Katrina Bowden Haberleri

Büyük Beyaz filminin konusu nedir? Büyük Beyaz oyuncuları kimlerdir? Great White kaç yapımı?

Büyük Beyaz filminin konusu nedir? sorusunun yanıtı filmin 16 Nisan 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer almasının ardından izleyiciler tarafından merak edildi. Katrina Bowden, Aaron Jakubenko ve Te Kohe Tuhaka'nın başrolünü paylaştığı filmin orijinal adı Great White'tır. Peki Büyük Beyaz filminin konusu nedir? Büyük Beyaz oyuncuları kimlerdir? Great White kaç yapımı? İşte filme ilişkin detaylar...

Trend 2022-04-16 19:07:12

Brad Pitt'in kasırga mağdurları için yaptırdığı evler çürük çıktı

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu Make It Right vakfının Katrina Kasırgası mağdurları için inşa ettirdiği evler çürük çıktı. Vakfın inşa ettiği 109 evin çoğunun kullanılamaz halde olduğu öğrenildi.

Magazin 2022-02-04 15:14:05

Turistler kar altındaki Kapadokya'da tatilin tadını çıkarıyor

Vadilerde arazi araçlarıyla veya yaya olarak gezinti yapan turistler, hakim tepelerden karla kaplanan ilginç coğrafi şekilleri izleyebiliyor - Danimarkalı turist Katrina Stergard: - "Kapadokya şaşırtıcı bir manzaraya sahip. İnsanlar genelde buraya yaz mevsiminde geliyor ama ben özellikle bu aylarda gelmek istedim. Çok keyifli tatil geçiriyorum"

Yurthaber 2022-02-01 12:59:05

Büyük Beyaz filmi nerede ve ne zaman çekildi? Büyük Beyaz filminin oyuncuları kimler?

Başrollerinde Katrina Bowden, Tim Kano, Aaron Jakubenko gibi oyuncuların yer aldığı Büyük Beyaz (Great White) filminin yönetmenliğini Martin Wilson üstleniyor. Büyük Beyaz filmi 2021 yılında vizyona girmişti. İşte merak edilenler...

Trend 2021-11-30 18:29:29

Katrina Maria'nın yaptığı paylaşım olay oldu

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer'in kovulması taraftarlarda karmaşık duygulara neden oldu. Solskjaer'in kulüp efsanelerinden olması biraz burukluk yarattı. Manchester United taraftarı fenomen Katrina Maria, Solskjaer'in ayrılığı sonrası paylaştığı fotoğrafla sosyal medyaya damga vurdu. Katrina, hem sevinç hem hüzün yaşayanlardan.

Spor 23-11-21 20:02

Eşine yemek pişirmek için işinden istifa etti! Açıklaması herkesi şaşırttı

30 yaşındaki Katrina Holte, bir seyahat acentasındaki işinden yoğun stres nedeniyle ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından işten ayrılık nedenini duyuran Holte, yemek pişirmek ve yarı zamanlı bir terzide eşinin kıyafetlerini dikmek için istifa ettiğini söyledi. Holte’nin bu açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 09-09-21 09:33

Ronaldo Manchester United'a dönüşü sonrası Katrina Maria'dan flaş sözler

Yılın en önemli transferleri arasına giren Ronaldo'nun Manchester United'a dönmesi etkisini göstermeye devam ediyor. Ünlü model Katrina Maria, Ronaldo'nun dönüşünden sonra taraftarlara söz verdi.

Spor 04-09-21 18:46

ABD’de Laura Kasırgası Petrol Üretimini Vurdu

ABD’nin güneyinde Perşembe gününden itibaren etkili olacak Laura kasırgası enerji sektörünü de olumsuz etkiliyor. Kasırganın petrol üretimini 2005 yılında yaşanan Katrina kasırgasıyla benzer oranda durdurması bekleniyor

Haber 25-08-20 23:46

İngiltere'de dublörlük yapan oyuncudan nişanlısına sıra dışı evlilik teklifi

İngiltere’de dublörlük yapan Riky Ash (52), hemşire nişanlısı Katrina Dobson’a (48) sıra dışı bir şekilde evlilik teklifi etti. Teklif sırasında ateşle kendini yakan Ash, nişanlısına benzersiz bir teklif yapmak istediğini söyledi.

Haber 12-08-20 15:27

Iron Maiden'ın solisti Bruce Dickinson'ın ayrı yaşadığı eşi Paddy Bowden evinde ölü bulundu

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Iron Maiden'ın solisti Bruce Dickinson'ın ayrı yaşadığı eşi Paddy Bowden evinde ölü olarak bulundu. 29 yıllık eşini terk eden Bruce Dickinson, 90 milyon sterlinlik boşanma davasıyla karşı karşıya kalmıştı.

Magazin 18-05-20 22:17

Aytemiz Alanyaspor'un yabancı taraftar grubu

Tatil için geldikleri Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşamaya başlayan yerleşik yabancılardan bazıları, fanatiği oldukları Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'un maçlarını ilgiyle takip ediyor - Yabancılardan oluşan taraftar grubunun oluşmasına öncülük eden Katrina Jacopsen: "Çevremdeki bazı yerleşik yabancılar da Alanyaspor tutkumu görünce 'Passolig nasıl alınır, maçı nasıl izleriz' diye sormaya başladı. Onlara, kulüp yönetiminin de desteğiyle yardımcı olduk. Sonra sayımız artınca neden bir taraftar grubu kurulmasın fikri ortaya çıktı" - Grup üyelerinden Siv Koteng: "Alanyaspor taraftarı olmak çok zevkli. Yabancı uyruklu birisi olarak takımın formasını giydiğinizde herkes size bakıyor ve çok ilgi çekiyor. Bu da beni sevindiriyor"

Spor 05-12-19 11:22

'Eşimin şımartılmaya ihtiyacı var' deyip öyle bir şey yaptı ki!

ABD’de yaşayan Katrina Holte, kendi isteğiyle işinden ayrılarak 1950’lerin ev kadınları gibi yaşamaya başladı. Gün boyu temizlik yaparak ve yemek pişirerek zamanını geçiren Holte, eşini şımartmak için hayatını evine adadı. İşte 30 yaşındaki Katrina Holte'nin ilginç hikayesi...

Trend 01-10-19 09:51

'Eşimin şımartılmaya ihtiyacı var' deyip öyle bir şey yaptı ki!

ABD’de yaşayan Katrina Holte, kendi isteğiyle işinden ayrılarak 1950’lerin ev kadınları gibi yaşamaya başladı. Gün boyu temizlik yaparak ve yemek pişirerek zamanını geçiren Holte, eşini şımartmak için hayatını evine adadı. İşte 30 yaşındaki Katrina Holte'nin ilginç hikayesi...

Trend 01-10-19 09:48

Washington Eyaleti insan cesetlerinin gübreye dönüştürülmesine izni verdi

ABD’nin Washington eyaleti, gübrelemesi olarak isimlendirilen bir sistemle insan cesetlerinin hızla toprağa dönüştürme işlemine izin vere bir kanun çıkardı.Washington eyaleti, hayatının kaybedenlerin yakınlarının cesetlerini gömme, yakma gibi geleneksel yöntemlere alternatif olarak, hızla toprağa dönüştürme tekniğini kullanmalarına izin verildi.İnsan cesetlerinin gübreye dönüşmüş hallerinin, çiçek, sebze ve ağaçlarda kullanılabileceği belirtildi.Washington eyalet valisi Guy Insel’in imzaladığı kanun gelecek Salı gününden itibaren yürürlüğe geçecek.İnsan cesetlerinin hızla gübreye dönüşmesi tekniğinin kanunlaşması kampanyasını başlatan Katrina Spade, ceset çürütmenin mumyalama, toprağa gömme ve yakma gibi geleneksel uygulamalara sürdürülebilir alternatif oluşturduğunu söyledi.

Haber 24-05-19 14:40

Trump kampanyasının kıdemli danışmanından sahte Gazze videosu

ABD Başkanı Donald Trump'ın 2020 başkanlık kampanyasının danışmanlarından Katrina Pierson, "Gazze'den İsrail'e atılan roketler" başlığıyla, 2015'te Ukrayna ordusunun Rusya destekli ayrılıkçı gruplara karşı düzenlediği füze saldırısının görüntülerin paylaştı - Pierson, paylaşımında "İlhan Omar bu şiddete ne tepki verecek. Kınayacak mı?" diyerek Kongre'deki tek başörtülü Müslüman vekil Demokrat İlhan Omar'ı da hedef aldı

Haber 06-05-19 20:07

Porno yıldızı havalimanında tutuklandı

Yetişkin filmlerde rol alan 31 yaşındaki Katrina L. Danforth, ABD'nin Washington eyaletindeki bir havalimanında kiralık katil tuttuğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haber 21-12-18 14:45

Katrina Maria'nın Manchester United aşkı!

Manchester United taraftarı olan ünlü model Katrina Maria, geçtiğimiz sezon takımına dair büyük bir hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Spor 20-09-18 18:21

Sedef hastalığıyla mücadele eden kadın, ilham kaynağı olmak istiyor

İnsanların acı dolu bakışları yüzünden yılllardır cildini gizleyen 21 yaşındaki sedef hastası Katrina Desjardins, artık cildini saklamıyor. Acı veren lekelerini bir 'aksesuar' gibi gören Katrina, ''Bu lekeler benim bir parçam. Onlar olmasaydı kendimi çıplak gibi hissederdim'' diye konuşuyor.

Kadin 06-07-18 08:57

Türk liderlerin beden dili bakın ne söylüyor?

Dünya liderlerinin beden dili danışmanı Mark Bowden, 24 Haziran seçimlerine günler kala Türk liderlerin beden dilini yorumladı.

Haber 11-06-18 08:56

Instagram sallayan güzel

Danimarka'da yaşayan ünlü model Katrina Maria, Manchester United formasıyla verdiği pozlar Instagram'ı salladı.

Spor 14-05-18 15:29

Güney Afrika'nın ilk dili N|uu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

84 yaşındaki Katrina Esau, Buşmanlar olarak bilinen ve Güney Afrika'nın San topluluğunun dillerinden N|uu'yu konuşan son kişilerden biri olarak dilini gençlere öğretmek için harekete geçti. BBC muhabiri Pumza Fihlani, Güney Afrika'ya giderek Esau'yla konuştu.

Haber 01-09-17 06:24

ABD, Katrina Kasırgası'ndan ders aldı mı?

Harvey Fırtınası'yla sarsılan ABD'nin Teksas eyaletindeki Houston şehrinde kurtarma çalışmaları sürerken, yetkililer insanları kentten tahliye etmek yerine geçici sığınaklara yerleştiriyor. 2005 yılında 2000'e yakın insanın hayatını kaybettiği Katrina Kasırgası ise hala hafızalarda ve o dönem yaşananlar bugünlerde yeniden gündemde.

Haber 29-08-17 14:38

Dünyaca Ünlü Blogger, Gaziantep’E Hayran Kaldı

Aynur TATTERSALL/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'e gelen dünyaca ünlü blogger Katrina Howe, giydiği yöresel kumaş kutnudan yapılan elbiseyle kenti gezdi. İngiltere’de

Yurthaber 21-08-17 17:53

Dünyaca Ünlü Blogger, Gaziantep’E Hayran Kaldı

- GAZİANTEP'e gelen dünyaca ünlü blogger Katrina Howe, giydiği yöresel kumaş kutnudan yapılan elbiseyle kenti gezdi. İngiltere’de yaşayan dünyaca ünlü blogger Katrina Howe,

Yurthaber 21-08-17 17:45

Katrina Brodsky'nin pozları rekor kırdı

Katrina Brodsky cesur paylaşımlarıyla Instagram'da fenomen oldu.

Magazin 28-06-17 08:00

Hayat mucizeleri getirmekten asla vazgeçmez! Bir annenin en mutlu anına tanıklık edin

Katrina sekiz aylık hamile ve bir kızı olacak. Ancak geleceği ve yeni ailesiyle ilgili bir endişesi var.

Kadin 10-05-16 11:31

Bill Clinton Katrina'nın 10. yıldönümünde konuştu

Anma etkinliklerine katılan eski Başkan Clinton, New Orleanslılar’ın Katrina Kasırgası’nın yarattığı yıkımdan sonraki toparlanma başarısıyla gurur duyması gerektiğini, ancak bundan böyle bölge halkının gelir, eğitim ve sağlık alanındaki eşitsizliklere oda

Haber 30-08-15 09:24

Obama'dan New Orleans'a Övgü

Başkan Barack Obama, 1800 kişinin ölümüne yol açan ve 100 binin üzerinde evi sular altında bırakan Katrina Kasırgası’nın 10’uncu yıldönümünde New Orleans’a gitti.

Haber 28-08-15 07:11

Eski New Orleans Belediye Başkanı Nagin'e hapis cezası

ABD'de Katrina Kasırgası'nın yaşandığı dönemde New Orleans Belediye Başkanı olan Ray Nagin'e, 10 yıl hapis cezası verildi.

Haber 10-07-14 01:14

ABD'de beş polise hapis cezası

Katrina kasırgası sonrasında bir köprüde silahsız altı sivile ateş açıp, ikisini öldüren polislere hapis cezası verildi.

Haber 05-04-12 14:34

BM, Somali İnsani Yardım Çağrısı'nı yarın başlatıyor

Somali için İnsani Yardım Çağrısı, yarın Nairobi’de Somali İnsani Yardım Koordinatörü Mark Bowden tarafından başlatılacak....

Yurthaber 12-12-11 12:27

Dünyanın en seksi kadını

30 Rocks dizisinin genç yıldızı Katrina Bowden, güçlü rakiplerini geride bırakarak 2011'in yaşayan en seksi kadını seçildi.

Haber 14-07-11 18:05

ABD'de dört polis felaket mağduru sivillere ateş açmakla suçlandı

Amerikan Adalet Bakanlığı, 2005 yılında New Orleans'ı vuran Katrina kasırgasının ertesindeki günlerde silahsız sivillere ateş açılmasıyla ilgili olarak dört polise suçlama yöneltildiğini açıkladı.

Haber 14-07-10 07:13
Haber 05-09-05 06:00
Haber 02-09-05 11:00
Haber 30-08-05 06:08
Haber 30-08-05 00:19