Hayal Köseoğlu Haberleri Ve Son Dakika Hayal Köseoğlu Haberleri

Hayal Köseoğlu Haberleri Ve Son Dakika Hayal Köseoğlu Haberleri

Oyuncu ve ses sanatçısı olan Hayal Köseoğlu, 26 Mayıs 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve İstanbul Aydın Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitim almıştır. Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir ve Ufak Tefek Cinayetler gibi meşhur yapımlarda yer alarak ilgi toplayan oyuncu, ilk ekran deneyimini 6 yaşındayken Ruhsar dizisinde yaşamıştır. Özgür Dünya adlı filmle sinema dünyasına da giriş yapan Köseoğlu, 7. Koğuştaki Mucize ve Sesinde Aşk Var gibi yapımlarda da rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık kariyerini de yükselten genç sanatçı, ilk olarak 2018 yılında söz ve müziği kendisine ait olan Bahar Melankolisi isimli şarkısını yayınlamıştır. Dizi projelerine ağırlık veren oyuncu, son olarak Mucize Doktor isimli dizide Açelya rolüyle ekranlarda seyirciyle buluşmuştur.

Hayal Köseoğlu Haberleri

Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Altın Kafes'te Ahu karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-2023 15:58

Hayal Köseoğlu yıllar sonra itiraf etti! 5 ayda 36 kilo verdim çünkü...

Mucize Doktor dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu katıldığı bir YouTube programında yıllar önce nasıl kilo verdiğini açıkladı. 5 ayda 36 kilo verdiği açıklayan oyuncu geçtiğimiz aylarda "Dismorfik bozukluğu ve kısa süre blumiayla mücadele ettim" demişti.

Magazin 01-09-2023 10:56

Hayal Köseoğlu'ndan Tamer Karadağlı'nın o göreve atanmasına tepki! Şaşkınlıklar içerisindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Karadağlı'ya hem destek mesajları vardı hem de eleştiri... Genç oyuncu Hayal Köseoğlu Karadağlı için serf ifadeler kullanarak gündem oldu.

Magazin 13-08-2023 14:59

Hayal Köseoğlu tarzıyla beğeni topladı! İddialı kombiniyle pozlar verdi

Uzun süre beden dismorfik bozukluğu ve kısa süre blumia'yla mücadele ettiğini açıklamasıyla dikkat çeken oyuncu Hayal Köseoğlu son pozlarıyla beğeni topladı. Güzel oyuncu göğüslerini kapatan crop ve pantolon kombiniyle hayranlarından tam not aldı.

Magazin 23-06-2023 14:05

Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayal Köseoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayal Köseoğlu hastalık itirafıyla gündem oldu! Dismorfik bozukluğu ve kısa süre blumiayla mücadele ettim

Mahkum dizisinde Sasha rolünü canlandıran genç oyuncu Hayal Köseoğlu sosyal medyada adından söz ettiren bir isim. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Köseoğlu itirafıyla dikkat çekti. Hayal Köseoğlu "Kendim uzun süre beden dismorfik bozukluğu ve kısa süre blumiayla mücadele etmiş bir insan olarak bunu üzerimde taşımak benim için kıymetliydi ve yaptım" dedi.

Magazin 15-06-2023 11:13

Hayal Köseoğlu seçimden sonra ağladığı anı paylaştı! Bizim hepimizin tuzunun kuru olduğunu bilmiyorsunuz

Seçimde oy verdikten sonra sandığını bekleyen oyuncu Hayal Köseoğlu seçimden sonra kendisine gelen mesajlara dair bir paylaşım yaptı. Ağladığı anları paylaşan oyuncu ayrıca ekonomik durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Magazin 29-05-2023 11:08

Hayal Köseoğlu'na eski sevgilisinden büyük şok! 'Başıma gelene inanamıyorum!'

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu eski sevgilisinin attığı video karşısında şoke oldu. Sosyal medya paylaşımında "Başıma gelene inanmıyorum" diyen ünlü isim; böyle bir tesadüf olamayacağını belirtip "Şarkı aynı, maske aynı, dans aynı, sinirlerim bozuldu" ifadesini düştü. İşte Hayal Köse'nin 19 yaşındayken çekilen görüntüsü...

Magazin 19-03-2023 14:23

Hayal Köseoğlu'ndan Sex/Life benzetmesi! Benim neden asla evlenmemem gerektiğinin...

44 Chapters About 4 Men adlı kitaptan uyarlanan Sex/Life dizisi erotik sahneleriyle çok konuşuldu. 2. sezonu da gündemde olan diziye dair oyuncu Hayal Köseoğlu ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 13-03-2023 13:28

Amedsporlu futbolcunun sözlerini paylaştı! Hayal Köseoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Olaylı Bursaspor-Amedspor maçı sonrası Amedsporlu futbolcu Muhammet Raşit Yöndem bir paylaşım yaparak "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum" demişti. Oyuncu Hayal Köseoğlu o sözleri paylaşarak "Irkçılık sistem sorunudur" dedi.

Magazin 07-03-2023 15:12

Hayal Köseoğlu'dan iddialı pozlar! Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor

"Bir kadın olarak kadınlarla yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan çok bıktım" diyerek yaratılan güzellik algısına sitem eden oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından dantelli iç çamaşırıyla verdiği pozları paylaştı.

Magazin 30-01-2023 14:57

Hayal Köseoğlu imaj değiştirdi! Son haline yorum yağdı: Hazal Kaya'ya benzetildi

Hayal Köseoğlu, bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Mucize Doktor dizileriyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, son görüntüsüyle Hazal Kaya'ya benzetildi.

Magazin 20-12-2022 15:33

Hayal Köseoğlu içini döktü! Çoğumuzun kafasında tek bir ses var...

Daha önce verdiği bir röportajda "Bir kadın olarak kadınlarla yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım. Güzellik, şöhret, vücut, erkek ilgisi, seksapel, gençlik, çekicilik falan filan gibi içi bomboş kavramlar için koşullanmış gibi savaşıp duruyoruz" açıklamasını yapan Hayal Köseoğlu sosyal medyadan içini döktü.

Magazin 16-11-2022 15:47

Mahallenin Muhtarları'nın küçük Zekiye'si Aşk-ı Memnu'nun yıldızı çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türk televizyonlarının efsane dizisi Mahallenin Muhtarları'nın minik Zekiye'si bakın kim çıktı. Görenler hayrete düştü.

Magazin 16-11-2022 10:51

Doğu Demirkol'dan direk dansı yapan Hayal Köseoğlu'na ilginç 'direk' sorusu

Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisiyle iyice popülerleşti. Sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Köseoğlu son olarak Doğu Demirkol'un programına konuk oldu. Hayal Köseoğlu'na sorulan 'direk' sorusu sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 18-09-2022 13:27

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu yatarak poz verdi!

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum dizisinde dikkat çeken bir diğer oyuncu da, Sasha rolüne hayat veren Hayal Köseoğlu oldu. Oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken Köseoğlu, sosyal medya pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 14-09-2022 01:03

Hayal Köseoğlu’ndan çok sert ‘erkek’ sitemi: “Labirentteki fareler gibi ömrümüzü harcıyoruz”

29 yaşındaki başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda güzellik ile ilgili olan yargılara karşı ateş püskürdü. Yıllarca bu konu üzerinden verdiği mücadeleyi anlatan oyuncu kadınlarla rekabet halinde olmaktan sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-08-2022 17:37

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu bikini üstü ve mini eteğiyle poz verdi!

Mahkum dizisinde Sasha rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu son dönemin konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medya pozlarıyla sık sık gündeme gelen Köseoğlu, tatilden verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-08-2022 16:33

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun bikinili paylaşımı sosyal medyayı salladı!

FOX TV'de ekrana gelen Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi pek çok farklı yapımda rol alan Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bu defa bikinili paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-08-2022 00:55

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu bikinili pozuyla olay yarattı!

Başrolünde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat verdi. Oyunculuk kariyeriyle tanınan Hayal Köse, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde ön plana çıkıyor.

Magazin 02-08-2022 23:45

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun eski hali şoke etti! Seneler önceki halini gören tanıyamıyor

Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu'nun eski hali görenleri şaşırttı. Henüz ufak yaşlarda oyunculuğa başlayan ve Aşk-ı Memnu'da Pelin karakterini canlandıran ünlü isim, Mucize Doktor dizisinde de rol almıştı. İşte ünlü ismin estetiksiz hali ve yıllar içindeki değişimi...

Magazin 15-07-2022 23:37

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu bikinili pozlarıyla sosyal medyaya damga vurdu

Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle akıllara kazınan Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla nefes kesmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla olay yaratan güzel oyuncu, son olarak bikinisiyle pozlarını sergiledi. Başarılı oyuncu güzelliğiyle damga vurdu.

Magazin 15-07-2022 15:45

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu ayna karşısında bikinili pozuyla nefes kesti!

FOX TV'de ekrana gelen Mahkum dizisinde Sasha karakterine hayat veren ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi farklı yapımlarda rol alan Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, bu defa ayna karşısında verdiği bikinili pozuyla nefes kesti.

Magazin 10-07-2022 20:28

Hayal Köseoğlu’nun Rıza Kocaoğlu paylaşımı şaşırttı : “Senin hasetinden geldi bunlar başıma”

Son olarak Mahkum dizisinde Sasha rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Genellikle iddialı pozlarıyla ekranlara gelen oyuncu, bu defa Rıza Kocaoğlu paylaşımıyla gündeme geldi.

Magazin 01-07-2022 23:20

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun mini şortlu paylaşımı nefes kesti! Bu güzellik değil facia

FOX TV'de ekrana gelen Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi bir çok farklı yapımda rol alan Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bu kez paylaştığı mini şortlu pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 29-06-2022 15:37

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'ndan 'cinsiyetçi' paylaşım! İtiraf edip bombayı patlattı: 'Yazarken bile midem bulandı!'

Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle adından söz ettiren Hayal Köseoğlu, son zamanlarda Instagram hesabında verdiği cesur pozlar ve Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Sasha karakteriyle televizyon izleyicisinden tam not alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu güzel ve başarılı kadınların aldatılma ihtimalinin daha fazla olduğunu belirtip geçmişte yaşadığı ilişkiler üzerine dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Magazin 03-06-2022 15:19

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! Bu kadarı fazla değil mi?

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mahkum dizisinde Sasha rolünü oynayan Hayal Köseoğlu, son zamanlarda oyunculuk kimliğinin yanı sıra sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Genç oyuncu cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 02-06-2022 22:38

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu bakın kim çıktı! Eski hali görenleri şok etti

Popüler dizi Mahkum'da Sasha rolüne hayat veren Hayal Köseoğlu şimdilerde sosyal medyada da oldukça popüler. Oyunculuğunun yanı sıra paylaşımlarıyla da magazin gündeminde zaman zaman yerini alan Hayal Köseoğlu bakın meğer kimmiş...

Magazin 18-05-2022 12:30

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu sütyensiz pozunu paylaştı! Taş mısın be

Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, Bir Nefes Daha gibi projelerde yer alan Hayal Köseoğlu Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Açelya' rolüyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Ünlü isim sütyensiz pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-05-2022 09:08

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Bayram şu an daha da renklendi

Şimdilerde Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi pek çok yapımda rol almış olan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Köseoğlu, bu kez paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla olay oldu.

Magazin 02-05-2022 16:20

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Ah Hayal çok güzelsin

Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle televizyon izleyicisinden tam not alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli fotoğrafını paylaştı. Söz konusu paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Instagram kullanıcıları, yaptıkları yorumların yanı sıra alev, bomba gibi emojiler ile beğenilerini ifade etti.

Magazin 16-04-2022 18:08

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Dizide canlandırdığı karakter ile ekranların fettan kadınları arasına giren ünlü oyuncu merak konusu oldu. Peki Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-03-2022 08:32

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli pozlarıyla olay oldu! 'Silikonun patlayacak!'

Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisi, FOX ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Mahkum dizisinin tehlikeli güzeli Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 09-03-2022 10:48

Mahkum dizisinin Saşha’sı Hayal Köseoğlu: Güzel ve dişi hissetmeyi seviyorum ama...

Mucize Doktor dizisindeki başarılı performansı sonrası ününe ün katan Hayal Köseoğlu Mahkum dizisiyle ekrana dönüyor. İddialı paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme gelen Köseoğlu hayatta özgürlüğünden taviz veremeyeceğini açıkladı. Oyuncu erkekte neyi seksi bulduğunu da açıkladı.

Magazin 16-01-2022 09:22

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu estetik güzeli çıktı! Eski hali şaşkına çevirdi

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum dizisi, geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide 'Sasha' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, estetiksiz haliyle gündem oldu.

Magazin 20-12-2021 16:03

Mahkum dizisinin Sasha’sı Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayal Köseoğlu hangi dizilerde oynadı?

Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu, Mahkum dizisinin Sasha’sı olarak dün gece hayranlarının karşısına çıktı. 6 yaşından beri oyuncu olan Hayal Köseoğlu, Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü’nün de sahibidir.

Magazin 15-12-2021 08:54

Hayal Köseoğlu küvette poz verdi! İddialı paylaşımlar

Mucize Doktor dizisinde 'Açelya' karakteriyle ününe ün katan Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla yakıp geçiyor. Köseoğlu küvet pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 05-11-2021 14:28

Mucize Doktor'un güzel hemşiresi Hayal Köseoğlu cesur pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor!

FOX ekranlarının izlenme rekorları kıran ve geçtiğimiz mayıs ayında final bölümü yayınlanan Mucize Doktor dizisinde 'Açelya' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla yakıp geçiyor.

Magazin 04-10-2021 11:14

Mucize Doktor’dan Hayal Köseoğlu ile Onur Tuna, Mahkum dizisi için bir araya geliyor!

Sevilen yapım Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu ile Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum’da bir araya geliyor. Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından setten ilk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 29-09-2021 08:33

Bu hafta vizyonda ne var? 9 film birden sinemaseverlerin karşısına çıktı (23 Eylül 2021)

Türkiye'deki sinema solanlarında bu hafta 6'sı yerli 10 film vizyona girecek. Listede merakla beklenen filmlerin yanı sıra gişede büyük başarısı yakalayacağı düşünülen başarılı yapımlar yer aldı.

Trend 23-09-2021 12:16

Hayal Köseoğlu bikinisiyle ayna karşısında! Yaptığımız sporların...

Oyuncu Hayal Köseoğlu oynadığı Mucize Doktor final yapınca tatile koştu. Ünlü oyuncu ayna karşısında bikinisiyle poz verdi.

Magazin 06-06-2021 10:28

Mucize Doktor'un kızları tatile devam ediyor

Hayal Köseoğlu, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Merve Bulut, tatillerini sürdürüyor. Kız kıza sezonu açan ünlü oyuncular, Bodrum'da denizin ve güneşini tadını çıkarıyor.

Magazin 02-06-2021 11:52

Final yapan Mucize Doktor'un kızları tatilde! Keyifli halleri ile düşman çatlatıyorlar

Fox TV ekranlarında yaklaşık 2 sezondur izlenme rekorları kıran Mucize Doktor geçtiğimiz hafta final yaparak ekranlardaki macerasını sona erdirdi. Sevilen dizinin kadın oyuncuları Hayal köseoğlu, Hazal Türesan, Sinem Ünsal ve Merve Bulut final kararının ardından soluğu tatilde aldılar. Kız kıza tatil yapa güzel oyuncular, deniz ve güneşin tadını çıkarıyorlar.

Magazin 02-06-2021 10:10

Hayal Köseoğlu'ndan yeni tatil pozlar!

Mucize Doktor'un güzel oyuncuları Hazal Türesan, Merve Bulut, Hayal Köseoğlu ve Sinem Ünsal hep birlikte tatile gitti. Hayal Köseoğlu pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 30-05-2021 15:17

'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde

FOX'ta yayınlanan 'Mucize Doktor'un final yapmasıyla birlikte dizi oyuncuları Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hazal Türesan ve Merve Bulut kız kıza tatile çıktı.

Magazin 29-05-2021 15:25

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu soluğu tatilde aldı

Muciz Doktor final yapınca oyuncular soluğu tatilde aldı. Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu bikinili pozuyla beğeni topladı.

Magazin 28-05-2021 14:05

Mucize Doktor'un yıldızları denize atladı! Sinem Ünsal'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı

Mucize Doktor'un beğenilen yıldızları Hazal Türesan, Merve Bulut, Hayal Köseoğlu ve Sinem Ünsal sosyal medyada hep birlikte denize atladıkları bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncuların bikinili paylaşımı kısa sürede etkileşim aldı. İşte, Mucize Doktor oyuncularının denize atladığı o paylaşım...

Magazin 27-05-2021 19:28

Hayal Köseoğlu iç çamaşırlı pozuyla sitem etti! 'İmajımın erotize edilmesini izledim'

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine can veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla gündem oldu. Hayal Köseoğlu paylaşımına "İmajımın erotize edilmesini izledim" dedi.

Magazin 08-03-2021 09:46

Hayal Köseoğlu'nun direk dans videosu Instagram'ı salladı

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini oynayan Hayal Köseoğlu'nun direk dans yaptığı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin 28-11-2020 16:50

Hayal Köseoğlu'ndan ilginç meydan okuma! 'Benim olduğum kadını...'

Sosyal medyada kadınların kendilerine uygulanan şiddete dikkat çekmek üzere başlattıkları meydan okumalara oyuncu Hayal Köseoğlu da ilginç bir paylaşımla katıldı.

Magazin 28-07-2020 09:14