Ikinci El Otomobil Fiyatları Haberleri

'Yatırım aracı olmaktan çıktı' İkinci el araba fiyatları yüzde 10 düştü 'Önümüzdeki aylarda tekrardan...'

İkinci el araba fiyatları düştü mü? Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar araba fiyatlarını araştırırken otomobil piyasasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 2. el otomobil piyasasında sektör dışı alım satımların azalmasıyla araç fiyatları yüzde 10 düştü. Uzmanlar, ikinci el ve sıfır araçların artık yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti. Fiyatlara etki eden sektör dışında alım satımın fazla olmasıyla ilgili; alınan önleyici tedbirlerin etkili olduğunu ve talebin düştüğünü aktardı.

Finans 04-09-2023 15:00

İkinci el otomobil ilanlarında yeni oyun! Artık ilan siteleri de harekete geçti… Her şey ‘detaylı bilgi için arayın’ notunda gizli…

İkinci el otomobiller sıfır araç fiyatını geçmeyecek kararının ardından otomobil piyasasındaki son durum merak edilmeye devam ediyor. Alınan karar fiyatlara yansıdı mı? Aracını satmak isteyen bazı kişiler artık ilana başka rakam koyuyor, alışverişte başka rakam söylüyor. Öte yandan ilan sitelerinde de yanıltıcı ilanlarla ilgili düğmeye basıldı. Fiyattan bir sıfır atılarak ilana koyulan araçlar için CİMER’e şikayette bulunuyor. İşte detaylar…

Finans 25-07-2023 08:39

İkinci el otomobil piyasası kilitlendi! 15 Aralık'ta başladı, fiyatlar yüzde 35 arttı... Talep yağıyor

İkinci el otomobil piyasasında son bir ayda yaşanan hareketlilik fiyatlara da yansıdı. Yaklaşık bir aydır artan taleplerle birlikte ikinci otomobil fiyatlarındaki artış yüzde 35'lere ulaştı. Tedarik sorununun devam ettiğini belirten, oto galericiler, piyasanın kitlenmiş durumda olduğunu söylüyor.

Finans 19-01-2023 10:24

Bir gecede 50 bin TL artan araçlar var! Böylesi görülmedi... Galericiler bile sitem ediyor

Yeni yıla yeni araçlarıyla girmek isteyenler bayilerin yolunu tuttu. Bayilerde araç bulamayanlar soluğu galerilerde alırken, otomobil piyasasında yılbaşı hareketliliği yaşanıyor. Fiyatlar ise son bir ayda 30 bin ile 70 bin arasında arttı. Bazı araçlarda ise bir günde 50 bin TL'lik artışlar yaşandı.

Finans 21-12-2022 07:41

Ikinci El Otomobil Fiyatları

Ikinci El Otomobil Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ikinci El Otomobil Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | İkinci el otomobil fiyatlarında 'ÖTV indirimi' hareketliliği! İndirim beklerken, herkesi ters köşe yapan sözler: Fiyatlar daha da artabilir...

Son dakika haberi: ÖTV matrah düzenlemesi sonrası bazı sıfır otomobil fiyatlarında düşüş beklenirken, gözler ikinci el otomobil piyasasına çevrildi. Özellikle sıfır ayarındaki ikinci el otomobillerde indirim beklentisi oluşurken, herkesi ters köşe yapan bir açıklama geldi. Uzmanlar, sıfır otomobillerdeki tedarik sorununun devam etmesi halinde ikinci elde otomobil fiyatlarının daha da yükselebileceği hatta sıfır araçları geçebileceği konusunda uyarıyor.

Finans 24-11-2022 12:41