Türk Kahve Haberleri

Prime Day'den iyi ki aldım! diyeceğiniz 5 bin TL altı kahve makineleri

Prime Day'in bitmesine üç gün kala, kahve severleri de unutmadık; indirimdeki 5 bin TL altı kahve makinelerinden sizin için eşsiz bir seçki hazırladık. Prime Day indirimlerinden "İyi ki aldım!" diyeceğiniz o kahve makinelerini gelin birlikte keşfedelim.

Yemek

Kahveye bir tutam ekleyince faydasını ikiye katlıyor! Daha önce hiç duymadınız

Türk kahvesi geçmişten günümüze kadar ulaşan vazgeçilmez lezzetlerden biri. Kahvenin yararları kadar sık tüketildiğinde zararları da ortaya çıkabileceğinden doktu miktar ve uygun saatlerde tüketilmesi tavsiye ediliyor. Türk kahvesi içerken faydasını ikiye katlamak istiyorsanız oldukça basit olan bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken türk kahvesine bir tutam kadar taze nane eklemek.

Kadin

Hem kafeinsiz hem de sağlıklı! Menengiç kahvesi her mevsim beğeni topluyor

Yapımı itibarıyla Türk kahvesini andıran fakat farklı aromasıyla dikkat çeken menengiç kahvesi deneyenlerin sevdiği tatlardan biri haline geliyor. Gaziantep’in tescilli içeceği menengiç kahvesi her mevsim yerli ve yabancı turistlerin de beğenisini topluyor.

Yemek

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek

Türk Kahve

Türk Kahve Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Türk Kahve Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kahve Dünyası, Jacobs, Nescafe... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında Prime Day'e özel %60'a varan indirimler tüm hızıyla devam ediyor. Ancak indirimlerin bugün sona ereceğini unutmayın! Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek

Ramazan'ın bereketini paylaşmanızı sağlayacak Ramazan kolileri

Ramazan ayı; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini vurgulayan çok özel bir ay. Bu ayda ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek isteyenler için Ramazan kolileri en güzel seçeneklerden biri. Siz de gıda ve temel ihtiyaç malzemeleriyle dolu kolileri keşfederek Ramazan ayının bereketini sevdiklerinizle, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isterseniz, içeriğimizdeki Ramazan kolilerine göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek

Evde Türk kahvesi keyfi! Fiyat performans ürünü 1000 TL altı kahve makineleri

Günün stresinden uzaklaşmanıza ve keyif dolu anlar yaşamanıza yardımcı olan Türk kahvesinin keyfini çıkarmak için bütçenizi zorlamaya gerek yok! Biz de bu lezzetli deneyimi doyasıya çıkarabileceğiniz 1000 TL altı kahve makinelerini seçtik. Sizin için enfes kahveler pişirirken estetik tasarımlarıyla da mutfaklarınıza şıklık katan bu 10 Türk kahvesi makinesinin öne çıkan özelliklerine gelin birlikte göz atalım.

Yemek

İndirime girse de stoklasam! diyenler buraya! Eşsiz lezzetiyle öne çıkan kahvelerde indirim

Kahve severler buraya! Türk kahvesinden filtreye, çözünebilirden çekirdeğe birçok kahve çeşidi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki kahve çeşitlerini bir araya getirdik. Fiyatlar artmadan stok yapmanın şimdi tam zamanı!

Yemek

Şeker ihtiyacını sağlıklı ve fit kalarak çözmek isteyenlere en iyi kuru incir çeşitleri

Sağlıklı beslenmeye dikkat edenler için şekersiz atıştırmalıklar hayat kurtarıcı olabiliyor. Tatlı krizlerinizi meyvelerin doğal şekeri ile atlatmak isterseniz kuru incir sizin için iyi bir alternatif olabilir. Her mevsim tüketilebileceğiniz ve kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz en iyi kuru incir tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. Haydi gelin, en iyi kuru incir çeşitlerinin yer aldığı listeyi birlikte inceleyelim!

Yemek

Tatlı atıştırmalıklardan hediye kutularına bayramda misafirlerinizi mutlu edecek ürünler

Bayramda evinize gelen misafirlere şahane sunumlar hazırlamak ya da hediyeler vermek istiyorsanız müjdemizi isteriz. Hem ikram etmeye hem hediye olarak vermeye uygun, farklı türlerdeki ürünlerden oluşan bir liste hazırladık! Gelin, atıştırmalıklardan hediye kutularına, bayram sohbetlerinizi daha keyifli hâle getirecek o ürünlere birlikte bakalım!

Yemek

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Fakir kahve makinesinde %55 indirim

Kahve tutkunları dikkat! Fakir Kaave Mono Türk Kahvesi Makinesi kısa süreliğine %55 indirimle sizleri bekliyor. Bol köpüklü, en lezzetli kahveleri yapabilmenin en pratik ve ekonomik yolunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Haber

Bugün ne pişirsem? 25 Nisan günün menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' soruları salı gününde de aratılıyor. Akşam yemeğine lezzetli ve doyurucu tarifler arayanlar günün menülerinden ipucu alıyor. 25 Nisan yemek menüsü enfes lezzetler içeriyor. İşte tadına doyum olmayacak 25 Nisan yemek menüsü...

Yemek

Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmeyi seviyor veya bundan sonra daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorsanız işlevsel ve şık mutfak ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Airfryerdan su ısıtıcıya, sunum tabağından Türk kahvesi makinesine, kahve değirmeninden blendera kadar pek çok ürün önerisine yer verdiğimiz listemizi inceleyerek ihtiyacınız olanları güvenle alabilirsiniz. İşte mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri!

Yemek

Mutfakta eliniz kolunuz olacak birbirinden işlevsel ürünler

Birçok kişi mutfakta vakit geçirmeyi seviyor ancak çok kolay bir şekilde halledebileceği işlerle uzun uzun uğraşmak zorunda kalıyor. Neyse ki her şeyin kolay bir yolu var! Eğer mutfakta kısa sürede çok iyi işler başarmak, zahmetsiz bir şekilde harika sonuçlar almak istiyorsanız eliniz ayağınız olacak pişirme ürünlerine göz atmanızda fayda var. İşte mutfakta geçirdiğiniz vakti verimli kılacak o ürünler!

Yemek

Bir bardak kahveye onca para ödemek istemeyenlere dışarıda içtiği kahveleri aratmayacak tarifler

Siz de bir bardak kahveye dışarıda onca para ödemek istemiyor fakat kafelerde içtiğiniz kahveleri de aratmayacak tarifler araştırıyorsanız doğru yerdesiniz! Evde hazırlayacağınız kahvelerle lezzetli ve keyifli anlar yaşayabilir; en sevilen kahve tariflerini ve pratik hazırlama yöntemlerini öğrenerek kendinizi baristalar gibi hissedebilirsiniz. Kahve tutkunları için evde kahve keyfi burada, işte detaylar!

Yemek

Mutfağınızın havasını tümüyle değiştirecek yüksek indirim oranına sahip mutfak ürünleri

Bütçenizi zorlamadan, mutfağınızda kendisi küçük etkisi büyük değişimler mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Döküm tavadan çaydanlığa, kahve makinesinden blendera, mutfak şefinden bardak setine kadar tam on adet indirimli ürünü listeledik. İndirimler sona ermeden bu mutfak gereçleri arasından beğeninize ve ekonominize hitap eden ürünlere karar vermek için yazımıza göz atmaya ne dersiniz.

Yemek