Simpsons Dizisi Haberleri

Simpsonlar bunu da mı bildi? Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia ediyor

Trajik olayların ardından sosyal medya komplo teorilerinin ateşleşmesine hepimiz alışkınız. Francis Scott Key Köprüsü'nün çöküşü de yeni bir The Simpsons (Simpsonlar) kehanetini gündeme getirdi. Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia edince ortalık bir anda karıştı.

Trend 29-03-2024 08:39

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-2024 09:01

Simpsonlar değil bu kez Fauda bildi! Dünya gündemini değiştiren saldırıdan 8 sene önce çekilen o sahne ve çok şaşırtan İran, Netanyahu detayı! 'Çok kan akacak'

MYNET DETAY HABER | Dünya gündemine damgasını vuran birçok olayı yıllar önce bilmesiyle dillerden düşmeyen The Simpsons'ın namını bu kez İsrail yapımı Fauda dizisi devraldı. 7 Ekim'de patlak veren Hamas-İsrail çatışmalarının detaylarını işleyen dizideki o sahne viral oldu. Dikkat çekici olan ise dizinin yayınlanma tarihinin 2015 olması...

Haber 09-11-2023 11:23

Sosyal medya bu Simpsons kehanetini konuşuyor! Yeni savaşın adresini verdi: Kosova-Sırbistan... Sonbaharı işaret etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons (Simpsonlar) kahenetleriyle dünya genelinde gündem olmaya devam ediyor. Geleceği öngörme konusundaki başarısıyla fenomene dönüşen dizinin son kehaneti sosyal medyayı salladı. ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar’ın bir sahnesinin 2023 sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşının yaşanacağını öngördüğünü iddia etti.

Trend 18-07-2023 08:07

Koronavirüsü bilen kahin Simpsonslar’ı böyle yorumladı! “Gelecek tahminleri tamamen tesadüf”

“Yaşayan Nostradamus” olarak kısa sürede ünlenen Brezilyalı kahin Athos Salome, Simpsonlar’ın (The Simpsons) geleceği tahmin etme konusunda ilginç yeteneğini yorumladı. Koronavirüs ve Kraliçe’nin ölümünü bilen kahin, Simpsonlar’ın kendisi gibi mistik olmadığını ve kehabetlerinin tamamen tesadüf eseri olduğunu söyledi.

Trend 11-07-2023 13:21

Simpsonlar Threads'i de mi bildi? Sosyal medya çalkalanıyor: O paylaşım ortalığı karıştırdı!

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de bir fenomen olarak karşımıza çıktı. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada gündem olurken, son olarak "Simpsonlar Threads'i de mi bildi?" sorusu gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görsel ile birlikte sosyal medya "The Simpsons Threads" iddiasıyla adeta çalkalanıyor.

Trend 08-07-2023 10:17

Sosyal medya bu kehanetleri konuşuyor! Simpsonlar (The Simpsons) yine gündemde... “Henüz gerçekleşmemiş kehanetleri” denildi

Dünyanın en uzun soluklu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Simpsonlar (The Simpsons) geleceği öngörme konusunda global bir üne sahip. Fenomen dizinin pek çok olayı bölümlerinde önceden anlattığını savunan hayranları Titanik keşif denizaltısına dair kehanetten sonra sosyal medyadan dizinin henüz gerçekleşmemiş kehanetlerini listeledi.

Trend 05-07-2023 15:34

Simpsonlar (The Simpsons) bitiyor mu? Fenomen dizisinin yıldızı beklenen açıklamayı yaptı

1989 yılında yayın hayatına başlayan The Simpsons (Simpsonlar) ABD’de şu anda 34. sezonuyla devam ediyor. Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Simpsonlar özellikle kehanetleriyle ilgi çekmeyi başarmıştı. 746. bölüme ulaşan çizgi dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Dizinin seslendirme sanatçılarından Hank Azaria, 2 sezon onayı daha alındığını söyleyerek hayranlarının endişelerini giderdi.

Trend 27-04-2023 15:35

Artık gizem çözülüyor! Simpsons yeni sezonunda geleceği nasıl tahmin ettiğini anlatacak

Dünyanın en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Simpsons (Simpsonlar) 1989 yılında yayın hayatın başladı. Dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle fenomene dönüşen dizinin yapımcılarından Matt Selman yeni sezonda dizinin geleceği nasıl tahmin edebildiğini açıklayacaklarını duyurdu.

Trend 12-08-2022 17:19

Sosyal medya bu kehaneti konuşuyor! Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump başkan adayı mı olacak?

Simpsonlar, ekrana geldiği 32 yıl boyunca gerçekleşen pek çok olayı önceden tahmin etmesiyle kısa sürede büyük bir üne kavuştu. Yakın gelecekteki olaylara ilişkin bölümleriyle gündeme gelen Simpson çizgi filmi, Beyrut patlaması, 11 Eylül saldırısı, Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, akıllı saatler, ebola virüsü, koronavirüs ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması gibi olayları bilmişti. Sosyal medyada yeniden Simpsonlar’ın bir kehaneti gündeme geldi.

Trend 27-06-2022 10:17

Simpsonlar dizisinde bir ilk! İşitme engelli karakter ses getirdi

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan The Simpsons dizisinin yayınlanan son bölümünde dizi tarihinde ilk kez işareti dili kullanıldı. Dizide işitme engelli bir seslendirme sanatçısı tercih edildi.

Trend 12-04-2022 12:18

Kehanetleri bir bir doğru çıkıyor! Rusya-Ukrayna savaşını 1998 yılında bildiler

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündem yaratan Simpsonlari dizisi, yeni bir kehanetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. 32 yıldır ekrana gelen çizgi animasyon dizisi geçtiğimiz yıllarda Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. ABD'de seçim sonrasında yemin töreniyle ilgili bir kehaneti de doğru çıkan dizinin 1998 yılında Rusya-Ukrayna krizini de tahmin ettiği iddia edildi.

Trend 25-02-2022 15:01

Bunu hep yapıyorlar! Simpsonlar’ın Kanada’daki “Özgürlük Konvoyu” eylemini bildiği iddia edildi

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. ABD'de seçim sonrasında yemin töreniyle ilgili bir kehanetinin daha doğru çıkmasıyla dünyayı şaşkına çeviren dizinin, Kanada’daki “Özgürlük Kamyonu” eylemini öngördüğü iddia edildi.

Trend 21-02-2022 16:22

Simpsonlar'ın bir kehaneti daha sosyal medyada gündem oldu! Metaverse detayını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Simpsonlar (The Simpsons) dizisi Donald Trump'ın başkanlığından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisine kadar pek çok konudaki esrarengiz kehanetlerle gündem yaratmayı başardı. Şimdi ise sosyal medyada Simpsonlar'daki metaverse kehaneti ses getirdi. Metaverse, Facebook'un kurucusu ve Meta CEO'su Mark Zuckerberg sayesinde özellikle son dönemde dikkat çekmeyi başarmıştı. İşte Simpsonlar'daki metaverse tahmini...

Haber 06-02-2022 14:17

Simpsonlar’ın bir kehaneti daha gündem yarattı! Tom Hanks detayı 2007 yılındaki bölümü anımsattı

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevdeki ilk yılı, Tom Hanks'in yer aldığı bir reklam yayınlanarak kutlandı. Sevilen oyuncunun reklam filmindeki rolü, Simpsonlar’ın 2007 yılında yayınlanan bir bölümünü akıllara getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının dikkat çektiği detay sayesinde Simpsonslar’ın bir kehanetinin daha gerçekleştiği iddia edildi.

Trend 21-01-2022 15:29

Kehanetleri bir bir gerçekleşiyor! İşte Simpsonlar’ın 2022 yılında gerçekleşmesi öngörülen tahminleri...

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, yaşanan birçok önemli olaya daha öncesinde bölümlerinde yer vermesiyle ünlenmişti. Amerika Birleşik Devleti’nde yayınlanan ve tüm dünya popüler olan çizgi dizinin hayranları kehanetleri bulma konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. Peki, The Simpsons çizgi dizisinin 2022 yılı kehanetleri neler? İşte 2022 yılında gerçekleşmesi öngörülen tahminler...

Trend 14-01-2022 15:03

32 yaşına girdi! Simpsonlar’ın geçmişten günümüze gerçekleşen kehanetleri şaşkınlık yarattı

Dünyanın en uzun soluklu animasyon dizisi olarak kabul edilen Simpsonlar, ilk bölümüyle 1989 yılında yayın hayatına başladı. Önemli olayları tahmin etmesiyle fenomen haline gelen dizinin kehanetleri konuşulmaya devam ediyor. 32. yılını kutlayan The Simpsons (Simpsonlar) dizisi geleceğe yönelik ipuçlarıyla dikkatleri çekiyor. İşte Simpsonlar’ın yıllar önce tahmin ettiği ve gerçekleşen kehanetleri...

Trend 21-12-2021 13:57

Homer Simpson’ın hastane masraflarını hesapladılar! Bölüm başına 10 milyon dolar ödemesi gerekiyordu

Dünyanın en çok izlenen animasyon dizilerinden biri olan The Simpsons (Simpsonlar) yeni bir araştırmaya konu oldu. Los Angeles merkezli bir firma The Simpsons karakteri Homer Simpson gerçek hayatta yaşasaydı hastane masraflarının ne kadar tutacağını hesapladı. Araştırmaya göre, Homer’ın yaralamalarının maliyetinin 143 milyon dolardan yüksek olacağını tespit etti.

Trend 20-12-2021 12:27

Simpsonlar ailesinin Tiananmen Meydanı’nı ziyaret ettiği bölüme sansür uygulandı! Bölüm kayboldu

Dünyanın en sevilen ve uzun soluklu animasyon dizilerinden biri olan Simpsonlar’ın bir bölümüne sansür uygulandı. Simpsonlar ailesinin Çin’in başkenti Pekin’deki Tiananmen Katliamı’na gönderme yapan bölümü Disney’in Hong Kong’daki çevrimiçi platformundan kaldırıldı.

Trend 01-12-2021 10:10

Simpsonlar yazarı, dizinin geleceği öngörmesi iddialarına yanıt verdi! “Bazı tahminler beni bile şaşırttı”

Dünyanın en uzun soluklu dizilerinden biri olan Simpsonlar, 30 yılı aşkın süredir seyircisini şaşırtmayı başarıyor. Özellikle Simpsonlar'ın geleceğe yönelik olarak tahminlerini komplo teoriyle ilişkilendirenlerin aksine şovun yazarları durumu açı

Trend 18-11-2021 11:40

Ne zaman final yapacak? Simpsons yazarı dizinin bitişine dair ipuçlarını paylaştı

Simpsonlar dizisi, 1989 yılında Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie ile televizyon hayatına başladı. 31.sezonuyla bu yılda devam edeceğini duyuran Simpsonlar dizisi 713. bölümüne ulaşarak televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımı rekorunu geliştirdi. Dizinin finaline dair söylentiler sürerken Simpsonlar yazarı Al Jean, bitime dair büyük bir ipucu verdi.

Trend 16-11-2021 11:51

Simpsonlar, tek göğüslü kanserden kurtulan karakteriyle övüldü

The Simpsons , Meme Kanseri Farkındalık Ayı şerefine tek göğüslü kanserden kurtulan bir kişiyi tanıttıktan sonra övüldü.

Trend 01-11-2021 12:12

Simpsonlar dizisinin her bölümünü izleyip gizli kehanetleri bulanlara 7 bin dolar (yaklaşık 65 bin TL) ödül verilecek

30 yılı aşkın bir süredir devam eden efsanevi çizgi film The Simpsons, koronavirüs ve Amerika Birleşik Devletleri’nin seçimlerine dair birçok konuda geleceği tahmin ettiği kehanetleriyle gündeme gelmişti. Son olarak İngiltere’deki benzin kıtlığını ön gördüğü iddia edilmişti. Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteren bir şirket ise dizinin her bölümünü izleyip kehanetleri bulana para ödülü vereceğini duyurdu.

Trend 18-10-2021 09:11

Simpsonlar yine bildi! Sevilen dizinin İngiltere’deki benzin kıtlığını öngördüğü iddia edildi

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. ABD'de seçim sonrasında yemin töreniyle ilgili bir kehanetinin daha doğru çıkmasıyla dünyayı şaşkına çeviren dizinin, İngiltere’de devam eden akaryakıt krizini de öngördüğü iddia edildi.

Trend 01-10-2021 10:36

Simpsonlar, Richard Branson’un uzay uçuşunu 2014 yılında tahmin etti! Ortaya çıkan bölüm sosyal medyayı salladı

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Virgin Galactic’in sahibi İngiliz iş insanı Richard Branson’un uzay seyahatinin 2014 yılındaki bir bölümde tasvir edildiğinin iddia etmesi sosyal medyayı etkiledi.

Trend 15-07-2021 15:21

Simpsonlar yine bildi! Bu kehanet de tuttu

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. ABD'de seçim sonrasında yemin töreniyle ilgili bir kehanetinin daha doğru çıkmasıyla dünyayı şaşkına çeviren dizinin, koronavirüs aşılarıyla ilgili yeni tahminiyle dünya tam anlamıyla hayrete düştü.

Haber 12-02-2021 12:06

Simpsons’ın önümüzdeki 5 yıl içinde gerçekleşmesi muhtemel kehanetleri!

Simpsonlar çizgi dizisi Matt Groening tarafından yaratılan aminasyon televizyon durum komedisi olarak bilinir. Dizi Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hallerini eleştirmektedir. Ancak Simpsonlar'ın bu kadar ünlenmesinin asıl nedeni yıllar öncesinde gelecekte yaşanacak olayları tahmin etmesidir.

Trend 08-02-2021 11:35

The Simpsons çizgi dizisinin geçmişten günümüze nasıl tahmin ettiğini bir türlü anlayamadığımız 15 olay!

Simpsonlar çizgi dizisi Matt Groening tarafından yaratılan aminasyon televizyon durum komedisi olarak bilinir. Dizi Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hallerini eleştirmektedir. Ancak Simpsonların bu kadar ünlenmesinin asıl nedeni yıllar öncesinde gelecekte yaşanacak olayları tahmin etmesidir.

Trend 22-01-2021 11:13

Biden ve Harris'in yemin törenine Simpsonlar damga vurdu!

ABD'de yayınlanan ve bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle bilinen The Simpsons çizgi dizisinin dün dünyanın nefesini tutarak takip ettiği ABD Başkanlık yemin töreninde giyilen kıyafetleri de bildiği iddia edildi.

Haber 21-01-2021 14:53

RTÜK'ten Simpsonlar'a ceza geldi

Radyo Televizyon Üst Kurulu CNBC–e kanalında yayımlanan çizgi dizi 'The Simpsons'a 52 bin 951 lira para cezası kesti.

Haber 03-12-2012 16:54