10 Ocak Calisan Gazeteciler Gunu Mesajlari Haberleri

Medya mensupları, Atatürk Üniversitesinde bir araya geldi

Atatürk Üniversitesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelindi.

Yurthaber 2024-01-11 09:05:41

Muğla'da Haberci gözüyle Muğla fotoğraf sergisi açıldı

Muğla'da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından "Haberci Gözüyle Muğla" fotoğraf sergisi açıldı.

Yurthaber 2024-01-11 07:51:10

Depremde hayatını kaybeden AA muhabiri Burak Milli, mezarı başında anıldı

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde İskenderun ilçesindeki evinde eşi ve 5 aylık bebeğiyle hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Burak Milli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde mezarı başında anıldı.

Yurthaber 2024-01-10 15:21:23

Gaziantep'te 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü plaket töreni düzenlendi

Gaziantep'te Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu tarafından "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla plaket töreni yapıldı.

Yurthaber 2024-01-10 14:07:10

Eskişehir'den aday olan Nebi Hatipoğlu'ndan basın mensuplarına 'asgari ücret' vaadi!

Siyaset gündeminin son zamanlarda çok konuşulan isimlerinden olan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eskişehir Nebi Hatipoğlu'nun basın mensuplarına yönelik seçim vaadi tartışmalara yol açtı. Basın mensupları ile ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir araya gelen Hatipoğlu seçildiği takdirde kentteki tüm gazetecilere her ay dönemin asgari ücreti kadar bir ödeme yapacağını söyledi. Hatipoğlu'nun vaadine Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nden tepki geldi.

Haber 09-01-24 17:50

Depremi Hatay'da yaşayan basın mensupları, Çalışan Gazeteciler Günü'nü buruk geçiriyor

Depremlerin yıkıma neden olduğu Hatay'da, yakınlarını ve meslektaşlarını yitiren basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü buruk karşılıyor.

Yurthaber 09-01-24 11:21

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJLARI 2023! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı? İşte tarihçesi ile anlam ve önemi...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Türkiye'de her sene bugün kutlanmaktadır. 1961-1971 yılları arasında Çalışan Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmaya başlanan bu özel gün 1971'de şuan ki adını almıştır. Bu meslek dalına mensup basın ve medya çalışanlarını onurlandırmak için kutlanan bu özel güne ilişkin ayrıntılar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı? İşte en yeni, resimli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajları...

Haber 10-01-23 08:52

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJLARI BURADA! 2023'e özel en yeni, resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajları

10 Ocak Gazeteciler Günü mesajları; resimli, yeni, güzel ve etkileyici seçenekleriyle basın ve medya çalışanlarını WhatsApp, Instagram, Facebook ya da Twitter üzerinden kutlamak isteyen vatandaşlar için internette yerini aldı. Birçok kişi en yeni, güzel ve etkileyici kutlama sözleri ve resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarını arama motorlarında araştırıyor. Biz de en güzel kutlama sözlerini ve görselleri sizler için derledik. İşte resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajları...

Haber 10-01-23 08:47

‘‘Türkiye’de Gazetecilerin Çoğu Geçinemiyor’’

Türkiye'de 60 yıldır Çalışan Gazeteciler Günü olarak kabul edilen 10 Ocak, bir yanda geçim derdi ve artan işsizlik, diğer yanda son yıllarda artan siyasi baskı ve bununla beraber açılan davalar ile tutuklamalar nedeniyle kutlanamıyor

Haber 10-01-22 23:41

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Yurthaber 10-01-22 18:24

Siyasi parti temsilcileri, PMD'yi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Siyasi parti temsilcileri, PMD'yi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Haber 10-01-22 18:04

TGS'den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı: Neyi kutlayalım?

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe bu yıl da Türkiye'de basın özgürlüğü önündeki engeller damgasını vurdu.

Haber 10-01-22 17:01

Bakanlar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Bakanlar "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı

Yurthaber 10-01-22 16:51

AK Partili Karaaslan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

AK Partili Karaaslan'dan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı

Yurthaber 09-01-22 18:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret edince, satışları patlamıştı! Kilosu bin 500 lira

Yapışkan özelliği, tadı ve aroması ile bilinen Burdur'un Bucak salebi, kilosu bin 500 liradan satışa sunuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2012'de başbakanlığı döneminde '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarına "Çarşı pazar değil, hakiki Bucak salebi" diyerek ikram etmesi ve bir süre sonra da ilçeye ziyarette bulunmasının ardından ünü artan Bucak salebi, Türkiye'nin birçok ilinden sipariş ediliyor.

Haber 23-12-21 11:01

Kızılay Malatya yapı elemanları fabrikası Haziran’da üretime başlayacak

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Malatya yapı elemanları fabrikasının Haziran’da üretime başlayacağını bildirdi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret eden Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, MGTC yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek gazetecilerin gününü kutladı.MGTC Başkanlar Kurulu Üyesi Mikail Pelit yaptığı konuşmada, "Kızılay son dönemde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok önemli atılımlar yapan bir kurumumuz.

Yurthaber 15-01-21 18:03

Kızılay Malatya yapı elemanları fabrikası Haziran’da üretime başlayacak

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Malatya yapı elemanları fabrikasının Haziran’da üretime başlayacağını bildirdi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret eden Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, MGTC yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek gazetecilerin gününü kutladı.MGTC Başkanlar Kurulu Üyesi Mikail Pelit yaptığı konuşmada, "Kızılay son dönemde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok önemli atılımlar yapan bir kurumumuz.

Yurthaber 15-01-21 18:03

Tuşba Belediyesinden gazetecilere ‘10 Ocak’ jesti

Van’ın Tuşba Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına hediye paketi verildi.Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarının gününü kutladı.

Yurthaber 14-01-21 13:24

Turgut Özal Üniversitesinde 10 Ocak etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Rektörü Prof.

Yurthaber 14-01-21 13:19

Kızılay ilk etap da 100 kişi istihdam edecek

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Vagon Onarım Fabrikası yerine yapılan frefabrik konut ve çadır fabrikasında ilk etapta 100 kişinin istihdam edileceğini belirterek, "5 yıllık çalışmalarla istihdam sayısının 2 bin 500 olmasını hedefliyoruz” dedi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, MGC Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşerek Gazetecilerin gününü kutladı.

Yurthaber 13-01-21 18:08

Ayvalık Müftüsü Önal gazetecileri unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesi nedeniyle Ayvalık Müftüsü Emre Önal, gazetecilere yönelik ziyaretlerini hafta başında gerçekleştirmek zorunda kaldı.Ayvalık’ta yerel ve ulusal medya kuruluşlarının muhabiri ve ilçenin en önemli yayı organlarından biri olan Medya Ayvalık’ın İmtiyaz Sahibi Suat Salgın’a yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştiren Müftü Önal, Salgın’ın nezdinde ilçedeki tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı.Gazetecilik mesleğinin toplumsal olaylar hakkında halkın gerçek bilgilerle bilgilendirilmesi adına çok önemli olduğuna işaret eden Müftü Emre Önal, müftülük hizmetlerini çalışan gazeteciler vasıtasıyla kamuoyu ile paylaştıklarını ve bu konuda en önemli desteği de gazetecilerden gördüklerini belirterek bütün çalışan gazetecilere teşekkür etti.

Yurthaber 12-01-21 21:18

Başkan Sülük ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, belediyeye ait gelir getirici tesislerin sayısını artırarak hem istihdamın hem gelirlerin yükseltilmesini hedeflediklerini açıkladı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Sülük, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.İskilip Belediyesi’nin alt yapı sorunlarını çözmesine rağmen gelir getirici bir kaynağının olmadığını dile getiren Başkan Sülük, “İller Bankası’ndan gelen ödenek, su ve emlak gelirlerinden ibaret kaynağımız.

Yurthaber 12-01-21 17:45

Başkan Koyuncu projelerini anlattı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede bulunan gazeteciler ve sosyal medyadaki Emirdağ ile ilgili sayfaların yöneticileri ile buluştu.

Yurthaber 12-01-21 17:07

Vali’den TSYD’ye plaket

Vali Ayhan kurulduğu günden bu yana takdir toplayan TSYD Sivas Şubesi’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle plaket verdi.Sivas Valiliği öncülüğünde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında program düzenlendi.

Yurthaber 12-01-21 16:27

AK Parti Karesi’den İHA’ya ziyaret

Balıkesir AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı bürosunu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.10 Ocak gününün sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazar gününe rastlaması nedeniyle AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlı ve yönetim kurulu üyeleri ’Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla İhlas Haber Ajansı Balıkesir bürosunu ziyaret ederek, özel günü kutladılar.İHA ziyaretine Başkan Yusuf Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları Cemal Kocataş, Akın Emiroğlu, Alp Sandıkçı ile birlikte ziyareti gerçekleştirdiler.

Yurthaber 12-01-21 16:16

CHP heyetinden İHA’ya Gazeteciler Günü ziyareti

CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan ve beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Günü münasebetiyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzincan Bölge Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundular.Ziyarette İHA Bölge Müdürü Ahmet Akbuğa ve personellerinin Gazeteciler Gününü tebrik eden CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, “Halkımızın doğru habere ulaşması adına, gece gündüz demeden büyük bir emek ve özveriyle çalışan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.Gazetecilere minnet borçlu olunduğunu dile getiren Doğan, günün 24 saatinde çalışan ve dünyadan haberleri ulaştıran gazetecilere teşekkür etti.Akbuğa’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkürlerini iletti.

Yurthaber 12-01-21 14:52

Başkan Pekmezci, basın mensuplarını Gazeteciler Cemiyetinde ziyaret etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı ziyarette, ilde görev yapan tüm basın mensuplarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Okutmuş, yönetim kurulu üyeleri Burhanettin Okumuş, Cengizhan Okutmuş, Beşir Kelleci ile Bayburt İHA Muhabiri Öznur Demir, Bayburt Sıla Gazetesi Muhabiri Alperen Selçuk’un bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, açıklamalarda bulundu.

Yurthaber 12-01-21 14:28

Başkan Akkaya’dan yerel gazete ve radyolara ziyaret

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren yerel gazete ve radyoları ziyaret etti.Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçedeki yerel gazeteleri ve radyoları ziyaret ederek, çalışanların gününü kutladı.Gazetecilik mesleğinin bir nevi kamu görevi olduğuna dikkat çeken Başkan Akkaya “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.

Yurthaber 12-01-21 13:38

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne ’10 Ocak’ ziyaretleri

Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı.Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, gün boyu ziyaretçilerini ağırladı.

Yurthaber 12-01-21 13:07

Mesut Ergin çalışan gazetecilerle buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Pazar günü bir araya gelemediği Ayvalıklı gazetecilerle Orhan Peker Sanat Galerisi’nde buluştu.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığı Ayvalıklı gazetecilerin yerelde yaşadıkları sorunları dinleyen Ergin, yaptığı konuşmada, “Ekonomik nedenlerle gazetelerin ve televizyonların kapanmak zorunda kaldığı, binlerce basın emekçisinin işsiz bırakıldığı bir dönemden geçtiğini görüyor ve yaşıyoruz.

Yurthaber 12-01-21 12:52

Başkan Şakar gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fahri Şakar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Fahri Şakar ve yönetimi, basın mensuplarının günlerini kutlayarak fikir alışverişinde bulundu.

Yurthaber 12-01-21 11:57

Ayvalık’ta Memur-Sen gazeteciler gününü unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Memur Sen-Eğitim Bir Sen Şubeleri Başkanı Mustafa Kurtuluş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.10 Ocak gününün sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazar gününe rastlaması nedeniyle haftanın ilk gününde ulusal ve yerel basının temsilciliğini yürüten Suat Salgın’a yönelik nazik bir ziyaret gerçekleşen Mustafa Kurtuluş, beraberinde getirdiği sendikaya ait hediye çantasını da Salgın’a verdi.Gazetecilik mesleğinin meşakkatli bir iş olduğunu ve gazetecilerin gece-gündüz sahada olup toplumu yaşanılan olaylarla ilgili doğru bilgilerle haberdar ettiklerini kaydeden Başkan Kurtuluş, Suat Salgın nezdinde tüm gazetecilerin bu özel gününü kutladı.Memur Sen-Eğitim Bir Sen Şubeleri Başkanı Mustafa Kurtuluş’un gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Salgın da, toplumda memurların hakları ve daha yaşanılabilir koşullara kavuşabilmesi için mücadele eden Memur Sen ve bünyesindeki Eğitim Bir Sen yönetici üyelerine Mustafa Kurtuluş’un aracılığıyla teşekkür etti.

Yurthaber 12-01-21 11:14

Güvenlik Şube 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmadı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarına sürpriz kutlama programı yaptı.2021 yılı çalışma programı konulu basın toplantısı için basın mensuplarını Emniyet Müdürlüğü Karesi Hizmet Binasına davet eden Güvenlik Şube Müdürlüğü, burada basın mensuplarının 10 Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayıp, pasta kesti.“Gazetecilerle omuz omuza çalışıyoruz”Güvenlik Şube Müdürlüğü’nün basın mensuplarıyla birlikte sahada görev yaptığına ve dayanışma içerisinde olduklarına dikkat çeken İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yasin Demir, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hafta sonuna denk geldiğinden dolayı bugün bu anlamlı günü kutlamak için arkadaşlarımızla birlikte pasta aldık.

Yurthaber 11-01-21 19:24

AK Parti’den OGC’ye ziyaret

AK Parti Osmancık İlçe yönetimi 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Osmancık Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla beraberinde Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Karatağ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmancık Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, başkan Bilal Çevrim ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.Yerel ve yaygın basın mensuplarının önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini belirten Şerif Okudan, “Doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla hizmet veren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyor, tüm medya mensuplarına mesleklerinde başarılar diliyorum.

Yurthaber 11-01-21 18:35

Kaymakam Hakan Alkan, basın mensupları ile bir araya geldi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya gelerek kutladı.Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, ilçede görev yapan yerel gazeteciler ve İhlas Haber Ajansı (İHA), Anadolu Ajansı (AA), Demirören Haber Ajansı (DHA) temsilcileri ile, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bir araya geldi.Kaymakamlık Binasında düzenlenen programda konuşan Kaymakam Alkan, "Günümüzde bilgi çağı dediğimiz bir zaman diliminde vatandaşların bilgilendirme ve bilgi alma hakkını en iyi şekilde sizler vasıtasıyla yerine getirildiğinin kimsenin şüphesi yok.

Yurthaber 11-01-21 18:08

Vali Çuhardar’dan, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine Ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri’yi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.Ziyarete Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Kahta Kaymakamı Abdil Koç, Kahta ilçe Emniyet Müdürü Murat Zeren ve Kahta İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Ceran’ da eşlik etti.Vali Mahmut Çuhadar, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri’den cemiyet çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 11-01-21 17:42

Başkan Kayda, personelin Gazeteciler Günü’nü kutladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Yurthaber 11-01-21 17:36

Başkan Ayhan: Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız“

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a 30 yıllık Atatürk tablosu hediye etti.Başkan Barış Ayhan, “10 Ocak Gazeteciler Günü” dolayısıyla 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Yurthaber 11-01-21 17:21

Başkan Togar: “Dünyanın en güçlü silahı olan kalemlerinizi hep doğrularla kullanın

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Dünyanın en güçlü silahı olan kalemlerinizi hep doğrularla kullanın" dedi.Pandemi kuralları kapsamında Tekkeköy Kutlu Kent Düğün Salonu’nda düzenlenen programa ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirleri katıldı.

Yurthaber 11-01-21 16:56

Vali Akbıyık gazetecilerle bir araya geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ildeki gazetecilerle bir araya geldi.Polisevinde gazeteciler için verilen yemeğe Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile ulusal ve yerelde çalışan gazeteciler katıldı.

Yurthaber 11-01-21 16:49

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü İnanç’tan İHA’ya ziyaret

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Yurt Hizmetleri Müdürü Şeref Yıldız ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın Sorumlusu Okan Samurcu, İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü ziyaret etti.

Yurthaber 11-01-21 16:47

Gazeteciler 3 bin yıllık tarihe sahip Ayazini köyünü gezdi

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nde kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, 3 bin yıllık tarihe sahip Ayazini köyünde başlatılan çalışmaları gazetecilerle birlikte inceldi.Vali Gökmen Çiçek’in talimatlarıyla Afyonkarahisar İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini Köyü’nde başlatılan ’Frigya Açık Hava Müzesi ve Karşılama Merkezi’ ile ’Sokak Sağlıklaştırma’ projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yurthaber 11-01-21 16:41

Funda Pastanesi İHA’yı unutmadı

Van’da faaliyet gösteren Funda Pastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İhlas Haber Ajansını (İHA) unutmadı.Van’da faaliyet gösteren Funda Pastanesi, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı.

Yurthaber 11-01-21 16:09

Başkan Saygılı ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.Korona virüs kurallarına uygun şekilde düzenlenen programda Başkan Saygılı, gündemi değerlendirerek soruları yanıtladı.

Yurthaber 11-01-21 16:09

Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi gazetecileri unutmadı

Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi Yakup Can ve yönetim kurulu üyesi Adem Dursun ile birlikte Oltu’da ki Ulusal ve Yerel basının temsilcilerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle nezaket ziyaretinde bulundular.İHA Oltu Temsilcisi Dursun Murat Aydın’ı ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi Yakup Can, “İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üslenen gazeteci, toplumun gözü, kulağı ve sesidir.

Yurthaber 11-01-21 15:51

Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi gazetecileri unutmadı

Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi Yakup Can ve yönetim kurulu üyesi Adem Dursun ile birlikte Oltu’da ki Ulusal ve Yerel basının temsilcilerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle nezaket ziyaretinde bulundular.İHA Oltu Temsilcisi Dursun Murat Aydın’ı ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Oltu Temsilcisi Yakup Can, “İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üslenen gazeteci, toplumun gözü, kulağı ve sesidir.

Yurthaber 11-01-21 15:51

MHP İl Başkanı ve Ülkü Ocakları’ndan KGC’ye ziyaret

MHP İl Başkanı Serkan Tok ve Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren KGC Başkanı Veli Altınkaya yaptığı açıklamada; "Ülkü ocakları yakın siyasi tarihimizin gençleri üzerinde oluşturduğu önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi.

Yurthaber 11-01-21 15:39

Başkan Örki’den DGC’ye ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Yurthaber 11-01-21 15:37

2020 yılı Zonguldak jandarmasında böyle geçti

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2020 yılında gerçekleştirilen asayiş faaliyetleri açıklandı.Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında 2020 yılı resmi kurumların gerçekleştirdiği faaliyetler basın mensupları ile paylaşıldı.Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2020 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve istatistikler ise şöyle:"İlimiz genelinde 2019 yılına göre 2020 yılında Asayiş olaylarını sonuçlandırmada yüzde 64’lük bir artış, kişilere Karşı İşlenen Suçlarda geçen seneye göre yüzde 10, Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlarda ise yüzde 21 oranında yakalamalar arttı.

Yurthaber 11-01-21 15:30