Lady Gaga Haberleri Ve Son Dakika Lady Gaga Haberleri

Lady Gaga Haberleri Ve Son Dakika Lady Gaga Haberleri

Gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Lady Gaga, 28 Mart 1986'da Yonkers, New York'ta, İtalyan bir baba ve Yunan bir anneden oluşan bir aileden dünyaya gelmiştir.

Lady Gaga, söz yazarı ve müzisyendir. 4 yaşında piyano çalmaya başladı ve piyano ile ilk bestesini 13 yaşında yaptı. Lady Gaga, 14 yaşına geldiğinde gece kulüplerinde canlı performans vermeye başlamıştı.

Lady Gaga, 11 yaşında iken Manhattan'daki Juilliard School'na gönderildi, daha sonra Convent of the Sacred Heart adlı Katolik okuluna devam etti. 17 yaşında, New York Üniversitesi'nin Tisch School of the Arts bölümüne girerek dünya üzerinde sadece yirmi kişinin sahip olabildiği, erken kabul edilme hakkını kazandı. Burada müzik eğitimi alarak sanat, din, sosyal bilimler ve siyaset hakkında denemeler yazarak söz yazarlığı yeteneğini geliştirdi. Bir süre sonra Gaga, bu okuldan ayrılarak müzik kariyerine odaklanmayı tercih etti.

Lady Gaga, Kariyerinin ilk yıllarında striptiz kulüplerinde "go-go" dansı yaptı. New Kids On The Block, Pussycat Dolls gibi grupların arkasında dans etme fırsatı buldu.

2008 yılında Lady Gaga, Los Angeles'a yerleşti.19 Ağustos 2008 tarihinde "The Fame" adını taşıyan ilk stüdyo albümünün piyasaya sundu ve kısa sürede 2 milyon kopyanın üzerinde sattı. Onu meşhur eden şarkısının adı Beautiful Dirty Rich idi.

New Kids on the Block ve Pussycat Dolls gruplarının konser turnelerinde açılış sanatçısı olarak konserler veren sanatçı, 2009'un başında The Fame Ball Tour adındaki kendi turnesini başlattı. 2009'un dördüncü çeyreğine gelindiğinde Gaga, ikinci stüdyo albümü "The Fame Monster"ı yayımladı. Albümünün başarısı sayesinde Lady Gaga, The Monster Ball Tour adlı ikinci turnesini başlattı.Şarkıcının toplam 5 Grammy Ödülü ve 2 Guinness rekoru bulunmaktadır.

Tarzını oluştururken kendisine David Bowie, Queen, Michael Jackson ve Madonna'yı örnek aldığını söyleyen Lady Gaga, Donatella Versace'yi ise ilham perisi olarak adlandırıyor.

Çılgın şarkıcının kamuoyunu şaşırtan bir diğer açıklaması ise cinsiyetiyle ilgili. Bir dönem hermafrodit yani çift cinsiyetli olduğunu belirten sanatçı buna karşılık her zaman kendisini kadın gibi hissettiğini söylüyor.

Lady Gaga, söylediği şarkılar kadar teatral sahne şovu, shock art diye tabir edilen sahne performansları, kendi tasarladığı kostümleri de çok dikkat çekti. Rock ve Pop müzik kadar tiyatroyu da çok sevdiği için sahne şovunun hiçbir zaman müziğinin gerisinde kalmasını istemiyordu. Müzikle tiyatroyu nasıl bir araya getirebileceğini David Bowie ve Queen konserlerini izleyerek öğrendi. Queen klasiği Radio Gaga'dan esinlenerek sahne ismi olarak Lady GaGa'yı seçti.

2011 yılında 53. Grammy Ödüllerinde Lady Gaga 3 ödüle aday gösterilmiş ve üçünü de almıştır.

Lady Gaga'nın 2011'e kadar dünya çapında 24 milyondan fazla albüm satışı ve 65 milyondan fazla tekli satışı bulunmaktadır. Haziran 2010'da yayımlanan Forbes dergisine göre dünyadaki en güçlü ve etkili 100 ünlü arasında gösterilen Gaga, ayrıca Twitter'da 22 milyonu, Facebook'ta 50 milyonu aşan takipçi sayısıyla, yaşayan insanlar içinde bu sosyal ağlarda en çok izleyicisi, olan kullanıcı oldu.

Lady Gaga, müzik kariyerinin yanında birçok yardım kuruluşuna katkıda bulunmuştur. Ayrıca doğal afetlerle mücadele için çeşitli kampanyalara yardım etmiştir. 2010 Haiti depremi kurbanlarının yararına yapılan "We Are the World 25" single'ında yer alması için yollanan daveti reddetmesine rağmen 24 Ocak 2010'da New York'ta Radio City Music Hall'da verdiği konserin gelirini ülkenin yeniden inşasında kullanılmak üzere bağışladı. Kendi resmî online mağazasının o günlük kazancı da bağışlandı. Gaga yardım fonu için toplamda $500.000 toplandığını açıkladı. 11 Mart 2011'de Tōhoku depremi ve tsunamisi Japonya'yı vurduktan dakikalar sonra Gaga bir mesaj ve Japan Prayer Bracelets için bir bağlantı tweetledi. Bir şirketle ortak tasarladıkları bilekliklerin tüm geliri yardım kuruluşlarına bağışlandı. 29 Mart 2011 itibarıyla bilekliklerden $1,5 milyon gelir elde edildi. Fakat avukat Alyson Oliver Haziran 2011'de Detroit'te Gaga hakkında bilekliklerin vergilendirildiği ve $3.99 kargo ücreti alındığı iddiasıyla dava açtı. Ayrıca bilekliklerin tüm gelirinin yardım için kullanılmadığına inandığını belirtti ve kampanyanın denetlenip bileklikleri alanlara paralarının geri ödenmesini talep etti. Gaga'nın sözcüsü davayı "değersiz" ve "yanıltıcı" olarak nitelendirdi. 25 Haziran 2011'de Gaga MTV Japonya'nın Makuhari Messe'de Japon Kızılhaçı yararına düzenlediği yardım gecesinde performans sergiledi.

Ekim 2012'de Gaga, Londra'daki Ekvador Büyükelçiliği'nde Wikileaks'in kurucusu Julian Assange ile buluştu.[212] 9 Ekim 2012'de Yoko Ono, Gaga ve dört başka aktiviste Lennon Ono Barış Ödülü'nü İzlanda'nın başkenti Reykjavík'te verdi. 6 Kasım 2012'de Gaga, Sandy Kasırgası'ndan zarar görenlere yardım etmek için Amerikan Kızılhaçı'na $1 milyon bağışladı. Gaga ayrıca gençlerin HIV ve AIDS'in riskleri hakkında eğitilmelerine odaklanarak hastalığa karşı verilen savaşa katkıda bulunmaktadır. Cyndi Lauper ve Gaga MAC Cosmetics'in desteğiyle Viva Glam markası altında ruj satışına başladılar. Bir basın açıklamasında Gaga "Viva Glam'in sadece hayır amaçlı aldığınız bir ruj olmasını istemiyorum. Gece çıkarken rujunuzla birlikte çantanıza bir de prezervatif koymanızı hatırlatmasını istiyorum." dedi. Rujların satışından HIV ve AIDS'e karşı savaşta kullanılmak üzere $202 milyondan fazla gelir elde edildi

Albümleri :

2008 - The Fame
2009 - The Fame Monster
2011 - Born This Way

Konser Turları :

2009 - The Fame Ball Tour
2009–2010 - The Monster Ball Tour
2012–2013 - The Born This Way Ball Tour

Lady Gaga Haberleri

Lady Gaga cinsel ilişki itirafıyla gündem oldu! İlişki yaşadıklarından bakın ne istiyormuş

Gerek sahne şovları gerekse açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Lady Gaga cinsel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Seksten ne zaman zevk almaya başladığını açıkça söyleyen Gaga'nın cinsel ilişki öncesi isteği de gündem oldu.

Magazin 13-08-2023 14:31

Kombin savaşları: Demet Akalın'dan Rihanna'ya pişti olan ünlüler! Hangisi daha iyi taşımış?

Ünlü tasarımcıların dokunuşlarıyla ortaya çıkan kıyafetleri hem yerli hem yabancı ünlülerin üzerinde görmek mümkün. Ayakkabıdan elbiseye, çantadan aksesuara birbirinin kopyası ürünler bir bakmışız Demet Akalın'ın, bir bakmışız Kylie Jenner'ın üzerinde! Peki, bu tasarımları hangi ünlüler daha iyi taşımış sizce? Gelin, aynı parçaları kullanarak farklı stiller yaratan ünlüleri birlikte yorumlayalım!

Magazin 26-05-2023 18:01

Lady Gaga herkesi çok şaşırttı! Transparan elbise ve makyaj çıktı sahnede şov yaptı

95. Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’ta yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde sahne alan Grammy ödüllü şarkıcı Lady Gaga önce iddialı bir kıyafetle görüntülendi. Gaga'nın daha sonra ani kıyafet değişimi gündem oldu.

Magazin 13-03-2023 14:16

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-2023 11:33

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücuduyla barışan 15 kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Bu yöntemler ya oldukça pahalı ya da acı verici olabiliyor. Toplumda kadınların tüylerini düzenli olarak almaları için çeşitli yargılar bulunuyor. İstenmeyen tüyler üzerinde erkeklere herhangi bir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan dayatmalar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 15 kadın bu görüntüleri paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 03-01-2023 10:50

Lady Gaga'nın köpeğini kaçıran kişiye 21 yıl hapis!

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini kaçıran ve köpekleri gezdiren kişiyi vuran saldırgana 21 bir hapis cezası verildi.

Magazin 06-12-2022 13:24

Bomba itiraf! Lady Gaga iflas etmiş... Bana 3 milyon dolar borcun var dediler

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga, ikinci dünya turnesi Monster Ball esnasında iflas ettiğini açıkladı. Gaga ‘Popüleritesi ve yaptığı sağlam işlerle’ bu durumdan hızlıca kurtulmuş.

Magazin 11-10-2022 16:37

Lady Gaga ağlayarak hayranlarından özür diledi

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga 65 bin kişilik stadyum konserini yarıda kesmek zorunda kaldı. Şarkıcı sosyal medya paylaşımında hayranlarından özür diledi.

Magazin 19-09-2022 11:06

Joker 2 filmi müzikal mi olacak? Harley Quinn rolünü Lady Gaga mı oynayacak?

Yönetmen Todd Phillips, geçtiğimiz hafta "Joker" devam filminin geleceğini Instgram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Duyurunun ardından yeni filme ilişkin iddialar peşpeşe gelmeye başladı. Joker filminin devamı niteliğindeki projenin ismi "Joker: Folie à Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıklanırken müzikal olacağı ve Harley Quinn rolünü Lady Gaga’nın oynayacağı iddia edildi.

Trend 15-06-2022 15:23

Yeni Joker filminde Harley Quinn rolü için Lady Gaga düşünülüyor

Şarkıcı-bestekar ve oyuncu Lady Gaga, oyunculuk kariyerindeki yükselişine ikonik bir karakter ile devam ediyor. Şarkıcının, Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı yeni Joker filminde Harley Quinn’i canlandırabileceği konuşuluyor.

Magazin 14-06-2022 15:28

Hande Erçel Lady Gaga'nın giydiği elbisenin aynısını giydi

Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve aşk haberleriyle son dönemde gündeme gelen Hande Erçel, ELLE Style Awards gecesinde Lady Gaga'nın daha önce giydiği bir elbisenin aynısını giydi.

Magazin 31-05-2022 11:25

Lady Gaga uzun zamandır beklenen yeni şarkısını yayınladı

Lady Gaga'nın uzun zamandır beklenen yeni şarkısı ‘Hold My Hand’ yayınlandı. Gaga'nın yeni şarkısı yakında vizyona girecek 'Top Gun: Maverick'te de yer alıyor.

Magazin 03-05-2022 15:03

Şarkıcı Lerzan Mutlu siyah elbisesiyle ilgi odağı oldu! 'Şimdi Lady Gaga düşünsün'

Müzik kariyeri boyunca birçok şarkıyı seslendiren Lerzan Mutlu en son, Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show ile gündeme geldi. Instagram'ı aktif olarak kullanan Lerzan Mutlu'nun siyah kıyafeti takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-04-2022 22:22

Lady Gaga her yerini kapadı, göğsünü açtı! Görenler şaşkına göndü

En son House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) filmiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Lady Gaga, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday olduğu 27. 'Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne baş döndürücü bir giriş yaparak ihtişamı ve cüretkarlığını ortaya koydu.

Magazin 14-03-2022 13:54

Lady Gaga’dan şaşırtan açıklama: Salma Hayek’le yakınlaştığımız sahne filmden kesildi

Amerikalı yıldız Lady Gaga’nın Gucci ailesini konu alan House Of Gucci filmindeki performansı büyük bir ses getirmişti. Gösteriminden sonra büyük sükse yaratan House Of Gucci filmine dair Lady Gaga’nın yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Yıldız isim Salma Hayek ile yakınlaştıkları sahnenin filmden çıkarıldığını açıkladı.

Trend 21-01-2022 16:54

Lady Gaga House of Gucci filmini çekerken psikiyatri hemşiresinden yardım aldığını açıkladı

Gucci Ailesi (House of Gucci) filminde Patrizia Reggiani karakterine hayat veren Lady Gaga, rolün ruh sağlığına olan etkilerinden kurtulmak için çekimler bitene kadar bir psikiyatri hemşiresinden yardım aldığını söyledi.

Magazin 16-12-2021 16:12

Lady Gaga, House Of Gucci filmindeki Patrizia Reggiani rolü için psikiyatri hemşiresinden destek aldığını itiraf etti

Moda dünyanın en prestijli ve sevilen ailelerinden biri olarak kabul edilen Gucci Ailesi’nin hayatı House of Gucci filminde ele alındı. Başrollerini Adam Driver ve Lady Gaga’nın paylaştığı film kısa sürede geniş yankı uyandırdı. Filmde Patrizia Reggiani karakterine hayat veren Lady Gaga, rolün ruh sağlığına olan etkilerinden kurtulmak için çekimler bitene kadar bir psikiyatri hemşiresinden yardım aldığını söyledi.

Trend 16-12-2021 11:33

Bradley Cooper Lady Gaga ile hakkında çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu!

Lady Gaga ile başrolü paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi sonrası çıkan aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuşan ünlü aktör Bradley Cooper, "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi çıkarmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-11-2021 14:45

Lady Gaga filminin tanıtım turlarında kıyafetleriyle dikkat çekiyor

Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) tanıtım turlarına devam eden Lady Gaga gündemden düşmüyor.

Magazin 17-11-2021 11:39

Lady Gaga bunu daha önce de yaptı! Rüzgar esince her şeyi meydana çıktı

Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) tanıtım turlarına devam eden Lady Gaga gündemden düşmüyor. Filmi için The Late Show with Stephen Colbert'a katılan ünlü isim, stüdyo çıkışı rüzgarın azizliğine uğradı.

Magazin 16-11-2021 15:01

Lady Gaga Gucci galasında Versace giydi

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, başrolünde oynadığı House of Gucci filminin İtalya'daki prömiyerine Versace marka elbise ile katıldı.

Magazin 16-11-2021 10:18

Lady Gaga, pelerinle geldiği mekandan dekolteli elbisesiyle çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, House Of Gucci filminin tanıtımları için şu sıralar oldukça göz önünde duruyor. Yıldızlarla dolu filmin Londra gösterimi için Gucci marka kıyafet ve pelerinle geceye start veren Lady Gaga, geceyi derin dekolteli kahverengi saten elbiseyle tamamladı.

Magazin 11-11-2021 14:57

Lady Gaga bile isteye gösterdi! Eteğini sıyırıp açtı

Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) Londra galası dün gece yapıldı. Odeon Sineması'ndaki galaya Lady Gaga verdiği pozlarla damga vurdu.

Magazin 10-11-2021 11:53

Lady Gaga’dan Başkanlık töreni itirafı: Kurşun geçirmez kıyafet giydim

ABD seçimlerinde her fırsatta Joe Biden’ı destekleyerek kampanyasına katılan Lady Gaga, Biden Başkan seçildiğinde törende ulusal marşı seslendirmişti. ABD başkanlığına seçilen Joe Biden için 20 Ocak'taki yemin törenine katılan ünlü şarkıcı Lady Gaga, sergilediği performansa dair bilinmeyen detayı paylaştı.

Magazin 04-11-2021 15:24

Lady Gaga çırılçıplak poz verdi

Son yıllarda şarkıcı kimliğinden çok oyunculuğuyla ön plana çıkan Lady Gaga, Vogue İngiltere'ye verdiği röportajda film süresince yaşadığı psikolojik zorlukları anlattı. Dergiye çırılçıplak poz veren Lady Gaga, House of Gucci filmiyle ilgili konuştu.

Magazin 03-11-2021 14:20

Adam Driver ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden ilk afiş geldi

Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino ve Jeremy Irons'ın başrolleri paylaştığı gerçek bir hikayeden uyarlanan House Of Gucci filminin ilk afişi yayınlandı. Afişte Lady Gaga’nın saç rengi büyük beğeni topladı.

Trend 30-09-2021 16:18

Bullet Train filminde şaşırtan değişiklik! Lady Gaga’nın yerine Sandra Bullock rol alacak

Brad Pitt’in başrolünü üstleneceğini Bullet Train filminde şaşırtıcı bir değişiklik yaşandı. Lady Gaga ve Sandra Bullock’un aynı anda kadrosunda bulunduran filmden Gaga ayrıldı. Onun karakterini ise Sandra Bullock’un canlandırmasına karar verildi.

Trend 13-08-2021 11:28

Asya Gashi: Erkek arkadaşım beni bir erkekle aldattı

Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen Asya Gashi'den dikkat çeken bir itiraf geldi. Gashi, üniversite yıllarındaki erkek arkadaşının kendisini bir erkekle aldattığını söyledi.

Magazin 03-08-2021 17:07

Lady Gaga morlar içinde

TV programı provasından çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Lady Gaga, baştan aşağı mor renkli stiliyle bakışları üzerinde topladı.

Magazin 02-08-2021 15:03

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden yeni fragman!

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Fragmanı yayınlanan filmde oyuncuların değişimi dikkatleri çekti. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 30-07-2021 11:52

Lady Gaga'nın seks itirafı ağızları açık bıraktı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga (35), cinsel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-07-2021 14:23

Çeşitli nedenlerle bazı ülkelere adım atmaları yasaklanan ünlü isimler! Duyunca şaşıracaksınız

Ünlü ve zengin olunca tüm kapıların size açıldığını düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çünkü bazı ülkeler ünlü isimlerin girmiş yapmasını yasakladı. İşte sizler için ülkelere giriş yasağı bulunan ünlü isimleri araştırdık.

Trend 15-06-2021 10:14

Lady Gaga'dan bikinili cesur poz!

Yıldız şarkıcı Lady Gaga evinin bahçesinde güneş keyfi yaptı. Gaga'nın cesur paylaşımları hayranlarının ilgisini çekti.

Magazin 27-05-2021 13:36

Lady Gaga'yı kimse tanımadı! Gören bir daha baktı

Lady Gaga, Pazar günü The Abbey adlı klasikleşen mekanın 30. kuruluş yıl dönümüne katıldı. Gaga'yı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 25-05-2021 10:55

Lady Gaga: Tecavüz sonucu hamile kaldım

Daha önce 19 yaşındayken tecavüze uğradığını tecavüze uğradığını açıklayan Lady Gaga, yeni yaptığı açıklamada, "Aylarca süren istismarın sonunda hamile kaldım ve beni ailemin evinin yolunda bir köşede bıraktı" dedi.

Magazin 21-05-2021 14:55

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminin çekimleri tamamlandı

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 12-05-2021 11:58

Lady Gaga'nın köpeklerinin çalınmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerinin çalınması ve köpek bakıcısının saldırıya uğramasıyla bağlantıları tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Magazin 30-04-2021 10:49

Lady Gaga’nın yeni filmi House Of Gucci’nin setinden yeni kareler geldi

Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği House of Gucci filminin çekimleri, İtalya'nın Roma kentinde devam ediyor. Filmin resmi sosyal medya hesabından House Of Gucci’nin çekimlerine dair yeni kareler yayınlandı. Hayranları Lady Gaga, Jared Leto ve Adam Driver'ı set fotoğraflarından tanımakta güçlük çekti.

Trend 09-04-2021 11:51

Salma Hayek, Ridley Scoot yönetmenliğindeki House Of Gucci filminin kadrosunda!

Latin Amerika asıllı oyuncu, yapımcı ve yönetmen Salma Hayek, moda devinin torunu Gucci’nin hayatını konu alan film için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Büyük bir merakla beklenen ve oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı House Of Gucci filmine Salma Hayek’in dahil olduğu duyuruldu.

Trend 05-04-2021 17:08

Lady Gaga'ya sevgilisinden dev çiçekle 35. yaş kutlaması

House of Gucci filminin çekimleri için İtalya'da bulunan Lady Gaga, erkek arkadaşının gönderdiği doğum günü hediyesini sosyal medyada paylaştı.

Magazin 29-03-2021 17:44

Kiralık katil tutup kocasını öldürttü! Gucci ailesinin karadulu: Patrizia Reggiani

İtalyan moda sektörüne yön veren ikonu Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'nin öldürülmesini anlatan gerçek suç draması House of Gucci filminden ilk görüntüler yayınlandı. Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği, Lady Gaga ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı filmin sonrasında İtalyan moda devi Maurizio Gucci cinayetini biliyor muydunuz?

Trend 11-03-2021 16:12

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci’den ilk kare geldi

ABD'nin ünlü medya şirketi MGM, moda ikonu Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'nin öldürülmesini anlatan gerçek suç draması haklarını satın aldı. Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği, Lady Gaga ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı House of Gucci'den ilk görsel yayınlandı.

Trend 11-03-2021 11:57

Lady Gaga'nın köpekleri bulundu! İşte rekor ödül...

Lady Gaga, İtalya’dayken köpekleri bir saldırıyla çalınmıştı. Gaga köpeklerini getirenlere 500 bin dolar ödül vaat etti.

Magazin 27-02-2021 09:39

Lady Gaga’ya büyük şok! Çalışanı silahlı saldırıya uğradı, köpekleri çalındı

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmekle görevli olan çalışanı silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırı sonrası Koji ve Gustav isimlerindeki 2 köpek çalınırken, köpekler için 500 bin dolar teklif edildi.

Magazin 25-02-2021 21:52

Attığı her adım olay yaratan Lady Gaga’dan kulağınıza küpe olacak hayat dersleri!

Gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga hayatında uyguladığı mutluluk formüllerini paylaştı. Sağlıklı ve mutlu bir hayatın kapılarını aralayan Gaga’nın öğütlerine kulak vermeye ne dersiniz? İşte ünlü şarkıcının kulağınıza küpe olacak öğütleri...

Trend 22-02-2021 15:18

Klibindeki tabut sahnesinden etkilenen Asya Gashi Müslüman oldu

Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen Asya Gashi, klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilendi. Ünlü şarkıcı, İslam'ı araştırmaya başlayarak, Müslüman olduğunu açıkladı.

Magazin 17-02-2021 11:29

Biden'ın yemin töreninde Lady Gaga ve Jennifer Lopez konser verecek

ABD başkanlığına seçilen Joe Biden'ın 20 Ocak'taki yemin töreninde Lady Gaga ve Jennifer Lopez performans sergileyecek.

Haber 14-01-2021 22:48

Lady Gaga soyununca Ebru Polat: Niye çıplak poz veriyorlar?

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat Lady Gaga'nın kozmetik markası için soyunmasını garipsedi. Polat Gaga'nın o halini paylaşıp bakın ne dedi...

Magazin 14-12-2020 14:53

Bomba üstüne bomba! Brad Pitt ve Lady Gaga’lı Bullet Train kadrosu genişliyor

Şimdiden dikkat çekici kadrosuyla beklentileri yükselten Bullet Train kadrosu genişlemeye devam ediyor. Aksiyon filminin kadrosuna Lady Gaga’dan sonra deneyimli aktör Hiroyuki Sanada katılmaya hazırlanıyor.

Trend 01-12-2020 07:51