Istanbul Havalimani Metro Duraklari Haberleri

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 2024-04-24 09:35:10

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 2024-04-18 15:50:26

Süre 8 dakikaya iniyor! İstanbul'da yeni metro hattı yarın açılıyor: Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri olacak

Yarın İstanbul'a yeni bir metro hattı geliyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışı öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hatla birlikte Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşımın 8 dakikaya düşeceğini ifade etti. Uraloğlu ayrıca "Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul'da olacak" dedi.

Haber 2024-03-18 15:01:54

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı hizmete girdi

Bahariye ve Ataköy arasındaki kısmı da yapılan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Yurthaber 2024-03-18 14:56:41

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor: Ulaşım 8 dakikaya düşüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'u modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, "Yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz." ifadesini kullandı. Hattın hizmete açılması ile Arnavutköy’den İstanbul Havalimanı’na ulaşım 8 dakikaya düşecek.

Finans 18-03-24 14:47

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

İmamoğlu'ndan yeni metro hattı açılışında Murat Kurum'a yanıt: Kameralar önünde 8 adım atarak...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan-Söğütlüçeşme metro hattı yapımı açılışında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Murat Kurum'un kendisini hedef alan açıklamalarına cevaben, "kameralar önüne 8 adım atarak 5 yılda yaptığımız 65 KM'yi 8 kilometreymiş gibi göstereceğini zanneden bu akla şaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-24 13:05

Murat Kurum, o görüntüleri hatırlattı İmamoğlu'na çağrı yaptı: Ben olsam emin olun istifa ederim

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Metro ve metrobüs duraklarında 'eziyet yaşandığını' söyleyen Kurum, "Ben olsam emin olsun istifa ederim. Kendisini bırakın 5 yıl yeni dönemde İstanbul'da görmeyi, görevinden istifa etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 16:13

Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki seferler normale döndü

Metro İstanbul, Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle bir süre gecikmeli yapılan seferlerin normale döndüğünü duyurdu.

Yurthaber 01-03-24 09:58

Sirkeci-Kazlıçeşme hattının açılışında ilk seferi Erdoğan yaptı! İmamoğlu'nu hedef aldı: Nasıl olduysa, bir yanlışlık oldu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nda banliyö treninin ilk seferini yaptı. Erdoğan'ın açılışına katıldığı metro hattı günlük 83 sefer gerçekleştirilecek, seferler 20 dakika sürecek. Hat 15 günlüğüne ücretsiz kullanılabilecek. Erdoğan açılış törenindeki konuşmasında ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek "bu şahıs, nasıl olduysa bir yanlışlık oldu, bu görevi devraldı. İstanbul yeniden çöp, çukur, çamur oldu" dedi.

Haber 26-02-24 13:21

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler normale döndü

Metro İstanbul, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferlerin normale döndüğünü bildirdi.

Yurthaber 21-02-24 07:36

Bakan Uraloğlu: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı arası 30 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattının Gayrettepe-Kağıthane etabının da açıldığını belirterek, "Projemizle, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 30 dakika olacaktır" dedi.

Finans 29-01-24 14:08

Murat Kurum vaatlerini açıklarken, İmamoğlu'ndan 'Matematik' göndermesi geldi! Buğra Kavuncu'nun adaylığına ilk yorum

İstanbul'da yerel seçim yarışı hızlanıyor. AK Parti adayı Murat Kurum, bugün yeni proje ve vaatlerini kamuoyuyla paylaşırken, aynı dakikalarda mevcut belediye başkanı CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum'un 'Sadece 8 kilometre metro yaptılar' açıklamasının sorulması üzerine İmamoğlu, "Matematiği bile unutarak siyaset yapan arkadaşların nasıl unutkan olduklarını Kanal İstanbul sorusuna verdiği cevapla görebilirsiniz" diye konuştu.

Haber 25-01-24 13:54

metro durakları isimleri ve saatleri: M5 metro durakları nelerdir? M5 Üsküdar-Çekmeköy metro durakları haritası

M5 Üsküdar-Çekmeköy Hattı, Anadolu Yakası’nın 2. metro hattı olup, Türkiye’nin sürücüsüz metro hatlarından biridir. Hat, Üsküdar Meydanı’ndan başlayıp, Ümraniye ilçe merkezinden geçmekte ve Çekmeköy Meydanı'nda son bulmaktadır. İnşa edildiği güzergâh üzerinde yoğun yolcu potansiyeline sahip olan hattın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce raylı sistemler konusundaki plan çerçevesinde sürdürülen çalışmalarla, Sultanbeyli ve Kurtköy bölgesine uzatılması planlanmaktadır. M5 metro durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:55

metro durakları - M4 metro durakları isimleri neler? M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı saat kaça kadar?

Raylı sistemler günümüzde en çok tercih edilen toplu taşıma araçları arasında bulunur. Gün içerisinde milyonlarca kişi metro hatlarını kullanır. Bu sebeple metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri merak edilir. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı şehirlerin başında ise İstanbul gelmektedir. M4 metrosu İstanbul’da en sık kullanılan hatlar arasında bulunur. M4 metrosunun geçtiği duraklar ise pek çok kişi için merak konusu olmaktadır. Peki, M4 metro durakları isimleri neler?

Haber 21-01-24 20:48

M1A metro durakları 2024 - M1A hangi duraklardan geçiyor? M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinde birçok metro hattı hizmet verir. Aynı zamanda inşası süren metro hatları da bulunmaktadır. M1A metro hattı Yenikapı – Atatürk Havalimanı arasında hizmet veren bir metro hattıdır. Yenikapı durağından entegrasyonla Marmaray hattına bağlanan M1A Metro hattı, Bayrampaşa bölgesinden sonra Otogar, Merter ve Atatürk Havalimanı'na kadar gider. Peki, M1A hangi duraklardan geçiyor?

Haber 21-01-24 20:43

TCDD'den metro hattına verilen hasarla ilgili açıklama

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili olarak "Metro işletme sistemimiz her türlü dış etkene karşı kendisini korumaya alacak şekilde kurulduğu için dış etkiyi anında tespit ederek tüm trenleri korumaya almıştır. Herhangi bir sistem zararı meydana gelmemiştir" dedi.

Haber 20-01-24 17:47

SON DAKİKA | Ümraniye'de 2 bina çöktü! Metro çalışmasında yol çökmüş, binalar boşaltılmıştı

Son dakika haberi: Ümraniye'de bitişik durumdaki iki bina çöktü. Metro çalışması yapılırken çöken yol nedeniyle, binaların daha önceden boşaltıldığı belirtildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada binaların boş olması nedeniyle ölü ve yaralının bulunmadığı belirtildi.

Haber 18-01-24 11:58

Erdoğan imzaladı, İmamoğlu tepki gösterdi: Milletimize şikayet edeceğim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yatırım Programı'na tepki gösterdi. İBB’nin Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı ve Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı projelerinin listede yer almamasını eleştiren İmamoğlu, "Milletimize şikayet edeceğim" dedi.

Haber 16-01-24 15:37

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA SAATLERİ: Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

31 Aralık 2023 Pazar günü toplu taşıma saatleri ve ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yılbaşı gecesi için (31 Aralık) toplu taşıma sefer saatlerinde düzenleme yaptı. Peki, Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 31-12-23 16:39

İstanbullular dikkat! Yılbaşı için metro seferleri duyuruldu

Metro İstanbul, kentte yılbaşı gecesinde bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışacağını duyurdu.

Haber 28-12-23 21:45

İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır? İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

İstanbulkart, İstanbul ili içerisinde geçerli olan ve bir yerden başka bir yere gidişlerde kullanılan bir ulaşım kartı olarak bilinir. Bu kartla otobüs, metro, metrobüs ve vapur gibi pek çok ulaşım aracını kullanılır. Bu kartı kullanırken ise kartın içerisine biletmatikler aracılığı ile ya da dolum noktaları üzerinden para yatırılır. Ayrıca çevrim içi olarak da İstanbulkart’a bakiye yüklenebilir. Peki, İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır ve İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

Haber 14-12-23 19:15

Yer: İstanbul! Su almak istedi, gözlerine inanamadı: Bir su 10 euro

İstanbul'da Gayrettepe Metro İstasyonu'nda çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaşın su almak için kullandığı otomatın ekranında talep edilen fiyat için 10 euro yani 312 TL yazıyordu. Ne zaman çekildiği belli olmayan görüntüde vatandaş karşılaştığı manzara karşısında şoke olurken, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Trend 11-12-23 11:45

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Esenler Otogarı’na nasıl gidilir? Metro ve otobüs ile Esenler Otogarı’na ulaşım

İstanbul, hem kültürel değerleri hem de turistik ilçeleri ile öne çıkan şehirlerimizden biri olarak bilinir. Bu sebepten dolayı İstanbul’a şehir dışından çok sayıda ziyaretçi gelmektedir. İstanbul’a özellikle şehirlerarası otobüslerle gelenler için otobüs terminallerinin nerede olduğu oldukça önemlidir. Bu bağlamda en sık tercih edilen otobüs terminallerinden biri Esenler Otogarı’dır. Peki, Esenler Otogarı’na nasıl gidilir, metro ve otobüs ile Esenler Otogarı’na ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 23-11-23 21:37

Sabiha Gökçen'e nasıl gidilir? Sabiha Gökçen Havalimanı'na metro ve otobüs ile ulaşım

Temeli 1998 yılının şubat ayında atılan ve 2003 yılı ocak ayında tamamlanan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, adını dünyanın ilk kadın savaş pilotu ünvanının sahibi Sabiha Gökçen’den almıştır. Türkiye’nin en işlek ikinci havalimanı olma özelliğine de sahip olan bu havalimanı üç bin metre uzunluğunda bir piste sahiptir.

Haber 23-11-23 16:38

Çekmeköy’e nasıl gidilir? Metro, metrobüs, marmaray ve otobüs ile İstanbul Çekmeköy’e ulaşım

Çekmeköy, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan, gerek sakin yapısı gerekse yemyeşil doğasıyla öne çıkan güzide ilçelerinden biridir. Geçmiş zamanda Ümraniye ilçesine bağlı olan bölge, 2009 senesinde bu ilçeden ayrılmış ve tek başına ilçe olma özelliğini eline almıştır. İlçenin en dikkat çeken niteliği çevresinin ormanlık alanlarla kaplı olmasıdır. Peki, Çekmeköy’e nasıl gidilir, metro, metrobüs, marmaray ve otobüs ile İstanbul Çekmeköy’e ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 20-11-23 18:47

Kadıköy’e nasıl gidilir? Marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım

Marmara Bölgesi’nde konumlanan gerek ilçeleri gerekse semtleriyle dikkat çeken şehirlerimizin başında İstanbul gelir. İstanbul’un birçok farklı özelliğe sahip ilçesi vardır. Kadıköy de bu ilçeler arasında yer almaktadır. İstanbul’un Anadolu yakasında konumlanan, bünyesinde barındırdığı meşhur Boğa Heykeli ile öne çıkan bu ilçe, pek çok kişinin buluşma noktası olarak da kabul edilir. Peki, Kadıköy’e nasıl gidilir, marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-23 20:25

Beşiktaş’a nasıl gidilir? Metro, metrobüs ve otobüs ile Beşiktaş’a ulaşım

Beşiktaş, ülkemizin Marmara Bölgesi’nde konumlanan İstanbul şehrimizin Avrupa yakasında yer alan bir ilçe olarak karşımıza çıkmaktadır. İstanbul bünyesinde toplamda otuz dokuz ilçe barındırmaktadır. Beşiktaş da bu ilçeler arasında yer almaktadır. Bu ilçe gerek tarihi mekânları gerekse eşsiz manzaraya sahip sahili ile dikkat çeken ilçelerden biridir. Avrupa yakasının adeta merkezi olarak kabul görülen Beşiktaş’a ulaşım da son derece kolaydır. Peki, Beşiktaş’a nasıl gidilir?

Haber 18-11-23 20:20

İstanbul metrosunda intihar girişimi: Seferler durduruldu

İstanbul'da M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunması nedeniyle metro seferleri durduruldu.

Haber 07-11-23 09:48

Son dakika: İstanbul'u şiddetli yağış vurdu! Trafik durma noktasına geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da akşam saatlerinde yağmur etkili olmaya başladı. Yağış nedeniyle trafik kilitlendi. İBB Trafik Yoğunluk Haritasına göre saat 18.00 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı. Yağışın fazlalaşmasıyla Çekmeköy Metro İstasyonu'nu su bastı, Kapalıçarşı'da ise rögarlar taştı. İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak isteyen uçaklar havada tur atarken, yakıt kritiğine giren uçaklar ise başka havalimanlarına yönlendirildi.

Haber 02-11-23 18:16

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay...

29 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İETT'ye bağlı metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapur gibi ulaşım araçlarına ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-10-23 14:30

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bir asırlık gurur! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metrobüs, metro, Marmaray ve otobüs bedava mı?

29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermediği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. İşte 29 Ekim'de İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 29-10-23 14:23

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı? Cumhuriyet'in 100. yılı!

28 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. Peki, yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı?

Haber 28-10-23 17:23

Bugün ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı?

28 Ekim ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu olurken İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 28 Ekim ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı? İşte detaylar...

Haber 28-10-23 17:22

Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim'de metro, metrobüs, otobüs ve Marmaray bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar otobüs, metro, metrobüs, vapur, tramvay gibi toplu taşımalara ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı? İşte detaylar...

Haber 17-10-23 10:26

Yer: İstanbul! Dengesini kaybedip denize düştü: Dakikalarca hareketsiz yattı

İstanbul'da bir kadın Haliç Metro Köprüsü’nde yürüdüğü sırada dengesini kaybedip denize düştü. Dakikalarca baygın kalan kadını ekipler kurtardı. Kalp masajı yapılan kadın, bilinci açık bir şekilde hastaneye kaldırıldı

Haber 16-10-23 10:11

İstanbul'da İspark'a zam geldi! İşte yeni otopark ücretleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.

Finans 11-10-23 18:16

Metroda şaşkına çeviren görüntüler! Arıza oluşunca vatandaşlar raylarda yürüdü, sinirler gerildi: Metro İstanbul son gelişmeyi duyurdu

İstanbul'da Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda teknik arıza oluştu. O sırada araçta bulunan vatandaşlar trenden inerek raylarda yürüdü. Metro İstanbul arızayla ilgili açıklama yaptı. Yaklaşık 1 saat sonra seferlerin normale döndüğü belirtildi.

Haber 26-09-23 09:47

Metro bir anda karıştı! Kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilince...

İstanbul Esenler'de metroda kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen bir kişi, durumun fark edilmesinden sonra diğer yolcular tarafından linç edilmek istendi. Olay anları bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, şüpheli Esenler durağında metrodan atıldı.

Haber 13-09-23 12:56

İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir'i kuvvetli sağanak vurdu! Cadde ve metroyu su bastı, arabalar yollarda sürüklendi: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

İstanbul'un kuzey ilçelerini kuvvetli sağanak vurdu. Ani bastıran şiddetli yağış nedeniyle Arnavutköy ve Başakşehir'de hayat felç oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Araçlar yollarda sürüklenirken, taşan dereler de mahallelerde sele neden oldu. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile bazı metro istasyonlarında da su baskınları yaşandı. İstanbul Valiliği, "Sağanak yağış sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı Başakşehir ve Küçükçekmece'de olmak üzere 2'ye yükselmiştir." açıklamasını yaptı

Haber 05-09-23 23:48

Resmi Gazete'de yayımlandı! Metro ve Marmaray seferleri 30 Ağustos'ta ücretsiz

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İstanbul Havalimanı Metrosu ile Marmaray, Ankara'daki Başkentray ve İzmir'deki İZBAN seferleri ücretsiz olacak. Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 29-08-23 00:30

İstanbul metrolarında çalışmayan yürüyen merdiven ve asansör sorunu sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), metro ve metrobüs duraklarında çalışmayan 86 yürüyen merdiven ve 4 asansör megakentte gün içinde onlarca sorun ile boğuşan İstanbulluların toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıları daha da çekilmez hale getiriyor.

Yurthaber 24-08-23 09:47

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMAYA ZAM! İstanbul toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs ücretleri

Toplu taşıma ücretleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere akaryakıt zamlarının ardından birçok ilde toplu ulaşıma peş peşe zamlar yapılmıştı. Tam bilet Başkent Ankara, Adana gibi büyük illerde 13 TL’ye ulaşırken gözler bir kez daha Megakent İstanbul’a çevrilmişti. UKOME toplantısı gerçekleştirildi. Birçok kişi internette "2023 İstanbul’da toplu taşımaya zam mı geldi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, İstanbul toplu ulaşım zammı ne kadar, kaç TL?

Finans 08-08-23 14:26

15 Temmuz köprüler ücretsiz mi? Bugün hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde son durum!

Köprü ve otoyolların resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Arama motorlarında konuya dair sorgulamalar hız kazandı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz hizmet verecek. İşte detaylar...

Haber 15-07-23 09:17

İstanbullular dikkat! Metrolar Şişhane ve Taksim’de durmayacak

Metro İstanbul, bugün Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurdu.

Haber 18-06-23 07:46

Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Türkiye'nin en hızlı metrosunda havalimanı metro hattı, metrobüs ve Yenikapı - Taksim - Hacıosman metro hattı ile entegre olacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin en hızlı metrosu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattının son halkası Kağıthane-Gayrettepe etabındaki saha çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı, açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Türkiye'nin en derin metro istasyonu olma özelliğine sahip Gayrettepe İstasyonu'nun hizmete alınmasıyla havalimanı metro hattınnı metrobüs ve Yenikapı-Taksim-Hacıosman Metro Hattı ile entegre olacağını söyledi.

Haber 17-06-23 20:21

17-18 Haziran 2023 otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı? YKS günü (bugün) toplu taşıma bedava mı?

YKS günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) konuya dair açıklama yapıldı. Duyuru 17-18 Haziran’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm öğrenci ve sınav görevlilerini yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi "2023 YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte YKS günü otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray'da son d

Haber 17-06-23 08:41