Aerobik Haberleri

HIIT kardiyo nedir, nasıl yapılır? HIIT kardiyo ne işe yarar, HIIT kardiyo mu yürüyüş mü kilo verdirir?

HIIT (High-Intensity Interval Training) son yılların popüler kardiyovasküler egzersizlerinden biridir. Daha kısa sürede daha fazla kilo verme hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayan HIIT, yüksek yoğunluklu egzersiz periyotlarıyla kısa dinlenme aralarıyla birleştirilerek yapılır. Bu egzersizler kısa sürelerde yüksek kalori yakımı sağlar ve aerobik ve anaerobik kapasiteyi geliştirir. Bu tip egzersizler aynı zamanda kas kütlesi artışı, dayanıklılık ve metabolizma hızı artışı gibi faydalar sağlar.

Haber 2023-06-27 12:25:13

VO2 max nedir, nasıl ölçülür? VO2 max nasıl artırılır, VO2 max neden önemli?

VO2 max bir kişinin maksimum aerobik kapasitesini ölçmek için kullanılan bir testtir. Kalp, akciğerler ve kaslar arasındaki oksijen kullanımını ölçerek çalışır. Bu test sporcuların performansını ve dayanıklılığını artırmak için antrenman programları hazırlamasına yardımcı olur. VO2 max testi bir kişinin maksimum oksijen tüketim hızını ölçerek vücudunun oksijen kullanımı ve kaslarının oksijene olan ihtiyacını hesaplar. Bu test sporcuların fitness seviyelerini ölçmek için kullanılır.

Haber 2023-05-08 14:07:22

Yeni başlayanlar için kardiyo programı nasıl olmalıdır? Kardiyo antrenmanı nasıl olmalı, yağ yakmak ve kilo vermek için kardiyo nasıl yapılmalı?

Sporcular için kardiyovasküler egzersiz, performanslarını artırmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için önemli bir faktördür. Kardiyovasküler egzersizler, kalp ve akciğerlerin güçlenmesini sağlar ve aynı zamanda yağ yakımını artırarak vücut kompozisyonunu iyileştirir. Koşu, yüzme, bisiklet, kürek çekme gibi aerobik egzersizler, kardiyovasküler sağlık için özellikle etkilidir. Peki, yağ yağmak ve kilo vermek için kardiyoyu nasıl yapmamız gerekir?

Haber 2023-04-28 15:04:12

Kocaeli'nin ilk milli cimnastikçileri Balkan Oyunları'nda madalya kovalayacak

Milli sporcu Bensu İpek Yazıcıoğlu: Kocaeli'de 2013'te başlayan cimnastik branşının ilk milli takım sporcuları olma başarısını gösteren Bensu İpek Yazıcıoğlu, Nil Turabi ve Beyza Ece Özel, İstanbul'da yapılacak 1. Aerobik Cimnastik Balkan Oyunları'nda madalya hedefliyor.

Haber 2022-11-02 11:52:41

MasterChef konuğu Sahrap Soysal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yemek Yazarı Sahrap Soysal MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Sahrap Soysal, programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü oyuncu Asuman Dabak ve aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. MasterChef'e konuk olan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sahrap Soysal internette araştırılıyor. Peki, MasterChef'in konuğu Sahrap Soysal kimdir, kaç yaşında ve eşi kim?

Magazin 21-10-22 15:05

Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat'ın Menekşe'si Asuman Dabak MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Asuman Dabak programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü programcı ve yemek yazarı Sahrap Soysal ile aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. Peki MasterChef'in konuğu Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat dizisinde canlandırdığı Menekşe karakteriyle hafızalara kazınan Asuman Dabak'ın hayatı...

Magazin 21-10-22 15:01

5. İslami Dayanışma Oyunları

Aerobik cimnastikte milli sporcular, 5 madalya kazandı

Yurthaber 14-08-22 13:52

Aerobik cimnastikte dünya ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye'ye döndü

Aerobik cimnastikte dünya ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye'ye döndü

Yurthaber 20-06-22 09:18

Milli cimnastikci Ayşe Begüm Onbaşı Dünya ikincisi oldu

Milli cimnastikci Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası tek kadınlar finalinde dünya ikincisi oldu.

Spor 17-06-22 21:22

Nevşehir'de sabahları statta buluşan kadınlar güne sporla başlıyor

Aerobik ve fitness eğitmeni Derya Dalkıran: - "Çalışan bayanlar sabah işe gitmeden önce gelip bir saat spor yapıp gidiyor. Çalışmayan ve çocukları olan bayanlar da katılıyor. Aramızda yaşça büyük olanlar da var" - Sabah sporuna katılan Emine Yılmaz: - "Daha önce spor yapıyordum ama burası daha faydalı oldu, çoğu arkadaşlarımız ağrılarından kurtuldu"

Yurthaber 17-06-22 11:48

Cimnastikte Akdeniz Gençler Şampiyonası, Mersin'de başladı

Aerobik Cimnastik Milli Takımı, gümüş madalya kazandı

Yurthaber 02-06-22 19:41

Aerobik ne demek? Aerobik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Aerobik kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Aerobik ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:00

Aerobik solunum ne demek? Aerobik solunum birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Aerobik solunum birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Aerobik solunum ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:44

Begüm Onbaşı’nın antrenörü: Bu madalyanın bir film var

Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı’nın Antrenörü Mehmet Ali Ekin, "Ayşe’nin hazırlık süreci film gibi, Bu madalyanın bir film var" dedi.

Spor 03-06-21 10:37

Ayşe Begüm Onbaşı: Olimpiyat altını hayal değil artık

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, kadınlar kategorisinde dünya şampiyonu olan ilk milli sporcu oldu. Ayşe Begüm, "Kesinlikle olimpiyata katılıp ülkemi temsil etmek istiyorum. Çünkü bir sporcunun ulaşabileceği en yüksek mertebe, en yüksek yarışma olimpiyat. Orada altın madalya kazanmak en büyük hedefi ve hayali bence bir sporcunun. Benim de hedefim ve hayalim bu. Dünya şampiyonluğundan sonra pek de zor, hayal gözükmüyor bence" dedi.

Spor 02-06-21 10:15

Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yurda döndü

Azerbaycan’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda mehter takımı tarafından karşılandı.

Spor 30-05-21 21:25

Ayşe Begüm Onbaşı'dan bir gurur daha! | Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Ayşe Begüm Onbaşı kaç yaşında?

11 yaşından beri milli forma giyerek, ülkemizi temsil eden Ayşe Begüm Onbaşı bir altın madalyanın daha sahibi oldu. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birçok defa altın madalyayı kazanan genç sporcu, ülkemizi bu sefer de Azerbaycan’da düzenlenen Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda gururlandırdı. Onbaşı, kariyerinin ilk büyük kadınlar dünya şampiyonluğuna ulaştı ve organizasyonun en iyi sporcusu seçildi.

Spor 30-05-21 20:05

Ayşe Begüm Onbaşı’na bir onur daha

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, organizasyonun en iyi sporcusu seçildi.

Spor 30-05-21 07:13

Ayşe Begüm'den altın madalya!

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazandı.

Spor 28-05-21 18:10

Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Manisa'da sona erdi

Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Manisa'da sona erdi

Yurthaber 10-04-21 18:48

Ayşe Begüm Onbaşı: Hedefim İstiklal Marşı'nı okutmak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa'da düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda yarışan Gençler Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, hedefinin büyüklerde de dünya şampiyonu olup, İstiklal Marşı'nı okutmak olduğunu söyledi.

Spor 10-04-21 16:30

Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Manisa'da başladı

Şampiyonada, 15-17 yaş ve yetişkin kategorisinde 9 ilden 59 sporcu yer aldı

Yurthaber 09-04-21 13:03

Sağlık için spor yapacaklar

Gaziemir Belediyesi, 7-14 Nisan tarihlerini kapsayan Dünya Sağlık Haftasına özel bir etkinlik hazırladı.Gaziemir Belediyesinin Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğiyle, 9 Nisan Cuma günü saat 09.00’da Gaziemir Festival Alanında Sağlıklı Yaşam etkinliği düzenlenecek.Her yaştan Gaziemirlinin katılımına açık olacak etkinlikte, spor eğitmenleri eşliğinde, sosyal mesafe kurallarına uyularak aerobik ve pilates dersleri yapılacak.

Yurthaber 07-04-21 13:00

Kadınlar spor yaparak sağlık kazanıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin spor kompleksi Yunus Emre Spor Tesisleri, spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ederken strong dance ve aerobik eğitimlerine katılan kadınlar da hem keyifle dans ediyor hem de sağlık kazanıyor.Tepebaşı Belediyesi’nin Şirintepe Mahallesi’nde hizmete sunduğu Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yeni dönem kursları başladı.

Yurthaber 05-04-21 17:10

Kadınlar spor yaparak sağlık kazanıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin spor kompleksi Yunus Emre Spor Tesisleri, spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ederken strong dance ve aerobik eğitimlerine katılan kadınlar da hem keyifle dans ediyor hem de sağlık kazanıyor.Tepebaşı Belediyesi’nin Şirintepe Mahallesi’nde hizmete sunduğu Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yeni dönem kursları başladı.

Yurthaber 05-04-21 17:10

Manisalı cimnastikçiler Türkiye Şampiyonasına hazır

Manisa Büyükşehir Belediyespor cimnastik takımı, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, antrenör Mehmet Ali Ekin eşliğinde çalışmalarını sürdüren cimnastik takımını ziyaret etti.

Yurthaber 01-04-21 12:34

Başkan Sandal’dan başarılı sporculara madalya

Bayraklı Belediyesi, Aerobik Jimnastik İzmir İl Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 11-03-21 10:24

Ayşe Begüm Onbaşı: Ben yarışmak için doğmuşum

Aerobik cimnastikte Dünya ve Avrupa şampiyonu, Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, 2020 yılını nasıl geçirdiğini ve 2021 yılındaki hedeflerini açıkladı. 'Ben yarışmak için doğmuş bir insanım' diyen Onbaşı, başarılı olan sporcular için desteğin çok önemli olduğunu söyledi.

Trend 15-02-21 09:34

Myanmar'daki darbenin ilk anlarını spor yaptığı sırada görüntüledi

Myanmar'da bir beden öğretmeni, aerobik yaparken farkında olmadan ülkede gerçekleşen askeri darbenin ilk anlarını kaydetti. O anlar ülkede viral oldu.

Haber 02-02-21 11:35

Tepebaşı’nın spor eğitimleri sosyal medyada

Tepebaşı Belediyesi tarafından evde sağlıklı şekilde spor yapılabilmesi amacı ile hazırlanan görüntülü pilates, aerobik ve jimnastik eğitimleri sosyal medya üzerinden vatandaşlara sunuluyor.Tepebaşı Belediyesi, koronavirüs ile mücadele sürecinde vatandaşların, sağlıklı şekilde zaman geçirebilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 12-12-20 12:22

Kepezli kadınlar güne sporla başlıyor

Kepez Belediyesi’nin ilçede 3 noktada düzenlediği step, aerobik ve pilates egzersizleri ile Kepezli kadınlar güne sporla başlıyor.Kepez Belediyesi, pandemi sürecinde evlerinde hareketsiz kalan kadınlar için ilçenin farklı noktalarında spor etkinliği düzenliyor.

Yurthaber 25-11-20 13:46

Başarılı cimnastikçiler belgelendi

Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Çiftler Sanal Turnuvası’nda Milli Takım forması altında birincilik ve ikincilik elde eden sporculara belgeleri antrenörleri tarafından takdim edildi.

Yurthaber 17-11-20 11:35

Manisalı Cimnastikçilerden uluslararası başarı

Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Çiftler Sanal Turnuvası’nda Milli Takım forması altında yarışan Manisa BBSK sporcuları Selin Özermiş ve Yudum Atan 12-14 yaş kategorisinde şampiyon oldu.

Yurthaber 07-11-20 16:22

Mamaklı kadınlardan sosyal mesafeli spor

Mamak Belediyesi, pandemi sürecinde evde hareketsiz kalan kadınlar için spor etkinliği başlattı.Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nun bahçesinde buluşan kadınlar, aerobik ve pilates eğitmeni Gülseren Soylu Akkanat önderliğinde sabah güne spor yaparak başladı.

Yurthaber 30-09-20 09:31

Yunusemreli kadınlardan Millet Çarşısı spor salonuna yoğun ilgi

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kadınlara yönelik açılan ve zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel programların yer aldığı spor salonu büyük ilgi görüyor.Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kadınlara yönelik spor salonu açıldı.

Yurthaber 28-09-20 15:07

Yunusemreli kadınlardan Millet Çarşısı spor salonuna yoğun ilgi

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kadınlara yönelik açılan ve zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel programların yer aldığı spor salonu büyük ilgi görüyor.Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kadınlara yönelik spor salonu açıldı.

Yurthaber 28-09-20 15:06

Merkezefendi Belediyesinin sanat ve spor kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, ücretsiz, futbol, basketbol, tenis, pilates, step-aerobik, akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, halk oyunları, İngilizce, makrome, amigurumi, kanaviçe, iğne oyası, miyuki, wayuu, rölyef, resim, dikiş, nakış, örgü, bağlama, resim ve takı kursları kayıtları başladı.

Yurthaber 28-09-20 13:05

Merkezefendi Belediyesinin sanat ve spor kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, ücretsiz, futbol, basketbol, tenis, pilates, step-aerobik, akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, halk oyunları, İngilizce, makrome, amigurumi, kanaviçe, iğne oyası, miyuki, wayuu, rölyef, resim, dikiş, nakış, örgü, bağlama, resim ve takı kursları kayıtları başladı.

Yurthaber 28-09-20 13:05

Manisa FK’da yoğun tempo

Manisa Futbol Kulübü, Afyonkarahisar’da 2020-2021 sezonu hazırlıklarını Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde bugün yaptığı çift antrenman ile sürdürdü.Sabah antrenmanında kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan takım, akşam antrenmanını ise aerobik ve taktik çalışmayla tamamladı.Manisa Futbol Kulübü, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yurthaber 28-08-20 21:33

Kuşadası Belediyesi’nden ücretsiz aerobik kursu

Kuşadası Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen aerobik kursu devam ediyor.Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen aerobik kurslarına vatandaşları davet eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “ Ücretsiz aerobik kursumuz haftanın beş günü devam ediyor.

Yurthaber 29-06-20 15:31

Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara özel spor etkinliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı pandemi sürecinde evde hareketsiz kalan kadınlar için spor etkinliği başlattı.Kadın ve Demokrasi Derneği bahçesinde buluşan kadınlar, aerobik-fitness eğitmeni Calibe Soran’ın önderliğinde her sabah güne spor yaparak başlıyor.

Yurthaber 28-06-20 13:02

Gaziemir hareket ediyor, yüzler gülüyor

Gaziemir Belediyesinin “önce sağlık” bilinciyle tüm yıl düzenlediği spor faaliyetleri Koronavirüs salgını nedeniyle açık havada devam ediyor.Salgın süresince evlere kapanan, spor yapma olanağı bulamayan vatandaşlar için yeniden nefes aldıracak, onları harekete geçirecek şekilde hazırlanan program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.Sosyal mesafe gözetilerek düzenlenen etkinlikler ayrı gruplar halinde halk dansları, pilates, aerobik, danslı kardiyo ve step olarak yapılıyor.

Yurthaber 26-06-20 12:07

Konak’ta sabah sporu artık pazar yerinde

İzmir Konak’ta, Hatay semt sakinleri güne kapalı pazar yerinde spor yaparak başlıyor.Konak Belediyesinin korona virüs nedeniyle ara verdiği aerobik, step ve pilates kursları geçtiğimiz günlerde açık alanlara taşınarak yeniden başlamıştı; fakat açık alanı uygun olmadığı çalışma yapılamayan mahalleler bulunuyordu.

Yurthaber 21-06-20 12:18

Avcılar güne yeniden sporla başlıyor

Avcılar Belediyesi, “Spor Yap Zinde Kal” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Avcılar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Avcılarlı vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün farklı noktalarda yapılacak.

Yurthaber 12-06-20 11:56

Konak’ta spor açık havaya taşındı

Konak Belediyesinin korona virüs nedeniyle ara verdiği aerobik, step ve pilates kursları açık havada yeniden başladı.Konak Belediyesinin 7 ayrı spor merkezinde verilen aerobik, step ve pilates kursları, normalleşme dönemine uygun olarak alınan tedbirlerle parklara ve açık alanlara taşındı.

Yurthaber 09-06-20 13:57

Adıyaman’da spor kompleksleri sporsever için hazırlanıyor

Adıyaman Belediyesi bünyesinde bulunan ve korona virüsten dolayı uzun süredir kapalı tutulan spor komplekslerinde normalleşme süreci için hazırlıklar sürüyor.Her yıl yaz ve kış mevsimlerinde 7’den 70’e tüm Adıyamanlıların yararlanabildiği, son düzenleme ile kapasitesi ve sportif alanı genişletilen Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi’nde bulunan yüzme havuzu, jimnastik, pilates, aerobik ve fitness salonları ile akua sosyal tesislerinde sürdürülen temizlik ve dezenfekte çalışmaları başladı.

Yurthaber 03-06-20 13:35

Görüntülü pilates ve aerobik dersleri sürüyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından evde sağlıklı şekilde spor yapılabilmesi amacı ile hazırlanan görüntülü pilates ve aerobik dersleri, yeni videolar ile YouTube üzerinden vatandaşlara sunuluyor.Uzmanlar, evde geçirilen zamanda spor yapılmasının sağlık yönünden çok önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Yurthaber 21-05-20 14:25

80’lerin aerobik gurusu Jane Fonda ile evde fit kalın

Karantina ve sosyal izolasyonun en çok tercih edilen ev aktivitelerinden biri olan evde yapılan egzersizlere bir yenisini daha eklemeye ne dersiniz? 80’li yılların aerobik gurusu Jane Fonda ile hem evde fit kalın hem de gezegeni kurtarın.

Trend 29-04-20 15:34

Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Kayseri 8 Madalya Kazandı

Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Artistik, Ritmik, Trampolin ve Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Kayserili sporcular 8 madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu.Türkiye Cimnastik Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 28 Şubat-01 Mart tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu’nda yapıldı.25 ilden 482 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada mücadele eden Kayserili sporculardan Hasan Bulut, Mert Efe Kılıçer ve Melih Dumlu 4 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalyayla Türkiye Şampiyonasında başarılarıyla dikkat çekti.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, şampiyonada derece yapan sporcuları ve antrenörleri Mehmet Bilgin’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yurthaber 06-03-20 15:54