Uzman Cavus Burak Akalin Haberleri

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Güngör, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı

Van Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevi başında rahatsızlanması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör’ün cenazesi, Adana’da toprağa verildi.

Yurthaber 2023-08-17 15:17:47
Van

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp ile Van'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Haber 2023-08-17 12:40:14

Van'dan acı haber! Görevi başında rahatsızlanarak şehit düştü

Van Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, görevi başında rahatsızlanması sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin evli ve 10 aylık bebeği olduğu öğrenildi.

Haber 2023-08-17 10:59:05

Tunceli’de ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca, Tunceli’de 548 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli’de, ‘Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Tunceli- Ovacık-Mercan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.

Haber 2022-10-27 11:27:54

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Tunceli'de yeni terör operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu.

Haber 27-10-22 09:50

Mehmetçik, Tunceli'nin Ali Boğazı bölgesinde teröristlerin peşini bırakmıyor

Kentte 28 Nisan'da başlatılan Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu'nda şu ana kadar 78 sığınak, mağara ve depoyu imha eden güvenlik güçleri çok sayıda el yapımı patlayıcı, silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi - Operasyonlarda örgüte lojistik açıdan darbe vuran güvenlik güçleri, keşif ve gözetleme faaliyetlerinin yanı sıra havadan da SİHA'larla yapılan kesintisiz izlemeler ile terörle mücadeleye kararlı şekilde devam ediyor

Yurthaber 30-05-22 12:50

Yüzlerce personel katılıyor! Eren Abluka-7 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de 622 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu' başlatıldığını açıkladı.

Haber 28-04-22 09:39

İzmir'de doktor gelmeyince bebeği eliyle geri itmişti! Olayı, uzman bilirkişi heyeti çözecek

İzmir'de 2016 yılında meydana gelen olayda özel bir hastanede normal doğum sırasında başı gözükmesine rağmen, doktor ameliyathaneye gelmediği için ebe bebeği tekrar rahime itmiş, tampon yapılması nedeniyle havasız kaldığı öne sürülen bebek yoğun bakıma alınmıştı. Burak bebek 76 günlükken hayatını kaybetmişti. Ebe N.G. ile doktor O.G.T. hakkında açılan davanın duruşması, Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görüldü. Mahkeme, olayın detaylı araştırılmasına karar verdi.

Haber 25-04-22 12:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 10-04-22 19:26

Operasyondan yeni görüntüler geldi! 1 metreyi aşan karın altında...

Tunceli’de Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu zorlu kış şartları altında devam ediyor. Operasyonda, Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan bin 60 personel ve 72 operasyonel tim görev alıyor.

Haber 15-01-22 17:12

Mehmetçik, Tunceli'de teröristlerin inlerini imha ederek kış üslenmesine izin vermiyor

Bir süre önce sona eren Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu'nda teröristlerce kullanılan 180 mağara ve sığınağın imha edildiği Tunceli'de 19 Kasım'da başlatılan Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu kapsamında da 23 sığınak kullanılamaz hale getirildi - Her iki operasyonda çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirerek örgüte lojistik açıdan ağır darbe vuran Mehmetçik, şu sıralar sürdürdüğü operasyonlarla örgüt mensuplarının kış üslenmesine fırsat vermiyor - Operasyonlara seçkin birliklerin yanı sıra İHA, SİHA, helikopter ve zaman zaman savaş uçakları da destek veriyor

Yurthaber 25-11-21 11:15

GÜNCELLEME - Eren-7 Operasyonu'nda şehit olan Uzman Çavuş Tortumlu son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Burak Tortumlu'nun Erzurum'daki cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı - Süleyman Tortumlu: - "İyi ki şehit babası olmuşum, gururluyum" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 22-10-21 15:06

Eren-7 Operasyonu'nda şehit olan Uzman Çavuş Tortumlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun Erzurum'daki cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı - Şehidin babası Süleyman Tortumlu: - "İyi ki şehit babası olmuşum, gururluyum"

Yurthaber 22-10-21 14:00

Yaralı askerin şehit olmasında ihmal iddiası! Başhekim görevden uzaklaştırıldı

Tunceli'de devam eden Eren-7 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun, yaralandığı sırada hastaneye ulaşmasında ihmali olduğu iddiası üzerine hastane başhekimi görevinden uzaklaştırıldı.

Haber 22-10-21 07:10

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk'ün ismi Yüksekova'daki kütüphanede yaşatılacak

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk'ün ismi Yüksekova'daki kütüphanede yaşatılacak

Yurthaber 13-04-21 11:11

Koronavirüste uykuları kaçıran yeni tehlike: Koronasomnia

Koronavirüs salgını evden çalışma sistemine geçen pek çok kişinin uyku sorunu yaşamasına neden oldu. Salgın döneminde yaşanan uykusuzluk sorunu 'Koronasomnia' olarak adlandırılırken, Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzman Dr. Burak Paköz, "Uykusuzluk, koronavirüsün etkisiyle daha da çok arttı. Salgının etkisiyle kişinin günlük rutini bozuldu" dedi.

Haber 20-02-21 14:57

Suriyeli çocuklar için kıyafetler toplandı

Suriye’de görev yapan Karadeniz Ereğlili Uzman Çavuş Burak Aydın’ın Suriyeli çocuklar için yaptığı çağrıya destek yağıyor.İdlib’de görev yapan Kdz.

Yurthaber 17-02-21 19:39

Diş sıkmanın zararları nelerdir? Neden diş sıkarız? Diş sıkma tedavisi nasıl olur?

Bazı insanlarda özellikle geceleri uykuda diş sıkma problemi görülebiliyor. Bu rahatsızlıktan şikayetçi olanlar diş sıkmanın zararları nelerdir diye merak ediyor. Uzman Diş Hekimi Burak Kapılı diş sıkmanın dişleri olumsuz etkilediğini belirtti. Peki, neden diş sıkarız? İşte detaylar…

Haber 08-02-21 17:45

Uzman isimden koronavirüs uyarısı: Beyin fonksiyonlarını etkileyebilir

Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Paköz, koronavirüs hastalarında epileptik nöbetler oluşabileceğini belirterek, "Koronavirüsün hem merkezi sinir sistemi hem de periferik sinir sistemi üzerinde etkileri var" dedi.

Haber 11-01-21 09:50

Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya geldi

Adana Valisi Süleyman Elban, "Şehitlerimizin geride bıraktığı çok değerli ailelerini daima el üstünde tutacağız" dedi.Vali Elban, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleriyle bir araya geldi.Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Şehit Piyade Er Fahri Yılmaz’ın annesi Fatime Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün kardeşleri Berat ve İbrahim Akyüz, Şehit Polis Memuru Recep Önder’in kızı Gülşah Nur Koca, Şehit Piyade Er Sadettin Şafak’ın kardeşi Yusuf Şafak, Şehit Uzman Çavuş Samet Kaya’nın eşi Leyla Kaya, Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar’ın annesi Zeynep Uçar, Şehit Jandarma Astsubay Bilal Batırır’ın eşi Hatice Batırır, Şehit Astsubay Başçavuş Mehmet Çapar’ın eşi Zübeyde Çapar ve Şehit Jandarma Onbaşı Duran Üstündağ’ın kardeşi Menekşe Üstündağ ile görüşen Vali Elban, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain odaklara karşı, canları pahasına verdikleri eşsiz mücadele ile bu toprakların bizlere vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz.

Yurthaber 20-09-20 15:44

Diyarbakır’da doktorun, kiracısına silah çekip tehdit ettiği iddiası

Diyarbakır bir sitede oturan Ramazan Burak oturduğu daireden taşınınca, ev sahibi ve aynı zamanda özel bir hastanede görevli Uzman Dr.

Haber 07-09-20 23:28

MSB'den Giresun'daki sel felaketinde şehit olan askerler için başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Giresun'daki sel felaketinde şehit olan Jandarma Uzman çavuşlar Erdem Çıtır ve Burak Tok için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 24-08-20 19:10

Siirt'ten acı haber! Konya'ya şehit ateşi düştü

Siirt'in Pervari ilçesinde operasyona giden askerleri taşıyan zırhlı aracın uçuruma yuvarlanması sonucu şehit olan 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş Burak Aydoğan'ın (26) memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesine ateş düştü.

Haber 02-06-20 08:47

Burak Özkoçak: Dijital medyada hedefinize profesyonel strateji ile ulaşabilirsiniz

Sosyal medya alanında danışmanlık hizmetleri veren Burak Özkoçak, sosyal medyanın dijital pazarlama’nın en temel dinamiklerinden biri haline geldiğine dikkat çekerek, hedef kitleye ulaşabilmek için profesyonel strateji oluşturmak gerektiğini söyledi.Sosyal medyanın hem erişim gücüyle hem değişim hızıyla hem de diğer mecralara oranla düşük bütçe ve hızlı sonuç elde etmesiyle günümüzde markalarının varlığını sürdürmesi gereken bir alan olduğunu vurgulayan Burak Özkoçak, "Dijital gelişmeleri takip eden, doğru strateji geliştiren ve uygulayan, markanın hedef kitlesini yakalayan ve o kitleyi hep canlı tutmayı bilen uzman desteği almak şart" dedi.Kişi, kurum ve markalar için sosyal medyada her içeriğin değil, doğru içeriğin önemli olduğunu belirten Özkoçak, şöyle devam etti:"Sosyal medya sadece paylaşım veya takipçi arttırılan bir alan değil.

Yurthaber 12-05-20 18:03

Kırşehir’de, sağlık personeline Madde bağımlılığı ve çocuğa yönelik istismar eğitimi verildi

Kırşehir Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından acil servislerde çalışan hekim, ATT, sağlık memuru, hemşire ve ebelere yönelik “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çocuğa Yönelik İhmal ve İstismar” eğitimleri verildi.Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi Ruh Sağlığı ile Tütün ve Madde Bağımlılığı Hizmetlerinin koordinesinden sorumlu Suna Kaymaz’ın bilgilendirmesi ile başlayan program Uzman Tabip Burak Çelik’in Acil Servislerde “Madde Bağımlılığına Genel Yaklaşım” konulu sunumuyla devam etti.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitime Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Yetiş, Halk Sağlığı Hizmetleri Birim Sorumlusu Harun Koç ile il ve ilçe hastanelerinde görevli acil servis çalışanları katıldı.Eğitim programı ile toplumu bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar hassasiyetle yürütülüyor.

Yurthaber 11-02-20 18:05

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Birimi ailelere destek oluyor

Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü'nde 3 ay önce hizmete açılan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Birimi, çocuk gelişiminden tıbbi genetik uzmanına, ergoterapisten eğitim danışmanına kadar birçok uzman eşliğinde çocuk ve ergenlerin yanında ebeveynlere de yardımcı oluyor - Klinik Şefi Doç. Dr. Onur Burak Dursun: - "Amacımız çocukların ve ailelerin bütün sorun ve ihtiyaçlarını tek bir birimde, farklı profesyonellerin katılımıyla çözmek"

Yurthaber 07-11-19 11:38

Fırat Kalkanı Harekatı şehidinin babası ve kardeşinden Barış Pınarı Harekatına destek

Fırat Kalkanı Harekatı’nda 10 Eylül 2016’da şehit olan Uzman Er Burak Karakoç’un babası Abdurrahim Karakoç, “Şimdi bazıları Suriye’de ne işimiz var diyor.

Haber 10-10-19 14:39

Bingöl’de besicilere KKKA eğitimi

Bingöl’ün Çiçekdere köyünde besicilere Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Eğitimi verildi.İl Tarım ve Orman ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, merkeze bağlı Çiçekdere köyünde büyükbaş ve küçükbaş hayvan besicilerine Kırım Kongo KKKA hakkında çeşitli bilgiler verildi.İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Uzman Doktor Burak Mete ve Doktor Bilal Buzgan, KKKA hastalığının hayvanlardan insanlara ve insandan insana bulaşma yolları, vücuda kene tutunması durumunda yapılacak işlemler, hastalığın insanlarda meydana getirdiği belirtiler, hastalığın seyri, teşhisi ve tedavisi ve hastalıkla mücadele konularında bilgi verdi.Eğitimde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Veteriner Hekim Zafer KAYA ise, KKKA virüsünün taşıyıcısı olan kenelerin hastalığın bulaşması ve yayılmasındaki rolü, kenelerle mücadele yöntemlerini aktardı.Köyde ayrıca keneye karşı ilaçlama çalışması yapıldı.Öte yandan geçtiğimiz günlerde merkez Çiçekdere köyünde ikamet eden bir kişi KKKA şüphesi konulunca, Ankara’da ileri bir merkeze sevk edilmişti.

Yurthaber 17-07-19 13:30

Şehit annesi: Ölmek benim hakkımdı, o bana gelecekti ben ona geldim

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar’ın annesi Zeynep Uçar, Anneler Günü’nde oğlunun kabrini ziyaret etti.

Haber 12-05-19 13:07

Çakacak çifti şehit Gök’ün ailesini ziyaret etti

Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak Batman’ın Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök’ün babası Turan Gök, annesi Nurcan Gök, kardeşleri Burak ve Batuhan’ı evlerinde ziyaret etti.Ziyaret esnasında duygularını dile getiren Vali Çakacak, şehit Gök’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Yurthaber 19-03-19 10:50

Şehidin kız kardeşi: Bu devlete bir değil bin can feda olsun

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar’ın kız kardeşi 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde kardeşinin mezarını temizleyip gözyaşları içinde, "Bu develete bir değil bin can feda olsun.

Haber 18-03-19 10:00

Cephanelikte 40-50 tank vardı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, sanık savunmaları alındı - Tümenden çıktıktan sonra külliye yakınlarında vatandaşların müdahalesiyle kışlasına dönen tankın sürücüsü eski uzman çavuş Burak Çakır, henüz birlikten çıkmamışken cephanelikte 50 kadar tank bulunduğunu söyledi

Haber 01-11-18 15:12

Fırat Kalkanı Harekatı şehidinin adı Bilgi Evi'nde yaşatılacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Pasinler ilçesinde yaptırılan Bilgi Evi'ne, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Er Burak Karakoç'un adı verildi

Haber 21-10-18 15:33

Şehit asker kabrinin başında dualarla anıldı

Şırnak-Van karayolunda bulunan kontrol noktasına 26 Eylül 2016 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin, şehadetinin 2.

Yurthaber 27-09-18 14:30

Şehit asker kabrinin başında dualarla anıldı

Şırnak-Van karayolunda bulunan kontrol noktasına 26 Eylül 2016 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin, şehadetinin 2.

Yurthaber 27-09-18 14:30

Hac’dan gelen şehit ailesine ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte, 2017 yılında Erzurum’da şehit düşen Uzman Çavuş Yakup Yılmaz’ın hac vazifesini yerine getiren ailesini ziyaret etti.Kutsal topraklardan geri dönen Aziz ve Emine Yılmaz çiftine hac ibadetlerinin makbul olması temennisinde bulunan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Rabbim gerçekleştirmiş olduğunuz hac ibadetinizi kabul eylesin.

Yurthaber 20-09-18 17:25

Osmaniye Belediyesinden anlamlı açılış

Nüfus yoğunluğuna göre Türkiye’nin en çok şehit veren ili olan Osmaniye’de şehit Polis Burak Mart ve şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim’in isimleri parklarda yaşayacak.Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında Belediye Meclisinin AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı kararla şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim’in ismi Alibekirli Mahallesi Sancaklı Camii yanında bulunan parka, şehit Polis Memuru Burak Mart’ın ismi de Güneysu İlkokulu karşısında bulunan parka verildi.

Haber 13-04-18 18:50

Ankara Valisi darp edilen sağlık görevlilerini ziyaret etti

Ankara Valisi Ercan Topaca, "Doktorlarımızın ve güvenlik görevlilerimizin hizmet verdikleri, sağlığına kavuşması için çaba gösterdikleri bir hastanın yakınları tarafından darp edilmesini öncelikle insani olarak ve vali olarak kınıyorum" dedi.Ankara Valisi Ercan Topaca, Zekai Tahir Burak Hastanesinde hasta yakınları tarafından darp edilen uzman doktor Ayşe Kırbaş, asistan doktor Atahan Toyran ve güvenlik görevlisi Yunus Keskin’i ziyaret etti.

Haber 27-03-18 16:54

Ankara'da doktora şiddet

Sağlık Bakanlığınca, Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli uzman doktor ve asistanının hasta yakınları tarafından fiziksel şiddete maruz kaldığı belirtilerek, saldırı kınandı

Haber 27-03-18 15:28

Öğrenciler, Down Sendromlu Çocuklarla Pizza Yaptı

Arnavutköy’de Şehit Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, AYEM’de eğitim alan Down Sendromlu öğrencilere pizza yapmayı öğretti.Arnavutköy ilçesindeki Down Sendromlu kişilerin psiko-motor becerilerini geliştirmek, birbirleriyle ve çevre ile iletişimlerini güçlendirmek, hobilerini geliştirmek amacıyla AYEM’de eğitim alan down sendromlu öğrenciler ile ‘atölye çalışması’ gerçekleştirildi.Şehit Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerinin ‘Yemek Yapmak Aşktır, Kromozom Saymaz!’ sloganıyla başlatmış oldukları etkinliğe yoğun katılım sağlandı.Etkinlikte, öğrencilerin down sendromu hakkında bilinçlenmesi, sosyal sorumluluk duygusunun geliştirilmesi amaçlandı.“Amacımız öğrencileri down sendromu hakkında bilinçlendirmek”Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi’nde Uzman Klinik Psikolog olarak çalışan Burak Akalın: “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle AYEM olarak 15 tane down sendromlu öğrencimizi Şehit Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne getirdik.

Haber 21-03-18 12:55

Simav’da şehit aileleri unutulmadı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Kaymakam Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı İbrahim Erşil, eşleriyle birlikte Simavlı şehit ailelerine ziyarette bulundu.Diyarbakır’da teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Mustafa Nergis, İstanbul’da yunus ekibinde görevi başında motosiklet kazası geçirerek şehit olan Burak Bülbül ve Şırnak Şenoba 48’inci Hudut Tugay Komutanlığında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan tankçı uzman çavuş Ferdi Taşçı’nın evinde duygulu anlar yaşandı.

Haber 16-03-18 11:59

Diş Taşı Ağız Sağlığını Olumsuz Etkiliyor

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Periodontoloji Uzman Dr. Ali Burak Ayrancı, bir ağzın sağlıklı...

Yurthaber 06-03-18 15:52

Ispartalı Afrin Gazisi ve şehitler için mevlit okutuldu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında geçtiğimiz hafta 8 şehit verilen operasyonda diz kapağından yaralanarak memleketindeki baba ocağına gelen Jandarma Uzman Çavuş Burak Çetin ve şehitler için mevlit okutuldu.Isparta merkeze bağlı Bozanönü Köyü’nde geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif’e gazinin çocukluk ve silah arkadaşı olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un babası Durmuş Açıkkol da katıldı.Çok sayıda vatandaşın yer aldığı mevlitte Kur’an- Kerim tilaveti sunularak dualar edildi.

Haber 05-03-18 14:22

Afrin gazisi baba ocağında

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak Ankara’ya sevk edilen Jandarma Uzman Çavuş Burak Çetin, tedavisi sonrasında Isparta’daki baba ocağına geldi.Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda önceki gün 8 askerin şehit olduğu operasyonda yaralanan Ispartalı Jandarma Uzman Çavuş Burak Çetin, sevk edildiği Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki (GATA) tedavisi sonrasında baba ocağına geldi.

Haber 04-03-18 00:01

Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Dayı, Milli bekamızı tehdit edene bedelini ödetiriz

Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin aylık koordinasyon toplantısında konuşan Şube Başkanı İbrahim Dayı, "Milli bekamızı tehdit edecek her kim ya da ülke olursa olsun bunun bedelini ödetiriz" dedi.Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin aylık koordinasyon toplantısında gündem Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlere karşı yapılan Zeytin Dalı harekatı oldu.Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan ’Zeytin Dalı Harekâtı’nın 22’nci gününde 11 askerimizin şehit olduğu haberi bir kez daha içimize ateş düşürmüştür" ifadesinde bulundu.Dayı, "Düğüne gidiyoruz’ diyerek aileleriyle helalleşen Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Hamza Karacaoğlu, Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Sözleşmeli Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Halis Koca, Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman, Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın, Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca, Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Uzman Çavuş Serdar Ege, Uzman Çavuş Hüseyin Şahin, şehadetin en yüce makamına erişmiştir.Ülkemizin bekası için gerekirse 80 milyon, asker olur, hainlerin üzerine gök kubbeyi çökertir, Milli bekamızı tehdit edecek her kim ya da ülke olursa olsun bunun bedelini ödetiriz.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu günde hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavi gören yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz" diye konuştu.

Haber 13-02-18 10:38

Samsunlu şehit Uzman Çavuş Akalın'ı son yolculuğuna 5 bin kişi uğurladı

  - TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın'ın (28) cenazesi, memleketi Samsun'da 5 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 11-02-18 22:31

Şehit babasının en ağır yükü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın Samsun’da son yolculuğuna binlerce insan tarafından uğurladı.

Haber 11-02-18 17:41

Samsunlu şehit Uzman Çavuş Akalın'ı son yolculuğuna 5 bin kişi uğurladı

  - TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın'ın (28) cenazesi, memleketi Samsun'da 5 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 11-02-18 17:23

Şehitlerimizi uğurluyoruz

TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Akalın, Samsun'un Çarşamba ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı - Cenaze törenine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da katıldı

Haber 11-02-18 17:23