Bayram Ve Cuma Mesajlari Haberleri

10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-10 09:20:08

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-10 07:33:59

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 2024-05-08 17:31:09

Emekliye zamda bu oran ilk defa ortaya çıktı! 4 aylık enflasyon farkı cepte! Tek tek hesaplandı, işte en düşük emekli maaşı için tahmin

Emekli ve memur maaşları için beklenen kritik veri cuma günü açıklandı. TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 4 aylık enflasyon farkı oranı da belli oldu. Emekli ve memurların ise zam hesabı başladı, tablo netleşmeye başlıyor. Emekli zammında ise ilk defa yüzde 35 oranı gündeme geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar...

Finans 2024-05-05 07:33:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıalioğlu, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunda sadece Maçkolik uygulamasının olduğunu ifade etti.

Spor 04-05-24 21:31

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: 4 aylık enflasyon farkı sonrası yeni tablo! Muhammet Bayram, 'son yüksek zamlar' diyerek anlattı

Son dakika: SSK Bağ-Kur emekli zammı için aylık enflasyon belli oldu! TÜİK, Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 4 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile de 16 milyon emeklinin Temmuz ayı için zam hesabı değişti. Peki Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı için düzenlemelerin detayları ve meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 03-05-24 10:04

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

03 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 03 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 03-05-24 09:20

TV yayın akışı 3 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-05-24 07:14

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 02-05-24 18:31

Sıcaklık artınca akın ettiler ama Pazar günü... Meteoroloji'den uyarı

Antalya'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu. Ancak kentte hava sıcaklığının cuma gününe kadar yükselmesi, cumartesi ve pazar günü de düşmesi bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre kentte pazar günü gök gürültülü sağanak da etkili olacak.

Haber 01-05-24 15:35

CHP ve DİSK Saraçhane'de buluştu! Özel ve İmamoğlu'ndan peş peşe açıklama: Türkiye'ye utanç yaşatıyorlar!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e çıkmak isteyen gruplar Saraçhane'de toplandı. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan Özel "Hep birlikte Taksim'e doğru, 1 Mayıs'ı bayram gibi kutlayacak bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi. Özel, daha sonra yaptığı açıklamada sendikaların kararına göre yürüyüşe geçilip geçilmeyeceğine karar verileceğine işaret etti. Özel, ardından alandan ayrıldı.

Haber 01-05-24 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim açıklaması! 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda “13. Çalışma Meclisi Yemeği”nde konuştu. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Muhalefet ve bazı marjinal yapılar, Taksim tartışmasıyla 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyor. Sendikalarımızı ve siyasi partilerimizi 1 Mayıs atmosferine zarar verecek adımlardan uzak durmaya davet ediyorum." dedi.

Haber 30-04-24 19:41

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

‘Uygun maliyetli para toplamak adına…’ Mevduat faizleri, altın, borsa! Yatırımcılar için 32 gün uyarısı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcılar güncel mevduat faizi oranlarını merak ediyordu. Kamu ve özel bankalarda mevduat faizleri belli oldu. Peki faizler daha da artar mı? Ekonomist Muhammet Bayram vade seçimine dikkat çekti. Altın, dolar, borsa ve mevduat arasından hangisinin daha yüksek kazanç sağlayabileceğine ilişkin değerlendirmede bulundu. “Zorunlu karşılıklar artabilir, o nedenle bankalar daha uygun maliyetli para toplamak adına mevduat faizlerini daha da yükselebilir” dedi.

Finans 27-04-24 09:58

'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı. Dizideki Eylem Tok sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 09:57

Duayen iş insanı Yücel Kurttepeli, hayatını kaybetti…

Türk halkını ekonomik ve sağlıklı enerji kaynağı LPG ile tanıştıran, Türkiye’nin girişimci, başarılı ve duayen iş insanlarından Yücel Kurttepeli, 26 Nisan 2024 Cuma günü hayatını kaybetti. Yücel Kurttepeli’nin aziz naaşı 28 Nisan Pazar günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu’daki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haber 26-04-24 17:29

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bayram ikramiyelerine zam talebi! Meclis'te kanun teklifi verildi... 'En az asgari ücret tutarında...'

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düştü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasıyla kapıları kapattı. Kurban Bayramı yaklaşırken bayram ikramiyelerinin artırılmasına yönelik Meclis'e kanun teklifi verildi.

Finans 26-04-24 13:34

26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-04-24 09:20

TV yayın akışı 26 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-04-24 07:25

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 17:09

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 25-04-24 15:56

Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay hapis cezası aldı

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden şahıs, 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırdı.

Yurthaber 25-04-24 15:43

Dünya çocukları Mersin’deki festivalde buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ ile kentteki bayram coşkusu dört bir yanı sardı.

Yurthaber 24-04-24 13:53

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

Tarihte böylesi görülmedi! Dünyayı şaşkına çeviren açıklama: İran'a İHA'ları çocuklar mı gönderdi?

Cuma sabahı tüm dünya yeni bir haberle uyandı. İsrail'in İran'a İHA'larla saldırması misilleme olarak değerlendirildi ve gözleri yeniden Orta Doğu'ya çevirdi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail’in İran’a saldırısına yönelik açıklamaları ise duyanları şaşkına çevirdi. İranlı bakan, "Dün gece İsfahan’da yaşananlar bir saldırı değildi. Kullanılan İHA'lar ülkemizde çocukların oynadığı 2 veya 3 oyuncak mini drona benziyordu" dedi.

Haber 20-04-24 12:40

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 10:08

19 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-04-24 09:20

TV yayın akışı 19 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-04-24 07:32

Son dakika! İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Misilleme yapılacak mı? İşte İran'dan gelen açıklama

Tüm dünya gözünü Orta Doğu'ya çevirdi! İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Gözler İran'a çevrilmişken dikkat çeken bir açıklama geldi. İranlı yetkili saldırıyı kimin yaptığının bilinmediğini ve misilleme planları olmadığını belirtti. İşte büyük gerilimdeki tüm detaylar...

Haber 19-04-24 06:22

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

Bakan Uraloğlu bayram sonrası verileri paylaştı: 6 milyondan fazla kişi uçakla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelindeki havalimanlarında gerçekleşen 42 bin 573 uçak trafiğiyle 6 milyon 852 bin 948 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.

Finans 16-04-24 17:01

Tarihi Alan 9 günlük bayram tatilinde 2 milyon ziyaretçiyi ağırladı

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarihi Alan’ın 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon ziyaretçi ağırladığını belirterek, "Türk milletinin evlatları sel olup Çanakkale’ye koştu, Çanakkale’ye aktı ve ecdadıyla buluştu.

Yurthaber 16-04-24 14:22

Tekirdağ Uçmakdere'de bayram tatilinde yüzlerce kişi gökyüzüyle buluştu

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, bayram tatilinde ekstrem spor tutkunlarının uğrak yeri Uçmakdere'de 2 bin kişinin yamaç paraşütü yaptığını söyledi.

Yurthaber 16-04-24 11:40

Kapadokya'da müze ve ören yerleri bayram tatilinde 243 bin 632 kişiyi ağırladı

Kapadokya bölgesindeki müze ve ören yerlerine, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 243 bin 632 kişi giriş yaptı.

Yurthaber 15-04-24 11:50

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Teleferik sisteminin makara değişimi seçim ve bayram bahaneleriyle ötelenmiş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan 5 şüphelinin mahkemeye sevk yazısında, olaydaki ihmallere ilişkin tespitler de yer aldı.

Yurthaber 15-04-24 08:14

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un sahne kostümü gündem oldu! Bayram şekeriyim

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy, bu sefer sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Tarzıyla ilgili konuşan Ersoy, "Bayram şekeriyim, e daha ne olsun" dedi.

Magazin 14-04-24 13:05

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-24 10:54

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

Sibel Can'a sahnede ilginç bayram hediyesi! Değeri 87 bin TL!

Dillere pelesenk olan şarkıları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sibel Can bayram programı kapsamında Kıbrıs'ta sahne aldı. Sibel Can'a bir hayranı 87 bin TL'lik bayram hediyesi verdi.

Magazin 13-04-24 14:31

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-24 12:56

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 13-04-24 11:21

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-24 13:31

Türkiye'den akın var! 'Kapıda vize' sonrası Yunan adaları bayram tatilcilerinin gözde adresi oldu, sayı 20 bini aştı

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlayınca Türkiye'den Rodos'a turist akını yaşandı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler Yunan adalarına büyük ilgi gösterdi. Marmaris ve Fethiye'den yalnızca bir haftada Rodos'a geçiş yapan Türk turist sayısı artan rağbeti ortaya koydu. Turizmciler "Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" diyor.

Finans 12-04-24 12:40

12 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 12 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 12-04-24 09:20