Kantaron Çiçeği Haberleri

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-2024 17:53

Kantaron yağı neye iyi gelir? Kantaron yağı nerelere kullanılır?

Bazı hastalıkların tedavi süreçlerinde destekleyici olarak ya da direkt tedavi yöntemi olarak kullanılan bazı bitkiler vardır. Bu bitkilerin başında hem yaralara sürüldüğünde iyileştirici etkisi olduğu bilinen hem de mide sorunlarının giderilmesinde faydalı olduğu kabul edilen kantaron gelir. Ancak kantaron bitkisi ile üretilen yağ bilinçsizce ve bir doktor onayı olmadan kullanılmamalıdır.

Haber 13-09-2023 19:45

Çatlaklarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz

Ciltte oluşan çatlaklar her insanda çeşitli nedenlere bağlı olarak görülebiliyor. Cilt çatlakları özellikle kadınları oldukça rahatsız ediyor. Oluşan çatlakların giderilmesi çok zor olabiliyor. Çatlakları tamamen geçirmek için tıbbi işlemler bulunsa da evde yapacağınız bakımlar ile de çatlak görünümünden kurtulabilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 09:39

Evinde kantaron yağı yapmak isteyenler buraya! Kantaron yağını saç ve cilt bakımında kullanma tüyoları...

Faydaları saymakla bitmeyen, bazı yörelerde "sarı kantaron" bazı yörelerde ise "kılıç otu" olarak bilinen kantaron otu hem cilt güzelliği hem saç bakımı hem mide rahatsızlıklarında sıklıkla kullanılıyor. Alternatif tıbbın yararlandığı bu mucizevi bitkiden elde edilen yağın saç ve ciltteki mucizevi etkilerini biliyor musunuz?

Kadin 18-01-2022 16:13

Kantaron Çiçeği

Kantaron Çiçeği Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kantaron Çiçeği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.