Simpsons Haberleri

The Simpsons (Simpsonlar) yine formda! İşte 2023 yılında gerçekleştiği iddia edilen birbirinden çılgın tahminleri... Sosyal medyayı hareketlendirdiler

Otuz yılı aşkın süredir devam eden The Simpsons (Simpsonlar), 2023 yılında da kehabetleri sayesinde sosyal medyayı bir hayli meşgul etmeyi başarmıştı. Yıllardır devam eden gizemli kehanetlerin çizgi dizisi Simpsonlar, bu yıl bir dizi tüyler ürpertici tahminle yeniden hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran 2023 Simpsonlar tahminleri...

Trend 21-12-2023 14:36

Simpsonlar'dan korkutan güneş fırtınası kehaneti! Yeni yıl sahnesi büyük ilgi çekti! İşte 2024 senaryosu

Son dönemde kehanetler konusunda en bilindik isim olan Simpsonlar, yeni bir kehanetle gündem oldu. Bir süredir bazı olayların önce dizide meydana gelmesi ve sonrasında gerçekte de aynı olayın yaşanması nedeniyle The Simpsons, kehanetle anılıyor. 'Simpsons kehaneti' olarak da adlandırılan bu duruma bir yenisi daha eklendi.

Trend 10-12-2023 20:51

Simpsonlar'da Homer Simpson'ın Bart'ı boğduğu sahneler yer almayacak! Zaman değişti

Simpsonlar, en uzun süredir devam eden ikonik sahnelerinden birini değiştirme kararı verdi. Simpsonlar'ın senaristleri 22 Ekim'de yayınlanan "McMansion & Wife" başlıklı yeni bölümde Homer Simpson'ın artık oğlu Bart'ı boğma sahnelerinin yer almayacağını duyurdu.

Trend 07-11-2023 16:01

Bir Simpsons kehaneti daha gündem yarattı! Sosyal medya bunu konuşuyor... 10 yıl öncesinde 'tahtakurusu' sorununu bildiği iddia edildi

Simpsons hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımda dizinin 10 yıl önce yayınlanan bir bölümünde Amerika ile Avrupa'da toplu taşıma ve otellerde görülen tahtakurularını öngördüğünü iddia etti. Simpsonlar'ın tahtakurusu sorununu bildiğine yönelik kehanet iddiaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 18-10-2023 14:25

Simpsons

Simpsons Hakkındaki Haberler Mynet'te. Simpsons Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

The Simpsons kehanetleri nasıl gerçek oluyor? Simpsonlar geleceği biliyorlar mı? Cevabı çok basitmiş...

Donald Trump'ın başkanlığı, Kovid 19, at eti skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi, denizaltı felaketleri, akıllı saatler ve London's Shard Simpsonlar’ın doğru tahminleri arasında. Peki bunu nasıl yapıyorlar?

Trend 24-08-2023 15:29

Sosyal medya bu Simpsons kehanetini konuşuyor! Yeni savaşın adresini verdi: Kosova-Sırbistan... Sonbaharı işaret etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons (Simpsonlar) kahenetleriyle dünya genelinde gündem olmaya devam ediyor. Geleceği öngörme konusundaki başarısıyla fenomene dönüşen dizinin son kehaneti sosyal medyayı salladı. ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar’ın bir sahnesinin 2023 sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşının yaşanacağını öngördüğünü iddia etti.

Trend 18-07-2023 08:07

Koronavirüsü bilen kahin Simpsonslar’ı böyle yorumladı! “Gelecek tahminleri tamamen tesadüf”

“Yaşayan Nostradamus” olarak kısa sürede ünlenen Brezilyalı kahin Athos Salome, Simpsonlar’ın (The Simpsons) geleceği tahmin etme konusunda ilginç yeteneğini yorumladı. Koronavirüs ve Kraliçe’nin ölümünü bilen kahin, Simpsonlar’ın kendisi gibi mistik olmadığını ve kehabetlerinin tamamen tesadüf eseri olduğunu söyledi.

Trend 11-07-2023 13:21

Simpsonlar Threads'i de mi bildi? Sosyal medya çalkalanıyor: O paylaşım ortalığı karıştırdı!

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de bir fenomen olarak karşımıza çıktı. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada gündem olurken, son olarak "Simpsonlar Threads'i de mi bildi?" sorusu gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görsel ile birlikte sosyal medya "The Simpsons Threads" iddiasıyla adeta çalkalanıyor.

Trend 08-07-2023 10:17

Sosyal medya bu kehanetleri konuşuyor! Simpsonlar (The Simpsons) yine gündemde... “Henüz gerçekleşmemiş kehanetleri” denildi

Dünyanın en uzun soluklu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Simpsonlar (The Simpsons) geleceği öngörme konusunda global bir üne sahip. Fenomen dizinin pek çok olayı bölümlerinde önceden anlattığını savunan hayranları Titanik keşif denizaltısına dair kehanetten sonra sosyal medyadan dizinin henüz gerçekleşmemiş kehanetlerini listeledi.

Trend 05-07-2023 15:34

Kaybolan denizaltından sonra gündemdeydi! Simpsonlar yazarı Mike Reiss, “Titan kehanetine” böyle yanıt verdi

Amerika’nın en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) yayın hayatı boyunca büyük olayları yıllar öncesinde tahmin etmesiyle ünlendi. Geleceği gördüğü iddia edilen The Simpsonlar’ın son olarak ise Titanik’e turistik gezi düzenleyen Titan denizaltısının kaybolmasını 2016 yılındaki bir bölümde bildikleri iddia edildi. Bölümün yaratıcısı Mike Reiss ise iddialara yanıt verdi.

Trend 24-06-2023 13:59

Sosyal medya bunu konuşuyor! The Simpsons (Simpsonlar) Titanik’i ziyaret eden denizaltının kaybolacağını bildi mi?

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de fenomene dönüştü. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada dolaşırken son olarak dizinin Titanik’i ziyaret etmek için turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının battığını bildiği ileri sürüldü.

Trend 22-06-2023 11:47

Simpsonlar (The Simpsons) bitiyor mu? Fenomen dizisinin yıldızı beklenen açıklamayı yaptı

1989 yılında yayın hayatına başlayan The Simpsons (Simpsonlar) ABD’de şu anda 34. sezonuyla devam ediyor. Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Simpsonlar özellikle kehanetleriyle ilgi çekmeyi başarmıştı. 746. bölüme ulaşan çizgi dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Dizinin seslendirme sanatçılarından Hank Azaria, 2 sezon onayı daha alındığını söyleyerek hayranlarının endişelerini giderdi.

Trend 27-04-2023 15:35

Simpsonlar yine mi bildi? Donald Trump’ın davası tahmini sosyal medyayı karıştırdı! “Şimdiye kadarki en çılgın tahmin...”

Simpsonlar’ın (The Simpsons) geleceği tahmin etme konusundaki esrarengiz becerileri tüm dünyada dikkatleri çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada bu kez Simpsonlar’ın Donald Trump’ın davasını önceden tahmin ettiğini iddia edildi. İddia kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-04-2023 13:24

The Simpsons (Simpsonlar) yine iş başında! Kahramanmaraş depremini bildiler mi? “DVD’leri Kahramanmaraş’a yetiştirmek zorundayız”

Türkiye doğu ve güneydoğusunda bulunan illeri etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler herkesi derin bir yasa boğdu. Deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılırken sosyal medyada kehanetleriyle ünlü çizgi dizi Simpsonlar’ın Kahramanmaraş depremini önceden tahmin ettiği iddia edildi. İddia kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 25-02-2023 10:57

Simpsonlar yine bildi! Donald Trump kehaneti gerçek oldu... 2024 yılındaki adaylığını seneler öncesinde bildiler

Dünyanın en uzun soluklu animasyon dizisi olarak kabul edilen Simpsonlar, ilk bölümüyle 1989 yılında yayın hayatına başladı. Önemli olayları tahmin etmesiyle fenomen haline gelen dizinin kehanetleri konuşulmaya devam ediyor. Geçmişte yakın geleceğe dair pek çok olayı bilen dizi bu kez Donald Trump’ın 2024 yılındaki başkan adaylığını 2015 senesindeki bir bölümde öngörmesiyle gündem yarattı.

Trend 18-11-2022 07:36

Artık gizem çözülüyor! Simpsons yeni sezonunda geleceği nasıl tahmin ettiğini anlatacak

Dünyanın en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Simpsons (Simpsonlar) 1989 yılında yayın hayatın başladı. Dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle fenomene dönüşen dizinin yapımcılarından Matt Selman yeni sezonda dizinin geleceği nasıl tahmin edebildiğini açıklayacaklarını duyurdu.

Trend 12-08-2022 17:19