Ufuk Özkan Haberleri

'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan genç sevgilisiyle özel anlarını paylaştı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, şimdilerde genç sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı. Ufuk Özkan'ın yeni sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-12-2023 15:39

17 yıllık evliliği sessiz sedasız bitmişti! Ufuk Özkan yeni aşka yelken açtı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu yeni aşkını ilan etti.

Magazin 27-11-2023 17:22

3 Kağıtçılar konusu nedir, oyuncuları kimler? 3 Kağıtçılar filmi nerede ve ne zaman çekildi?

3 Kağıtçılar filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Alak'ın oturduğu Üç Kağıtçılar filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Filmi seyretmek isteyenler konusu ve oyuncularına dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, 3 Kağıtçılar konusu nedir, oyuncuları kimler? 3 Kağıtçılar filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 11-09-2023 20:23

'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'a eski eşinden cevap gecikmedi! Biraz insaf

Siroz hastalığına yakalandığını açıklamasıyla bir anda gündem olan Ufuk Özkan, son olarak eski eşiyle olan nafaka sorunuyla ekranlara gelmişti. Ödediği miktar için 'En yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir' diyen ünlü oyuncuya eski eşinden cevap gecikmedi.

Magazin 21-08-2023 00:04

Ufuk Özkan'dan sitem dolu sözler! Hastalık sürecinde eski eşinizle görüştünüz mü? denince bakın ne yanıt verdi

Geniş Aile dizisiyle hafızalara kazınan Ufuk Özkan sağlık sorunları nedeniyle yaşadığı sıkıntılı günleri yavaş yavaş arkasında bırakıyor. Siroza yakalanan ve tedavi süreci sonunda organ bağışına gerek kalmadığını belirten ünlü oyuncu bir magazin programına konuk oldu. Ufuk Özkan'ın "Hastalık sürecinde eski eşinizle görüştünüz mü?" sorusuna verdiği yanıt olay oldu.

Magazin 19-08-2023 16:42

Siroz'a yakalanan Ufuk Özkan setlere geri döndü! İlk karesine beğeni yağdı!

Ufuk Özkan siroz hastalığına yakalanmasıyla gündem olmuştu. Ünlü oyuncuya daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan destek gelmiş ve Bakan Koca süreci birlikte atlatacaklarını söylemişti. Mesleğini yapmak istediğini söyleyen Özkan setlere geri döndü. İlk karesi oldukça beğenildi.

Magazin 13-08-2023 22:59

Siroz tedavisi gören Ufuk Özkan'dan müjdeli haber geldi! Setlere geri dönüyor

Geniş Aile, Kalk Gidelim gibi başarılı dizilerde rol alan Ufuk Özkan, siroza yakalanmış ve organ nakli için sıraya girmişti. Hastanedeki tedavisi olumlu sonuçlanan ve taburcu edilen oyuncudan müjdeli haber geldi. Ufuk Özkan setlere geri dönüyor.

Magazin 12-08-2023 16:50

Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan haber var! Doktoru sağlık durumunu açıkladı

Geniş Aile, Kalk Gidelim gibi başarılı dizilerde rol alan Ufuk Özkan karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Sevilen oyuncudan sevindiren haber geldi. Hastaneden taburcu olan ünlü ismin doktoru açıklama yaptı.

Magazin 05-08-2023 08:45

Ufuk Özkan son durumunu paylaştı! Organ nakline gerek kalmadı

Sağlık sorunları yaşadığı için başrolde olacağı filmin kadrosundan çıkarılan Ufuk Özkan'dan güzel haber geldi. Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan tedavisinin olumlu yönde ilerlediğini açıkladı ve organ nakline gerek kalmadığını söyledi.

Magazin 30-07-2023 11:22

Sağlık durumu engeli... Ufuk Özkan siroz olduğu için kadrodan çıkarıldı

Hastalığı ile hayranlarını endişelendiren oyuncu Ufuk Özkan son halini paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Ünlü oyuncu sağlık durumu yüzünden kadrodan çıkarıldı.

Magazin 26-07-2023 14:30

Ufuk Özkan'ın sağlık durumu nasıl? Başrolü bırakmak zorunda kaldı

Geniş Aile ile tanınan oyuncu Ufuk Özkan geçtiğimiz günlerde siroza yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medyada bir hayli zayıfladığı fotoğraflar dolaşan oyuncu, kendi hesabından gerçek halini paylaşmıştı. Oyuncu başrolünü oynayacağı filmi bırakıp tedaviye başladı. İşte Ufuk Özkan'ın sağlık durumuna dair son bilgiler...

Magazin 20-07-2023 15:20

17 kilo verdiği söyleniyordu! Ufuk Özkan o fotoğraflardan rahatsız olup son halini paylaştı

Siroz olduğu ortaya çıkan Ufuk Özkan'ın organ nakli beklediği haberi hayranlarını üzmüştü. Yaptığı diyet yüzünden hasta olduğu iddialarını yalanlayan Özkan'ın çok zayıfladığı söylenirken oyuncudan görüntüsüyle ilgili paylaşım geldi.

Magazin 17-07-2023 08:54

Ufuk Özkan yanlış diyet yüzünden mi hasta oldu? Daha fazla konuşmak istemiyor

Geniş Aile dizisi ile gönülleri fetheden sevilen oyuncu Ufuk Özkan'ın yanlış diyet yüzünden hasta olduğu iddia ediliyordu. 3. evre Siroz teşhisi konulan ve acil olarak karaciğer nakli olması gereken oyuncu Ufuk Özkan cephesinden açıklama geldi.

Magazin 16-07-2023 14:32

Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan Bakan Koca’ya teşekkür etti! “Hastalığım ile alakalı…”

Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerle hafızalara kazınan Ufuk Özkan bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Magazin 15-07-2023 08:55

Ufuk Özkan'dan üzen haber gelmişti! Hastaneye yatacak mı? Oğlum için...

Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklamıştı. Sevenlerinden geçmiş olsun mesajları alan Özkan yaptığı açıklamada "En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim" dedi.

Magazin 14-07-2023 14:51

Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında? Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş'in biyografisi

Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. canlandıracağı yeni rol için, 5-6 kilo vermeyi amaçlarken 17 kiloya yakın kilo verdiği öğrenilen ve sağlık problemi nedeniyle organ nakli için başvuru yapan ünlü ismin durumu sevenlerini üzdü. Başarılı oyuncu bu sürecin işini etkilemesine izin vermeyeceğini belirtti. Peki, Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında? İşte Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş'in biyografisi...

Magazin 13-07-2023 11:58

Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Ufuk Özkan'dan üzücü haber! Hastalığı ortaya çıkınca sağlık durumunu açıkladı

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ufuk Özkan canlandıracağı yeni rol için, 5-6 kilo vermeyi amaçlarken 17 kiloya yakın kilo verdi. Bunun sonucunda sağlık problemleri yaşayan Ufuk Özkan organ nakli için başvuruda bulundu. Öte yandan ünlü oyuncu basına çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 13-07-2023 08:23

Es Film yapımcılığındaki Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizi konusu ve oyuncu kadrosu!

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi TRT 1'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken dizinin konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı gibi detaylar merak konusu oldu. Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın devamı niteliğinde olacak olan dizi için geri sayım devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman da dahil olmak üzere birçok ünlü oyuncu var. Peki, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı konusu nedir, oyuncuları kimler? Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı ne zaman başlıyor?

Magazin 23-12-2022 18:23

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u bakın şimdi ne yapıyor! Son halini gören tanıyamadı

Başrollerini Arda Kural, Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Damla Debre ve Rüzgar Erkoçlar'ın paylaştığı Emret Komutanım dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mehmet Kurt'un yeni mesleği bakın neymiş.

Magazin 09-11-2022 14:43

Ufuk Özkan'ın 17 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Emret Komutanım, Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, şimdilerde Duy Beni dizisinde 'Derviş' karakterine hayat veriyor. Ufuk Özkan'ın eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin 08-11-2022 11:31

Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası ilginç yorum! Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı.

Magazin 26-08-2022 09:28

Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Senin yüzünden

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ufuk Özkan, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yıllar önce çekilen fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, kendine nasihatte bulundu.

Magazin 23-08-2022 15:08

Ufuk Özkan 17 yıllık eşinden boşandı! Ayrıldığı eşi de tanıdık çıktı

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan üzücü haber geldi. Ünlü oyuncunun 17 yıllık evliliği tek celsede bitti. Boşanma haberinin ardından Özkan'ın eşi Nazan Güneş, merak konusu oldu.

Magazin 03-08-2022 11:50

Tam 17 kilo verdi! Ufuk Özkan’ın son halini gören tanıyamadı

Usta oyuncu Ufuk Özkan, sonbaharda vizyona girecek iki sinema filmi için sıkı bir diyete girerek 17 kilo verdi. Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan 'Ah Be birader' ve 'Kadın Kafası' filmlerindeki karakterleri için kilo vermesi gereken Özkan, beslenme uzmanı eşliğinde diyet yaptı.

Magazin 01-07-2022 11:18

O Kuş Buraya Gelecek filminin konusu nedir? O Kuş Buraya Gelecek oyuncuları kimler?

Komedi türündeki O Kuş Buraya Gelecek filmi 2018 yılında vizyona girdi. Ufuk Özkan'ın başrolünde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Hayal Aslan Zade yer aldı. Peki O Kuş Buraya Gelecek filminin konusu nedir? O Kuş Buraya Gelecek oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Trend 21-03-2022 20:43

Star TV'den yeni yarışması Star Market başlıyor! Ufuk Özkan sunacak

Star ekranında yayınlanacak olan Star Market isimli yarışma programının sunucusu ünlü oyuncu Ufuk Özkan oldu. Star Market yarışmasına katılacak çiftler, süpermarketten en çok ürünü alabilmek için yarışacak.

Magazin 21-06-2021 21:52

Aileler Yarışıyor sunucusu neden değişti? Ufuk Özkan neden gitti?

Aileler Yarışıyor programı yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor. Önceki sezonlarda Ufuk Özkan’ın sunduğu Aileler Yarışıyor programının bu sezonunda yeni bir değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikle beraber yarışmanın yeni sezon sunucusu Asuman Krause oldu. İzleyiciler ise eski sunucu Ufuk Özkan’ın yarışmadan neden ayrıldığını merak ediyor.

Magazin 11-06-2021 00:03

Geniş Aile Komşu Kızı konusu nedir? Geniş Aile Komşu Kızı filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Geniş Aile Komşu Kızı filmi nerede çekildi?

Cüneyt İnay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Geniş Aile Komuşu Kızı filmi 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmiştir. Senaryosu ise Cüneyt İnay’ın üstlendiği Geniş Aile Komşu Kızı başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ paylaştı.

Trend 15-02-2021 13:36

Aileler Yarışıyor yeni sezon ne zaman başlıyor?

TRT'nin sevilen programı Aileler Yarışıyor, 2'nci sezonuyla ekrana dönüyor.

Magazin 27-09-2019 21:05

Ünlü YouTuberlar Aileler Yarışıyor'a katıldı!

Staff Film'in yapımcılığını üstlendiği TRT 1'in sevilen yarışma programı Aileler Yarışıyor'un yeni konukları ünlü YouTuberlar Gökhan Tevek, Nilay Toprak, Ali Celal Aydıner, Selçuk Büyük ve Nez Demir olacak.

Magazin 02-03-2019 01:04

'Kalk Gidelim’ setinde korku dolu anlar!

TRT 1'de yayınlanan 'Kalk Gidelim’ dizisinin setinde senaryo gereği devrilen dolmuşu gören köylüler panikledi.

Magazin 23-03-2018 10:00

Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu

En iyi çıkışını ‘Geniş Aile’ dizisindeki Cevahir karakteri ile yapan başarılı oyuncu Ufuk Özkan, TRT ekranlarında yayınlanacak 'Kalk gidelim' adlı yeni dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

Magazin 09-10-2017 15:13

Birce Akalay ve Ufuk Özkan'dan yeni dizi: Hayatta Kal

Star TV ekranlarında gelecek sezon yayın hayatına başlayacak olan Hayatta Kal isimli yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Hayatta Kal dizisinde başrolleri Birce Akalay ve Ufuk Özkan rol alacak.

Magazin 16-08-2016 08:40

Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde gergin anlar

Kanal D ekranlarının yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de tansiyon her gün başka bir boyuta ulaşıyor. Ekrana gelen son bölümde Tuba ve Buğra çifti Aygen'e hakaret edince eşi Sedat da kendini kaybetti. İşte o anlar...

Magazin 08-08-2016 13:43

Esra Erol'da canlı yayında Ufuk Özkan sürprizi!

Türkiye'nin en sevilen programı 'Esra Erol'da 122. bölümüne Ufuk Özkan damgasını vurdu. Programın gelin adaylarından Bahar'a talip olarak gelen Ufuk Özkan tüm stüdyo ve ekranları başında izleyenleri şoke etti. İşte detaylar...

Magazin 18-02-2016 18:48

Ufuk Özkan'a ayı saldırdı

Geniş Aile dizisindeki Cevahir rolü ile izleyenleri kahkahaya boğan Ufuk Özkan, dizinin beyazperdeye taşınan sinema filmi çekimlerinde başına gelen ilginç bir olayı anlattı.

Magazin 27-10-2015 13:59

Eşimin haberi vardı

Kıbrıs'taki bir mekânda genç bir kadınla görüntülenen "Geniş Aile"nin Cevahir'i Ufuk Özkan, o günün detaylarını TNT'nin "Magazin Dünyası" programında anlattı

Magazin 29-01-2012 14:37

Ünlü oyuncu tuvalet temizlemiş

Ufuk Özkan, oyunculuğa başlamadan önce birçok iş yapmış.

Magazin 17-11-2010 15:27

Salının birincisi!

"Geniş Aile"nin salı akşamı ekrana gelen bölümü, yüzde 28 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Magazin 24-12-2009 11:42