Balığı 2 gündür takipteydim

Marmaris'te çekilen ve vatandaşların köpek balığı olduğunu düşündükleri balığı paspas sopasıyla kovaladığı görüntüler sosyal medyayı sallamış, söz konusu canlının belediyenin yaptığı açıklamayla Akdeniz Zarganası olduğu anlaşılmıştı. Görüntüler hakkında konuşan Akdeniz Zarganası'nı tırmıkla kovalayan Sezai Külünç, ''2 gündür o bölgede balığın peşindeydim. Yakalamak istedim. İnsanlar kenara kaçmaya çalıştı. Onu görünce denize girip yakalamaya çalıştım. Öyle korkulacak bir şey değildi" dedi.

Haber 06-07-22 10:21

Halk plajında görünce köpek balığı diye paspas sopasıyla kovalamışlardı! Sosyal medyayı sallayan görüntüler için belediyeden açıklama geldi... Gerçek ortaya çıktı

Marmaris sahilinde çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olmuş ve çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılmıştı. Görüntülerde, denizde yüzerken gördükleri canlıyı köpek balığı zanneden vatandaşlar paspas sopasıyla kovalamıştı. Köpek balığı sandıkları deniz canlısına vurarak bölgeden uzaklaştıran vatandaşların denizde yüzmeye devam ettiği de görülmüştü. Sosyal medyayı sallayan görüntülerle ilgili Marmaris Belediyesi'nden açıklama geldi ve gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 04-07-22 17:48

Uşak'ta paspas ipliği üretimi yapan fabrikada yangın! 3 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'ndeki paspas ipliği üretimi yapan bir fabrikanın depo bölümünde yangın çıktı. Alevler üretim yapılan bölüme de sıçrarken, dumandan etkilenen 3 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.

Haber 27-05-22 13:25

Paspas ne demek? Paspas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Paspas ne demek? Paspas TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:00

Paspas yapmak ne demek? Paspas yapmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. Paspas yapmak ifadesi de bu zenginliklerden biridir. Paspas yapmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:07

Avcılar'da komşu kabusu! ''Hepiniz öleceksiniz'' yazmıştı bu kez evi ateşe verdi

Avcılar'da oturduğu apartman duvarına 'hepiniz öleceksiniz' yazan Hasan İ. daha önce komşularının paspas ve sayaçlarını yakmış kabusu yaşamıştı. Hasan İ. bu kez de giysilerini üst üste yığıp üç tüpü açarak ateşe verdi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde kısmen zarara yol açan ve daha önce küçük çocuğu ve eşi tarafından terk edilen Hasan İ.'yi bulamadı.

Haber 24-02-22 11:51

Evlerinizin girişi de tertemiz olsun! İşte paspas temizleme taktikleri...

Paspaslar, dışarıdaki tozun evin içine girmesini engellemeye yardımcı olur. Ancak paspasların temizliği ihmal edildiğinde içinde biriken tozlar zamanla mikropların eve girmesine yol açar. Dolayısıyla paspasların nasıl temizleneceğine dair tüyoları bilmek, hijyen sağlamak açısından çok önemli. Gelin, paspasların nasıl temizlenmesi gerektiğini görelim.

Kadin 05-02-22 10:51

Nişanlı çift internet sitelerinde hediye listesi yayınladı: Mikser, banyo seti istedik

Adanalı nişanlı çift Nazmi Okbaz (28) ile anaokulu öğretmeni nişanlısı Başak Özgüzel (27), düğün davetiyelerini çeyiz ihtiyaç listesiyle birlikte internet sitesinde yayınladı. Okbaz, ''Web sitemizde hem ihtiyaç listesi var hem de dijital davetiyemiz var. Paspas, banyo seti, mikser gibi kolay alınacak ucuz ürünleri listeledik. Böylece arkadaşlarımızın 'Ne hediye alalım?' sorusunu ortadan kaldırdık. Arkadaşlarım da çok mantıklı buldu'' dedi.

Haber 20-01-22 15:45

Toz ve kıldan arınmış yüzeyler için en iyi yer silme paspası tavsiyeleri

Günlük ev temizliği yaparken yer silme paspası gibi pratik temizlik aletleri hayat kurtarır. Bu ürünler sayesinde toz, kir ve lekelerden hızlıca arınarak kendinize vakit ayırmanız mümkün. Ancak kullanışlı bir paspasınız yoksa temizlik işi o kadar da kolay olmayabilir. Biz de paspas çeşitleri içinde kaybolmayın diye en güzel yer silme paspası modellerini listeledik.

Haber 10-01-22 12:54

Bartın ve Zonguldak'ta denizden çıkanlar şaşırttı

Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen temizlik etkinliğinde, denizden otomobil lastiği, top, demir çubuk, pet şişe, paspas ve odun parçaları gibi atıklar çıkarıldı

Yurthaber 05-06-21 16:36

'Paspas'ı Gülben Ergen sahiplendi

Edirne'de barınakta yaşayan "Paspas" adlı köpeği Gülben Ergen sahiplendi. Ergen, oyuncu Gonca Vuslateri'nin geçici sahiplendiği köpeğe kalıcı şekilde evini açtı ve ismini "Gonca" olarak değiştirdi.

Magazin 24-02-21 15:36

Şenol Güneş: Ben en tepedeyim, beni kimse paspas yapamaz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakkında yapılan bazı eleştirilerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekerek, "Ben, A Milli Takım'ın başındayım, en tepedeyim, beni paspas yapamazsınız" derken, maaşı ile ilgili polemiklere de tepki gösterdi.

Spor 23-11-20 17:32

Adana'da silahlı ve bıçaklı market soygunu girişimi

Market görevlisinin paspas ve turşu kavanozu vurarak yaraladığı şüpheli kaçtı

Yurthaber 21-11-20 18:23

300 kilo ile başladığı paspas siparişlerine yetişemiyor

Tokat’ta kendisine ait küçük bir atölyede 300 kilo bornoz parçası ile paspas üretimine başlayan kadın girişimci siparişlere yetişemiyor.

Finans 05-11-20 14:44

İstanbul'da dolu alarmı! Kadıköy'deki galericilerden kilimli, paspaslı önlem

Kadıköy'de etkili olan kuvvetli dolu için otomobil galericileri araçların üzerine kilim ve paspas örttü. Bazı galeri sahipleri önlem alamadıklarını ve araçlarının hasar gördüğünü belirtti.

Haber 29-09-20 14:44

Eğitime büyük destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi için İzmir’deki tüm devlet okullarına ateş ölçer, hijyenik paspas ve paspaslarda kullanılmak üzere dezenfektan dağıtmaya başladı.

Yurthaber 18-09-20 17:16

Pandemi döneminde 540 adet paspas ürettiler

Ülkemizdeki Kovid-19 pandemi döneminde Milas Mesleki Eğitim Merkezi Döner Sermaye İşletmesi ve Muğla İl Milli Eğitimi Müdürlüğü ile yapılan sözleşme kapsamında il ve ilçelerde yapılan LGS sınavında okulların, kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün dezenfektan paspas ihtiyacının karşılanması amacıyla okulun döner sermaye saymanlığındaki öğretmen, öğrenci ve diğer personelleriyle alüminyum paspas ve kauçuk paspas üretimi yapıldı.1 Temmuz tarihinden itibaren 9 öğrenci, 2 öğretmen ve 2 idareciyle üretime başladıklarını belirten Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Öz, "Şimdiye kadar 540 adet paspas ürettik.

Yurthaber 25-07-20 20:33

Sürücüsüz arabalar meğer böyle çalışıyormuş! Birçoğumuz yanlış hayal etmişiz...

Sadece bilim kurgu filmlerde görüp "yok artık" dememize neden olan pek çok yenilik hayatımıza dahil oldu bile. Kendi kendine temizlik ve paspas yapan süpürgelerden akıllı telefonlara kadar hızla gelişen yapay zekanın neredeyse yapamayacağı yok gibi. Hollywood filmlerinden görerek biraz merak biraz kuşku ile beklediğimiz sürücüsüz arabaların nasıl kullanılacağı konusunu da sizin için araştırdık.

Trend 14-07-20 11:19

Beylikdüzü’nün 5 bin apartmanına dezenfektan paspas

Beylikdüzü Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemlerini en üst düzeye çıkararak, ilçenin tüm apartmanlarının girişine dezenfektan paspaslar dağıtmaya başladı.

Yurthaber 21-03-20 16:52

Beylikdüzü’nün 5 bin apartmanına dezenfektan paspas

Beylikdüzü Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemlerini en üst düzeye çıkararak, ilçenin tüm apartmanlarının girişine dezenfektan paspaslar dağıtmaya başladı.

Yurthaber 21-03-20 16:52

Sancaktepe'de market çalışanı, bıçaklı gaspçıyı paspasla kovaladı

Sancaktepe’de market çalışanına bıçak çeken şahıs, kasadaki bin 75 TL’yi zorla gasp etti. Market çalışanları kaçan şahsı durdurmak isterken bir market çalışanı da şahsı paspas ile kovaladı. Gaspçının parayı çaldığı anlar ile kovalama anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 25-02-20 14:58

İlmek ilmek ördükleri kındıra ile sepetçiliği yaşatıyorlar

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki kursta kadınlar, yörede "kındıra" olarak bilinen kamışlardan sepet ve hediyelik eşya yaparak hem unutulmaya yüz tutmuş sepetçiliği ayakta tutmaya çalışıyor hem de gelir elde ediyor - Kursiyer Ümran Gül: - "Kurs bitince imkanım çerçevesinde örüp satmak istiyorum. Kamışlardan kapı süsü, paspas, yumurtalık, ekmeklik, tepsi, oyuncak sepetler yapıyoruz"

Yurthaber 10-02-20 11:10

Ev sahibinin evine giren kiracı 40 bin TL’lik altın çaldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde oturduğu evin sahibinin paspas altındaki anahtarını alıp evine girerek yaklaşık 40 bin TL’lik altınları çalan kiracı polis tarafından yakalandı.

Haber 04-01-20 12:31

Antalya'dan inanılmaz görüntüler! Bedava halı ve paspas için birbirlerini ezdiler

Antalya’da bir mağazanın açılışında "İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas" kampanyasına katılmak isteyenler adeta birbirlerini ezdi. Ayrılan bedava halı ve paspasların yanı sıra indirimli ürünleri almak isteyenler arasında kavga çıktı. İzdiham karşısında görevliler” Kadın ölüyor, yeter, sakin olun” diyerek kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. İzdihamda telefonu ve ayakkabısını kaybedenler bile oldu.

Trend 28-12-19 18:41

Bedava halı izdihamı

ANTALYA'da, bir mağazanın açılışa özel yaptığı 'İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas' kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama neden oldu.

Haber 28-12-19 17:23

Bedava halı almak isteyenler birbirini ezdi

ANTALYA'da bir mağazanın açılışında 'İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas' kampanyasına katılmak isteyenler birbirlerini ezdi.  Kepez ilçesinde açılışı yapılan bir halı mağazası açılışa özel ilk 50 müşterisine halı, paspas, çarşaf hediye edileceğini duyurdu.

Haber 28-12-19 17:14

Antalya’da bedava halı ve paspas için birbirlerini ezdiler

Antalya’da bir mağazanın açılışında "İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas" kampanyasına katılmak isteyenler adeta birbirlerini ezdi.

Haber 28-12-19 12:29

Paspas köpeğin yüzme videosu viral oldu!

Hanga adlı paspas köpeğin videosu viral oldu! İşte o inanılmaz görüntüler...

Trend 19-11-19 11:41

Paspaslı hırsız

Adana’da bir kişi güvenlik kamerasına yüzü yansımaması için başına paspas koyup arkadaşıyla kablo çaldı.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’ndeki Millet Bahçesi yanında bulunan spor komplesinde meydana geldi.

Haber 08-11-19 10:19

Konya’da otomobilde paspas altına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilde yapılan aramada, paspas altına gizlenmiş eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Haber 30-10-19 10:31

İndirimi duyan koştu, battaniyeler kısa sürede tükendi

Tokat’a, Gaziantep’ten gelen bir halıcı ‘depoyu su bastı, yüzde 70 indirim’ şeklinde afişler asması nedeniyle vatandaşların akınına uğradı.Behzat Caddesinde bir iş yerinin camlarına ürünlerde yüzde 70’e varan indirim yapacağı, ücretsiz paspas dağıtılacağını duyan vatandaşlar sabah saatlerinde sıraya girdi.

Yurthaber 09-10-19 12:00

İki öğretmene paspas sapıyla saldıran öğrenci velisi gözaltında

OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde, öğrenci velisi C.İ., okulda tartıştığı iki kadın öğretmeni paspas sapıyla darbetti. Polis, öğretmenlerin şikayetçi olduğu C.İ.'yi gözaltına aldı.

Haber 02-10-19 20:50

DHA YURT BÜLTENİ - 21

İki öğretmene paspas sapıyla saldıran öğrenci velisi gözaltında OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde, öğrenci velisi C.İ., okulda tartıştığı iki kadın öğretmeni paspas sapıyla darbetti. Polis, öğretmenlerin şikayetçi olduğu C.İ.'yi gözaltına aldı.

Haber 02-10-19 17:55

İki öğretmene paspas sapıyla saldıran öğrenci velisi gözaltında

OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde, öğrenci velisi C.İ., okulda tartıştığı iki kadın öğretmeni paspas sapıyla darbetti. Polis, öğretmenlerin şikayetçi olduğu C.İ.'yi gözaltına aldı.

Haber 02-10-19 13:11

Öğrenci velisi paspas sapıyla iki kadın öğretmeni darp etti

Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki bir ortaokulda yaşanan olayda öğrenci velisi, tartıştığı iki kadın öğretmeni eline geçirdiği paspas sapıyla darp etti.Edinilen bilgiye göre, Düziçi İrfanlı Ortaokulu’nda öğrenci olan çocuğun annesi Çilem İ.

Haber 02-10-19 10:11

Başkan Asya’dan açıklama

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Şehrimize minnet ve gönül borcumuzu; ‘egemen akıllara’ şakşakçılık yapmayı prensip etmiş, ‘ortak akıl birlikte yönetim’ şiarını hazmedemeyen bir anlayışa elbette ki kurban etmeyeceğiz” dedi.Başkan Asya tarafından yayımlanan açıklamada, “Çeyrek asırdan fazla bir süredir sürekli ertelenen, unutulan, üstüne paspas çekilen, birçok analiz ve tetkikte ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı ön görülen şehrin kangren sorunu haline gelmiş içme suyu şebekesi dahil tüm alt-yapı çalışmalarımızı art niyetle farklı yorumlama ve çarpıtma beyanatlarla karalamaya çalışanların hesap ve amaçlarının çok iyi farkındayız.

Yurthaber 25-09-19 10:30

Fedakar müdür ve öğretmenler okulu sabunlu suyla yıkadı

Hakkari Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu müdürü, öğretmenleri, veliler ve okul personeli, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına kısa bir süre kala okullarında el birliği ile genel temizlik yaptı.Hakkari’nin en başarılı okullardan bir olan, 24 derslik, 73 öğretmen ve yaklaşık bin 595 öğrencisi bulunan Hakkari Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Ali Yalçın ve beraberindeki öğretmen ve veliler ellerine fırça ve paspas olarak tüm sınıfları ve koridorları hep birlikte sabunlu suyla yıkadı.

Yurthaber 06-09-19 10:00

Havlandırma boşluğuna düşen güvercin kurtarıldı

 KARABÜK’te, apartmanın havalandırma boşluğuna düşüp, mahsur kalan güvercin, itfaiye ekiplerince paspas sopasına bağlanan soğan çuvalıyla kurtarılardı.  Olay, öğlen saatlerinde, 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki Bahçeşehir Apartmanı'nda meydana geldi.

Haber 07-07-19 17:40

Havalandırma boşluğuna düşen güvercin kurtarıldı

 KARABÜK’te, apartmanın havalandırma boşluğuna düşüp, mahsur kalan güvercin, itfaiye ekiplerince paspas sopasına bağlanan soğan çuvalıyla kurtarılardı.  Olay, öğlen saatlerinde, 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki Bahçeşehir Apartmanı'nda meydana geldi.

Haber 07-07-19 17:04