Florence Colgate Haberleri

Çirkin yorumlar yıldırmadı! Florence Pugh Oscar partisinde dikkat çekti

Vanity Fair Oscar partisinde Florence Pugh yine adından söz ettirdi. Son dönemde iddialı seçimlere imza atan güzel isim kırmızı halıda boy gösterdi. Oyuncu kendisine yapılan çirkin yorumlara yanıt vermişti.

Magazin 2024-03-11 12:08:21

Bu sefer bilerek açmadı! Florence Pugh kıyafetini kontrol edemedi

Bir süre önce sütyensiz tarzı yüzünden eleştirilere maruz kalan ve bu konuda geri adım atmayan Florence Pugh katıldığı galada kıyafetini kontrol edemedi. Florence Pugh aracından indiği sırada göğsünün açılmasına engel olamadı.

Magazin 2024-02-16 14:21:59

Göğüs büyüklüğümün tamamen farkındayım demişti! Florence Pugh beyaz elbisesini sütyensiz giyip meydan okudu

Son dönemde yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren İngiliz oyuncu Florence Pugh bir süre önce sütyensiz tarzı yüzünden eleştirilere maruz kalmıştı. "Uzun zamandır bedenimde yaşıyorum. Göğüs büyüklüğümün tamamen farkındayım ve bundan korkmuyorum." diyen güzel oyuncu yine tarzıyla eleştirilere meydan okudu.

Magazin 2024-02-08 15:47:58

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 2024-02-07 15:26:20

Cillian Murphy, Oppenheimer filmindeki seks sahneleri hakkında konuştu

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, yılın en merak edilen filmlerinden biri arasında yer alıyor. Son dönemin en başarılı oyuncularından Cillian Murphy, yeni atom bombası biyografisi Oppenheimer'da Florence Pugh ile olan seks sahneleri hakkında konuştu.

Magazin 24-07-23 13:39

Florence Pugh, Paris Moda Haftası'na sütyensiz katıldı! Pozları olay oldu

"Küçük Kadınlar", "Merak Etme Sevgilim" ve "Black Widow" filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Florence Pugh, Paris Moda Haftası'nda iddialı seçimiyle dikkat çekti. Güzel oyuncu kısacık kestirdiği saçlarının yanında sütyensiz tarzıyla herkesi kendine baktırdı.

Magazin 07-07-23 15:02

Ahmet Kural’dan üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

Bir süredir rahatsız olduğu bilinen Ahmet Kural, önceki gün Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde ameliyat olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun ameliyatı yaklaşık beş saat sürdü. Kural'ın osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı için masaya yattığı bilgisi paylaşıldı. Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural’ın, normal odaya alındığı biliniyor.

Magazin 01-02-23 17:29

Sette başka oyuncuyla öpüştüğü ortaya çıkmıştı! Harry Styles ve Olivia Wilde ayrıldı

Harry Styles'in Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptüğü iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bu gündem sonrası aynı sette olan Wilde'in ne yapacağı konuşulurken çiftten Harry Styles ve Olivia Wilde çiftinin ayrlık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 20-11-22 09:05

Olivia Wilde buna ne diyecek? Harry Styles ve Florence Pugh sette gizlice öpüşmüş

Harry Styles, yönetmen Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptü. Bu iddia dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öpüşme iddiası sonrası "Olivia Wilde buna ne diyecek?" yorumları yapıldı.

Magazin 27-10-22 14:38

Başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles’in paylaştığı “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel paylaşıldı

Warner Bros’un CinemaCon sunumunda gösterime sunduğu “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel geldi. Filmin fragmanında yer alan sevişme sahneleri şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 27-04-22 16:42

Bakmakta güçlük çektiler! Florence Pugh burnunun ortasını deldirdi

Ünlü oyuncu Florence Pugh, burnunu deldirdiği anları Instagram hesabından paylaştı. Pugh'un gönderisine kısa sürede yüzlerce yorum gelirken pek çok kişi fotoğrafa bakmakta güçlük çekti.

Magazin 08-12-21 13:37

Denizaltı krizi devam ediyor! Bakan Senato'da yuhalandı

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Avustralya'nın Paris'le olan denizaltı anlaşmasını iptal ederek ABD ve İngiltere ile anlaşmasının yol açtığı kriz hakkında Senato'da açıklama yaparken yuhalandı. Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ABD Başkanı Joe Biden denizaltı krizini telefonda görüştü.

Haber 22-09-21 20:46

Albert Einstein da aynı hastalığı yaşıyordu! Saçları milyonda bir görülüyor, sosyal medya onu konuşuyor

Ünlü bilim insanı Albert Einstein’ın saçlarına benzeyen görüntüsüyle Florence Patterson, milyonda bir görülen özelliğe sahip. Bu özelliği sayesinde sosyal medyada popüler olan 6 yaşındaki Florence’ın ailesi çocukları için yapılan olumsuz yorumlardan şikayet ediyor.

Trend 17-09-21 16:30

Disney+ dizisi Hawkeye'dan ilk fragman geldi! İşte Hawkeye yayın tarihi

Başrollerinde Jeremy Renner, Hailee Steinfeld ve Florence Pugh gibi isimlerin yer aldığı Marvel yapımı Hawkeye dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, izleyici ile 24 Kasım’da Disney+’ta buluşacak.

Magazin 13-09-21 21:52

Dünya Hemşireler Günü nedir? İşte Dünya Hemşireler Günü mesajları…

Yaşadığı dönem boyunca yaptığı çalışmalarla dünya tarafından tanınan ve bugünkü hemşire mesleğinin kurucusu olan Florence Nightingale’in doğum günü olan 12 Mayıs, Dünya Hemşireler Günü olarak kutlanıyor. Dünya Hemşireler Gününe özel mesajlar ve sözler, hemşirelerimizi onore ediyor…

Haber 11-05-21 10:40

Fransa Savunma Bakanı, askerlerin bildirisini siyasi komplo olarak yorumladı

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, askerlerin adlarını paylaşmadan yayımladıkları ikinci iç savaş uyarılı mektubu büyük bir siyasi oyun olarak değerlendirdi.

Haber 10-05-21 23:17

Florence Pugh’un keyfi yerinde! Dolly’nin hakları Apple’a gitti

Genç yaşına rağmen 2 kez Oscar’a aday olan başarılı oyuncu Florence Pugh’un gelecek projesi belli oldu. Pugh, Dolly adlı bilimkurgu filminin başrolünü üstlenecek.

Trend 12-02-21 07:57

ABD’de polisle hapishaneden firar eden 2 mahkumun nefes kesen kovalamacası kamerada

ABD’de polisle hapishaneden firar eden 2 mahkumun filmleri aratmayan nefes kesen kovalamacası kameraya anbean yansıdı.ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Florence kentinde bulunan bir hapishaneden 23 Ocak’ta firar eden 2 mahkum, 5 gün boyunca polis tarafından arandıktan sonra geçtiğimiz perşembe günü Coolidge kentinde yakalanmıştı.

Haber 30-01-21 19:58

Fransa Yunan donanmasının yenilenmesi için teklif sunacak!

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Fransa'nın Yunan donanmasındaki fırkateynlerin yenilenmesi için yakında teklif sunacağını açıkladı.

Haber 25-01-21 17:34

Fransa: Mali’de Mağrip El Kaidesi’nin üst düzey yetkilisi öldürüldü

Fransa, Mali’de gerçekleştirilen operasyon ile Kuzey Batı Afrika’da faaliyet gösteren Mağrip El Kaidesi’nin (AQIM) üst düzey yetkililerinden Bahag Moussa’nın öldürüldüğünü bildirdi.Fransa Savunma Bakanı Florence Parly yaptığı açıklamada, Fransız güçlerinin Mali’de gerçekleştirdiği operasyonda Kuzey Batı Afrika’da faaliyet gösteren Mağrip El Kaidesi’nin (AQIM) üst düzey yöneticilerinden Bahag Moussa’yı öldürdüğünü duyurdu.

Haber 13-11-20 11:20

Fransa, İtalya, Yunanistan ve Kıbrıs'tan Akdeniz'de Askeri Tatbikat

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Yunnaistan, Kıbrıs Rum Kesimi ve İtalya’yla birlikte hava ve deniz güçlerinin birleştiği ortak bir tatbikata başladıklarını duyurdu

Haber 26-08-20 12:49

Ders için çektiği kısa filmle uluslararası festivallerde yarışıyor

Yapım-yönetim dersi kapsamında çektiği korku filmi "Pirabok" ile Florence Film Awards'dan ödül alan Mersin Üniversitesi öğrencisi Ferman Narin, eserinin yarıştığı 6 uluslararası festivalden de derece bekliyor - Genç yönetmen Narin: - "Gelecek dönemde aksiyon ve bilim-kurgu alanlarında yapımlar çekmeyi istiyorum"

Yurthaber 26-06-20 11:17

İsmail Hakkı Karadayı: 28 Şubat sürecinin genelkurmay başkanı

Türkiye'nin 22. Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı, yüksek ateş ve enfeksiyon nedeniyle 24 Mayıs'ta kaldırıldığı, Florence Nightingale Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 30 Ağustos l994-30 Ağustos 1998 tarihleri arasında Genelkurmay Başkanlığı yapan İsmail Hakkı Karadayı, "post- modern darbe" olarak nitelendirilen 28 Şubat sürecinin en önemli aktörlerindendi.

Haber 26-05-20 18:39

Fransa: ‘Yunanistan ve Güney Kıbrıs’ın Yanındayız’

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ülkesinin Akdeniz’deki anlaşmazlıklar konusunda Türkiye’ye karşı Yunanistan ve Güney Kıbrıs’ın yanında olduğunu kaydetti

Haber 23-02-20 18:51

Akciğer kanseri hastalarının ömrü uzuyor

West Virginia Üniversitesi Kardiyovasküler ve Göğüs Cerrahisi Bölümü Trakeal Rekonstrüksiyon Bölüm Başkanı Prof Dr. Alper Toker: - "Türkiye'de de 10 yıl içinde, akciğer kanseri sıklığının daha az görüleceğini ve yaşam sürelerinin uzayacağını öngörebiliyoruz" - "Sigara bırakma programlarının, sigara yasaklarının olumlu etkileri ortaya çıkacak. Akciğer kanseri hastaların ömrü uzuyor" - Florence Nightingale Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sinan Nazif Aran: - "Robotik cerrahi birçok alanda 'altın standart' durumuna geçmiş halde. Göğüs cerrahisindeki robotik cerrahi programı, Türkiye'de başladı ve liderliği üstlenilmiş ve sürdürülür vaziyette"

Finans 31-01-20 12:48

Florence Pugh sütyen giymeyince olay oldu! Tüm gözler ondaydı

Little Women filminin ünlü oyuncusu Florence Pugh katıldığı bir etkinlikte tercih ettiği turuncu elbiseyle gündeme geldi. Güzel oyuncu sütyen giymediği için elbisesinden çok göğüs uçları dikkat çekti. Pugh 'sütyen giymeyi sevmeyen ünlüler' kervanında yerini aldı.

Magazin 28-01-20 09:57

Florence Pugh Oscar adaylığını öğrenince yataktan çıplak fırladı

92'nci Oscar adayları listesinde Florence Pugh 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' adayı olarak yer aldı. İngiliz oyuncu Florence Pugh bu güzel haberi paylaşma anı sosyal medyada paylaşılınca olay oldu.

Magazin 14-01-20 10:34

GRAFİKLİ - İstanbul bu hafta birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak

Prömiyeri, 15 Ocak'ta UNIQ Box’ta gerçekleştirilecek iki perdelik "Tarla Kuşuydu Juliet" oyunu; 16 Ocak'ta yine UNIQ Box’ta; 19 Ocak'ta ise Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenecek - Ceren Necipoğlu İstanbul Uluslararası Arp Festivali, festivalin sanat yönetmeni, uluslararası arp sanatçısı Florence Sitruk’un açılış konseriyle 15 Ocak'ta başlayacak - TYB, şair Mehmet Akif İnan'ı vefatının 20'nci yılında anacak. Kızlarağası Medresesi'nde 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek etkinlikte Mehmet Akif İnan'ı, kardeşi Dr. Ahmet İnan, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve Prof. Dr. Turan Koç anlatacak

Magazin 12-01-20 12:16

Türkiye'de diyabet hastası 12 milyonun üzerinde

Grup Florence Nightingale Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Temel Yılmaz. - "Ülkemizde 12 milyonun üzerinde diyabetli insan var. 8 milyonun üzerinde resmi rakamlara göre tedavi gören hasta var. Çok hızla yayılıyor" - "Türkiye'de çok sayıda diyabet merkezi bulunuyor ancak biz, 'Uluslararası hizmet veren, bizim ülkemize değil bulunduğumuz bölgeye de hizmet veren büyük bir merkez kuralım' dedik" - "Bu merkez artık dünyanın neresinde olursa olsun diyabetli hastaları izleyebilme, kan şekerlerini kontrol altına alabilme özelliklerine ve imkanlarına sahip" - "Üç yıl içerisinde Avrupa'nın en büyük merkezleri arasında girmeyi hedefliyoruz. Türk hekimlerinin diyabette uluslararası arenada çok iyi yerde olacağını ve burasının çekim merkezi olacağına inanıyorum"

Trend 25-11-19 15:37

Florence Pugh’tan Black Widow (Kara Dul) övgüsü

Scarlet Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminin oyuncu kadrosunda yer alan genç isim Florence Pugh filmi, “çok değişik, çılgın ve farklı bir deneyim” olarak tanımladı.

Trend 20-11-19 15:25

Fransa'nın Türkiye'den iade edilecek teröristler hakkında bilgisi yokmuş

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly: - "Şu an için Türkiye'den (Fransız) teröristlerin iade edileceğine ilişkin bir bilgim yok"

Haber 11-11-19 18:10

Bakan Akar,Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile NATO Karargahı’nda görüştü.Bakanlıktan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:“Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile NATO Karargâhı’nda bir araya geldi.Görüşmede, Suriye ve Libya başta olmak üzere savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.”

Haber 25-10-19 16:48

Akar, Fransa Savunma Bakanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransız mevkidaşı Florence Parly ile NATO Karargahı'nda görüştü - Görüşmede, Suriye ve Libya başta olmak üzere savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu

Haber 25-10-19 16:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron'la görüşmesinde, Barış Pınarı Harekatı'nın bölgesel/küresel barış ve istikrara sunacağı katkıları ifade etti. Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonla görüştü.

Haber 14-10-19 22:20

Fransa'dan Türkiye'ye silah satışı açıklaması

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly: "Fransa, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda yürüttüğü askeri harekatın durdurulmasını beklerken, bu harekatta kullanılma ihtimali olan her türlü savaş teçhizatının Türkiye'ye ihracatının durdurulması kararını aldı"

Haber 12-10-19 23:33

DHA ANKARA - Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile telefonda görüştü (2)

İNGİLİZ VE FRANSIZ MEVKİDAŞLARIYLA DA GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüşmesinin ardından İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de telefonla görüştü.

Haber 11-10-19 00:53

Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile telefonda görüştü (2)

İNGİLİZ VE FRANSIZ MEVKİDAŞLARIYLA DA GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüşmesinin ardından İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de telefonla görüştü.

Haber 11-10-19 00:46

Bakan Akar, Fransız mevkidaşı Parly ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonda görüştü

Haber 10-10-19 23:41

Milli Savunma Bakanı Akar, Fransız mevkidaşı Parly ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonda görüştü.Fırat’ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Bakan Akar görüşmede, Türkiye’nin hedefinin Fırat’ın doğusunda DEAŞ, PKK/PYD-YPG başta olmak üzere teröristlerin varlığını sonlandırmak ve burada bir barış koridoru tesis ederek Türkiye’deki Suriyelilerin kendi topraklarına, evlerine dönmelerini sağlamak olduğunu, Türkiye’nin DEAŞ’a karşı göğüs göğse savaşan tek NATO ve Koalisyon ülkesi olduğunu, 3 binden fazla DEAŞ teröristini etkisiz hale getirdiğini, harekatın planlama ve icrasında sadece teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçlerin hedef alındığını belirtti.

Haber 10-10-19 23:36

FLAŞ

DHA - MSB: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonda görüştü.

Haber 10-10-19 23:20

Bakan Akar'dan kritik görüşmeler!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ve ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüştü.

Haber 10-10-19 23:19

Karaciğer naklinde başarımız dünya standartlarının üzerinde

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi Direktörü Prof. Dr. Yaman Tokat: - "Türkiye şu anda özellikle canlıdan karaciğer naklinde dünyanın en iyi üç ülkesinden biri. Karaciğer naklinde başarı oranımız yüzde 85-95 düzeyinde, dünya standartlarının üzerindeyiz" - "Türkiye'de yılda bin 400-bin 500 arasında karaciğer nakli yapılıyor. Canlı vericili karaciğer nakli sayısı bin 100 civarında. Canlı vericili karaciğer naklinde 2018'de milyon nüfus başına dünyada üçüncüyüz" - "Balkan ülkeleri, Türki devletler ve Orta Doğu başta olmak üzere Güney Kore'den ABD'ye kadar tüm dünyadan karaciğer nakli için Türkiye'ye gelen hastalar bulunuyor"

Yurthaber 10-10-19 12:46

Karaciğer naklinde başarımız dünya standartlarının üzerinde

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi Direktörü Prof. Dr. Yaman Tokat: - "Türkiye şu anda özellikle canlıdan karaciğer naklinde dünyanın en iyi üç ülkesinden biri. Karaciğer naklinde başarı oranımız yüzde 85-95 düzeyinde, dünya standartlarının üzerindeyiz" - "Türkiye'de yılda bin 400-bin 500 arasında karaciğer nakli yapılıyor. Canlı vericili karaciğer nakli sayısı bin 100 civarında. Canlı vericili karaciğer naklinde 2018'de milyon nüfus başına dünyada üçüncüyüz" - "Balkan ülkeleri, Türki devletler ve Orta Doğu başta olmak üzere Güney Kore'den ABD'ye kadar tüm dünyadan karaciğer nakli için Türkiye'ye gelen hastalar bulunuyor"

Finans 10-10-19 12:45

Hedefimiz, İran'ın Viyana anlaşmasına riayet etmesini sağlamak

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly: - "Bizim hedefimiz, İran'ın Viyana anlaşmasına riayet etmesini sağlamak. Çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz"

Haber 07-09-19 18:47

Bakan Akar, Fransız mevkidaşı ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 22-07-19 15:06

Bakan Akar, Fransız mevkidaşı ile telefonda görüştü

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 22-07-19 14:14

Akar, Fransa Savunma Bakanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi - Görüşmede, başta Suriye olmak üzere ikili ve bölgesel güvenlik ve savunma konuları ele alındı

Haber 22-07-19 13:21