Sevgililer Gunu Nasil Ortaya Cikti Haberleri

Sevgililer Günü nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?

Sevgililer Günü'ne ait detaylar her şubat ayına az bir zaman kala sorgulanmaya başlar. Her sene şubat ayında heyecanla kutlanan bu özel günde, sevgililerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen kişiler, hediye ve sürpriz araştırmalarına başlar. Bunun yanı sıra bu özel günün tarihi de en çok merak edilen konulardan biridir. Peki, Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?

Kadin 2024-02-12 18:55:10

Sevgililer Günü tartı tarifi: Sevgililer Günü tartı nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan Sevgililer Günü çeşitli firmaların ve mekanların düzenlediği organizasyonlarla birçok farklı seçenek ortaya çıkartır. Ancak bazı çiftler bu özel günü özel bir romantizmle, örneğin evinde kutlamayı tercih edebilir. Eğer siz de evde kutlama yapmayı seven çiftlerdenseniz bu özel günü özel bir tarifle renklendirebilirsiniz.

Yemek 2024-02-08 01:19:44

Rüyada eşinin aldattığını görmek ne anlama gelir? Rüyada eşinin telefonla, mesajla aldattığını görmek ne demek?

Yaşadığımız birtakım durumlar ve olaylar rüyalarda bilince çıkabilir. İnsanlarla olan ilişkilerimizi de sıkça rüyalarımızda görebiliriz. Sevgililer ve eşler arasında yaşanan sorun, tartışma, kavga, sıkıntı ve mutluluklar çeşitli şekillerde rüyalarda ortaya çıkabilir. Rüyada eşinin aldattığını görmek de en sık görülen rüyalar arasında yer alır. Her ne kadar olumsuz olarak görülse de rüyada eşinin aldattığını gören kişi hayırla ve kazançla çıkacağı olaylarla karşılaşabilir.

Trend 2023-05-09 15:29:13

14 Şubat Sevgililer Günü'nün anlam ve önemi nedir? SEVGİLİLER GÜNÜ nasıl ortaya çıktı?

14 Şubat Sevgililer Günü'nün anlam ve öneminin ne olduğu merak ediliyor. Roma Katolik Kilisesi'nin Valentine adındaki bir din adamı adına ilan ettiği 14 Şubat günü zamanla sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, özel bir gün haline dönüşmüştür. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikayesi buna dayanmaktadır. İşte, 14 Şubat Sevgililer Günü hakkında tüm merak edilenler...

Haber 2023-02-14 12:48:16

Sevgililer günü bahanesiyle... 4 aylık hamile eşini 20 yerinden bıçaklayarak katletti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kan donduran kadın cinayetinde 4 aylık hamile genç kadın dini nikahlı eşi tarafından 20 yerinden bıçaklanarak katledilmişti. Genç kadının eşi ile 7 ay önce tanıştığı ortaya çıkarken darp sebebiyle babasının evine kaçan kadını, dini nikahlı eşinin sevgililer günü bahanesiyle kandırarak eve götürdüğü öğrenildi.

Haber 16-02-22 17:53

Claudia Romani sevgililer gününe plajda tek başına girdi

İtalyan model Claudia Romani, Miami'de, her zamanki gibi kendisine küçük gelen bikinisiyle plajda birbirinden seksi pozlar verdi. Sevgililer Günü'ne yalnız giren ünlü model, verdiği pozlarla iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Magazin 16-02-22 09:01

Valentine's day ne demek? Valentine's day hikayesi ve anlamı nedir? Aziz Valentine kimdir?

Valentine's day'in anlamını merak eden vatandaşlar "Valentine's day ne demek?" "Valentine's day hikayesi nedir?" gibi soruları merak ediyor. Türkçe'ye Sevgililer Günü olarak çevrilen Valentine's day, Valentine ismindeki bir din adamı için ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Peki Valentine's day ne demek? Aziz Valentine kimdir? İşte merak edilenler...

Haber 14-02-22 18:16

Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? Neden kutlanır? Valentine ne demek? 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır?

14 Şubat Sevgililer Günü'nün birçok çift için önemi büyük. Sevgilisini mutlu ve özel hissettirmek isteyen pek çok vatandaş bu özel gün için plan yaptı. Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü tamamen ticari bir gün olarak da görülüyor. Peki Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? Neden kutlanır? Valentine ne demek? 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır? Detaylar haberimizde...

Haber 14-02-22 12:31

Aziz Valentine kimdir? Neden öldü? Sevgililer Günü’ne niye Valentine's Day deniliyor? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı?

Aziz Valentine kimdir? sorusunun yanıtı Sevgililer Günü dolayısıyla yeniden araştırılmaya başlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün nasıl ortaya çıktığı, Aziz Valentine'ın konuyla ilgisinin ne olduğu merak ediliyor. Çiftlerin birbirlerine olan aşkını çeşitli etkinliklerle kutlayarak ifade ettiği bu özel güne ilişkin Aziz Valentine kimdir? Neden öldü? Sevgililer Günü’ne niye Valentine's Day deniliyor? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar.

Haber 14-02-22 11:24

Mutlu ilişkinin formülünde dikkat çeken cinsel ilişki detayı

Sevgililer günü öncesi bir markanın yaptığı araştırmadan çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İki bin mutlu çifte, ilişkilerini ayakta tutan en önemli unsurlar soruldu. Verilen cevaplarda büyük jestler ve pahalı hediyeler gibi klişeler olsa da çöpü atmak ve kahveyi paylaşmak gibi ufak detaylar da yer aldı.

Haber 11-02-22 10:10

Sevgililer Günü’ne isyan etti! Yasaklanması için kampanya başlattığını duyurdu! “Bekarken aşağılayıcı...”

Rich Kids Go Skint şovuna katıldıktan sonra popülerliğini arttıran Jodie Weston, Şubat ayının gelmesiyle beraber Sevgililer Günü’nü anımsatan renklerin ve şekillerin ortaya çıkmaya başlamasından şikayet etti. Özellikle bekarlar için durumun küçümseyici olduğunu dile getiren Weston, Sevgililer Günü’nün yasaklanması için kampanya başlattı.

Trend 04-02-22 11:07

Öldüresiye dövdüğü karısı için aşk kitabı yazdığı ortaya çıktı

Adana’da İran uyruklu mimar eşini öldüresiye dövdüğü için tutuklanan zanlı kocanın, 3 yıl önce aşk kitabı yazıp eşine sevgililer gününde hediye ettiği ortaya çıktı.

Haber 17-04-21 09:44

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla en eğlenceli anlarını paylaştı

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla pozlarını paylaştı. Kobal, Sevgililer Günü'nü bugüne kadar hiç ortaya çıkmamış fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

Magazin 14-02-21 13:33

14 Şubat Sevgililer Günü ne zaman ve nasıl ortaya çıktı? İlk Sevgililer Günü ne zaman kutlandı?

14 Şubat Sevgililer Günü birçok insan için belki de en özel günlerden biriyken, diğer bir kesim için ise tamamen hediye tuzağı. Peki nedir bu her 14 Şubat'ta kutlanan Sevgililer Günü? Birçok insan 14 Şubat günü sevgilisine hediye alıp bu özel günü kutlarken, aynı zamanda '14 Şubat Sevgililer Günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı?' gibi soruları da merak ediyor. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'yle ilgili tüm merak edilenler.

Haber 14-02-21 08:30

14 Şubat Sevgililer Günü ne zaman ve nasıl ortaya çıktı? Aziz Valentine kimdir? Sevgililer Günü Türkiye’de ilk ne zaman kutlandı?

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken sevgilisi olanlar hediye alma telaşına şimdiden düştü. 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü, kimileri için aşkın en romantik olarak gösterdiği gün; kimileri için ise kapitalist düzenin bir oyunudur. Peki Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? Sevgililer Günü ilk olarak ne zaman kutlandı?

Trend 11-02-21 17:01

Kilidini bozduğu oto aksesuarcıyı bir hafta boyunca her gün soydu

Samsun’da oto aksesuar dükkanın kepenk kilidini bozan Berkan Bilici (29), bir hafta boyunca her gece geldiği iş yerinden hırsızlık yaptı. Olay, iş yeri sahibi Ahmet Kılıç’ın vitrindeki ürün kutularının boş olduğunu görüp, güvenlik kamerası görüntülerini izlemesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan Berkan Bilici tutuklanırken, 80 bin lira zarara uğrayan Kılıç, “500 liralık malı 100 liraya, 50 liraya satmış. Bazılarına far hediye etmiş, sanki sevgililer gününde sevgilisine hediye ediyor" dedi.

Haber 21-01-21 12:51

'İstanbullu Gelin'in İpek'i gönlünü kendisinden 10 yaş küçük 'Arka Sokaklar'ın Tekin'ine kaptırdı

İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı İpek Boran karakteriyle ünlenen Dilara Aksüyek yeni sevgilisini yine setlerden buldu. Akyürek, ‘Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban'ının oğlu ‘Tekin’i canlandıran Onur Bay ile flört etmeye başladı. Sevgililer ilk kez önceki akşam ortaya çıktı.

Magazin 04-11-20 09:51

Adriana Lima şimdi de Emir Bahadır'la mı aşk yaşıyor?

Adriana Lima, Sevgililer Günü’nde tek başına verdiği bir pozu Instagram’dan takipçilerinin beğenisine sundu. Lima'nın o paylaşımı sonrası Emir Bahadır ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı.

Magazin 16-02-20 16:58

Vahşetin detayları yıllar sonra ortaya çıktı! Öldürdüler, cesedini yaktılar, maaşını yediler

Adana'da cinayet dedektifleri, 13 yıl önce çöplükte yakılmış halde bulunan cesedin, karısı ve sevgilisi tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılan İbrahim Vural'a ait olduğunu ortaya çıkardı. Cinayet zanlısı sevgililer yakalanırken, kadının, maktul eşinin emekli maaşını da 13 yıl boyunca çekip sevgilisi ile yediği ileri sürüldü.

Haber 16-09-19 10:53

Türk erkeği cebinde parası olmasa bile 14 Şubat’ta sevgilisinin yanına boş gitmiyor

Sevgililer Günü’nde Türk erkeğinin sevgilisini mutlu etmek için kredi kartına sarıldığı ortaya çıktı.

Haber 20-02-19 11:56

30 yılı deviren çiftler Sevgililer Gününü kutladı

Esenler Belediyesince, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla evliliklerinde 30 yılı geride bırakan çiftler için Dede Torun Yaşam Merkezi'nde program düzenlendi - Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu: - "Birbirimize sevgi ve saygıyı esirgemezsek görüyorsunuz 40 yıllar, 50 yıllar ortaya çıkıyor. Sevgi, saygı ve güven uzun yıllar mutlu kalmanın sırrı"

Haber 13-02-19 14:39

Esnaftan Sevgililer Günü için yerli ürün önerisi

Sevgililer Günü alışverişi birçok sektörde hareketliliğe yol açarken, esnaf kesimi hediye alırken yerli ve milli ürünlerin tercih edilmesi çağrısında bulundu - ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus: - "Özel günlerde ortaya çıkan işportacılar, kalite açısından sıkıntı yaratmalarının yanı sıra, yıl boyunca bu işi yapan insanları da olumsuz etkiliyor"

Finans 13-02-19 11:32

(Özel) Sevgililer Günü orkideleri Yalova’dan

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala Türkiye’nin ilk ve tek orkide üreticisi Yalova Solo Plant’ta hareketli günler yaşanıyor.Ülkenin her bölgesinden gelen taleplerin karşılanması için hummalı bir çalışma ortaya koyan firma, yabancı orkideye nazaran daha fazla çeşit, daha dayanıklı çiçek ve daha uygun fiyat avantajları sunuyor.

Yurthaber 08-02-19 09:50

DHA YURT BÜLTENİ - 21

Tayin isteyen polis dehşet saçtı: Rize Emniyet Müdürü şehit, 2 polis yaralı (EK) İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: NASIL YAPTIM BEN BUNU?

Haber 11-12-18 23:17
Haber 11-12-18 22:36

Afyonkarahisar’daki cinayetlerde şoke eden iddialar!

Afyonkarahisar’da dün biri kadın biri erkek iki kişinin öldürüldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. İddiaya göre; öldürülen sevgililer, evlerine davet ettikleri kadını uyku ilacı ile bayıltıp tecavüz etti, olayı da kameraya çekerek şantaj yaptı.

Haber 29-03-18 17:47

Sosyal Medya Mesajları İncelenerek Florida Saldırısı Önlenebilir miydi?

Florida’daki bir lisede silahlı saldırı düzenleyen Nikolas Cruz’un Sevgililer Günü’nde birçok sosyal medya platformunda yaptığı yorumlarda, insanlara zarar verme niyetini açıkça ortaya koyduğu görülüyor. Saldırıyla ilgili soruşturmayı genişleten dedektifler, Cruz’la ilgili bilgi toplamak için sosyal medya paylaşımlarını mercek altına aldı

Haber 27-02-18 14:55

Sevgililer Günü’nde çikolatadan ayakkabı hediyesi

Uludağ’da bir otelde aşçıbaşı olan Baki Özcan, Sevgililer Günü için çiftlere özel bir jest yaparak, çikolatadan yaptığı ayakkabıları akşam yemeğinde hediye etti.Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ’da Sevgililer Günü’nde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Haber 14-02-18 22:13

Gençlerbirliği taraftarı, takımına olan aşkını türküyle haykırdı

Gençlerbirliği taraftarı Ömer Harmancı, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bağlama eşliğinde okuduğu dörtlükle takımına olan aşkını haykırdı.Kırmızı-siyahlı takımın taraftarlarından Ömer Harmancı, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla takımına olan büyük sevgisini kendince bir yöntemle ortaya koydu.

Haber 14-02-18 02:47

Doğru tahmin eden buzun içindeki pırlanta yüzüğü kazanacak

İstanbul’da bir AVM’nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği ’Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?’ etkinliğinde, dev buzu kütlesinin erimesiyle içine yerleştirilen pırlantanın kaç saatte ortaya çıkacağını tahmin eden bir kişi yüzüğün sahibi oluyor.Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.

Haber 12-02-18 09:32

Aşkın estetiği ezber bozuyor

Aşkın ezber bozduğunu ortaya koyan uzmanlar, mum ışığında yemek yemek, çiçek veya çikolata vermek gibi Sevgililer Günü geleneklerinden daha fazlasını isteyen çiftlerin birbirlerine artık estetik cerrahi ve medikal uygulamalar hediye ettiğini ifade etti.Çiftler arasında sevgiliyle bir anı paylaşmak ya da birlikteliklerine yeni farklı anılar katma isteğinin ağır bastığını kaydeden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.

Haber 11-02-18 11:27

Sevgililer Günü böyle sürpriz görmedi

Almanya’da yaşayan gurbetçi Sezai Öztürk’ün geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşine akla gelmeyecek bir sürpriz yaptığı ortaya çıktı.

Haber 09-02-18 12:55

Bir erkeğin gözünden bir kadınla yaşamak!

Tel-Aviv doğumlu Yehuda Adi Devir, karısı Maya ile yaşadığı günlük ev maceralarını sevimli çizgi romanlar haline getiren bir illüstratör... Yehuda'nın, karısı Maya'dan aldığı ilham sayesinde ortaya çıkan bu karikatürler, oldukça ilgi görüyor. Sekiz yıldır birlikte olan çift, ilk evlilik yıl dönümlerini Sevgililer Günü öncesi kutlayacak. İşte sevimli çiftin yaşadıkları...

Kadin 02-02-18 15:30

Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş

Hacı Mustafa Ceceli dokuz yıllık eşi, oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den sürpriz bir şekilde boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ardından Ceceli'nin, Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sevgililer evlilik kararı da aldı. İşte yaşananların perde arkası...

Magazin 04-06-17 09:42

İşte Cem Yılmaz'ın yeni aşkıyla ilk fotoğrafı

Cem Yılmaz konuk oyuncu olduğu 'Fi' dizisinde genç meslektaşı Merve Çağıran ile tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Yeni sevgililer önceki akşam ilk kez ortaya çıktı.

Magazin 29-04-17 11:38

Genç Üniversiteli En Sevdiği Çiçeği Atatürk’e Götürdü

Sevgililerin sevgilerini dile getirdiği 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü, ortaya ilginç hikayeler çıkartmaya devam ediyor....

Yurthaber 15-02-17 11:21

Edremit’te Deve Güreşleri Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen deve güreşlerinde ortaya renkli görüntüler çıktı.Edremit Deve Güreşleri 14 Şubat Sevgililer...

Yurthaber 14-02-16 14:48

Sevgilinize giden yol SuperStep’ten geçiyor

Bu sevgililer günü adımlarınızı aşkla atacak, özel tasarım hediye paketleri ve SuperStep farkıyla ayrıcalığınızı ortaya koyacaksınız.

Haber 10-02-16 17:29

Sevgililer Günü’nün En Güzel Hediyesi Değişmedi

Sevgililer gününde en çok alınan hediyenin yine saat olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar hem kadınların hem...

Yurthaber 31-01-16 14:15

Kiraz Mevsimi 38. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Kiraz Mevsimi son bölümüyle Fox Tv'de izleyenleriyle buluştu. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 38. bölümde Ayaz ve Öykü için işler iyice zorlaştı. Sırların ortaya saçılma ihtimali karşısında sevgililer birbirlerinden uzak durmak zorunda kaldı.

Magazin 23-03-15 15:47

(özel Haber) Sevgililer Günü İçin Farklı Bir Hediye: “kısa Film”

14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile hediye telaşına kapılan çiftler için farklı seçenekler ortaya çıkıyor.Eskişehir’de...

Yurthaber 07-02-15 12:00

Muğla'da Kadına Şiddet Dansla Protesto Edildi

Muğla’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kadına şiddete karşı olanlar, protestolarını dans ederek ortaya koydu. Dünya...

Yurthaber 14-02-13 13:53

Vahşi cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Sarıyer Zekeriyaköy Gümüşdere Köyü'nde bir mandırada çalışan Türkmenistan uyruklu sevgililer, sabaha karşı ölü olarak bulundu

Haber 13-11-12 10:11