Apple Car Haberleri

Apple'ın otomobili Apple Car sızdı! Fiyatıyla şaşkınlık yaratabilir: 'Gizli test pisti' diyerek fotoğraf bile paylaştılar...

Haftanın dikkat çeken iddialarından bazıları, Apple'ın uzun bir süredir merak edilen otomobil projesi Apple Car ile ilgiliydi. İddialara göre, daha önce pedal ve direksiyon bulunmayacağı söylenen Apple'ın elektrikli otomobil projesinde çok şey değişti! Apple Car'ın fiyatı için dudak uçuklatan bir rakam telaffuz edilirken, arabanın gizli test pistine ait olduğu söylenen bazı fotoğraflar bile paylaşıldı. Gelen iddialar arasından en kritik olanı ise kesinlikle fiyat iddiası oldu.

Haber 07-12-2022 13:07

Apple Car üzerinde çalışmış mühendisten olay itiraf! Dengeleri sarsacak

3 yıl boyunca Apple'ın otonom araba projesinde çalışan mühendis Xiaolang Zhang, Apple'dan ticari sırları çalmakla suçlanıyor. Zhang, federal mahkemede suçunu kabul etti. Xiaolang Zhang'ın yaklaşık 24 GB veri aktardığı ve şirketin otonom araç laboratuvarından devre kartları ve bir sunucu aldığı belirlendi. Hakkındaki suçlamalara göre Zhang, gizli materyalleri Çinli şirket XPeng'e aktarmaya çalıştı. Suçlamalar, Apple’ın hala çoğu zaman kabul etmediği bir şeyi de bir nevi ortaya çıkartmış oldu.

Haber 24-08-2022 15:07

Diğer Haber Etiketleri

Apple Car

Apple Car Hakkındaki Haberler Mynet'te. Apple Car Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.