Zack Snyders Justice League Filmi Haberleri

Star Wars’tan ilham aldı! Zack Snyder, yeni filmi ‘Rebel Moon’ vizyona girmeden konsept çizimini paylaştı

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Watchmen gibi filmlere imza atan Zack Snyder, yeni film projesi olan ‘Rebel Moon’ için kolları sıvadı. Netflix’te yayınlanması beklenen bilim kurgu türündeki film için Snyder, Star Wars ve Japon sinemasının usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın filmlerinden ilham alarak konsept bir çizim paylaştı.

Trend 2022-01-01 17:20:53

Johnny Deep ile olan davasıyla gündeme gelen Amber Heard, yeni filmi Aquaman 2 için çalışmalara başladı

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu Justice League: Adalet Birliği (Justice League) filminin ardından sinema sektörü hareketlendi. Yeni yapımları büyük bir heyecanla bekleyen sinemasevenler, James Wan’ın devam filmi Aquaman 2’ye gözlerini çevirdi.

Trend 2021-04-27 15:41:54

Adalet Birliği filmi ne zaman çekildi? İşte Adalet Birliği filminin oyuncuları

Orijinal adı Justice League olan, Türkçe’ye ise Adalet Birliği olarak çevrilen film, süper kahraman evreni DC Comics’in bir filmidir. Adalet Birliği, DC evreni olarak bilinen evrenin beşinci filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda DC Comics evrenin diğer filmlerinde de imzası bulunan Zack Snyder otururken, filmin senaryosunu ise Chris Terrio kaleme aldı. Adalet Birliği filminin başrollerinde ise Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot ve Ezra Miller gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Magazin 2021-04-13 11:43:27

Zack Snyder's Justice League yayın tarihinden önce erkenden yayınlandı! Sevenleri şoke oldu

Justice League filminin orijinal versiyonu olarak lanse edilen Zack Snyder's Justice League’in yayın tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. 18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanması beklenen filmin başına talihsiz bir olay geldi ve yayın tarihinden önce seyirciyle buluştu.

Trend 2021-03-09 17:14:38

Army of the Dead (Ölüler Ordusu) filminden merakla beklenen ilk fragman geldi

Zack Snyder imzalı yeni zombi filmi Army of the Dead’den (Ölüler Ordusu) merakla beklenen ilk fragman geldi. Netflix’te yayınlanan filmin başrollerini Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick paylaşıyor.

Trend 26-02-21 09:36

Zack Snyder, merakla beklenen Army of the Dead’in yayın tarihini duyurdu

Dave Bautista’nın başrolünü üstlendiği Zack Snyder’ın Netflix’te yayınlanacak olan zombi filmi Army of the Dead, Mayıs 2021’de yayınlanacak.

Trend 22-02-21 08:33

King Arthur hakkında öyle bir imada bulundu ki...

Justice League ve Batman v Superman yönetmeni Zack Snyder, yeni bir King Arthur filmi geliştirdiğini dile getirdi.

Trend 18-02-21 09:21

Zack Snyder's Justice League'in kötü adamı ortaya çıktı

HBO Max’te yayınlanacak olan Zack Snyder's Justice League'den yeni bir fragman daha yayınlandı. Zack Snyder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max üzerinden 4 saatlik bir film olarak yayınlanacak.

Trend 15-02-21 09:00

Zack Snyder's Justice League yayın tarihi belli oldu

Justice League filminin orijinal versiyonu olarak lanse edilen Zack Snyder's Justice League’in yayın tarihi belli oldu.

Trend 01-02-21 08:00

Gaza gelen Brie Larson, Zack Efron ve Dwayne Johnson’a meydan okudu

Captain Marvel 2 filmi için hazırlıklara başlayan Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson, evine spor salonu kurdu.

Trend 12-01-21 16:09

İpler gerildi! Ray Fisher, DC filmlerinde rol almak istemediğini açıkladı

Ray Fisher ile Warner Bros. yönetimi arasında ipler gerildi. Justice League filminde Cyborg’u canlandıran Ray Fisher, DC yapımlarında yer almak istemediğini söyledi.

Trend 04-01-21 11:01

Joker’de oyuncu değişikliği! Resmen açıklandı geri dönüyor

Jared Leto’nun Zack Snyder'ın Justice League filminde yeniden Joker'i canlandıracağı resmen açıklandı.

Trend 22-10-20 09:13

Danimarka usulü aksiyon Riders of Justice’dan fragman geldi

Danimarka usulü aksiyon filmi Riders of Justice filminden yeni fragman geldi. Filmin başrolünde ise başarılı aktör Mads Mikkelsen var.

Trend 14-10-20 07:32

Wonder Woman bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

DC’nin sinematik evren konusunda Marvel’ın çok gerisinde kaldığı inkar edilemez bir gerçek. Özellikle de aceleye getirilmiş, süresi kısaltılmış ve hikaye olarak da çok bir şey vaat etmeyen Justice League filmi tam bir hayal kırıklığı olmuştu.

Trend 09-12-19 10:26

Vodafone FreeZone Gamer Paketi sahiplerine İyi Oyun ücretsiz

Türkiye’nin ilk profesyonel espor ligi League of Legends’ın isim sponsoru Vodafone FreeZone, dünyanın ve Türkiye’nin ilk espor filmi “İyi Oyun”un sponsorları arasında yer aldı - Sponsorluk kapsamında, “Vodafone FreeZone Gamer Paketleri”nden herhangi birine sahip olan FreeZone’lular, “İyi Oyun” filmini ücretsiz seyredebilecek

Haber 03-11-18 12:37

Rocksteady Justice League ile ortalığı dağıtmaya geliyor!

Reddit’te ortaya çıkan bilgilere göre Rocksteady şu aralar Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg ve Aquaman’in yer alacağı bir Justice League oyunu üzerinde çalışıyor. İşte detaylar!

Haber 01-10-18 16:11

'Superman' film boyunca bıyıklıymış!

Vizyona yeni giren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminde 'Superman'i canlandıran Henry Cavill'in, film boyunca bıyığıyla rol aldığı ancak 25 milyon dolarlık özel efektlerle silindiği ortaya çıktı.

Magazin 23-11-17 23:06

The Avengers, Justice League’e ilham verdi!

Dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat elde eden The Avengers, DC’nin Justice League projesi için ilham oldu. Superman, Batman, Wonder Woman, Flash ve Green Lantern bir arada olacak!

Haber 10-06-12 10:22