3 Seviye Acil Durum Haberleri

Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini öldürdü, sözleri dehşete düşürdü! 'Kanlı fotoğraflarını çekip WhatsApp'tan 'durum' olarak paylaştım'

Adana'da Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (42), çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldürüp, kayınpederini de yaraladı. 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında savunma yapan Durmuş, “Bıçağı kime salladığımı bilmiyorum. Kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp hesabı üzerinden 'durum' olarak paylaştım. Bu paylaşımı bilinçli yapmadım” dedi.

Haber 2024-05-09 15:45:44

Araç almayı düşünenler dikkat! Otomotiv piyasasında 21 ay sonra bir ilk: Daralma yaşansa da fiyatlar artabilir

Otomotivde 21 ay sonra bir ilk gerçekleşti, piyasada daralma yaşandı. Daralmanın nedeni olarak 3 madde sıralandı. Bu durumun devam edip etmeyeceği ve ikinci el piyasasına nasıl yansıyacağı gibi merak edilen sorulara yanıt gelirken fiyatlarda düşüş yaşanmayacağı yönündeki değerlendirme dikkat çekti. İşte araç piyasasındaki son gelişmelerle fiyatlardaki son durum...

Finans 2024-05-05 10:13:09

Fed'in faiz kararının ardından brent petrolün varil fiyatında son durum

ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz oranlarını sabit tutmasının ardından dün yaklaşık yüzde 3 azalışla son 7 haftanın en düşük kapanışını kaydeden Brent petrolün varil fiyatı, günü 83,44 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 2024-05-02 11:01:13

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler yaşanıyor? Acil Durum Konseyi'nde Nagihan ifşa etti

Survivor All Star 2024 yarışmasında olayların ardı arkası kesilmiyor. Survivor All Star 2024 102. Bölüm Tanıtımı'nda Acil Durum Konseyi dikkat çekti. Yunus Emre ve Aleyna yaşananlar ise merak uyandırdı.

Magazin 2024-05-02 07:09:05

e-Devlet afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama: e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı nasıl sorgulanır?

Afet ve acil durumlar karşısında insanların kendilerini güvenli hissedebilmeleri için toplanma alanlarına ihtiyaçları vardır. Ülkemiz özellikle doğal afetler arasında bulunan deprem açısından oldukça riskli bir bölgedir. Bu yüzden pek çok kişi doğal afetler karşısında toplanma alanlarının hangi bölgelerde olduğunu öğrenmek isteyebilir. Bu alanlar e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca sorgulanabilir. Peki, e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:48

Herkes '3000 dolar' derken onlar '2000 dolar' dedi: Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama: 'Alışılmadık bir durum, 3-6 ay sürdürülebilir...'

Altın fiyatları yükselişini sürdürürken tahminler ise yılsonunda ons altının yıl sonunda 3000 doları görmesi yönünde. Ancak Hollandalı ABN Amro, ons altının yılı 2000 dolar seviyesinde tamamlayacağı tahminini değiştirmedi. Bankanın Kıdemli Ekonomisti Georgette Boele, piyasada yaşananların altın için alışılmadık bir durum olduğunu söyledi. Altın fiyatlarının aslında daha yüksek değil daha düşük olması gerektiğini savundu.

Finans 18-04-24 07:28

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 15-04-24 21:08

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

O ülkede sel felaketi! 20 bölgede acil durum ilan edildi, 16 bin kişi tahliye ediliyor!

Kazakistan'da havaların ısınmasıyla birlikte eriyen kar kütleleri sele dönüştü. Sel felaketi yüzünden 20 bölgede acil durum ilan edilirken, 6 bini çocuk 16 bin kişinin sel bölgelerinden tahliye edildiği ifade ediliyor.

Haber 02-04-24 12:06

İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacağı projeleri açıkladı: İstanbul gerçek belediyeciliği görecek

Seçimlere 3 gün kala İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde ilk a6 ayda ve ilk 1 yılda yapacağı projeleri anlattı. İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuşan Kurum "6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. İstanbul gerçek belediyeciliği görecek." dedi.

Haber 28-03-24 13:41

Baltimore'daki köprüyü yıkan kargo gemisinin bir kazası daha ortaya çıktı!

ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı. Acil durum ilan edilen bölgede nehre düşen kişileri arama çalışması ise sürüyor. ABD Başkanı Biden ise yaptığı açıklama "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.

Haber 26-03-24 20:59

Ömrü 3 yıl uzatıyor! Haftada sadece 3 kez... 'Daha az göz korkutucu'

Pek çok insan formda kalmak için günde 10.000 adım atması gerektiğini düşünüyor ancak durum gerçekten de öyle mi? Araştırmalara göre haftada belli bir miktar egzersiz yapmanın yaşamınıza üç yıl ekleyebileceği ortaya çıktı.

Kadin 21-03-24 15:13

Iğdır'da gönüllüler AFAD'ın arama kurtarma eğitimleriyle olası afetlere hazırlanıyor

Iğdır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının "100 Bin Arama Kurtarma Personeli Projesi" kapsamında, teorik ve pratik eğitimlerle geleceğin kurtarma ekipleri yetiştiriliyor.

Yurthaber 21-03-24 11:39

Banka kredi faizleri aldı başını gitti! Ev ve araba hayali başka bahara... 400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon TL'yi aştı, aylık taksit ise 30 bin TL

Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı. Aylık ödeme tutarı 30 bin TL'ye dayanırken, konut kredisinde de durum çok da farklı değil. Bankaların 10-12-15 yıllık verdiği konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 3 seviyesine geldi.

Finans 19-03-24 06:48

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? Bir anda kayboldum... Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in neden olmadığı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, Mavi takım için acil durum konseyini topladı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Peki Ogeday, Survivor'ı bırakıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-03-24 07:01

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: 'İstanbul'da beş ilçe 4924 Sayılı Kanun kapsamına alındı'

Sağlık Bakanı Koca, verilen ilave 9 bin kadro sonrası Esenyurt ve Arnavutköy'ü de 4924 Sayılı Kanun kapsamına aldıklarını belirterek, "İstanbul'da böylece 3 ilçede 4924 Sayılı Kanun'la devam eden durum 5 ilçeye çıkmış oldu." dedi.

Haber 15-03-24 22:27

Survivor Poyraz Dominikli ailenin evine gizlice girip hırsızlık yaptı! Görülmemiş olay ve cezası: Polis gelip alacaktı

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Survivor yarışmasının 56. bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yarışmacının cezası belli oldu. Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine girerek erzak çalıyor. İşte, Survivor Poyraz'ın cezası hakkında detaylar...

Magazin 12-03-24 08:17

AFAD’çı kadınlar görevlerinin başında

Mardin’in Artuklu ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Müdürlüğünde çalışan Jeoloji Mühendisi Sanem Yıldırım ve Yeter Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de mesailerine devam ediyor.

Yurthaber 08-03-24 15:43

Çanakkale Valisi Aktaş deprem sonrası AFAD ve 112 ekipleriyle bir araya geldi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yenice merkezli 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret etti.

Yurthaber 05-03-24 07:44

Kilis'te öğrenciler deprem tatbikatı yaptı

Kilis'te, Deprem Haftası dolayısıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından öğrencilerin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-03-24 15:04

AFAD’tan Muğla’ya turuncu uyarı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, Muğla bölgesi 5 Mart Salı günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkisinde kalacak.

Yurthaber 04-03-24 14:19

Dang humması vakaları 2 kat arttı! Ülkede acil durum ilan edildi, 20 bölgeyi kapsıyor

Güney Amerika ülkesi Peru'da artan dang humması vakaları nedeniyle acil durum ilan edildi. Kararın başkent Lima'yı çevreleyen bölgeler dahil 20 bölgeyi kapsayacağı aktarıldı. Bu yılın ilk 7 haftasında kaydedilen dang humması vakalarının sayısının 2023'ün aynı dönemine göre 2 kat artış gösterdiği vurgulandı.

Haber 27-02-24 19:58

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema'nın Pınar'a saldırma sebebi ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılarının performansları kadar kavgaları da programa damga vuruyor. Her gün neredeyse bir kavganın yaşandığı Survivor All Star'da bu kez Sema ve Pınar arasında tartışma çıktı. İkili birbirine vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a saldırmasının nedeni ortaya çıktı. İşte kavganın detayları...

Magazin 26-02-24 23:29

Stajyer doktor istifaları nedeniyle acil durum ilan edildi! Görev yerlerini terk ettiler

Güney Kore'de hükümet, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılması girişimini protesto etmek amacıyla yaklaşık 9 bin stajyer doktorun istifasını sunması üzerine "acil durum" ilan etti.

Haber 24-02-24 08:37

Acun Ilıcalı Dominik'te acil durum konseyini topladı! Survivor'ın yeni yarışmacısını böyle duyurdu

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında kaos hiç bitmiyor. Son olarak efsane futbolcu Ronaldinho'nun katıldığı Survivor'a yeni bir isim daha dahil oldu. Bu ismi Acun Ilıcalı acil durum konseyini toplayarak açıkladı.

Magazin 23-02-24 07:25

Kütahya'da ormanda kar ve sis nedeniyle mahsur kalan 3 kesim işçisi kurtarıldı

Kütahya'da kar ve sis nedeniyle yollarını kaybedip ormanda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren 3 kesim işçisi, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 16-02-24 07:55

SON DAKİKA! Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde hissetti

Son dakika haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Malatya'nın Akçadağ ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 8,09 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Haber 16-02-24 07:07

ALTIN FİYATLARI VE DOLAR/TL’DE SON DURUM | Uzman isimler rakamları birer birer açıkladı: Yarından itibaren her şey değişecek! ‘Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir’

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçerken, dolar/TL kuru serbest piyasada 31 lirayı aşarak rekor kırdı. Altında yaşanan hareketlilik sonrası uzmanlardan çifte rekor için rakam geldi. Ons altın fiyatı için kademeli olarak 2.150 dolar tahmini yapılırken, gram altın fiyatı içinse 3 aşamalı rekor rakamını İslam Memiş açıkladı. Memiş, “Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte 15 Şubat Perşembe Kapalıçarşı ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı.

Finans 15-02-24 08:54

Sosyal medya kahroldu! Atakan'ın oğlu babasını ekranda görünce ağladı: Üzülüyorum kaybetmesine...

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 13-02-24 10:29

Survivor'a katılan Avatar Atakan'ın oğluyla vedalaştığı anlar gündem oldu!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer alıyor. Atakan'ın Survivor'a gitmeden önce ailesiyle vedalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Avatar Atakan'ın oğluyla duygusal vedalaşması izleyenleri hüzünlendirdi.

Magazin 09-02-24 17:01

Köyde tek başına… TÜİK açıkladı çarpıcı gerçek ortaya çıktı: Türkiye’de bu durumda 3 kişi var!

Geçim sıkıntısı, tarım ve hayvancılığın giderek azalması köyde kente göçü de son yıllarda iyice hızlandırırken bu durum TÜİK’in açıkladığı rakamlarda da gözler önüne serildi. Türkiye nüfusunun sadece yüzde 7'si belde ve köylerde yaşamını sürdürürken ülke genelinde bulunan 3 köyde ise sadece birer kişi yaşıyor. İşte TÜİK açıkladığı rapordaki çok çarpıcı o detay…

Finans 07-02-24 13:28

Prof. Dr. Tatar Marmara depremiyle ilgili uyardı: Tsunami öngörülüyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, 6 Şubat depremlerinin 1. yılı dolayısıyla bilim insanlarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tatar, Marmara depremiyle ilgili "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.

Haber 06-02-24 17:12

İstanbul'a kar yağacak mı? Orhan Şen: Bu gerçekleşirse yağacak... 4 bölgede sağanak! Meteoroloji'den son dakika 3 - 7 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre; Marmara, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak, iç ve doğu bölgelerde yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normalleri civarında seyrediyor. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen bununla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika hava durumu tahmini ve İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm iller için son durum...

Haber 03-02-24 10:23

DSÖ, Gazze halkının açlıktan öldüğünü ve çaresiz durumda olduğunu bildirdi

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Küresel Acil Durum Direktörü Mike Ryan, Gazze'deki halkın açlıktan öldüğünü ve çaresiz durumda olduğunu bildirdi.

Haber 31-01-24 19:43

Teksas'taki kriz sonrası Biden'dan açıklama! Acil durum yetkisi verilecek: 'Hemen kapatacağım'

ABD'de son günlerde Meksika üzerinden gelen göçmenlerle ilgili yaşanan krize ilişkin ABD Başkanı Joe Biden yeni bir açıklama yaptı. Biden, hükümetin Kongre'ye önerdiği sınır güvenliği tasarısının onaylanması halinde ABD-Meksika sınırını hemen kapatacağını belirtti.

Haber 28-01-24 21:46

SON DAKİKA! İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi! AFAD büyüklüğünü açıkladı

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde İzmir, Manisa, Aydın ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Bazı vatandaşlar sarsıntıdan dolayı büyük panik yaşadı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan depremin büyüklüğü 5.1 olarak açıklandı. Sarsıntı 08.19'da gerçekleşti. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bir iki gün içinde 4 büyüklüğünde bir artçı gelebileceğini belirterek depremlerin 2 hafta sürebileceğini söyledi.

Haber 27-01-24 08:23

Eşini keserle katletmişti! Kan donduran detay: 'Önce kanı temizlemeliyim'

Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi. İddianamede, Ercan Akdağ'ın eylemini gerçekleştirdikten sonra kardeşini arayarak yardım istediği aktarıldı. Akdağ'ın, kardeşinin 112 acil durum unsurlarına haber vermesini söylemesi üzerine, 'Önce kanı temizlemeliyim. Sonra ararım' dediği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 16:30

'Ortada iki yol var' İstanbul Valisi Davut Gül'den 'sokak köpekleri' açıklaması 'Bu haliyle durma ihtimali yok! 6 ay içerisinde gündemden çıkabilir'

İstanbul Valisi Davut Gül, sokak köpeklerine dair açıklama yaparak "Ortada iki yol var. Ya komple hepsini uyutacaksınız ya komple hepsini kısırlaştıracaksınız" dedi. Gül "Bu haliyle durma ihtimali yok. 3-5 yıldır İstanbul'un yaşadığı durum sürdürülebilir değil. İnsanlar ölüyor. Bunun değişmesi lazım. Tamamının uyutulmasıyla ilgili yasal altyapı yok. Ama kısırlaştırma ve hayvan barınaklarıyla ilgili yasal altyapı var" deyip "6 ay içinde Türkiye'nin, İstanbul'un gündeminden çıkabilir" diye ekledi.

Haber 22-01-24 11:36

Acun Ilıcalı'dan acil durum konseyi! Survivor All Star'da Yunus Emre mavi takımdan kırmızı takıma geçti

Survivor All Star'da her bölüm farklı bir heyecan yaşanıyor. Acun Ilıcalı yine acil durum konseyini topladı ve aldıkları kararı duyurdu. Acun Ilıcalı "Mavi takımdan kırmızı takıma gidecek isim; Yunus Emre" dedi.

Magazin 21-01-24 13:50

Kuşadası Belediyesi Acil Müdahale Birimi 7 bin 780 talebi çözüme kavuşturdu

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yaşanabilecek olumsuzlukları anında giderebilmek amacıyla 3 yıl önce kurulan ‘Acil Müdahale Koordinatörlüğü’ bugüne kadar 7 bin 780 acil talebi çözüme kavuşturdu.

Yurthaber 19-01-24 10:32

Son dakika| Adıyaman ve Kayseri'de korkutan depremler!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 18-01-24 23:47

SON DAKİKA! Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Kayseri'nin Yahyalı ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Haber 18-01-24 09:18

Sonunda bu da oldu! Üç sevgilisi aynı anda hamile kaldı...Hepsini yanına alarak böyle poz verdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa süre içinde kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde aynı anda üç sevgilisi bulunan adam babalık heyecanını paylaşmak için fotoğraf çekildiği anlar yer aldı. Ancak görüntüleri ilginç kılan durum ise adamın aynı anda sevgili olduğu 3 kadının yine aynı anda hamile olmasıydı.

Trend 18-01-24 08:10

Hastaneler dolup taşıyor! Bakan Koca ve Prof. Dr. Ateş Kara'dan salgın uyarısı: Türkiye o 3 virüsün etkisi altında

Kışın gelmesiyle birlikte üst yolunum yolu şikayetleri artış gösterdi. Hastanelerin acil servisleri dolup taştı. Çoğu kişinin aynı şikayetten başvurduğu ve hastanelerin acil servislerinde yaşanan yoğunluk herkesi korkuttu. Yaşanan salgınla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Prof. Dr. Ateş Kara'nın uyarılarını paylaştı. Dr. Ateş Kara, RSV virüsü, influenza ve koronavirüse dikkat çekerek hijyen uyarısı yaptı. Hastalık bulgusu olanların maske takmasını tavsiye etti.

Haber 16-01-24 00:37

Kompartman sendromu nedir, belirtileri ve tedavisi nelerdir? Kompartman sendromu iyileşir mi?

Kompartman sendromu, kasların ve dokuların içinde bulunduğu "kompartman" adı verilen sınırlı alanlarda basınç artışının meydana geldiği bir durumdur. Bu durum genel olarak bir bacak, kol ya da başka bir vücut bölgesindeki kasların şişmesi ya da travmaya bağlı bir şekilde kan dolaşımının kısıtlanması sonucunda gelişir. Kompartman sendromu, acil tıbbi müdahale gerektirebilen ciddi bir durumdur. Kompartman sendromu, tedavi edilmez ise uzun vadeli hasara neden olabilir.

Haber 14-01-24 19:58

Dün rekor kırmıştı: Dolar güne nasıl başladı?

Dolar dün 30 TL'yi görerek tarihi rekorunu kırdı. Doların ne kadar olduğu araştırılırken seviye 30 TL bandını gördü. 12 Ocak dolar kuru ne kadar oldu? İşte serbest piyasada güncel durum..

Finans 12-01-24 09:32

SON DAKİKA! Dolar kuru ne kadar oldu? Serbest piyasada hareketlilik, 30 TL seviyesi ilk kez görüldü (11 Ocak dolar kuru)

Son dakika haberi: Dolarda sabah saatlerinde büyük hareketlilik yaşandı. Dolar/TL güne yükseliş ile başlayarak tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. Doların ne kadar olduğu araştırılırken seviye ilk kez 30 TL bandını gördü. 11 Ocak dolar kuru ne kadar oldu? İşte serbest piyasada güncel durum...

Finans 11-01-24 10:02

Osmaniye'de 2023'te 112'ye yapılan çağrıların yaklaşık yüzde 70'i asılsız çıktı

Osmaniye'de geçen yıl 112 Acil Çağrı Merkezine gelen 787 bin 131 çağrının 550 bin 315'i asılsız çıkarken, merkezi meşgul eden 2 kişiye 3 bin 750 lira para cezası uygulandı.

Yurthaber 09-01-24 12:12