Dwayne Johnson Haberleri Ve Son Dakika Dwayne Johnson Haberleri

Dwayne Johnson Haberleri Ve Son Dakika Dwayne Johnson Haberleri

Eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olarak tanınan Dwayne Johnson, dizi ve film sektörünün aranan oyuncularından biri. Tam adı Dwayne Douglas Johnson olan ünlü oyuncu, 2 Mayıs 1972 yılında Kaliforniya’da doğdu. Profesyonel güreşçi Rocky Johnson’ın oğlu olan Dwayne Johnson, lise yıllarında futbol oynamaya başladı. Futbola olan ilgisini artmaya başlayınca, ilk kariyeri futbol üzerinden oldu. Oyuncunun profesyonel güreş hayatı 1996 yılında başladı. Johnson, 1997 yılında Dany Garcia ile hayatını birleştirdi. Ünlü oyuncunun 2001 yılında Simone Alexandra adında bir kızı oldu. Daha sonra güreşçilik ve oyunculuk ile ilgilenen Johnson, 1999 yılında Beyond the Mat isimli belgeselde rol aldı. 2004 yılında güreşçiliği bırakarak oyunculuğa yoğunlaşan Dwayne Johnson, 2007 yılında eşinden boşandı. 1999 yılından başladığı oyunculuk kariyerinde çok sayıda popüler film ve dizide yer aldı.

Dwayne Johnson Haberleri

Estetik cerraha göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği! Altın oran kullanılarak incelendi

Güzellik ve yakışıklılık kavramı kişiden kişiye göre değişse de bazı görünümler belirlenmiş estetik ölçüler sebebiyle herkese hitap edebiliyor. Altın oran kullanılarak bulunan dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde yer alan erkekler oldukça ilgi görüyor.

Kadin 24-05-2023 10:22

Dwayne Johnson'dan çocukken çikolata aşırdığı dükkanı ziyaret etti!

Dwayne Johnson, eskiden düzenli olarak hırsızlık yaptığını söylediği bir marketteki tüm çikolatalı barları satın alarak çocukluğunda yaptığı yanlışı düzeltti.

Magazin 30-11-2022 14:17

Gökdelen filminin konusu nedir? Hangi ülkede çekildi? Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir?

Gökdelen filminin konusu nedir? sorusunun yanıtı filmin 9 Nisan 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer almasının ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar film ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Gökdelen filminin konusu nedir? Hangi ülkede çekildi? Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Trend 09-04-2022 18:38

Rampage: Büyük Yıkım filmi konusu nedir? Rampage: Büyük Yıkım filmi oyuncuları kimlerdir?

Rampage: Büyük Yıkım filmi, tam da macera, bilim-kurgu ve aksiyon tutkunlarına göre bir yapım. Heyecanı ve aksiyonu her dakika süren sizi merakta bırakan sahneleri ile Rampage: Büyük Yıkım izleyicisini şaşırtmayacak bir film. Televizyon ekranlarında yayınlanacak Rampage: Büyük Yıkım filmi konusu, Rampage: Büyük Yıkım filmi oyuncuları izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Trend 10-02-2022 19:00

Devamı için hazırlıklar başladı! Jungle Cuise 2 filmi geliyor

Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın başrollerini paylaştığı Jungle Cruise filminin devamı için çalışmalara başlandı. Henüz konusu belli olmayan serinin ikinci halkasının yapımcısı Hiram Garcia, Collider’a verdiği röportajda Jungle Cruise 2 için senaryonun altyapı çalışmalarının oluşturulduğunu söyledi.

Trend 04-01-2022 11:49

Sevenlerini üzen haber! Dwayne Johnson, Hızlı ve Öfkeli serisine yeniden katılmayacağını söyledi

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) yıldızı Vin Diesel, serinin finali için eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'a dön çağrısında bulunmuştu. Vin Diesel, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eski rol arkadaşına sosyal medya hesabından seslenmişti. CNN ile yaptığı röportajda Johnson, Diesel'in Instagram'da onuncu bölüm için yaptığı geri dön çağrısını şaşkınlıkla karşıladığını dile getirdi.

Trend 01-01-2022 12:04

Dwayne Johnson, Red Notice’in Netflix tarihindeki en büyük film olduğunu söyledi

Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olarak kabul edilen Red Notice’in başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot paylaşıyor. İzlenme listesinde iki hafta içinde üst sıralarda yer almayı başaran Red Notice’in başrolü Dwayne Johnson iddialı açıklamalar yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Netflix tarihinin en büyük filmi” diyerek izleyenlere teşekkür etti.

Trend 01-12-2021 11:39

Dwayne Johnson hayranına kendi kullandığı arabayı hediye etti

Ünlü aktör Dwayne Johnson, hikayesinden etkilendiği bir hayranına kendi kullandığı pikap tarzındaki otomobili hediye ederek, onu başrollerinde yer aldığı Red Carpet filminin özel gösterimine davet etti. Johnson, hayranına aracını hediye ettiği ve hayranının duygulandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 27-11-2021 09:55

Yeni James Bond tartışmasında son perde! James Bond rolüne talip oldu

25’inci kez seyircisiyle buluşan James Bond serisinin No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) isimli son filminde Daniel Craig 5’inci ve son kez 007 karakterine hayat verdi. Daniel Craig’in James Bond jübilesinin sonrasında ise dünyaca ünlü ajan karakterine hayat verecek olan oyuncu tartışma konusu oldu. Son olarak ABD'li The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, yeni Bond olmaya talip olduğunu söyledi.

Trend 18-11-2021 12:05

Hızlı ve Öfkeli serisinin Luke Hobbs’u Dwayne Johnson, yıllar sonra antreman rutinini açıkladı! “Su şişelerine işiyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin sevilen oyuncusu ve eski güreşçi Dwayne Johnson, Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Luke Hobbs karakteriyle hafızalara kazındı. Rol arkadaşı Vin Diesel ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelen Johnson, geçtiğimiz yıllarda antrenman yaparken su şişelerine işediğini söylemişti. Seneler sonra Johnson, bu alışkanlığının nedenini açıkladı.

Trend 15-11-2021 14:12

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw oyuncuları kimler?

2 Ağustos 2019'da gösterime giren Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin yönetmeni David Leitch, senaristi ise Chris Morgan. Dwayne Johnson ve Jason Statham gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, aksiyon ve komedi türünde ABD yapımı bir filmdir. İşte detaylar...

Trend 10-09-2021 19:10

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw oyuncuları kimler?

2 Ağustos 2019'da gösterine giren Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin yönetmeni David Leitch, senaristi ise Chris Morgan. Dwayne Johnson ve Jason Statham gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, aksiyon ve komedi türünde ABD yapımı bir filmdir. İşte detaylar...

Trend 10-09-2021 19:10

Dwayne Johnson, Hızlı ve Öfkeli film serisinden resmen ayrıldığını açıkladı

Tüm dünyada ses getirmeyi başaran film serisi Hızlı ve Öfkeli’nin geçtiğimiz aylarda 9. halkası beyaz perde de seyircisini selamladı. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan film gişedeki başarısından sonra ünlü oyuncular Dwayne Johnson ve Vin Diesel’in gerginliğine sahne oldu. Johnson film serisiyle ilgili yaptığı açıklamayla Hızlı ve Öfkeli hayranlarını üzdü.

Trend 26-07-2021 15:56

Sahil Güvenlik filmi nerede çekildi? İşte Sahil Güvenlik filmi konusu ve oyuncu kadrosu…

Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sahil Güvenlik filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Seth Gordon’un oturduğu filmin senaryosunu ise Damian Shannon ve Mark Swift kaleme alıyor. Amerikan yapımı aksiyon komedi filmi türünde olan Sahil Güvenlik filminin başrollerinde Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera ve Priyanka Chopra yer alıyor.

Magazin 05-07-2021 15:49

Dünyaca ünlü aktör Dwayne Johnson'ın yeni dövmesi tam 30 saatte tamamlandı! İşte Johnson'ın çok konuşulan dövmesi

The Rock olan tanınan Amerikalı aktör Dwayne Johnson, dövmelerine bir yenisini daha ekledi. Dövme sevdası ile tanınan dünyaca ünlü yıldız kolundaki minimal boğa dövmesini, devasa bir dövme ile kapattırdı. Johnson'ın yeni dövmesi göz kamaştırırken tam 30 saat sürmesi ise hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte Johnson'ın dillere destan olan o dövmesi...

Magazin 15-06-2021 15:21

Güzellik sırları açığa çıktı! Ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi yöntemler

Sanat dünyasının ışıltılı yıldızları her daim bakımlı ve güzel halleriyle ekran karşında olmayı tercih eder. Özellikle Hollywood’un ünlü isimleri fit ve kusursuz fizikleriyle çoğu zaman uzaktan imrenilerek takip edilir. Her vücudun ihtiyacına cevap verecek diyet programının farklı olduğunu belirterek sizler için ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi diyetleri araştırdık. Bu diyetleri evde denememenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kadin 11-05-2021 14:15

Anketler Dwayne Johnson diyor!

The Rock (Kaya) lakaplı eski profesyonel güreşçi ve aktör olan Dwayne Johnson, anket sonuçlarının başkan adaylığını desteklemesi üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 14-04-2021 15:21

‘Black Adam’ çekimlerinin başladığı resmi olarak duyuruldu

Dwayne Johnson’un başrolünü üstlendiği Black Adam filminin çekimleri başladı. Müjdeli haberi sevenlerine Johnson sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Trend 12-04-2021 15:02

Dwayne Johnson’dan sonra Will Smith de ABD başkanlığına göz dikti

Sevilen aktör Will Smith payıma düşeni yapacağım diyerek, Dwayne Johnson’dan sonra ABD başkanlığına göz kırpan ikinci oyuncu oldu. Oyuncu makamın önce "biraz derlenip toplanmasını" beklediğini söyledi.

Magazin 04-03-2021 07:28

Bardak çektiren Dwayne Johnson sırtının halini görünce şaşkına döndü

The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, bardak terapisi de denilen bardak çektirme yaptırdı. Sırtında oluşan izler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen oyuncu, sırtının halini Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 03-03-2021 09:40

Dwayne Johnson’la başrolü paylaşacak!

Dwayne Johnson’ın hayatımın projesi dediği Black Adam filminin kötü adamı Marwan Kenzari oldu.

Trend 18-02-2021 12:12

Dwayne Johnson, ABD başkanlığına göz kırptı

Hollywood’un en çok kazanan aktörü Dwayne Johnson, ABD başkanlığı için 'Halk isterse seçimde yarışırım' dedi.

Trend 18-02-2021 08:18

Dwayne Johnson’ın dizisi Young Rock’tan şaşırtan kareler

Dwayne Johnson’ın hayatını konu alan Young Rock dizisi için geri sayım başladı. Vince McMahon ve Randy Savage’ın da katıldığı diziden rengarenk fotoğraflar yayınlandı. Young Rock, 16 Şubat’taki ilk bölümüyle başlayacak.

Magazin 15-02-2021 08:35

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 9’dan öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlar çıldırdı

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Vin Diesel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf Hızlı ve Öfkeli 9 meraklılarını heyecanlandırdı.

Trend 29-01-2021 07:51

Dwayne Johnson işaret verdi! Black Adam çekimleri nihayet başlıyor

Dwayne Johnson’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Black Adam filmi için nihayet çekimler başlıyor.

Trend 27-01-2021 08:40

Dwayne Johnson 'sabırsızlanıyorum' diyerek bombayı patlattı

Gişe rekorları kıran filmlerin sevilen oyuncusu Dwayne Johnson, hayatını konu alan Young Rock dizisinin fragmanını Instagram hesabından paylaştı. Young Rock dizisinin ilk fragmanında Dwayne Johnson’ın çocukluğunun 3 farklı dönemini izliyoruz.

Magazin 18-01-2021 09:32

Gaza gelen Brie Larson, Zack Efron ve Dwayne Johnson’a meydan okudu

Captain Marvel 2 filmi için hazırlıklara başlayan Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson, evine spor salonu kurdu.

Trend 12-01-2021 16:09

Dwayne Johnson Instagram hesabından 'dünyanın en tatlı videosunu' paylaştı

Sevilen aktör Dwayne Johnson kızı Tiana ile oyun oynarken çekilen sevimli bir videosunu Instagram hesabından paylaştı. Dwayne Johnson paylaşımına şu notu ekledi: "Hepimiz ne kadar meşgul olursak olalım, bunu sevin - böyle anlar zamanı yavaşlatır."

Trend 11-01-2021 09:21

Justin Bieber’ın Tom Cruise inadı bitmiyor! Araya Dwayne Johnson girdi

Tom Cruise'a 2019'da bir dövüş için meydan okuyan ama bir yanıt alamayan Justin Bieber, bir kez daha meydan okudu. Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla Tom Cruise’a yeniden meydan okuyan Justin Bieber’ın paylaşımına Dwayne Johnson yorum yaptı.

Trend 06-01-2021 09:32

Dünyanın en çok kazanan aktörü Dwayne Johnson, eski dostunu böyle ağlattı

Forbes verilerine göre 2020’nin en çok kazanan aktörü olan Dwayne Johson, eski dostuna lüks bir hediye aldı.

Trend 04-01-2021 07:25

Dwayne Johnson, Noel’i Dwanta şapkasıyla kutladı

Dwayne Johnson, John Krasinski'nin Youtube’da yayınlanan Some Good News programında izleyici karşısına çıktı.

Trend 22-12-2020 10:35

Dwayne Johnson haberi Twitter’dan verdi! Quintessa Swindell, Black Adam kadrosunda

Dwayne Johnson’ın Black Adam olarak karşımıza çıkacağı filmde ona Cyclone olarak Quintessa Swindell, eşlik edecek.

Trend 17-12-2020 07:31

Dwayne Johnson ile Tyrese Gibson arasındaki düşmanlık bitti! Barışmalarını sosyal medyadan duyurdular

2017 yılında yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle birbirlerine düşman kesilen Hızlı ve Öfkeli oyuncuları Dwayne Johnson ile Tyrese Gibson barıştıklarını duyurdu.

Trend 04-12-2020 10:25

Dwayne Johnson kötü haberi Instagram’dan böyle verdi

Günümüzdeki WWE güreşlerinin öncülerinden olan eski güreşçi Pat Patterson hayatını kaybetti. Sevilen aktör Dwayne Johnson’un da akıl hocam da dediği Patterson’un ölüm haberini Instagram’dan duygusal bir mesajla paylaştı.

Trend 03-12-2020 11:29

Dwayne Johnson, Trump’ı ti’ye aldı sosyal medya çıldırdı: 'Hiçbir şeyi kabul etmiyorum'

The Rock lakaplı sevilen aktör Dwayne Johnson Instagram hesabından, Donald Trump’ın seçimi kaybettiğini kabullenmemesine atıfta bulunan bir şaka yaptı. Aktör, 2016 yılında kendisine verilen yaşayan en seksi erkek unvanını Michael B.Jordan'a teslim etmeye hazır olmadığını söyledi.

Trend 23-11-2020 09:06

Dwayne Johnson’ın Instagram paylaşımı hayranlarını sevindirdi

Dwayne Johnson başrollerini Ryan Reynolds ve Gal Gadot’la paylaştığı Red Notice çekimlerinin bittiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Trend 20-11-2020 08:15

Jason Statham, Vin Diesel ve Dwayne Johnson’ın gerisinde kaldı

Hollywood’un en çok hasılat yapan filmlerin birçoğunda yer alan aktörlerin kel olduğu daha önce ilgilinizi çekti mi? Jason Statham'dan Vin Diesel’e en çok izlenen filmlerin başrolünde kel aktörler boy gösteriyor.

Trend 18-11-2020 10:26

Dwayne Johnson, Red Notice çekimlerinde Porsche Taycan'a sığamadı!

Dwayne Johnson, yeni filmi Red Notice çekimleri esnasında kullanılan Porche Taycan’a sığamadığını gösteren bir paylaşım yaptı. Herkesi şaşırtan bu olay sonrası set ekibi The Rock lakaplı oyuncuyu bir şekilde arabaya sığdırmayı başardıktan sonra çekimlere devam etmiş.

Trend 18-11-2020 07:39

Dwayne Johnson müjdeyi verdi: Efsane geri dönüyor

Dwayne Johnson yaptığı bir açıklamayla hayranlarını heyecanlandırdı. Sevilen aktör, yeni bir The Scorpion King (Akrep Kral) filminin yapımcılığını üstlendiğini açıkladı.

Trend 12-11-2020 07:33

Red Notice filminin müjdesini kırmızı elbisesiyle verdi

Red Notice filminin çekimleri sona erdi. Başrollerini Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın paylaştığı Red Notice, Netflix’te yayınlanacak.

Trend 05-11-2020 10:32

50 kiloluk zincirle kendini yaraladı hiçbir şey olmamış gibi devam etti

'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson, antrenman yaparken 50 kiloluk zincirle kendini yaraladı. Olanlara aldırış etmeyen Johson yüzündeki kanı yaladı.

Trend 27-10-2020 14:58

Dwayne Johnson ve ailesi koronavirüse yakalandı! 'Yaşadığım en zor şey'

ABD'li oyuncu Dwayne Johnson, hem kendisinin hem de ailesinin koronavirüse yakalandığını açıkladı. Dwayne Johnson yaşadığı zor günleri anlattı ve herkesi uyardı.

Magazin 03-09-2020 12:07

En çok kazanan aktör Dwayne Johnson ve ailesi koronavirüse yakalandı

ABD'li oyuncu Dwayne Johnson'dan koronavirüsle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. Johnson, kendisi ve ailesinin virüse yakalandığını açıklarken, "Yaşadığım en zorlayıcı şeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-09-2020 09:48

Dünyanın en çok kazanan aktörü Dwayne Johnson herkese meydan okumaya hazırlanıyor

Dünyanın en çok kazanan aktörü Dwayne Johnson’ın merakla beklenen yeni filmi Black Adam'dan ayrıntılar belli oldu.

Trend 26-08-2020 08:20

Dwayne Johnson, Issa Rae ve Dany Garcia'dan güreş dizisi geliyor

HBO’da yayınlanacak olan yeni güreş dizisinin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Issa Rae ve Dany Garcia başrolleri paylaşacak.

Trend 21-04-2020 15:24

Efsane güreşçi Rocky Johnson hayatını kaybetti

ABD'li efsane güreşçi Rocky Johnson, 75 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü aktör Dwayne Johnson'ın babası olan Rocky Johnson'ın ölümü güreş dünyasını yasa boğdu.

Spor 16-01-2020 10:34

Dwayne Johnson, Black Adam için çalışmalara başladı

The Rock lakaplı (Kaya) Dwayne Johnson yeni filmi Black Adam için çalışmalara başladı. Eski bir profesyonel güreşçiyken sinemaya transfer olan ve büyük başarı yakalayan Johnson, Instagram'da spor salonunda çekilmiş kareler paylaştı.

Trend 06-01-2020 11:02

Dwayne Johnson'lı 'Black Adam' gün yüzüne çıktı

Sevilen aktör Dwayne Johson’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Black Adam projesinden ilk detaylar belli oldu.

Trend 15-11-2019 15:37

Dwayne Johnson’lu Jungle Cruise’un ilk fragmanı yayınlandı

Başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın paylaştığı Disney filmi Jungle Cruise’un Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı.

Trend 14-10-2019 15:41