Ole Gunnar Solskjaer Haberleri

Solskjaer'den Beşiktaş'ın teklifine cevap geldi! ''Bana bir proje mi sunulacak, yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor?''

Beşiktaş'ın teknik direktör listesinde bulunan Ole Gunnar Solskjaer, siyah-beyazlıların teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 23-12-2023 17:47

Katrina Maria'nın yaptığı paylaşım olay oldu

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer'in kovulması taraftarlarda karmaşık duygulara neden oldu. Solskjaer'in kulüp efsanelerinden olması biraz burukluk yarattı. Manchester United taraftarı fenomen Katrina Maria, Solskjaer'in ayrılığı sonrası paylaştığı fotoğrafla sosyal medyaya damga vurdu. Katrina, hem sevinç hem hüzün yaşayanlardan.

Spor 23-11-2021 20:02

Solskjaer'in tazminatı belli oldu

Manchester United'da görevine son verilen ole Gunnar Solskjaer'in, İngiliz ekibinden yaklaşık 9 milyon euro tazminat alacağı ifade edildi.

Spor 21-11-2021 16:29

Manchester United'da Solskjaer dönemi bitti

Manchester United, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yolların ayrıldığını açıkladı. İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, "Her şey için teşekkürler Ole" ifadeleri kullanıldı.

Spor 21-11-2021 13:55

Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ole Gunnar Solskjaer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ronaldo'nun whatsapp yazışmaları sızdırıldı

Manchester United'da geri dönen Cristiano Ronaldo ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo'nun eski takım arkadaşlarıyla yaptığı whatsapp yazışmaları ortaya çıktı.

Spor 20-11-2021 18:49

Cristiano Ronaldo, yönetimden Zidane'ı istedi!

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yönetimle bir görüşme yaptı.

Spor 14-11-2021 17:59

Cristiano Ronaldo teknik direktör mü oluyor?

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer'in koltuğu tehlikede. Norveçli menajerin alternatifleri konuşulurken İspanyol basını Cristiano Ronaldo ihtimalini yazdı.

Spor 29-10-2021 18:12

Solskjaer: Ronaldo'dan şüphesi olan bu maçı izlesin

Ole Gunnar Solskjaer, Atalanta'yı Cristiano Ronaldo'nun golüyle yendikleri maçın sonrasında açıklamada bulundu.

Spor 21-10-2021 07:24

Manchester United'da Ronaldo kaos çıkarttı! Ayrılık an meselesi

Manchester United'da Ronaldo ve Teknik Direktör Solskjaer arasında ipler gerildi. Ronaldo, sonucunu değiştirebileceği maçlarda yedek beklemek ve oyundan çıkmak istemiyor. Everton maçında Ronaldo'yu yedek bırakan Solskjaer, "Aldığım kararların arkasındayım" diyerek adeta rest çekti. Sir Alex Ferguson da Solskjaer'in oynattığı futbolu ve tercihlerini eleştirdi. İngiliz basını, Manchester United'da Solskjaer döneminin sona ereceğini yazdı. Ronaldo'nun tavırları da bu haberi doğrular nitelikte.

Spor 05-10-2021 17:42