Star Wars Serisi (Yıldız Savaşları) Haberleri

Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? Yıldız Savaşları serisine nereden başlamalı?

Unutulmaz karakterler, epik mücadeleler ve destansı maceralarla dolu bir evreni tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacak Star Wars, yediden yetmişe milyonlarca kişinin hayranı olduğu en büyük film serilerinden biri. Birbiriyle ilintili her film, izleyenleri hayal gücünün ötesinde unutulmaz bir maceraya sürüklüyor. Siz de Star Wars evreni içinde kaybolmak istiyor ve seriyi hangi sırayla izleyeceğinizden emin olamıyorsanız gelin Star Wars izleme sırasına birlikte bakalım.

Magazin 09-03-2023 13:35

Star Wars’tan ilham aldı! Zack Snyder, yeni filmi ‘Rebel Moon’ vizyona girmeden konsept çizimini paylaştı

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Watchmen gibi filmlere imza atan Zack Snyder, yeni film projesi olan ‘Rebel Moon’ için kolları sıvadı. Netflix’te yayınlanması beklenen bilim kurgu türündeki film için Snyder, Star Wars ve Japon sinemasının usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın filmlerinden ilham alarak konsept bir çizim paylaştı.

Trend 01-01-2022 17:20

SpaceX, Yıldız Savaşları Gününde 60'ını daha uzaya gönderdi

ABD'li roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, "Yıldız Savaşları Günü" olarak kutlanan 4 Mayıs'ta, Starlink internet uydu ağının parçası olan 60 iletişim uydusunu "Güç sizinle olsun" anonsuyla uzaya yolladı.

Haber 05-05-2021 13:56

Star Wars Day (Yıldız Savaşları Günü) nedir? 4 Mayıs neden Star Wars Günü olarak kutlanıyor? Star Wars Günü’nün anlamı nedir?

Sinema kültürünün efsaneleri arasında kabul edilen Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi dünyanın pek çok bölgesinden geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Star Wars hayranları, Star Wars kültürünü yaşatmak ve filmi anmak için her yıl 4 Mayıs'ı Dünya Star Wars Günü olarak kutluyor. Peki, Star Wars günü neden 4 Mayıs'ta kutlanıyor?

Trend 04-05-2021 16:55