Ayşenur Aslan Haberleri

Ayşenur Arslan’ın TMT ile ilgili sözlerine bir tepki de Bilim Kurulu üyesi İlhan’dan geldi…

Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik sözleri tepkilere neden oldu. Üç ağabeyi Kıbrıs’ta, EOKA terör örgütünce şehit edilen Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr.Mustafa Necmi İlhan, TMT hakkındaki söylemleri eleştirdi. İlhan açıklamasında “Üç ağabeyini şehit vermiş bir insan olarak bunu söylemek istiyorum. Türk Mukavemet Teşkilatı, Kıbrıs Türkünün izzet ve şerefi için mücadele eden bir milli mücadele ruhudur” ifadelerini kullandı.

Haber 11-02-2022 09:38

Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a Adalar mesajı! Vazgeçmezlerse...

Gazeteci Ayşenur Aslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili sözlerine bir tepki de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Çavuşoğlu, "Türk Mukavemet Teşkilatı, KKTC'nin Kuvayı Milliye'sidir" açıklamasında bulundu. Yunanistan'ın adaları silahlandırmasına ilişkin de açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, "Yunanistan bundan vazgeçmezse bu adaların egemenliği tartışılır" dedi.

Haber 10-02-2022 10:25

Ayşenur Arslan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne dedi? Rtük Ayşenur Arslan'ın sözleri ile ilgili neden inceleme başlattı?

Ayşenur Arslan kimdir? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin'in yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Ayşenur Arslan'ın programdaki sözlerine ilişkin inceleme başlattı. Peki Ayşenur Arslan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne dedi? Rtük Ayşenur Arslan'ın sözleri ile ilgili neden inceleme başlattı? Detaylar haberimizde...

Haber 10-02-2022 07:26