Canikli Haberleri

AK Parti’den döviz ve altın için dikkat çeken açıklama: Bu sözlerle yanıt verdi: ‘Kur şoku ve sermaye kontrolü…’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den 'sermaye kontrolü' iddialarına açıklama geldi. "2022 yılında döviz harcamaları ve döviz çıkışı açısından zor bir yıl olmasına rağmen kur şoku yaşanmadı ve sermaye kontrolü gelmedi. Bundan sonra da kur şoku yaşanmaz ve sermaye kontrolü gelmez" diyen Canikli, “800 tonluk altın rezervinin tamamı da fiziki olarak Türkiye'ye getirilmiş olup Merkez Bankasının kasalarında muhafaza edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Finans 2023-05-22 11:55:32

'Canikli geldi, babam hüngür hüngür ağlıyor' diyerek paylaştı... Sosyal medyada o anlar gündem oldu: Olamaz böyle şey, benim devletim büyük

Türkiye depremin yaralarını sarmaya devam ederken vatandaşlar enkaz altında kalan yakınlarının kurtarılmasını umutla bekliyor. Sosyal medyada babası enkaz altında kalan bir vatandaşın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin yanında ağlayarak yaptığı çağrının yer aldığı anlar gündem oldu. O anları "Nurettin Canikli geldi. Babam hüngür hüngür ağlıyor" ifadeleriyle paylaşan kullanıcı, Canikli'nin vinç bulup afet alanına yönlendirdiğini söyledi. Canikli'den de olay için açıklama geldi.

Haber 2023-02-07 10:41:23

Tartışma yaratan 'asgari ücret' sözleri! Geçen sene 41 kilo alınabiliyordu dedi ve ekledi: Çok artış yok ama düşmemiş

TBMM'deki bütçe görüşmeleri gergin geçti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, görüşmelere ilişkin grubu adına TBMM Genel Kurulunda konuşma gerçekleştirdi. Canikli, asgari ücretin 1 sene önceki alım gücüyle bugünü karşılaştırarak, "Geçen yıl asgari ücretli 41 kilo dana kuşbaşı alabiliyordu, şimdi 42 kilo. Çok artış yok ama düşmemiş." ifadelerini kullandı. Canikli'nin sözlerine CHP sıralarından tepkiler geldi.

Haber 2022-12-06 00:41:11

Evlat katili babadan kan donduran ifade: Sürekli benden para istiyordu, bunaldım vurdum

İzmir'de 6 Ekim günü Yusuf Canikli, (66) kahvaltı sofrasında tartıştığı oğlu Kenan Sinan Canikli'yi (41) tabancayla vurarak öldürdü. Evlat katili olan Yusuf Canikli'nin ifadesi ise ortaya çıktı. Katil babanın ifadesinde oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek, "Sürekli benden para istiyordu. Olay günü yine aynı nedenle tartıştık, bunaldım, vurdum" dediği öğrenildi.

Haber 2022-10-09 15:22:23

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin annesi vefat etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli'nin annesi Aişe Canikli hayatını kaybetti.

Haber 17-08-22 22:25

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı toprağa verildi

Cenazeye katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: "Yol arkadaşımızı kaybettik, tüm camiamızın başı sağ olsun. Cumhurbaşkanımızın baş sağlığı dileklerini de bu vesileyle bir kez daha iletiyorum" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: "Bize vasiyeti vardı 'Ben her şeyi tamamlayamadım, bazı şeyler eksik kaldı' diye, biz de vasiyetini elbette her şeyi yerine getireceğiz inşallah"

Yurthaber 27-07-22 14:36

İddialar gündem olmuştu! Nurettin Canikli'den Kılıçdaroğlu'na dava

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, kendisi hakkında iddialarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunarak, 750 bin TL tutarında manevi tazminat davası açtı.

Haber 19-07-22 11:09

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Kılıçdaroğlu hakkında manevi tazminat davası açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Kılıçdaroğlu hakkında manevi tazminat davası açtı

Yurthaber 19-07-22 10:56

Giresun'da 1700 rakımlı yaylada iklim zirvesi gerçekleştirildi

BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth: - "Türkiye hem Paris Anlaşması'nı imzalayarak hem de daha sonra Glasgow Zirvesi'ndeki taahhütleriyle önemli ve güçlü bir duruş sergilemiştir" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "Aslında bütün çevreye zarar verecek aktiviteleri tolere edebilmek, ortadan kaldırabilmek için yapılacak olan şey ağaçlandırmadır"

Yurthaber 11-12-21 17:18

Nurettin Canikli kimdir: 128 milyar dolar tartışmasıyla ilgili açıklamalar yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı

Berat Albayrak'ın istifasıyla boşalan Maliye ve Hazine Bakanlığı'na Nurettin Canikli getirildi. Maliye kökenli olan Cankli, daha önce Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve Savunma Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Haber 20-04-21 17:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli canlı yayında gündemi değerlendirdi: (2)

"(Reel faizlerin negatife düşürülmesi endişesi) "Bakın şunu çok net olarak söyleyeyim; böyle bir yöntem yüz yılda bir kullanılabilir. Yani önümüzdeki dönemde bu aracı bir daha bu şekilde kullanma imkanımız yok. Bunun anlamı şu; bundan sonraki dönemde reel faiz hep pozitifte olacaktır" - "Merkez bankalarının bütün karar alıcıların piyasa beklentilerini bir rehber olarak kullanmaları gerekir. Doğru sinyaller verir piyasa her zaman. Onun üzerine çıkmak ekonomiye ilave ciddi bir mali yük getirir" - "Cari açığı kapatmamız için de doğrudan kalıcı, etkili yöntemleri devreye sokuyoruz şu anda. Dolayısıyla orada kararlılığımız var. O kararlılık nedeniyle en geç yıl sonu itibarıyla oradaki eğilimi görebileceğimizi tahmin ediyoruz" - "(Merkez Bankası rezervleri) Bu iddiaları bugüne kadar söyleyenlerin milletten özür dilemeleri gerekiyor. Millete doğru bilgi aktarmadılar" - "Afişler ağır hakaret içeriyor. Belki '128 milyar dolar nerede?' sorusu masumane bir soru gibi gözüküyor ama afişi asanların 'buhar oldu, uçtu, yolsuzluk yapıldı, peşkeş çekildi, yandaşlara aktarıldı" gibi tanımlamaları var"

Yurthaber 20-04-21 05:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli canlı yayında gündemi değerlendirdi:(1)

"(CHP'li Kesici'nin ifadeleri) 'Ben konuşmayayım, konuşursam partimizin bu konudaki oluşturmaya çalıştığı algı bozulur' dedi, aynen cümle bu. Dolayısıyla bu kadar hakaret ve iftiradan, bu kadar yalandan sonra bunu ortaya atanlardan bir özür bekliyoruz" - "Türkiye'de gelir dağılımı iyileşmektedir. Belki istediğiniz hız da değildir ama çok ciddi bir iyileşme vardır. Gelir dağılımını iyileştirmek zor bir hadise" - "Hangi alanda olursa olsun AK Parti'nin reformist özelliği kaybolmamıştır. Eğitimde, sağlıkta, adalette sürekli reform vardır"

Yurthaber 20-04-21 03:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den '128 milyar dolar' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli canlı yayında açıklamalarda bulundu. 128 milyar dolarla ilgili açıklamada bulunan Canikli, ''Böyle bir piyasada 128 milyar doların buharlaşması, kaybolması gibi bir durum söz konusu değil" dedi. Canikli açıklamasında, "75 milyar dolar bankada 36 milyar dolar hane halkının elinde, cebinde. Özel sektör borcunu ödemiş. Ödediği parayı Merkez Bankası'nın rezervlerinden almış." ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-21 02:55

'128 milyar dolar' tartışması nasıl başladı, Türkiye'nin döviz rezervleri ne durumda?

Muhalefet bir süredir döviz rezervlerindeki düşüşü kastederek, "128 milyar dolar nerede" kampanyası yürütüyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Canikli de harcandığını kabul ettiği bu paranın "finansal ödemelere" gittiğini söyledi.

Haber 14-04-21 09:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli'den, CHP'nin '128 milyar dolar' iddiasına yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP'nin, Merkez Bankasının kasasındaki 128 milyar dolara yönelik iddialarına ilişkin, "Merkez Bankasının doları ucuza veya pahalıya sattığına ilişkin değerlendirmeler, en hafif ifade ile cehalet ürünüdür." dedi. Canikli açıklamasında, "Bu ülkeye zarar veriyorsunuz. Sonuç itibarıyla her şey açık ve net, 128 milyar dolar burada, sizin aklınız nerede?" ifadelerini de kullandı.

Haber 13-04-21 20:40

Canikli: Merkez Bankasını başkanını değiştirmek piyasalara meydan okumak değildir

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Merkez Bankası başkanının değiştirilmesine ilişkin açıklamasında "Hükümetin Merkez Bankası başkanını değiştirmesi piyasalara meydan okumak değildir" dedi.

Haber 22-03-21 11:46

AK Partili Nurettin Canikli: TCBM Başkanı değişikliği piyasaya meydan okumak değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Merkez Bankası Başkanı değişikliğinin piyasalara meydan okumak anlamına gelmediğini açıklayan paylaşımlar yaptı.

Finans 22-03-21 11:09

Sandıkçı: Canik Kadın Kooperatifi üreten kadın sayısını artıracak

Canik Belediyesi ev sahipliğinde ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Canik ilçesinde üreten, üretmek isteyen ve ürünlerine pazar bulmak isteyen kadınlara, kadın kooperatifleri konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.Canik Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kadın kooperatifleri bilgilendirme toplantısına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, SOGEP Proje Koordinatörü Nazlı Saral ve proje yürütücüsü Musa Orhan, Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Özkan, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Canik Kadın Kolları Başkanı Cahide Başar Kılıç ve yönetimi, usta öğreticiler ve üreten Canikli kadınlar katıldı.

Yurthaber 10-02-21 12:47

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Canikli Muğla'da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Canikli Muğla'da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 01-02-21 23:17

Çotanak Spor Kompleksi'nin hizmete girdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "Bugün bir sözümüzün yerine getirilmesinin gururunu yaşıyoruz. Bu bizim biliyorsunuz mega projemizdi ama gerçekten mega projeymiş. Bu millet istediği zaman en güzelini yapıyor. Onun da örneğidir, Türkiye'de bir örnektir"

Yurthaber 24-01-21 21:08

Sandıkçı’dan saha ekibine teşekkür

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, karla mücadele başta olmak üzere sahada görev yapan çalışanlar ile bir araya gelerek yapılan mücadeleden dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür etti.Belediye olarak yapılan bütün mücadelenin Canikli vatandaşların mutlu ve huzurlu olması için ortaya konduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Sizlere teşekkür ediyorum.

Yurthaber 21-01-21 16:23

AK Partili Canikli’den belediyeye ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.AK Parti Adıyaman 7.

Yurthaber 19-01-21 16:08

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Adıyaman 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu:

"Türkiye olarak dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyacı olan ülkelere 8,5 milyar dolar yardım yaptık"

Yurthaber 18-01-21 17:10

Vefa grubunda görev yapan imam, virüse yenik düştü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan ve pandemi sürecinde gönüllü olarak vefa destek grubunda görev yapan imam Şükrü Canikli Korona virüse yenik düştü.

Yurthaber 03-12-20 11:45

Canik ekipleri her yerde

Türkiye’de ilk defa Kovid-19 Mücadele ve Destek Birimi ve sorumlusunu oluşturarak pandemi ile mücadeleyi en üst seviyede devam ettiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ekiplerimiz ilçemizin her yerinde gece ve gündüz görev başında” dedi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı pandemi ile mücadele noktasında büyük bir çabayla devam ettiğini belirterek, “Canikli vatandaşlarımızı bu illetten uzak tutmak için her şeyi yapıyoruz.

Yurthaber 25-11-20 16:01

Canik Belediyesinden “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesine destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi için Canik Belediyesi servis desteği sağlamaya başlayarak Canikli çocukları havuzla buluşturacak.Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Canik Belediyesi istişareli bir şekilde belirli gün ve saatlerde ücretsiz servislerle 19 Mayıs Yüzme Havuzuna çocukları taşıyarak uzman eğitimciler eşliğinde yüzme öğrenmelerini sağlayacak.

Yurthaber 08-10-20 16:38

AK Parti'den, Moody's'in kredi notu kararına tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu 'B1'den 'B2'ye düşürmesine ilişkin, "Derecelendirme kuruluşları, sizin derdiniz nedir? Böyle bir ekonomi için nasıl bu kadar manipülatif amaçlı değerlendirmeler yapabiliyorsunuz?" dedi.

Finans 13-09-20 11:37

AK Parti'den Fitch'e sert tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ardından kredi derecelendirme kurumu Fitch Ratings'in Türkiye’nin kredi not görünümünü negatife çevirmesine sert tepki gösterdi.

Haber 22-08-20 18:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Nurettin Canikli ile telekonferans sistemiyle görüştüler

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcı Nurettin Canikli, Bilecik’ in kendisi için önem arz ettiğini AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ile sık sık görüştüklerini, en kısa sürede Bilecik’e geleceğini de bildirdi.AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın her ay yaptığı il yönetim kurulu toplantısını Korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında telekonferans sistemiyle yaptı.

Yurthaber 21-04-20 12:57

Canikli şampiyon olimpiyatlara hazırlanıyor

Canik Belediyespor’un özel yetenekli sporcusu Ali Topaloğlu Antalya’da düzenlenecek olan Down Sendromlular Olimpiyatları’na hazırlanıyor.2015 yılından itibaren özel sporcular kategorisinde birçok alanda ulusal ve uluslararası yarışmalarla şampiyonlukları bulunan milli sporcu Ali Topaloğlu, 29 Mart-07 Nisan’da Antalya’nın ev sahipliğinde yapılacak Down Sendromlular Olimpiyat Oyunları’na iddialı hazırlanıyor."Ali’den bir rekor daha bekliyoruz"Bedensel engelli olan Canik Belediyespor Antrenörü ve Milli Takım sporcusu olan Musa Davulcu, Ali Topaloğlu’nun 2016’da İtalya’da yapılan son olimpiyatta gülle atmada 10.96 ile dünya rekoru kırarak şampiyon olduğunu belirtti.

Yurthaber 06-03-20 15:49

Canikli şampiyon olimpiyatlara hazırlanıyor

Canik Belediyespor’un özel yetenekli sporcusu Ali Topaloğlu Antalya’da düzenlenecek olan Down Sendromlular Olimpiyatları’na hazırlanıyor.2015 yılından itibaren özel sporcular kategorisinde birçok alanda ulusal ve uluslararası yarışmalarla şampiyonlukları bulunan milli sporcu Ali Topaloğlu, 29 Mart-07 Nisan’da Antalya’nın ev sahipliğinde yapılacak Down Sendromlular Olimpiyat Oyunları’na iddialı hazırlanıyor."Ali’den bir rekor daha bekliyoruz"Bedensel engelli olan Canik Belediyespor Antrenörü ve Milli Takım sporcusu olan Musa Davulcu, Ali Topaloğlu’nun 2016’da İtalya’da yapılan son olimpiyatta gülle atmada 10.96 ile dünya rekoru kırarak şampiyon olduğunu belirtti.

Yurthaber 06-03-20 15:49

AK Parti'li Canikli, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Büyük dönüş yürüyüşü gösterileri", "Çamlıca'da Kandil akşamı" ve "Millilerden asker selamı" isimli fotoğraflara oy verdi

Haber 21-12-19 11:21

Bir Kadının Hayatına Sen De Işık Ol

Canik Belediyesi tarafından, Canik bölgesinde yaşayan genç kadınların, işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla, İŞKUR Samsun İl Müdürlüğü, bir otomotiv firması ve Canik Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile hayata geçirilen “Bir Kadının Hayatına Sen de Işık Ol” projesinde sona yaklaşıldı.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Halk Eğitim Merkezi’nde “Bir Kadının Hayatına Sen de Işık Ol” projesi kapsamında eğitim alan Canikli kadınları ziyaret etti.

Yurthaber 13-12-19 15:59

TBMM'de bütçe görüşmeleri başladı (4)

AK PARTİ'Lİ CANİKLİ, ELEŞTİRİLERİ YANITLADI TBMM Genel Kurulu'nda 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeleri sürüyor.

Haber 10-12-19 01:21

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli: - "Anladığım, Sayın Kılıçdaroğlu'nun elinde FETÖ borsasıyla ilgili bazı bilgiler var. Peki Sayın Kılıçdaroğlu, cumhuriyet başsavcılığına şikayet ettiniz mi bunları? Temennimiz en kısa süre içerisinde bu eksiği tamamlayıp gereğini yerine getirmesidir" - "(BM'nin İnsani Gelişme Endeksi) Türkiye 189 ülke arasında 59'uncu sıraya yükseliyor. Türkiye ilk defa çok yüksek insani gelişme kategorisine girmiş oluyor" - "(EYT) Hemen emekli olacak 1,5 milyon kişi var. Hemen emekli olacakların bütçeye bir yıllık maliyeti 25-26 milyar. Bir süre sonra da 100 milyara çıkıyor ve tekrar 40'lı yaşlardaki erken emeklilik sistemine dönmüş oluyoruz. Bu parayı, bu kaynağı ortaya koymadan o insanlara 'Ben bunu çözerim.' dediğiniz zaman bu olmaz" - "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek"

Haber 10-12-19 01:01

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmeleri

Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, tank palet fabrikası ile ilgili, “Ne bir peşkeş söz konusudur ne de bu anlama gelebilecek bir durum söz konusudur kesinlikle.

Haber 10-12-19 00:12

Canikli muhtarlardan Başkan Demir’e ’hizmet’ teşekkürü

Samsun’un Canik ilçesinde muhtarlar, yerel seçimler sonrası özellikle yol ve alt yapıya yönelik yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.Samsun Büyükşehir Belediyesinin 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilçelerde başlattığı ’asfalt ve beton yol’ çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Yurthaber 21-11-19 15:04

AK Parti'den IMF heyetinin muhalefetle görüşmesine tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "CHP'nin IMF özlemi kıyıya vurdu. Türkiye'nin IMF ile ilk stand-by anlaşması, 1960 darbesinden sonra yönetime el koyan askeri cunta döneminde, 1 Ocak 1961 tarihinde gerçekleşti"

Finans 23-09-19 17:07

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli: CHP’nin IMF özlemi kıyıya vurdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, IMF heyetinin CHP’yle görüşmesini değerlendirdi.

Haber 23-09-19 16:27

İmam hatip okullarının meşruiyeti tartışılmaz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "İmam hatip okullarının meşruiyeti tartışılmaz, toplumun kalbinde ruhunda ve hukuk sisteminde tartışılmaz bir yeri vardır" - "İmam hatipler kapatılmamış olsaydı 15 Temmuz hain darbe girişimi ortaya çıkmazdı. Çünkü, onu yapacak olan altın kuşak, gençlik, imam hatip okullarında bağımsız ve özgür Müslüman olarak ortaya çıkacaktı"

Haber 17-09-19 19:55

İmam hatip okullarının meşruiyeti tartışılmaz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "İmam hatip okullarının meşruiyeti tartışılmaz, toplumun kalbinde ruhunda ve hukuk sisteminde tartışılmaz bir yeri vardır" - "İmam hatipler kapatılmamış olsaydı 15 Temmuz hain darbe girişimi ortaya çıkmazdı. Çünkü, onu yapacak olan altın kuşak, gençlik, imam hatip okullarında bağımsız ve özgür Müslüman olarak ortaya çıkacaktı"

Yurthaber 17-09-19 19:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den dikkat çeken imam hatip sözleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, "İmam hatipler kapatılmamış olsaydı 15 Temmuz hain darbe girişimi ortaya çıkmazdı. Çünkü onu yapacak olan altın kuşak, altın gençlik imam hatip okullarında bağımsız özgür Müslüman olarak ortaya çıkacaktı” dedi.

Haber 17-09-19 16:37

AK Partili Canikli: İmam hatipler kapatılmasaydı 15 Temmuz ortaya çıkmazdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, "İmam hatipler kapatılmamış olsaydı 15 Temmuz hain darbe girişimi ortaya çıkmazdı.

Haber 17-09-19 16:29

AK Parti'li Canikli: 8 yılda yapılmayan zammı İmamoğlu 1 günde yaptı

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ilk icraatlarından birisi İstanbul halkının ekmeğiyle oynamak oldu.

Haber 14-09-19 16:20

Nihai hedefi Halk Ekmek'i kapatmak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun amacının sadece zam yapmak olduğunu sanmıyorum. Nihai hedefi Halk Ekmek'i kapatmaktır" - "Ekmek fiyatları bu nedenle artınca AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef gösterecekler. Bunlarda bizans oyunu bitmez"

Haber 14-09-19 16:18

AK Parti'li Canikli: 8 yılda yapılmayan zammı İmamoğlu 1 günde yaptı

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ilk icraatlarından birisi İstanbul halkının ekmeğiyle oynamak oldu.

Haber 14-09-19 15:48

Canikli, Halk Ekmek zammını değerlendirdi

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Halk Ekmek zammına ilişkin, "AK Parti dönemlerinde ekmeğe 8 yılın toplamında yapılmayan yüzde 40’lık zam CHP’li dönemde bir günde yapıldı" dedi.Canikli şöyle devam etti:"Ekmeği, sütü ve suyu bedava yapacağının vaadinde bulundu.

Haber 14-09-19 15:44

Fazla veren cari denge, tarihi bir dönüm noktasıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: - "Mayıs ayında fazla veren cari denge, Türkiye için tarihi bir dönüm noktasıdır. Ekonomide yerlilik ve milliliğin ete kemiğe bürünmüş hali, fazla veren bir cari denge tablosudur" - "Cari açık severler ve cari açığın teknokrat düzeyindeki sorumluları bu tabloya iyi baksınlar. Bakalım ne anlayacaklar"

Finans 11-07-19 12:43