Threads Uygulamasi Haberleri

Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatacak: Herkesin gözü Instagram ve WhatsApp'taydı: 29 Nisan öncesinde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyurdu. Bu karardan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın etkilenmeyeceği bildirildi.

Finans 2024-04-15 14:53:48

Rekabet Kurulu’ndan WhatsApp ve Instagram'ın sahibi Meta'ya geçici tedbir kararı! Günlük 4,8 milyon lira ceza...

Rekabet Kurulu, WhatsApp, Instagram ve Threads'in çatı şirketi META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.

Haber 2024-03-18 11:12:05

Instagram, Facebook ve Threads dünya çapında çökmüştü! Peki o sırada ne oldu, neler yaşandı? İçerideki kaynaklarıma sordum diyerek paylaştı

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Threads dün akşam saatlerinde çöktü. Sorun Meta'nın gerekli aksiyonları almasının sonucunda giderilirken, sorunun neden kaynaklandığı, erişim sorununa neyin sebep olduğu merak edilmeye başlandı. Gazeteci Kenan Taş ise "İçerideki kaynaklarıma sordum" diyerek konuyla ilgili ilgi çeken ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haber 2024-03-06 15:28:00

Instagram threads rozeti kaldırma: Instagram biyografisinden threads rozeti nasıl kaldırılır?

Instagram ve Threads, çok sayıda rakibin olduğu sosyal medya dünyasının önemli aktörleri olarak kullanıcılarına farklı ve etkili dijital deneyimler sunan iki güçlü ‘kardeş’ platformdur. Instagram ve Threads, birbirinden farklı özellikleri ile kullanıcılarına çeşitli seçenekler sunar. Instagram fotoğraf ve video odaklı genel paylaşım ve keşif platformuyken Threads, kısa metinler ile etkileyici paylaşım yapma fırsatı sunar. Peki, Instagram profilinden Threads rozeti kaldırılır mı?

Haber 2023-12-27 20:24:23

Threads hesap silme ve kapatma: Threads nasıl ve nereden silinir? Threads'i kapatınca Instagram kapanıyor mu?

Instagram Threads, takipçileriniz ile çeşitli şekillerde paylaşımlarda bulunmanıza olanak tanıyan bir içerik paylaşım uygulamasıdır. Instagram hesabınız ile bütünleşik olarak çalışır ve sizi yakın arkadaşlarınızla, takip ettiğiniz kişilerle ve takipçilerinizle bağlantıda tutar. Threads, Twitter’a yani X platformuna benzer şekilde benzer şekilde paylaşımlar yapmanıza izin verir. Peki, Threads silinir mi?

Haber 27-12-23 20:16

Threads'e giriş yapamıyorum! Threads'e girilmiyor neden olabilir, sorun nasıl çözülür?

Threads uygulaması, Instagram’ın sahibi Meta şirketinin haklarını elinde bulundurarak pazara sürdüğü bir sosyal medya platformudur. Bu platform, Twitter'a yani X'e rakip olarak gösterilmiştir. Ancak yeni bir uygulama olması dolayısıyla kullanıcılar, Threads'e girdiklerinde sık sık karşılaştıkları hata mesajları konusunda endişe yaşayabilirler. Peki, Threads giriş sorunu nasıl çözülür?

Haber 27-12-23 19:33

Threads'e giriş yapma: Threads'e nasıl giriş yapılır? Threads'e giriş nasıl ve nereden yapılır?

Mark Zuckerberg'in CEO'luğunu yaptığı Meta'nın, Twitter yani X'e rakip olarak geliştirdiği Threads uygulaması, piyasaya sürülerek Twitter'a bir alternatif oluşturulmuştur. Threads, 100'den fazla ülkede kullanıma sunulmuştur. Uygulama sadece ilk 4 saat içinde 5 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilmiştir. Threads ünlü kişiler ve markaların da dahil olduğu geniş bir kullanıcı kitlesini hedefleyen bir iletişim platformu olarak dikkat çekmektedir. Peki, Threads'e nereden giriş yapılır?

Haber 27-12-23 10:48

Threads nedir, nasıl kullanılır? Threads ne işe yarıyor?

Threads, Meta çatısı altındaki Instagram ekibi tarafından geliştirilen yeni bir sosyal medya platformudur. Bu platform kullanıcılarına metin içeriklerini paylaşma ve canlı sohbetlere katılma imkanı sunar. Threads adeta bir mikroblog platformu gibi çalışırken Twitter'a benzerliğiyle öne çıkmaktadır. Peki Threads nedir, Threads nasıl kullanılır?

Haber 26-12-23 18:49

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 22 ARALIK 2023! Anne, baba ile eş için en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları İNDİR

Resimli cuma mesajları bugün WhatsApp ve Telegram anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook, Twitter (X) ve Threads gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılacak. 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel !Hayırlı cumalar' sözleri ile cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak dualar edilecek. İşte, anne, baba ile eşe gönderebileceğiniz en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları...

Haber 22-12-23 11:45

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023! Atatürk görselli, en güzel, anlamlı, resimli ve duygusal Öğretmenler Günü mesajları TIKLA İNDİR!

Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri 24 Kasım'da internette araştırılıyor. Öğrenciler bu anlamlı günde WhatsApp, Facebook, Twitter (X), Instagram ve Threads gibi uygulamalarda paylaşımda bulunacaklar. Atatürk'ün doğumunun 100. yılı olan 1981'den itibaren her 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak coşku ile kutlanıyor. İşte, WhatsApp ve Instagram için en yeni, en güzel, anlamlı ve resimli Öğretmenler Günü mesajları ile sözleri...

Finans 24-11-23 09:56

ÜCRETSİZ DOĞALGAZ UYGULAMASI 2023: Ücretsiz doğalgaz desteği ne zamana kadar geçerli? İşte son tarih!

Ücretsiz doğalgaz desteği için tarih araştırmaları başladı. Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı birçok ilde konuya dair araştırma yapılıyor. Bilindiği üzere yayımlanan kararnamenin ardından 1 yıllık süreyle hanelerde 25 metreküpe kadar olan doğalgaz tüketimi Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca karşılanıyor. Peki, ücretsiz doğalgaz desteği ne zamana kadar geçerli? 25 metreküp doğalgaz ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Finans 21-11-23 14:01

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 17 KASIM 2023: Anne, baba ve eş için en yeni, en anlamlı, farklı, 'Hayırlı cumalar' sözlü ve resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları anne, baba, eş ve arkadaşlarına bugünü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün birçok kişi Instagram, Facebook, Twitter ve Threads gibi sosyal medya platformları ile WhatsApp mesajlaşma uygulamasında paylaşımda bulunacak. Biz de anne, baba ve eşe gönderebileceğiniz en yeni, en anlamlı, farklı, 'Hayırlı cumalar' sözlü ve resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte 17 Kasım 2023'e özel en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları...

Haber 17-11-23 11:08

10 KASIM ATATÜRK RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2023: WhatsApp ve Facebook için en şık, en yeni, en güzel resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları 10 Atatürk'ü Anma Günü'nde internette araştırılıyor. Bugün birçok kişi WhatsApp, Instagram, Facebook, X (Twitter) ve Threads gibi uygulamalarda 'Hayırlı cumalar!" mesajı paylaşacak. Biz de Atatürk resimli cuma mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte 10 Kasım 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'da paylaşabileceğiniz hadisli, farklı, güzel ve resimli cuma mesajları...

Haber 10-11-23 12:00

Elon Musk, bir zamanlar kafes dövüşü yapmayı düşündüğü Mark Zuckerberg'e Threads ile yüklendi: Zuck'ın kendisi yapmıyor

Twitter'ın (X) sahibi ünlü milyarder Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'e, Meta'nın Twitter rakibi olarak gösterilen sosyal medya platformu Threads'te aktif olmadığını söyleyerek yüklendi. Threads'in "ürkütücü şekilde sessiz" olduğunu düşünen Musk, Zuckerberg'in kendisinin Threads'te paylaşım yapmadığını öne sürdü.

Haber 01-11-23 15:30

CADILAR BAYRAMI NE ZAMAN 2023? Bugün Cadılar Bayramı mı, Halloween neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween); Twitter (X), Instagram, Facebook ve Threads gibi sosyal medya uygulmalarında yapılan paylaşımlar nedeniyle araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, bugün mü? Cadılar Bayramı neden kutlanır?

Haber 31-10-23 13:42

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2023! Anne, baba, eş, sevgili için WhatsApp ve Instagram'a özel yeni, en güzel resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları merak konusu oldu. Bugün (27 Ekim 2023 Cuma) birçok kişi anne, baba, eş ve sevgilisi için WhatsApp, Instagram, Facebook, X (Twitter) ve Threads gibi uygulamalarda 'Hayırlı cumalar!" mesajı paylaşacak. Bugün birçok kişi camiye gidecek, eller semaya kalkacak dualar edilecek. Biz de WhatsApp ve Instagram'a özel, Mescid-i Aksa'lı, en güzel resimli cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları ile sözleri...

Haber 27-10-23 11:57

Yanlışlıkla yapılan paylaşım ortaya çıkardı: Threads yakında X'in (Twitter'ın) en can alıcı özelliklerinden birinin bir benzerini alabilir!

Bir Meta çalışanı tarafından yanlışlıkla paylaşıldığı bildirilen bir ekran görüntüsünde, Meta'nın sosyal medya uygulaması Threads'in yeni özelliği fark edildi. Eğer iddialar doğruysa, eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in en can alıcı özelliklerinden birinin 'benzeri' Threads'e gelecek.

Haber 09-10-23 16:59

Instagram Başkanı, Twitter (X) rakibi Threads'in iki yeni özelliğini duyurdu!

Threads, eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in rakibi olarak gösteriliyordu. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads üzerinden yaptığı duyuruda, Threads'in iki yeni özelliğini paylaştı.

Haber 15-09-23 12:20

Threads yeniden toparlanmak istiyor! Bunun için bakın ne yapacak: Önümüzdeki birkaç gün içinde...

X'in rakibi Threads'te kullanıma açıldığı ilk haftanın ardından günlük aktif kullanıcı sayısında büyük düşüş yaşandı. Ancak Meta'nın platformu Threads yeniden toparlanmak istiyor. Bunun için ise bakın ne yapılacak... Yakın zamanda hayata geçirilecek gelişmeyi Meta CEO'su Mark Zuckerberg, "Önümüzdeki birkaç gün içinde..." diyerek duyurdu.

Haber 23-08-23 17:39

Threads ile ilgili sürpriz gelişme! X ile rekabeti yeni bir aşamaya geçebilir

Meta'nın 'Twitter katili' olarak gösterilen uygulaması Threads ile ilgili birçok kullanıcının merak ettiği bir konu vardı. O konu, Threads'in web sürümünün ne zaman yayınlanacağıyla ilgiliydi. Ancak sürpriz bir iddiaya göre; Meta, Threads'in web versiyonunu kullanıma sunmayı planlanıyor olabilir, hem de çok yakında.

Haber 21-08-23 16:44

AYETLİ, DUALI VE RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2023! Anne, baba, eş ve sevgili için en yeni, yazılı, anlamlı ve resimli cuma mesajları İNDİR!

Cuma mesajları 17 Ağustos Perşembe gününün en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Resimli cuma mesajları bugün birçok kişi tarafından WhatsApp, Instagram, Twitter, Threads ve Facebook gibi sosyal medya sitelerinde paylaşılacak. Biz de kısa, dualı, ayetli ve resimli Cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte, en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları ve sözleri...

Haber 18-08-23 13:20

RESİMLİ SAFER AYI MESAJLARI 2023: Etkileyici, en yeni, dualı, hadisli, güzel ve resimli Safer ayı mesajları İNDİR!

Safer ayı mesajları 2023 yılında da yoğun ilgi görüyor. Muharrem ayının bitmesiyle başlayan Safer ayını Müslüman vatandaşlar ibadet ve dualar eşliğinde geçiriyor. Bugün birçok kişi anne, baba, sevgili, eş, akraba ve arkadaşına resimli Safer ayı mesajları göndermek üzere internette araştırmalarına devam ediyor. İşte WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter ve Threads gibi uygulamalarda paylaşabileceğiniz 2023'e özel en yeni, güzel, dualı, hadisli, ayetli ve resimli Safer ayı mesajları...

Haber 17-08-23 10:08

Twitter rakibi Threads'te büyük kan kaybı!

Twitter rakibi olarak gösterilen Threads uygulamasında adeta kan kaybı yaşanıyor. Son verilere göre Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın uygulaması Threads, günlük aktif Android kullanıcılarının neredeyse yüzde 80'ini kaybetti.

Haber 14-08-23 10:54

'Twitter rakibi' Threads'e ilgi azaldı mı? Günlük aktif kullanıcı sayısında şaşırtan düşüş...

Meta, Threads isimli uygulamasını piyasaya sürerek popüler sosyal medya platformu Twitter'a adeta rakip olmuştu. Sık sık Twitter rakibi olarak gösterilen Threads hakkındaki yeni sektör tahminleri ise uygulamanın günlük aktif kullanıcı sayısının 31 Temmuz itibariyle lansmana kıyasla %82 oranında azaldığını ve her gün sadece sekiz milyon kullanıcının uygulamaya eriştiği yönünde. İşte detaylar...

Haber 04-08-23 17:45

AYETLİ DUALI CUMA MESAJLARI 2023: Resimli, yeni, aileye, eşe, dosta, en güzel ve en anlamlı cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları 4 Ağustos Cuma günü en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Resimli cuma mesajları bugün birçok kişi tarafından WhatsApp, Instagram, Twitter, Threads ve Facebook gibi sosyal medya sitelerinde paylaşılacak. Biz de kısa, dualı, ayetli ve resimli Cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte, en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları ve sözleri...

Haber 04-08-23 10:02

RESİMLİ AŞURE GÜNÜ MESAJLARI 2023! Muharrem ayının 10. gününe özel en güzel, anlamlı, dualı ve resimli Aşure Günü mesajları İNDİR

Aşure günü mesajları Muharrem ayının 10. günü neceniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. en güzel, anlamlı, dualı ve resimli Aşure Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Yarın birçok kişi WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter ve Threads uygulamalarında paylaşımda bulunacak. İşte, en yeni, dualı, kısa, uzun ve resimli Aşure Günü mesajları ile sözleri...

Haber 28-07-23 11:25

RESİMLİ BASIN BAYRAMI MESAJLARI 2023: En yeni, etkileyici, güzel, kısa - uzun ve resimli 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajları BURADA!

Basın Bayramı mesajları ve sözleri ile ilgili arama motorlarına yapılan sorgulamalar hız kazandı. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bugün çok sayıda vatandaşWhatsApp anlık mesajlaşma uygulamasının yanı sıra; Twitter, Instagram, Facebook ve Threads gibi sosyal medya platformlarında paylaşım yapacak. İşte, en yeni, etkileyici ve resimli 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajları...

Haber 24-07-23 07:25

Twitter'ın ismi değişiyor! Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Threads hamlesi sonrası yine rahat durmadı! İşte yeni logosu...

Elon Musk'tan Twitter'a ilişkin yeni bir hamle geldi. Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketinin Instagram tabanlı uygulaması Threads'i kullanıma sunmasının ardından ne yapacağını şaşıran ünlü iş adamı, Twitter’ın muhtemel isminin ‘Deus X’ olabileceğini duyurdu.

Haber 23-07-23 10:18

Twitter rakibi Threads'e büyük bir güncelleme geldi! Yeni özellikler kazandı

Meta'dan Cameron Roth tarafından paylaşıldığı üzere, Twitter rakibi olarak gösterilen yeni sosyal ağ Threads için yeni iOS güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile hatalar giderilirken, Threads'e yeni özellikler de getirildi.

Haber 19-07-23 11:28

Bu uygulama gündeme oturdu... Twitter rakibi Threads ile tamamen alakasız, ancak ismi aynı!

Meta'nın Threads uygulaması, Threads isimli bir başka uygulamanın popülerliğini önemli ölçüde artırmış gibi görünüyor. Instagram ile tamamen alakasız bir Slack alternatifi olan ancak yine de Threads adını taşıyan uygulama halihazırda bu nedenle gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın indirilme sayısında artış görüldüğü kaydediliyor. Öyle ki Slack alternatifi olan Threads'in web sitesine ve App Store sayfasına Instagram ile ilişkili olmadıklarına dair mesajlar yapıştırmak zorunda kaldığı söyleniyor.

Haber 17-07-23 15:28

Elon Musk’a soğuk duş! Mark Zuckerberg'in Threads atağı pahalıya mal oldu! Twitter'da sert düşüş

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketi, 'Twitter katili' olarak isimlendirilen Instagram tabanlı uygulaması Threads'i 5 Temmuz Çarşamba günü kullanıma sundu. Kısa sürede çok sayıda kullanıcı kazanan Threads, Twitter'ı solladı. Twitter'ın sahibi Elon Musk, yaptığı açıklamada reklam gelirlerinde yüzde 50 azalma olduğunu belirtti.

Haber 16-07-23 15:11

Twitter ile ilgili şoke eden Threads iddiası: 'Arama sonuçlarında gösterilmesini engelliyor'

Twitter'ın şimdiye kadarki en ciddi rakiplerinden biri olarak görülen Threads büyümeye devam ederken, şoke eden bir iddia ortaya çıktı. Twitter'ın arama sonuçlarında Threads bağlantılarının gösterilmesini engellediği iddia edildi.

Haber 12-07-23 09:51

Adeta akın ettiler! Twitter'ın rakibi Threads 100 milyon kullanıcıyı aştı... ChatGPT'den bile çok daha hızlı ulaştı

Instagram'ın Twitter rakibi yeni uygulaması Threads'in kullanıcı sayısının 100 milyonu aştığı söylendi. Buna göre Threads bu önemli aşamaya ChatGPT'den bile çok daha hızlı ulaştı. OpenAI'nin sohbet robotu ChatGPT, bu seviyeye iki ay sonra ulaşabilmişti. Ancak Threads çarşamba günü kullanıma sunuldu ve birkaç gün içinde bu seviyeye ulaştı.

Haber 10-07-23 15:37

Hem Threads hem de Twitter'da paylaştı! O grafiğe göre Twitter için haberler pek iyi değil

Cloudflare CEO'su Matthew Prince Twitter'ın Ocak ayından bugüne DNS sıralamasını gösteren bir grafik yayınladı. Grafiğe göre Twitter için haberler pek iyi değil!

Haber 10-07-23 10:10

Instagram Başkanı Threads ile ilgili konuştu: Amaç Twitter'ın yerini almak değil

Instagram'ın 'Twitter katili' olarak adlandırılan yeni uygulaması Threads on milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Threads'in Twitter'ı yerinden edip edemeyeceği tartışılırken, Instagram'ın patronu Adam Mosseri, "Amaç Twitter'ın yerini almak değil" dedi. Öte yandan Mosseri'nin açıklamaları, Instagram Başkanı'nın Threads'te haber ve siyasete sıcak bakmadığını da gösterdi.

Haber 10-07-23 09:44

Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Threads atağı sonrası tutuştu! Twitter'a bomba özellik! Artık bunu yapabileceksiniz

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketi, 'Twitter katili' olarak isimlendirilen Instagram tabanlı uygulaması Threads'i çarşamba günü kullanıma sundu. Twitter ile benzerlik gösteren Threads bir anda dünya gündemine oturunca Elon Musk'tan dikkat çeken bir atak geldi.

Haber 09-07-23 10:37

Simpsonlar Threads'i de mi bildi? Sosyal medya çalkalanıyor: O paylaşım ortalığı karıştırdı!

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de bir fenomen olarak karşımıza çıktı. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada gündem olurken, son olarak "Simpsonlar Threads'i de mi bildi?" sorusu gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görsel ile birlikte sosyal medya "The Simpsons Threads" iddiasıyla adeta çalkalanıyor.

Trend 08-07-23 10:17

Mark Zuckerberg de şaşırdı! Twitter'ın rakibi Threads'in kullanıcı sayısı 70 milyonu buldu

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu. Meta'nın Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, Threads hesabından platforma kayıt olanların sayısına ilişkin son verileri paylaştı. Zuckerberg, "Bu sabah itibarıyla Threads'e 70 milyon kayıt oldu. Beklentilerimizin çok ötesinde." ifadelerini kullandı

Haber 07-07-23 23:10

Sosyal medyada 'Threads' çılgınlığı: 95 milyon gönderiye ulaştı! Dava iddiaları gelirken, Musk hile iyi değil dedi... Meta ise 'eski Twitter çalışanı' iddiasına böyle yanıt verdi

Meta'nın yeni uygulaması Threads sosyal medyanın dilinde. 'Twitter katili' olarak adlandırılan ve 6 Temmuz'da kullanıma sunulan Instagram tabanlı uygulama, dünya çapında 30 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Twitter'ın, Threads nedeniyle Meta'ya karşı yasal işlem başlatma uyarısında bulunduğu bildirilirken, Elon Musk'tan ise "Rekabet iyi fakat hile iyi değil" paylaşımı geldi. Meta Sözcüsü Andy Stone ise "Threads’in mühendis ekibinde tek bir eski Twitter çalışanı bile bulunmuyor" dedi.

Haber 07-07-23 16:07

'Threads hesabı nasıl silinir?' Bu sorunun yanıtı çok konuşulmuştu... Instagram’ın başkanı Mosseri'den açıklama geldi! İstenen o özellik de yolda

'Threads hesabı nasıl silinir?' sorusunun cevabı gündem olmuştu. Buna göre, hesabını silmek isteyenlerin Instagram hesabını da silmesi gerekeceği söylenmişti. Bu da Meta'nın Ek Gizlilik Politikası'nda yer alan "Threads profilinizi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz, ancak Threads profiliniz yalnızca Instagram hesabınızı silerek silinebilir" sözlerine dayandırılmıştı. Instagram Başkanı Adam Mosseri bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan, çok istenen özellik de yolda gibi.

Haber 07-07-23 09:46

Zuckerberg'in Threads hamlesi, Twitter'ı kızdırdı! Elon Musk'ın sahibi olduğu şirketten Meta'ya tehdit

Mark Zuckerberg'in Twitter'a rakip olarak kurduğu sosyal medya uygulaması Threads nedeniyle dünya devi iki şirket karşı karşıya geldi. Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter, Threads nedeniyle Meta'ya karşı yasal işlem başlatma uyarısında bulundu. Twitter'ın dava etmekle tehdit ettiği Threads ise kısa sürede dünya çapında 30 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı.

Haber 06-07-23 23:50

Musk-Zuckerberg mücadelesi başladı, ancak kafeste değil! İşte Meta'nın Twitter rakibi yeni uygulaması Threads hakkında bilmeniz gereken her şey...

Ve beklenen oldu... Twitter'ın şimdiye kadar en dişli rakibi olarak gösterilen Threads bugün kullanıma sunuldu! Mark Zuckerberg ve Elon Musk hala olası bir kafes maçına hazırlanırken, bugünden itibaren iki milyarderin sosyal medya platformları kıyasıya bir mücadeleye girdi. İlk birkaç saatte milyonlarca kullanıcı 'Twitter katili' olarak adlandırılan Threads'e üye olarak yoğun bir ilgi gösterdi. Öte yandan, 'Threads hesabı nasıl silinir?' sorusunun cevabı ise dikkat çekti...

Haber 06-07-23 13:28

İrem Derici Threads uygulamasına girip küfür etti! Herkesin...

Threads uygulaması nedir ne değildir, nasıl yüklenir soruları araştırılırken uygulamaya adeta akın var. Paylaşımlarıyla her zaman olan olan İrem Derici Threads uygulamasına girip küfür edince olay oldu.

Magazin 06-07-23 11:34

Threads uygulamasına ünlüler akın etti! Selin Şekerci'den ilginç paylaşım

Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürülen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması start verir vermez gündem oldu. Threads nedir sorusu henüz yeni yeni yanıt bulurken ünlüler de hemen yeni sosyal medya platformuna girdi. Oyuncu Selin Şekerci ise paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 06-07-23 11:18

Twitter'ın rakibi Threads kullanıma açıldı... Elon Musk bakın ne dedi

Meta, Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması Threads'i kullanıma açtı. Yeni uygulama ilk 2 saat içinde 2 milyon üyeyi geçti. Geçtiğimiz yıl 44 milyar dolar ödeyip Twitter'ı satın alan ünlü milyarder Elon Musk ise bakın neler dedi...

Haber 06-07-23 09:59

Instagram Threads nedir, nasıl kayıt olunur? Threads nereden indirilir? Meta'dan Elon Musk'ın Twitter'ına rakip uygulama

Instagram Threads uygulaması kullanıma sunuldu. Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter'a rakip olan bu uygulama Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından duyuruldu. Uygulama ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan kullanıcıya ulaştı. Peki, Threads nedir, nasıl kayıt olunur? Threads nereden indirilir? İşte Elon Musk'ın Twitter'ına rakip uygulama hakkında bilgiler...

Haber 06-07-23 09:29

Mark Zuckerberg'ten Threads açıklaması! 'İlk 2 saat içinde...'

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'i kullanıma sundu. Meta'nın Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, Threads ile ilgili yaptığı açıklamada "Threads, ilk 2 saat içinde 2 milyon üyeyi geçti" bilgisini paylaştı.

Haber 06-07-23 07:48

Meta'nın Twitter rakibi uygulaması Threads, web'de kısa süreliğine yayına girdi! Büyük gün ise yarın...

Meta'nın Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması Threads'in 6 Temmuz'da yani yarın kullanıma açılması bekleniyor. Ancak özellikle yurt dışı yayınlarda çıkan haberlere göre Threads'in web arayüzünün birkaç saatliğine yayına girildiği görüldü.

Haber 05-07-23 17:41

Şimdi Elon Musk düşünsün! Instagram, Twitter'a resmen meydan okudu! Threads kullanıma açılıyor

Elon Musk, Twitter'a içerik görüntüleme sınırı getirmesi nedeniyle eleştirildi. Popüler platformu satın aldıktan sonra birçok değişikliğe imza atan ünlü iş adamına Instagram'ın da bünyesinde yer aldığı Meta'dan tokat gibi bir yanıt geldi. Meta, Twitter'a rakip olacak yeni uygulaması Threads'ı kullanıma açıyor.

Haber 04-07-23 10:03