Ufuk Ozkan Ve Nazan Gunes Neden Bosandi Haberleri

'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan genç sevgilisiyle özel anlarını paylaştı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, şimdilerde genç sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı. Ufuk Özkan'ın yeni sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2023-12-18 15:39:26

17 yıllık evliliği sessiz sedasız bitmişti! Ufuk Özkan yeni aşka yelken açtı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu yeni aşkını ilan etti.

Magazin 2023-11-27 17:22:17

Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında? Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş'in biyografisi

Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. canlandıracağı yeni rol için, 5-6 kilo vermeyi amaçlarken 17 kiloya yakın kilo verdiği öğrenilen ve sağlık problemi nedeniyle organ nakli için başvuru yapan ünlü ismin durumu sevenlerini üzdü. Başarılı oyuncu bu sürecin işini etkilemesine izin vermeyeceğini belirtti. Peki, Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında? İşte Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş'in biyografisi...

Magazin 2023-07-13 11:58:30

Ufuk Özkan'ın hastalığı siroz nedir, neden olur? Siroz belirtilerine dikkat! Vakit kaybetmeden doktora koşun

Siroz belirtileri ve neden olduğu merak konusu haline geldi. Geniş Aile, Kalk Gidelim gibi yapımlarla hafızalara kazınan başarılı oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan 3’üncü derece siroza yakalandı. Bu haberin ardından siroz hastalığı merak konusu oldu. Peki, siroz nedir, neden olur?

Haber 2023-07-13 10:36:04

Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya, mahkemede kendini böyle savundu! 'Ben Rambo muyum ki...'

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker (46), çiftlik evinde öldürülmüştü. Arıkan ve Eker'in katil zanlısı olarak yakalanan Ufuk Akçekaya (49) tutuklanmıştı. Mahkemede savunma yapan Akçekaya, “Nazmi Arıkan'ı öldürdüysem; neden üzerinde DNA'm çıkmadı? Olay yerinde 5 parmak izi var. Peçetede başka bir kişinin izi var. Bunun neden üzerine düşülmüyor? Rambo muyum ki insanları, orada 14 dakikada halledeyim?" ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları...

Haber 20-02-23 15:00

Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası ilginç yorum! Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı.

Magazin 26-08-22 09:28

Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Senin yüzünden

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ufuk Özkan, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yıllar önce çekilen fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, kendine nasihatte bulundu.

Magazin 23-08-22 15:08

Kemik tümörü belirtileri ve tedavisi nedir? Geçmeyen kemik ağrıları kemik tümörü belirtisi olabilir!

Kemik tümörü belirtileri hakkında bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Aydınlı, kemikte oluşan tümörlerin nasıl anlaşılacağı hakkında açıklama yaptı. Hastalık kolay fark edilmediğinden, kemik tümörü tedavisi, kötü huylu olduğunda zor tedavi edilen bir hastalıktır. Bulunduğu kemiği zayıflatarak kırılmasına neden olduğundan ağrılara sebebiyet veren kemik tümörü belirtisinde ilk olarak geçmeyen kemik ağrılarının göz ardı edilmeyerek dikkate alınması gerektiği unutulmamalıdır.

Haber 31-10-21 17:36

Bu ürünleri kullanıyorsanız sivilce problemi yaşayabilirsiniz!

Uzm. Dr. Ufuk Güleç, sivilcelerin altında birçok nedenin olabileceğini belirterek “Çikolata, patates, beyaz ekmek, şeker, fast food, hazır meyve suları ve krakerler akneleri çoğaltıyor. Yüzü ovalamak, mineral yağlar, susam yağı, vazelin, kakao yağı gibi maddeler sivilceleri artırır. Koyu tenlilerde deri rengini açıcı maddeler içeren kozmetik ürünlerin de akneye neden olur” dedi.

Kadin 14-10-20 15:00

Menisküs nedir, menisküs yırtığı neden olur?

Menisküs nedir, menisküs yırtığı neden olur sorularını yanıtlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Özkaya, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.

Haber 19-09-20 14:59

Menisküs nedir, menisküs yırtığı neden olur?

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Özkaya, menisküs hakkındaki soruları cevapladı.

Haber 18-09-20 14:25

Şanlıurfa’da 2 kaymakam açığa alındı

Şanlıurfa’nın Akçakale ile merkez Karaköprü ilçe kaymakamları açığa alındı.Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi.Daha önce Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ufuk Akıl, 07/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaköprü ilçe kaymakamı olarak atanırken, Karaman’ın Başyayla ilçe kaymakamı olarak görev yapan Hamza Özer ise 2017 yılında Akçakale Kaymakamı olarak atanmıştı.Kaymakamların neden açığa alındığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 07-09-20 13:37

Önce Trabzon sonra Sinop ve Artvin'de görüldü! Vatandaşlarda büyük korku

Trabzon'da 1 kişinin temizlik yaptığı çay bahçesinde yılan ısırması sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Sinop ve Artvin'deki ormanlık alanlarda da yılanlar görülmesi vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Prof. Dr. Ufuk Bülbül, vatandaşlara bahçelere kalın kıyafet ve bot giyerek girmeleri yönünde öneride bulunarak, yılan ısırmalarında yaranın bezle sıkılıp, zehrin enjektör aracılığıyla çekilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 03-06-20 09:32

Abdi İbrahim'de 3 yeni atama

Nazan Şekercioğlu Bölüm Direktörü, Buket Işık Uzunoğlu Üretim Hizmetleri Direktörü, Ufuk Güler ise Tedarik Zinciri ve Satın alma Direktörü olarak atandı

Finans 23-12-19 10:46

Prof. Dr. Koluman: Süt kansere neden oluyor diyenlere inanmayın

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Hayvan Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nazan Koluman, süt ve süt ürünlerinin kansere neden olduğu iddialarına tepki gösterirken, bilimsel olarak kanıtlanmamış bir varsayımı gündeme bu şekilde taşıyan uzmanların halk sağlığına ve ülke tarımının bel kemiği olan hayvansal üretime zarar verdiğini söyledi.

Yemek 27-11-19 10:31

Stres kırığı nedir? Stres kırığı neden olur? Stres kırığı tedavisi

Ayağın belirli bölgelerinde şiddetli ağrı ve şişlik belirtisiyle ortaya çıkan ‘stres kırığı’, aşırı spor yapanlarda görülüyor. Tedavi edilmeyen stres kırığının ayakta şekil bozukluğuna yol açacağını belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Özkaya, “Kadınlar, yüksek topuklu, sivri burunlu ayakkabılardan, erkekler ise sert köselelerden uzak durmalı” dedi.

Trend 09-09-19 09:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Üstelik bir de bu adam, Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı. Bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durum da geçiyor. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Böyle bir insanın Ankara gibi bir yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez" - "Düşünün 'Bizim sözümüz senet.' Böyle demekle bu işi savuşturamazsınız. Böyle siyaset de yapılmaz. Bir defa sözünün eri olacaksın. 'Sözümüz senet.' diyeceksin ama senedi sahte çıkan adamı da aday yapacaksın. Bu nasıl iş? Böyle bir şey olabilir mi? Şu anda bunun hesabını Bay Kemal veremez" - "Anket çalışmalarını yaptırmıyoruz, dersek bu doğru olmaz. Anket çalışmalarını yaptırıyoruz. Takip de ediyoruz. Vatandaşımızın nabzını anketlerden çok daha meydanlarda tutuyorum" - "Şimdi değişik değişik anket çalışmaları çıktı. Sosyal medya üzerinden yapılanlar var. Telefonla yapılanlar var. Yüz yüze yapılan anketler var. Bunlara baktığınızda çok büyük çelişkiler görüyorsunuz. Oranların çok çok farklı olduğunu görüyorsunuz. Onlara takılıp kalırsanız seçim kampanyası yürütemezsiniz" - "Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Bu arkadaş böyle birisi. Bu arkadaş, bir defa belediye başkanlığını Ankara gibi büyükşehirde yapacak kapasitede birisi değil. Belediye başkanlığı yapmış. Nerede? Beypazarı'nda. Beypazarı nere Ankara Büyükşehir nere. Burada bir ufuk gerekiyor. Burada böyle bir ufuk yok. İki seçimi kaybetmiş. Şimdi bunu tekrar CHP öne sürmüş. Neden öne sürüyor? Sebebi şu; Bay Kemal yerini kimseye kaptırmak istemiyor. Bunu da kaybedeceğini biliyor"

Haber 24-03-19 22:09

Aydınların 'Avrupa' manifestosu ikiyüzlü

Ufuk Üniversitesi Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sencer İmer: - "21 ülkeden 30 tanınmış entelektüelin 'Avrupa gözlerimizin önünde parçalanıyor' ifadesinin yer aldığı manifestosu, ikiyüzlü, samimiyetten ve gerçeklikten uzak" - "Bu tuzu kuru aydınlar, antisemitizmden bahsederken, Filistin'de İsrail baskısını, niye manifestolarına koymuyorlar? ABD, PYD'yi silahlandırırken neden sesleri çıkmıyor? Yemen'de insanlar ölürken, Suriye'deki iç savaş bu kadar zaman devam ederken, niye buna 'dur bakalım' demediler? Niye manifesto yayınlamadılar? Ya da Irak'ta demediler? Çünkü işlerine öyle geliyor" - "Şu anda Avrupa'nın kafası son derece karışık, son derece bölünmüş ve kanaatimce Avrupa tamamen merkezkaç kuvveti ile parçalanmaya doğru gidiyor. Bunu çok net bir şekilde Almanya, Fransa, İtalya, Polonya, Avusturya'daki değişimlerden anlayabiliyoruz" - "AB, Brüksel'de yaratmış olduğu bürokrasiyle bir şeyler denedi ama yapmış olduğu şey, birçok ülkenin kendi iç işlerinde ve kendi davranışlarında hür davranmasını da engelledi. Avrupalılar bu bürokrasiden çok rahatsız. İngiltere'nin çıkış sebebi de bu bürokrasiden kaçıştı"

Haber 30-01-19 11:36

İyot eksikliği çocuklarda zeka geriliğine neden oluyor

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayça Törel Ergür: - "Önlenebilir zeka geriliği nedeni olarak bilinen iyot eksikliği IQ'da 12-13 puan azalma yaratmıştır" - "İyot eksikliği, küçük ve okul çağı çocuklarda, guatr, ders başarısında düşme, dikkat eksikliği sendromu, anksiyete, depresyon, boy kısalığı, kabızlık, kilo artışı, dirençli demir eksikliği anemisi gibi geniş yelpazeye dağılan bulgulara yol açar"

Haber 02-06-18 12:40

Doğum sonrası deformasyonlar: Diastasis recti

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ufuk Yılmaz, bu haftaki yazısında doğum sonrası hem estetik açıdan kötü görüntü veren hem de ciddi sağlık problemlerine neden olabilecek, Diastasis Recti’ye yer verdi.

Kadin 16-03-18 17:02

Dikkat Eksikliği İlaçları Kalp Rahatsızlığına Neden Olabiliyor

Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Nazan Özbarlas sınavlarda dikkat eksikliği...

Yurthaber 15-04-16 13:56

Şüpheli Paketten Mutfak Eşyası Çıktı

Ufuk AKTUĞ/ İSKENDERUN(Hatay), (DHA) - HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde kaldırımda unutulan ve paniğe neden olan poşetten mutfak eşyaları çıktı. Kentin en işlek

Yurthaber 01-10-15 18:27

PKK saldırıları, devlet operasyonları: Neden şimdi?

Uzmanlara göre Türkiye'nin PKK'yı hedef alan yoğun operasyonlarının ve örgütün üst üste gelen eylemlerinin nedeni sadece geçen haftaki sıcak gelişmeler değil. Tarafların uzun vadeli hedeflerini Mesut Yeğen, Ali Bulaç ve Ufuk Ulutaş ile değerlendirdik.

Haber 28-07-15 15:45

Bedel 16. Bölüm Fragmanı

Nazan çok mutludur. Vedat'la nikâh hazırlıklarına başlar. Naciye de bir an önce bu nikâhın gerçekleşmesini istemektedir. Vedat Nazan'la evlenirse, Begüm ve Ali'nin bir daha asla ayrılmayacaklarını bilen Gönül, Vedat'la konuşur. Begüm'den vazgeçmemesi için onu ikna etmeye çalışır. Meryem'in ortaya çıkışıyla karmakarışık duygular yaşayan Ali, annesinin yakınında olup da kendini gizlemesini affedemez. Meryem, Ali'yle arasını düzeltebilmek için Begüm'le konuşmaya karar verir. Bu konuşma Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizlere neden olacaktır. Bedel yeni bölümüyle 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 11-05-15 14:00

(özel Haber) Kırklar Dağı Tartışması Sürüyor

Diyarbakır’da büyük tepkilere ve tartışmalara neden olan Kırklar Dağı konaklarının eski müteahhidi Ufuk Eser Subaşı,...

Yurthaber 09-12-14 13:50

Kocaman: "Sıcaklar depremi tetikleyebilir"

Mimar Ufuk Kocaman;”Sıcakların anormal bir şekilde artması yer altındaki jeolojik faliyetlerin hareketlenmesine ve tetikleyici olmasına neden olabilir.

Yurthaber 23-06-11 12:16