Tasarruf Haberleri

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

Finans 24-04-2024 09:25

Son dakika: Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarruf mesajı: 'Ciddi bir çalışma yürütülüyor...' Mehmet Şimşek ABD'den döner dönmez...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kamuda 15 maddelik tasarruf paketi getirilmesi ilişkin bir gündem konuşulduğu sorusuna ise Yılmaz, "15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" yanıtını verdi.

Finans 17-04-2024 10:06

İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı yüzde 81,29 ölçüldü

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 81,29 seviyelerinde kaydedildi.

Yurthaber 15-04-2024 11:36

İpsala Gümrük Kapısı'ndaki mobil gümrükleme ihracatçılara zaman ve yakıt tasarrufu sağlıyor

İpsala Gümrük Kapısı'nda geçen yıl eylül ayında hizmete giren "Mobil gümrükleme noktası" bölge ihracatçılarını zaman ve yakıttan tasarruf ettiriyor.

Yurthaber 16-02-2024 13:16

Diğer Haber Etiketleri

baraj barajlardaki doluluk oranı Mühendis Vali Ekonomi Ev Ekonomisi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı karbonat vantilatör buzdolabı koltuk kurutma makinesi tarım şampuan elektrik Alüminyum Ütü çamaşır makinesi su musluk saç düzleştirici perde saç kurutma makinesi kombi radyatör ısı yalıtımı saç kremi fırın hindi CHP Güneş Göz İngiltere Bursa Diyarbakır İstanbul Muğla Samsun Atakum kuraklık doğal gaz su faturası kış banyo para oyun konsolu temizlik Elektrik faturası Doğal gaz faturası tencere güneş enerjisi okul tuvalet bina bulaşık makinesi borç hediye elektrik kesintisi Zam televizyon tiktok Mehmet Şimşek alüminyum folyo ampul alara ak parti asfalt cihaz bakım bütçe çalar saat cam birikim fatura enerji enerji tasarrufu eş anlamlısı nedir fan fiş gazete havlu hazine ve maliye bakanı ilik hile at kuyruğu elektrik faturaları elektrik faturası hesaplama dondurucu doğalgaz doğalgaz faturası duvar kamu yetkili servis yöntem mon nasıl para biriktirilir kontrol lamba saat pencere pencere kilidi priz reform pimapen pimapen yazlık kışlık ayar pimapen yazlık kışlık ayarı plan siyah sıcaklık sterlin su ısıtıcı tebligat tedbirler termostat soğuk kadın kireç çözücü kuzu eti kum saati kıyafet para biriktirme para biriktirme yolları ocak oda termostatı ulaşım ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu uzman tıraş bulaşık yıkama çamaşır makineleri tüyo ziyaret zaman yakıt eo ense galon

Tasarruf

Tasarruf Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tasarruf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yıllardır yanlış yapıyormuşuz! Fark faturada ortaya çıkıyor... Boş alan bırakmak gerekiyormuş: İşte tasarruf sağlayacak tüyolar

Evde elektrik ve su harcayan cihazların kullanımındaki küçük farklar, büyük tasarruf hamlelerine dönüşüp ciddi anlamda bütçe üzerinde olumlu etki yaratabiliyor. Bunun için pek çok kişi farklı yöntemler uygularken uzmanlar bazılarının ise birer efsaneden ibaret olduğunu belirtiyor. İşte evde tasarruf sağlayacak doğru yöntemler ve doğru sandığınız bazı yanlışlar...

Kadin 06-02-2024 11:44

Elektrik faturasını düşürmenin en etkili yolları! İşte cebinizi rahat ettirecek yöntemler

Elektrik faturaları, ev bütçelerimizi önemli ölçüde etkileyebilen masraflardan biridir. Tasarruf etmek ve cebinizi rahat ettirmek için bazı etkili yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Pratik ipuçları ve enerji tasarrufu önlemleri ile evinizin enerji verimliliğini artırabilir, böylece daha düşük faturalarla daha konforlu bir yaşam sürmeye başlayabilirsiniz. İşte elektrik faturasını düşürmenin en etkili ve kesin yolları...

Kadin 31-01-2024 10:55

Bakan Şimşek 'yeni düzenleme kaçınılmaz' diyerek duyurdu: 'Reform çalışmalarımız tasarruf tedbirimizle uyumlu...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kamu iktisadi teşebbüslerinde (KİT) şeffaflığı ve hesap verilebilirliği artırmak için başlattıkları çalışmanın ilk aşamasının bitirdiklerini duyurdu. Bakan Şimşek, "Reform çalışmalarımız tasarruf tedbirimizle uyumlu" değerlendirmesini yaptı.

Finans 23-01-2024 10:56

'Babanızın parası değil' diyerek uyardı! Valiler Toplantısı'na Bakan Şimşek'in tasarruf mesajı damga vurdu... Makam aracı için TOGG önerisi

Kamuda tasarruf konusunda her fırsatta hassasiyetini dile getiren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten valilere uyarı geldi. Valiler Toplantısı'na katılan Bakan Şimşek'in 81 ilin valisini uyararak "Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası" dediği iddia edildi. Öte yandan Şimşek'in makam aracı konusunda da TOGG önerisi dikkat çekti.

Finans 16-01-2024 10:24

Doğal gaz faturanızı düşürecek en etkili yöntem! Bu taktik evinizi sıcacık yapacak

Kış aylarında evimizi ısıtmak için kullandığımız doğal gaz faturaları bazen bütçemizi olumsuz etkileyebilir. Doğal gaz faturanızı düşürebilecek etkili yöntemler ile faturanızı yarı yarıya düşürmek mümkün. Evinizi sıcacık yaparken fatura maliyetlerinizi azaltacak bu taktikler, hem bütçenize hem de çevreye katkı sağlayabilir. Isıtma maliyetlerini azaltmak için pratik ve etkili yöntemleri deneyerek hem evinizi sıcacık tutabilir hem de tasarruf sağlayabilirsiniz.

Kadin 04-12-2023 21:46

Su faturası çok gelenler dikkat: su faturasını düşürecek en etkili yöntemler!

Su faturası yaz aylarında çok daha yüklü geliyor. Su faturasının her ay giderek artması bütçeyi zorluyor. Faturaları düşürmek için yapılması gereken ufak ipuçları bulunuyor. Su faturasınız çok geliyorsa veya tasarruf etmek istiyorsanız faturanızı düşürecek en etkili yöntemleri mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-08-2023 09:53

Elektrik faturasını düşürmenin kolay yolları! Tasarruf için yapmanız gereken...

Elektrik faturaları hem mevsim en çok gelen faturalar arasında yer alıyor. Elektrik faturasını düşürmek için etkili çözümler aranıyor. Evde yapılan ufak müdahaleler ile elektrik faturasını düşürmek mümkün olabiliyor. İşte elektrik faturasını yarıya indirecek tasarruf yöntemleri...

Kadin 20-06-2023 10:07

Çamaşır makinesini bu saatte kullanmayın! Elektrik faturasını ikiye katlıyor

Çamaşır makinesinin kullanımı faturayı oldukça etkileyebiliyor. Hem elektrik hem de su faturası için tasarruf yöntemleri arayanların çamaşır ve bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmeleri gerekiyor. Uzmanlar çamaşır makinelerinin yanlış saatlerde kullanımının faturaları katladığını açıklıyor. İşte faturayı düşürmek için etkili yöntemler...

Kadin 27-04-2023 11:25

Bu hata elektrik faturasını iki kat artırıyor! Elektrik faturasını düşürmek için...

Elektrik faturası en yüklü gelen faturalar arasında yer alıyor. Her mevsim bütçeyi zorlayan elektrik faturalarının cep yakmasından şikayetçiyseniz farkında olmadan yaptığınız hatalara dikkat ederek elektrik faturasını düşürebilirsiniz.

Kadin 19-04-2023 14:30

Samsun'da üniversite sanayi işbirliğinde hareketli damla sulama sistemi geliştirildi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesinde üniversite sanayi işbirliğinde geliştirilen dairesel hareketli damla sulama sistemiyle sudan, sulama borusundan ve enerjiden tasarruf edildi.

Yurthaber 29-03-2023 14:48

Onlar sayesinde faturalarda düşüş 'Enerji dedektifleri' diyorlar! Öğrenciler sınıfa girdikten sonra...

Samsun'un Atakum ilçesinde uygulanan "Enerji Dedektifleri Projesi" sayesinde okullarda tasarruf sağlandı. Projede, o günün nöbetçi öğrencileri, diğer öğrenciler sınıfa girdikten sonra koridorları ve lavaboları dolaşıp açık lamba ya da musluk varsa kapatıyor. Projeyle öğrencilere çevre bilinci aşılamayı ve tasarruf sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, "Faturalara yansıdığını görüyoruz" dedi.

Finans 27-03-2023 14:44

Farkında değilsiniz ama elektrik faturasını ikiye katlıyor! Elektrik faturasını düşürmek için...

Elektrik faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Oldukça yüklü gelen elektrik faturaları cepleri zorlayabiliyor. Evde, ofiste hayatımızı kolaylaştıran ev aletlerinin yanlış kullanımı elektrik faturasını ikiye katlıyor. Enerji uzmanları sıklıkla yapılan ve elektrik faturasının çok gelmesine neden olan o hatalara karşı uyarıyor.

Kadin 17-03-2023 16:12

Faturanızı yarıya düşürebilir! Su faturasını düşürmek için yapılacak en etkili yöntemler

Günlük giderlere gelen zamların giderek artması ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişilerin fatura tasarruf yöntemleri aramasına neden oluyor. Su faturaları da her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek oldukça kolay olabiliyor. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız aşağıdaki tüyoları deneyebilirsiniz.

Kadin 17-03-2023 10:11

Buzdolabını bu şekilde kullanıyorsanız dikkat! Elektrik faturasını ikiye katlıyor

Elektrik faturasını düşürmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde kullanılan aletlerde gözden kaçan ufak hatalar elektrik faturanızın oldukça yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı ikiye katlayan buzdolabı hatasına karşı uyarıyor.

Kadin 22-02-2023 16:05

Elektrik faturasını düşürecek en etkili yöntem! Tasarruf yapmak için...

Elektrik faturası kış aylarında çok daha yüklü geliyor. Elektrik faturasının her ay giderek artması bütçeyi zorluyor. Faturaları düşürmek için yapılması gereken ufak ipuçları bulunuyor. Elektrik faturasından tasarruf etmek isteyenler aşağıdaki yöntemleri deneyebilir.

Kadin 19-02-2023 15:35

Elektrik faturasını anında düşürmenizi sağlayacak alışkanlıklar! Hiç farkında değiliz ama etkileri şaşırtıcı

Elektrik faturaları en yüksek gelen faturalar arasında yer alıyor. Bütçeyi oldukça zorlayan elektrik faturalarını düşürmek için tasarruf yöntemleri aranıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorsanız yaşamınıza katacağınız bazı alışkanlıklar elektrik faturanızı gözle görülür şekilde azaltabilir.

Kadin 22-01-2023 10:46

Para koçu paylaştı: Tonlarca para biriktirmenin en etkili yolu! Bu hatadan uzak durun

Para biriktirmenin kolay olduğu düşünülse de bu fikir uygulamaya konulduğunda ne kadar zor olduğu görülüyor. Temel ihtiyaçlarımızı kısıtlamadan para biriktirmenin kolay yolu aranıyor. TikTok'ta kendini para koçu olarak tanıtan bir kadın tonlarca para biriktirmenin en basit yöntemini paylaştı.

Kadin 17-01-2023 10:53

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-2023 14:15

Bacaklarını almıyor ve yıkanmıyor! 2023'te 9 bin TL tasarruf etti...Koksam bile umurumda değil

Hijyenik ve daha bakımlı olmak için kullandığımız temizlik ürünlerinin, bakım malzemelerinin fiyatları giderek artıyor. Bu artan fiyatlardan cebi yanan birçok vatandaş doğal ürünleri tercih etmeye başladı. Ancak bir kadın tasarruf etmek için kişisel bakımında nelerden vazgeçtiğini açıklayınca büyük tepki topladı.

Kadin 08-01-2023 09:45

Doğal gaz zammı tedirginlikle bekleniyor: Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Faturanızı anında etkileyecek

'Doğal gaza zam geldi mi?' sorusu son günlerde en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Kış aylarında artış gösteren doğal gaz faturaları bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar gelecek doğal gaz zammı hakkında tedirginlik yaşıyor. Doğal gaz faturasını düşürmek için çeşitli tasarruf yöntemleri aranıyor. İşte faturanıza anında yansıyacak doğal gaz faturasını düşürme tüyoları...

Kadin 26-12-2022 10:58

Bakan Nebati verileri paylaştı! 1,8 milyar lira tasarruf sağlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, e-Tebligat uygulamasına ilişkin verileri paylaştı. Bakan Nebati, e-Tebligat uygulaması sayesinde posta masrafından 1,8 milyar lira tasarruf sağlandığını duyurdu.

Finans 18-12-2022 19:41

Elektrik faturasının yüksek gelmesinin en büyük suçluları! Dört tanesini kapatarak faturanızı düşürebilirsiniz

Harcanan enerjilerin ay sonunda faturaya yansıması oldukça can sıkıcı olabiliyor. Elektrik faturaları en yüklü gelen faturalar arasında bulunuyor. Özellikle kış aylarında artan doğal gaz faturalarıyla birlikte elektrik faturalarında da artış görülüyor. Vatandaşlar elektrik faturalarının neden bu kadar yükseldiğini anlayamıyor. Uzmanlar elektrik faturalarının yüksek gelmesine neden olan 4 suçluyu açıklayarak elektrik faturanızdan tasarruf yapabilmeniz için önerilerde bulunuyor.

Kadin 17-12-2022 13:00

Uzmanlar açıkladı: Tasarruf olsun diyerek yaptığınız büyük hatalar faturanın daha fazla gelmesine sebep oluyor

Yüklü faturalar ev ekonomisinin oldukça zorlanmasına sebep oluyor. Özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı tasarruf tüyoları işe yarasa da bazıları faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Uzmanlar tasarruf için yapılan en yaygın hataları paylaştı.

Kadin 11-12-2022 09:43

Evinizi ısıtmanın sırrını paylaştı! Bu taktik doğal gaz faturanızı düşürebilir

Kışın soğuklarının bastırmasıyla birlikte doğal gaz faturaları gelmeye başladı. Birçok vatandaş doğal gazı fazla yakmadan ısınmanın yolunu arıyor. Doğal gaz faturasından tasarruf yapmak ve doğal gazı fazla açmamak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bir sosyal medya kullanıcısı The Cosy Club, TikTok hesabı üzerinden etkili ısınma yöntemini paylaştı.

Kadin 29-11-2022 15:55

Yüksek su faturalarına dur diyebilirsiniz! İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu dönemlerde, giderleri azaltmanın yolları sıklıkla araştırılıyor. Bilmeden yapılan birçok hata, su faturasının yüksek gelmesine neden olabilir. Yüksek gelen su faturalarından bazı basit yöntemlerle kurtulabilirsiniz. İşte su faturasını düşürmenin yolları...

Finans 28-11-2022 18:08

Elektrik faturası çok geliyor diyenler dikkat! İşte faturayı düşürmenin kesin yolları

Son zamanlarda, yüksek tutarda gelen faturalar için tasarruf yolları sıklıkla araştırılmaya başlandı. Elektrik faturasının çok gelmemesini istiyorsanız, öncelikle elektriğin hangi saatlerde daha pahalı ve ucuz olduğunu bilmenizde fayda var... Önümüzdeki dönemlerde elektrik faturasının çok gelmesinden endişe ediyorsanız, faturaları düşürecek bu kesin yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte sonuç veren tasarruf önerileri...

Finans 22-11-2022 17:58

Tasarruf nedir?

Bireylerin yeni yatırımlar yapabilmek için bir kenara nakit para koymak, bu nakit parayı bir bankaya ya da faiz getirisinde bulunabilecek başka herhangi bir yatırım aracına vererek finans alanında yeniden para yatırılmasını bu sayede yeni yatırımların yapılmasını sağlamak tasarruf etmek demektir. Tasarruf yapmak için farklı yöntemler uygulanabilir. En sık uygulanan tasarruf yöntemi masrafları en aza indirgemektir.

Finans 19-11-2022 21:33

Tasarruf eş anlamlısı nedir? Tasarruf kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Günlük konuşma dilimizde kullandığımız bazı kelimeleri daha sık tekrar etmemiz gerekebilir. Bir kelimeyi çok sık tekrar etmemiz gerektiğinde anlatım bozukluğu oluşabilir. Anlatım bozukluğunu önleyebilmek için kelimenin eş anlamlısını kullanarak anlatım bozukluğunun önüne geçebiliriz. Türkçe eş anlamlı sözcükler açısından oldukça zengin bir dildir. Tasarruf sözcüğü de eş anlamlısı olan bir sözcüktür. Tasarruf eş anlamlısı olan kelime nedir?

Egitim 18-11-2022 18:01

Bursa'nın 70 günlük suyu kaldı

Kente içme suyu sağlanan aynı kottaki iki kaynaktan Nilüfer Barajı'ndaki suyun tamamının sevk edilmesiyle Doğancı Barajı'nın su seviyesi yüzde 50'ye yükseltildi.

Yurthaber 16-11-2022 11:50

Uzmanlar paylaştı! Dondurucu kullanıyorsanız enerji tasarrufu hilesini mutlaka deneyin

Elektrik faturalarına yansıyan birçok ev aleti bulunuyor. Dondurucu hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletlerden olsa da elektrik faturasının oldukça yüklü gelmesine neden olabiliyor. Birçok kişi sırf bu sebeple evine dondurucu almak istemiyor. Uzmanlar enerji tasarrufu için dondurucunuzda kullanmanız gereken hileyi paylaştı.

Kadin 09-11-2022 09:21

Yüksek elektrik faturalarına dur diyebilirsiniz! Bu yöntem kimsenin aklına gelmiyor: Yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırın!

Yüksek elektrik faturaları hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşı zorlayabiliyor. Bilhassa kış aylarında doğalgaz ve elektrik faturasını düşürmek için yapılacak yöntemler vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için bazı basit yöntemleri uygulayarak etkili sonuçlar elde edilebiliyor. İşte yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırmak için birkaç ufak püf noktası...

Kadin 03-11-2022 14:01

Doğalgaz faturasından tasarruf etmek için kışa girmeden hemen yapın! Faturayı yüzde 25 azaltır

Kış aylarında artan elektrik ve doğalgaz faturaları oldukça cep yakıyor. Birçok kişi faturaları düşürmek için evde tasarruf nasıl yapılır? diye araştırmalarda bulunuyor. Uzmanlar faturanızı yüzde 25 azaltacak olan yöntemi uygulayarak kış mevsimini çok daha sıcak geçirebileceğinizi vurguluyor.

Kadin 01-11-2022 14:32

Elektrik faturasından ve zamandan tasarruf edin! Ütü derdinden kurtulmak için alternatifler

Herkes kıyafetlerinin jilet gibi dümdüz görünmesini istiyor. Ancak günlük koşuşturmacanın içerisinde ütü yapmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ütü yapmak hem elektrik faturasını oldukça yüklü getiriyor hem de zamanınızı çöpe atıyor. Uzmanlar ütü yerine kıyafetlerinizi düzleştirecek çözüm önerileri sunuyor. Bu yöntemler ile elektrik faturasını düşürebilir, zamanınızı daha aktif hale getirebilirsiniz.

Kadin 26-10-2022 15:28

Bu özelliği bilinmiyor: Doğalgaz faturasını katlıyor! Evi daha sıcak tutmak için kontrol edin

Sonbahar aylarının sonlarına yaklaşırken havalar oldukça üşütmeye başladı. Birçok kişi kaloriferlerini yakmaya başladı bile. Kışın gelen yüksek doğalgaz faturalarından şikayet edenler bu sene faturalara yansıyacak fiyatları tedirginlikle bekliyor. Birçok kişi doğalgaz faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak için doğru yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 24-10-2022 09:48

Borçlardan kurtulmak için yapmanız gerekenler: Doğru planı uygulayın

Borçtan kurtulmak için bir sürü yöntem aranıyor. İnsanlar yüklü borçlara sahip olabiliyor. Bu borçlar ödenmedikçe can sıkıcı durumlara yol açıyor. Borçlardan kurtulmak için doğru tasarruf yöntemlerini tercih etmek gerekiyor. Borçları kapatmak için basit ve kararlı planlara ihtiyacınız olabilir. İşte en kısa sürede borçlardan kurtulmanızı sağlayacak yöntemler...

Kadin 22-10-2022 20:35

Kışın doğalgaz faturanızı daha az getirecek yöntem! Evinizi sıcacık yapacak

Kış ayları yaklaşırken ev bütçesini düşünenler faturalar konusunda tedirginlik yaşıyor. Her sene artış görülen fatura fiyatları ev ekonomisine zarar veriyor. Birçok insan doğalgazı fazla yakmadan ısınmanın yöntemlerini arıyor. Uzmanlar doğalgaz faturanızdan tasarruf yapmanızı sağlayacak o basit yöntemi paylaştı.

Kadin 19-10-2022 07:55

Fark etmeden yapılan bu hata elektrik faturasını ikiye katlıyor! Elektrik faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler oldukça basit

Faturalar özellikle kış aylarına girerken çok daha fazla yüklü geliyor. Elektrik faturası en yüksek gelen faturalar arasında bulunuyor. Bu nedenle elektrik faturası tasarruf yöntemleri dikkat çekiyor. Birçok kişi elektrik faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için aşağıdaki yöntemleri uygulamak etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 18-10-2022 21:44

Güneş, rüzgar ve jeotermal enerjiden faydalanarak binalarda enerji tasarrufu sağlamak mümkün

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta: - "Güneş, rüzgar ve jeotermal enerji ülkemiz açısından inanılmaz bir potansiyel barındırmakta. Bunları mimariyle binalara entegre ederek temiz enerjili binalar tasarlamak mümkün"

Yurthaber 15-10-2022 11:41

Bu yöntemlerle yüzlerce lirayı cebinizde tutun! İşte 7 farklı tasarruf yolu

Bazen gözden kaçan detaylar aylık küçük rakamlara mal olsa da cüzdanınızda yıllık olarak açıklara neden olabilir. Bunları tespit edip tasarruf yapmanız durumunda yüzlerce lira cebinize kalabilir.

Finans 11-10-2022 09:18

Ev aletlerini bu şekilde kullandıkları için para ödenecek! Elektrik faturasını yarıya indirir

Faturalar oldukça yüklü masraflara neden oluyor. Özellikle evin içerisinde kullanılan ev aletlerinin ay sonunda elektrik faturasına yansıması bütçeleri zorlayabiliyor. Birçok kişi elektrik faturasından tasarruf etmenin yöntemlerini arıyor. Uzmanlar doğru saatlerde kullanılan ev aletlerinin faturada oldukça düşüş sağlayabileceğini belirtiyor. İngiltere'de bu kış başlayacak uygulama ile ev cihazlarını yoğun olmayan saatlerde kullananlara para ödenecek.

Kadin 07-10-2022 09:31

'Kum saati' detayı gündem oldu! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın tasarruf tedbir kitapçığı dikkat çekti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından tasarruf tedbir kitapçığı yayımlandı. Kitapçıkta yer alan tasarrufla ilgili öneriler gündem oldu. Kitapçıktaki banyoya kum saati konulması ve duş saati süresiyle ilgili detay dikkat çekti. İşte o kitapçıkta yer alan bazı maddeler...

Haber 27-09-2022 21:46

Elektrik faturasını düşürmek için sadece bir kaşık dökmeniz yeterli! Faturayı yarı yarıya indirecek

Faturalar ev bütçesini oldukça sarsabiliyor. Özellikle bir ay boyunca kullanılan ev aletlerinin elektrik faturalarına yansıması dehşete düşürebiliyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenler faturayı düşürecek tasarruf yöntemleri arıyor. Elektrik faturanızı düşürmek için yapmanız gereken çok çeşitli tasarruf yöntemleri bulunuyor. Oldukça şaşırtıcı olan tasarruf yöntemleri faturanızın çok daha düşük gelmesini sağlayabiliyor.

Kadin 18-09-2022 07:44

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, AK Parti Muğla İl Başkanlığında konuştu:

"Kısalan yollar sayesinde her yıl tam 1 milyar litre akaryakıttan tasarruf sağlıyoruz" - "Bölünmüş yollar sayesinde trafik kazalarında yüzde 82 azalma sağladık"

Yurthaber 17-09-2022 17:32

Tasarruf edeyim derken sağlığınızdan olmayın! Buzdolabına sakın bunu yapmayın

Tasarruf yapmak için birbirinden ilginç yöntemler deneniyor. Elektrik, doğal gaz ve su faturasını düşürmek için uzmanların çeşitli önerilerini neredeyse herkes deniyor. Sosyal medyada bazı kullanıcıların denediklerini iddia ettikleri yöntemle ilgili önemli uyarı geldi. Elektrik faturasından tasarruf etmek için insanlar buzdolaplarının fişini çektiğini iddia ediyor. Uzmanlar bu hareketin elektrik faturasını düşürmekten çok yükselteceğini söylüyor. Bu hareket sağlığı da tehlikeye atıyor.

Haber 10-09-2022 09:13

Edirne'de uygulanan beton yol, asfalta kıyasla yüzde 40 tasarruf sağlıyor

Edirne Valisi Kırbıyık: - "Baktığınızda beton yolun, sathi kaplama asfalta göre daha uzun ömürlü, dayanıklı ve yaklaşık yüzde 40'lara varan az maliyete sahip olması oldukça önemli kriterlerdir"

Yurthaber 07-09-2022 10:57