Suna Haberleri

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 2024-03-11 15:34:56

Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... İç dünyamı keşfeden insan

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... Suna Yıldızoğlu paylaşımında "Soyadını taşımaktan onur duydum" dedi.

Magazin 2024-03-10 11:35:22

62 yaşındaki kadının okuma yazma azmi örnek oldu

Bilecik’te yaşayan 62 yaşındaki Suna Şahin, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma-yazma kursuna katılırken okuma azmi görenleri şaşırttı.

Yurthaber 2024-02-22 10:58:07

Kirasını ödeyemeyince sokakta kaldı, hüngür hüngür ağladı! O iddia Zahide Yetiş'i şaşırttı! Ev sahibi meğer...

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına 3 aydır sokakta yaşayan Suna Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Çocukluğundan beri ailesi tarafından sahip çıkılmadığını kimsesiz olduğunu söyleyen Suna Hanım ev sahibinin elden verdiği kiralarını inkar ettiğini söyledi. İcralık olduğunu da dile getiren Suna Hanım ünlü sunucudan yardım istedi.

Magazin 2023-12-15 14:59:07

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 44. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen bölüm sebebiyle perşembe ve cuma günleri ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Suna ile Kaya'nın yakınlaştığı görülüyor. Peki, Yalı Çapkını 44. bölümde neler olacak, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 44. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 03-11-23 23:51

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 17:05

Yalı Çapkını'nın güzeli Beril Pozam kumsala sere serpe uzandı! Pozları olay oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin ablası rolünde olan Beril Pozam son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu kumsal pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-10-23 12:54

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Suna Yıldızoğlu'nun kızı bakın kim çıktı! Meğer kendisinden de ünlüymüş

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suna Yıldızoğlu Tarzan Rıfkı, Sokaktaki Adam, Petrol Kralları, Yıkılmayan Adam filmleri ile hafızalara kazındı. Kemal Sunal ile başrollerini paylaştığı filmlerle adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle zaman zaman gündem olan Suna Yıldızoğlu'nun kızı da çok ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 03-10-23 00:11

MasterChef'te Mehmet Şef sordu! O yarışmacının cevabı olay oldu: 'İşte aradığımız cevap'

MasterChef All Star bu akşam eleme gecesiyle ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Eda ile son ikiye kalan MasterChef Suna, yarışmaya veda etmişti. Bu akşam yarışmada kalabilmek için mücadele eden yarışmacılara Mehmet Şef 'Kim gelsin?' diye sordu. 2018 sezonunun ikincisi Kerem Giritlioğlu verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 17-09-23 23:01

Tarzan Rıfkı'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu son haliyle şaşırttı! Yeşilçam'ın sarışın güzeli yıllara meydan okudu

Unutulmaz Türk filmlerinden Tarzan Rıfkı'da Melahat rolüne hayat veren Suna Yıldızoğlu'nun son halini görenler şaşırıyor. Yeşilçam'ın sarışın güzeli "Yıllara meydan okumuş" dedirtiyor. Şimdilerde 68 yaşında olan usta oyuncuya sosyal medyada övgü dolu yorumlar yağıyor.

Magazin 11-08-23 14:53

MasterChef Sergen'in o yarışmacıya söyledikleri şoke etti! Ben bu kadını parçalarım

MasterChef All Star sezonu yarışmacıları arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ana kadroya seçilen isimler arasında ilk kaptanlık oyununu Sergen kazandı ve Mavi Takımın kaptanı oldu. Sergen takımına seçeceği kişileri belirlerken arkadaşları ile konuşan Suna yaşadıkları tartışmayı anlattı, duyanlar inanamadı.

Magazin 11-07-23 14:48

Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam pozlarıyla hayran bıraktı! Dekoltesi dikkat çekti

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam sosyal medya hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozlarıyla büyüledi. Güzel oyuncu paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 11-07-23 11:52

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sevgilisinden ayrıldı! Eski aşkı da tanıdık çıktı

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile sevgilisi Erdem Kaynarca'dan üzen haber geldi. Beril Pozam'ın sevgilisinden geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-07-23 10:33

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-23 08:22

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Suna Yıldızoğlu adeta yıllara meydan okuyor! Son haline yorum yağdı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suna Yıldızoğlu son haliyle herkesi şaşırttı. Sokaktaki Adam, Petrol Kralları, Yıkılmayan Adam, Gol Kralı ve Tarzan Rıfkı filmleri ile hafızalara kazınan ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Yıldızoğlu'nun son paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 28-06-23 17:17

Yalı Çapkını’nın Suna’sı sere serpe uzandı! Bikinili pozuyla mest etti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine Beril Pozam hayat veriyor. Dizinin sevilen isimlerinden biri olan Suna’yı canlandıran Pozam tatil pozlarını paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozu nefes kesti.

Magazin 22-06-23 08:36

MasterChef Rıfat kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef All Star 5. yarışmacısı Rıfat Yurttaş oldu

Masterchef All Star'da dün akşam yarışmacı heyecanı yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Yılmaz Öztürk'ün jürilik yaptığı yarışmada Güzide, Suna, Eda ve Batuhan'ın ardından ilk grubun son ismi için yarışıldı. MasterChef Rıfat Yurttaş yarışmanın ana kadroya giren . yarışmacısı oldu. Peki, MasterChef Rıfat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, MasterChef All Star 5. yarışmacısı Rıfat Yurttaş hakkında merak edilenler..

Magazin 19-06-23 08:34

MasterChef'te kim kazandı? 17 Haziran 2023 MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı...

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından Suna 2. yarışmacı, geçen akşamki bölümde de Eda 3. yarışmacı seçildi. Peki, MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 18-06-23 09:50

MasterChef Batuhan kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 4. yarışmacısı Batuhan Bayır nereli? İşte hayatı

Masterchef All Star'da dün akşam 4. yarışmacı heyecanı yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Yılmaz Öztürk'ün jürilik yaptığı yarışmada Güzide, Suna ve Eda'nın ardından dördüncü yarışmacı için yarışıldı. MasterChef Batuhan Bayır yarışmanın ana kadroya giren 4. yarışmacısı oldu. Peki, MasterChef Batuhan kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 4. yarışmacısı Batuhan Bayır nereli? İşte hayatı

Magazin 18-06-23 00:33

MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından önceki akşamki bölümde de Suna 2. yarışmacı seçildi. Peki,MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

Magazin 17-06-23 00:36

Gönüllerin birincisiydi! MasterChef All Star'da ana kadroya çok konuşulan o isim girdi

MasterChef All Star izleyici ile buluştu. Yeni kadronun eski yarışmacı ve şampiyonlardan oluşacağı MasterChef All Star'da Kıvanç, Eda, F. Batuhan, Suna, Güzide ve Batuhan hünerlerini sergiledi. Yarışmada ana kadroya giren ilk yarışmacı Mehmet Yalçınkaya tarafından açıklandı. Ünlü şef, "All Star'a hoş geldin" diyerek güzel gelişmeyi duyurdu.

Magazin 15-06-23 13:19

MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Suna Aydın hangi yıl yarıştı?

MasterChef Suna Aydın hakkındaki detaylar merak ediliyor. Daha önce MasterChef'te yarışan Suna Aydın bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Suna Aydın'ın hayatı ve biyografisi sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Suna Aydın hangi yıl yarıştı?

Magazin 14-06-23 23:49

Suna Kan neden öldü, hastalığı neydi? Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan kimdir, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Suna Kan yaşamını yitirdi. Dünyaca ünlü keman virtüözünün ölüm haberini Piyanist Gülsin Onay duyurdu. Ünlü sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu. Peki, Suna Kan neden öldü, hastalığı neydi? Dünyaca ünlü keman virtüözü, Devlet Sanatçısı Suna Kan kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 11-06-23 16:32

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir el ele mi?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Magazin 11-06-23 11:42

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan yaşamını yitirdi! Acı haberi piyanist Gülsin Onay duyurdu

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan yaşamını yitirdi. Acı haberi piyanist Gülsin Onay sosyal medya hesabından duyurdu. Yeteneği küçük yaşta keşfedilen ve çevresi tarafından "Harika çocuk" olarak anılan dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan, 86 yaşındaydı.

Magazin 11-06-23 11:19

Diyarbakır'da AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Diyarbakır milletvekili seçilen Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman, mazbatalarını aldı.

Yurthaber 26-05-23 15:01

Dokuz Oğuz'un Tomris Albay'ı Yasemin Allen'ın küçüklüğü herkesi şaşırttı! Tam bir bıcırık

Son dönemin gözde oyuncularından Yasemin Allen şu sıralar Dokuz Oğuz dizisinde Tomris Albay karakterine hayat veriyor. Tatil için geldiği Türkiye'de bir dizide başrol oynamaya başlayan Yasemin Allen, annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden gidiyor. Son dönemde Allen'ın çocukluk ve gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 25-03-23 20:53

Yeşilçam’ın ateşli güzeli Suna Yıldızoğlu’nun kızı bakın kim çıktı! Çok ünlü bir isim

Tarzan Rıfkı filminde Kemal Sunal ile başrolü paylaşan Suna Yıldızoğlu, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri. Rol aldığı filmlerde duru güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Yıldızoğlu’nun kızının Dokuz Oğuz dizisinin yıldızı olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-03-23 09:13

Yalı Çapkını’nın Suna’sının eski sevgilisini duyanlar çok şaşırdı! O da çok ünlü çıktı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam’ın eski sevgilisi Sıfırıncı Gün dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 09-01-23 15:59

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam bakın kimle sevgili! Ada Masalı'nın...

Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine hayat vererek son dönemde oldukça popüler olan Beril Pozam aşkı "Ada Masalı" dizisinde buldu. İddiaya göre güzel oyuncu Erdem Kaynarca’yla aşk yaşıyor.

Magazin 01-01-23 09:59

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan şaşırtan itiraf! 'Canımı acıtıyor...'

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Beril Pozam, Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Yalı Çapkını hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-12-22 14:55

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi çıktı

Star TV'nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, başarılı performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde. Pozam'ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı!

Magazin 14-12-22 14:39

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış

Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...

Magazin 13-12-22 22:11

Yalı Çapkını'nın Esme'sini bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarına bakan yine baktı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Suna ve Seyran'ın annesi Esme'ye hayat veren ünlü oyunu Sezin Bozacı, kameralar ardındaki görüntüsüyle şaşırttı. Yalı Çapkını izleyicisi, Sezin Bozacı'nın cesur paylaşımlarına kayıtsız kalamadı.

Magazin 06-12-22 17:20

Yalı Çapkını'nda bomba fragman! Suna Ferit'i öyle bir öptü ki... İzleyenler şoke oldu

Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Reyting rekortmeni dizinin son bölümünde Afra Saraçoğlu’nun hayat verdiği Seyran’ın ablası Suna’nın Pelin’e yaptıkları izleyiciler tarafından takdir toplamıştı. Yalı Çapkını 7. bölüm 2. fragmanı ise herkesi şok etti.

Magazin 02-11-22 17:11

Turgut Özal'ı da ağırlamıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret ettiği ev sahibi anlattı: Özal'ın oturduğu koltukta oturmak istedi

Pazar günkü Diyarbakır ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayan ev sahibi Suna Kepolu Ataman, Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili ilgi çekici detaylar paylaştı. Silvan ilçesinde yaşayan, daha önce de Turgut Özal'ı evinde ağırlayan Ataman, “Pazar günü de Cumhurbaşkanımız şeref verdi. O ev iki kez cumhurbaşkanı ağırladı" diye konuştu. Ataman, “O an içerisinde babam sanki bizimleydi" derken, Erdoğan'ın Özal'ın oturduğu koltukta oturma dileğini de anlattı.

Haber 25-10-22 10:55

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna hakkında birçok detay dizinin seyircileri tarafından araştırılıyor. Dizide Suna rolüne can veren Mina Derman'ın biyografisi, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak konusu oldu. Genç ve başarılı oyuncu Mina Derman, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı? İşte Mina Derman hakkında detaylar...

Magazin 18-10-22 22:00

Tarzan Rıfkı'nın Melahat'i Suna Yıldızoğlu son haliyle ağızları açık bıraktı! Ateşli rollerle tanınıyordu

1986 yapımı Tarzan Rıfkı filminde Kemal Sunal ile kamera karşısına geçen usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, adeta yıllara meydan okuyor. Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği gözlenen yıldız, sosyal medyada övgü dolu yorumlar alıyor.

Magazin 08-10-22 12:55

Şeker hastası eşine şifa arayan kadın, şeker otu yetiştiricisi oldu

Malatya'da çiftçilik yapan ve şeker hastası eşine neyin iyi geleceğini araştırırken şeker otuyla tanışan kadın, 12 dönüm alanda üretime başladı - Çiftçi Suna Gedik: - "İnternetten araştırma yaparken bitkinin şeker hastalığı ile birçok hastalığa iyi geldiğini ve şeker pancarına alternatif bitki olduğunu öğrendim. Çünkü şekerpancarından kat be kat daha tatlı bir bitki ve kalori ile protein içermiyor"

Yurthaber 08-10-22 11:36

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sırt dekolteli pozunu paylaştı! ''Havalar soğumasa...'''

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirveye oturdu. Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Suna' karakteriyle adından söz ettiren Beril Pozam, Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 06-10-22 13:50

Yalova emniyetinin üç kadın polisi resim ve el sanatlarında da hünerli

Trafik polisi Suna Yılmaz çini ve rölyef, polis merkezinde görevli Merve Şevik Yüksel yağlı boya resim, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden Aslı Çolak da kara kalem resim alanlarında eserler yapıyor - Bir kız ve üçüz erkek annesi Suna Yılmaz: - "Hayatın sadece meslek, çocuk, ev, yemek ve işle olmadığını öğrendim. Sanatla o rutin hayattan çıkmış oluyorsunuz"

Yurthaber 04-10-22 11:53

Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga kimdir? Sevda Aktolga'nın son hali!

Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Filmde Kemal Suna, Adile Naşit ve Münir Özkul başta olmak üzere Tarık Akan, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe gibi önemli isimlerle oynayan ünlü oyuncu, internette araştırılıyor. Peki, Sevda Aktolga kimdir? İşte Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga'nın son hali...

Magazin 03-10-22 09:43

Hamam sahnesi topa tutulmuştu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkı da ünlü çıktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Beril Pozam'ın sır gibi sakladığı sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı oyuncusu çıktı.

Magazin 29-09-22 16:11

Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Suat Suna, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı ve hayat hikayesini anlattı. 'Aramızda Uçurumlar', 'O Lelli', 'Yalan Değil', 'Bir Ben Yapamam Sensiz' gibi seslendirdiği şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcının biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette ünlü şarkıcı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Magazin 27-09-22 14:40

Çocuklarına daha fazla vakit ayırabilmek için tüp mide ameliyatıyla 58 kilo verdi

Konya'da yaşayan 3 çocuk annesi Suna Torun: - "Onlarla (çocuklarla) parka gidemiyorsunuz. Kilolardan dolayı bir aktivite bile yapamıyoruz. Çalışıyorum, ayaklarım tutmadığı için direkt eve gidiyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyordum. Vücut yoruluyor, ayaklarım çok ağrıyordu. 'Çocuklarım için yapmalıyım.' dedim" - Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Şahin: - "Suna hanımın kilo vermek için çabasına, eşlik eden hastalıklarına baktık. Alımı kısıtlayan bir yöntem olan tüp mide ameliyatına karar verdik. Suna hanım 116 kilo olarak girdiği ameliyat sonunda bugün yüzde 50 kilo kaybı ile 58 kiloya ulaştı. Artık istenen kilo düzeyine oturmuş oldu"

Yurthaber 26-09-22 11:12

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde 'Suna' karakteri ile karşımıza çıkacak olan oyuncu Mina Derman'ın biyografisi merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Diziyi izleyecek olan pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mina Derman'ın hayatı...

Magazin 20-09-22 20:16

MasterChef Suna eski bölümlerden bir diyalog paylaştı! Güzide Mertcan bakın ne dedi

MasterChef yarışmasının eski yarışmacıları Suna Aydın ve Güzide Mertcan sosyal medyada dikkat çekti. Yarışmada oldukları günlerden bir video paylaşan Suna Aydın'ın paylaşımını gören Güzide Mertcan yarışmayla ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 09-09-22 12:23

Ormanlardan 31 yıldır gözünü ayırmıyor

Bolu'da 1600 rakımdaki yangın gözetleme kulesinde 31 yıldır yalnız başına nöbet tutan Ramazan Suna, olası yangınlara karşı ekipleri bilgilendiriyor - Mesleğini severek sürdüren 73 yaşındaki Suna: - "Görevi bırakmayı hiç düşünmedim. Burası benim ekmek teknem"

Yurthaber 06-09-22 11:09

İstanbul'da sır olay! Evde vurulmuş halde bulundular: Alper Balcı öldü, Suna Tanrıkulu yaralı

İstanbul Bakırköy'de sır bir olay yaşandı. İddialara göre, ayrıldıktan sonra aralarındaki sorunları konuşmak için buluşan Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu çifti, bir süre sonra bir araya geldikleri evde kanlar içinde bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri Balcı'nın hayatını kaybettiğini, Tanrıkulu'nun ise yaralı olduğunu belirledi. Kalplerinden vurulan çiftin esrarengiz buluşmasının sırrı ise çözülmeyi bekliyor.

Haber 19-06-22 11:17