Trafik Cezası Itiraz Haberleri

Trafik cezası itiraz dilekçesi örneği nedir? Trafik cezalarına nasıl itiraz edilir, itiraz hangi mahkemeye yapılır?

Hız sınırı aşımı, alkollü araç kullanmak, yasaklı yerlere park etmek ya da bu yerlerde bekleme yapmak gibi farklı nedenlere bağlı olarak trafik cezaları uygulanır. Bu cezaların kesildiği araç sahiplerinin, bazı şartları yerine getirerek tebliğ edilen cezalara itiraz hakkı bulunur. İtirazlar zamanaşımına uğramadan yetkili kurum ve kuruluşlara yapılmalıdır. Peki, trafik cezası itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

Haber 25-05-2023 09:25

Trafik cezasına itiraz etti! Karar araç sahibi herkesi ilgilendiriyor! İptal edildi…

Trafik cezaları ile ilgili milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafikte ceza kesme yetkisine sahip olan fahri müfettişlerin yazdığı ceza delilsizlik nedeniyle iptal edildi. Emniyet şeridi cezasının yazıldığı kişi gelen trafik cezasına itiraz edince araç sahibi olan herkesi ilgilendiren bir karar verildi. İşte trafik cezaları ile ilgili son dakika kararının detayları…

Haber 17-10-2022 07:34

Hız sınırını aşıp, trafik cezası yiyenler dikkat! 1.400 TL'lik cezayı işte böyle iptal ettirdi

Sürücülerin en büyük korkusu hız sınırını aşıp trafik cezası yemekken, otoyoldaki hız sınırını aşan ve ceza yiyen bir kişiyle ilgili verilen karar dikkat çekti. Aşırı hızdan ceza yiyen bir avukatın yaptığı itiraz kabul edildi. İtiraz sonucu avukat 'kamu görevinde' sayılırken cezası da iptal edildi.

Haber 10-08-2022 17:13

Diğer Haber Etiketleri

Trafik Cezası Itiraz

Trafik Cezası Itiraz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Trafik Cezası Itiraz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.