Karrueche Tran Haberleri

Boşanmak istemeyen kadın konuşmak için gittiği kocasını çekiçle saldırarak öldürdü! Kendi kendisini ihbar etti...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde bir kadın kendisinden boşanmak isteyen kocasıyla görüşmek için yanına gitti. 42 yaşındaki My Tran isimli bir kadın boşanma belgelerini imzalamasını isteyen kocasına çekiçle saldırarak öldürdü. Ardından ise polise haber vererek kendisini ihbar etti.

Trend 2023-05-26 08:26:01

Katliam gibi saldırının sanığıydı!10 kişinin ölümüne neden olan Los Angeles katili arabada ölü bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles bölgesindeki Monterey Park’ta dün bir silahlı saldırı gerçekleşmişti. Saldırıda can kaybı 10’a yükselirken 10 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının sanığı 72 yaşındaki Huu Can Tran olarak gösterilirken yaşlı adamın beyaz bir minibüsün içinde ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Trend 2023-01-23 11:29:53

Şeffaf elbisesinin içine sadece string giydi! Kıvrımlarını esirgemedi

Çeşitli televizyon dizileri ve filmlerinde rol alan Karrueche Tran, Miami'de Carbone'da akşam yemeğine giderken transparan elbisesinin içine giydiği iç çamaşırı ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 2023-01-04 13:46:57

Dünyanın en tuhaf insanı! 50 yıl boyunca saçını hiç kestirmedi

Dünya genelinde yaşayan milyarca insan arasında tuhaflıklarıyla ön plana çıkan isimler dikkatleri çekiyor. Hayatları boyunca ilginçlikleri sayesinde popüler olan bu isimler Guinness Rekorlar Kitabı’nda da kendisine yer bulmayı başardı. Öyle ki 50 yıl boyunca saçını kestirmeyen Vietnamlı Tran Van Hay, ‘Dünyanın en uzun saçlı erkeği’ olarak rekor kırmayı başardı.

Trend 2021-12-23 14:15:18

Karrueche Tran, transparan elbisesiyle dudak uçuklattı! Sadece göğüs uçlarını kapattı

Çeşitli televizyon dizileri ve filmlerinde rol alan Karrueche Tran, geçtiğimiz gece ünlü şarkıcı Doja Cat’in doğum günü partisine katıldı. Su altı temalı parti için oldukça iddialı bir kostüm seçen 33 yaşındaki oyuncu, transparan elbisesinin altına sütyen giymeden etkinliğe katıldı.

Magazin 21-10-21 14:49

Avustralya'da ıssız bölgede iki haftadır mahsur kalan gezginler

Kayıp iki kişiden biri olan Phu Tran kurtarıldı

Haber 03-12-19 10:15

Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen’den Vali Su’ya ziyaret

Vietnam Ankara Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Mersin’de Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.Beraberindeki heyetle birlikte sahil Valilik binasına gelen Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, Valilik Şeref Defterini imzalayarak, makama geçti.Vali Su, yaptığı konuşmada, Büyükelçi Tran Quang Tuyen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yurthaber 16-11-19 12:26

Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, Mersin Valiliğini ziyaret etti

Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, Mersin Valiliğini ziyaret etti

Haber 15-11-19 21:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vietnam Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen’i kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde Büyükelçi Tran Quang Tuyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu taktim etti.

Haber 30-01-19 19:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen'den güven mektubu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'a Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, güven mektubu takdim etti.  (FOTOĞRAF) 

Haber 03-01-19 17:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü

Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Tran Quang Tuyen, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubu sundu

Haber 03-01-19 17:30

Sokağa çıkarken 13 kilo altın takıyor, 5 korumayla dolaşıyor

Nereye giderse gitsin üzerinden altınlarını çıkarmayan Tran Ngoc Phuc, sosyal medyada ilgi çekmeyi başardı.

Trend 14-12-18 10:13

Son yıllarda Vietnam-Türkiye diplomasisi gelişiyor

Vietnam'ın Ankara'daki Atanmış Büyükelçisi Tran Quang Tuyen: - "2018 Vietnam-Türkiye diplomatik ilişkilerinin 40'ıncı yılıdır. Son yıllarda ilişkilerin gelişerek ilerlemesine şahit oluyoruz"

Haber 10-12-18 20:54

Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang hayatını kaybetti

Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang hayatını kaybetti

Haber 21-09-18 08:55

Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang hayatını kaybetti

Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang 61 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi 'son dakika' koduyla uluslararası ajanslar tarafından dünyaya duyuruldu. Quang, 2 Nisan 2016 tarihinden bu yana devlet başkanlığı görevini yürütüyordu.

Haber 21-09-18 08:15

Türk lirası adil değer seviyesine ulaşacaktır

Uluslararası Finans Enstitüsü İcra Direktörü Hung Tran: - "İstikrar sağlamak için zaman gerekiyor. Türk lirası daha adil değer seviyesine sahip olduğu pozisyona ulaşacaktır" - "Şu anda Türk lirası piyasada ekonomik temellerle değil, aşırı duyarlılıkla hareket ediyor" - Goldman Sachs: - Dış ticaret dengesinin güçlenmesiyle, cari açığın GSYİH'ya oranının gelecek sene yüzde 5 seviyesine düşmesi öngörülüyor"

Finans 17-08-18 11:06

Türkiye'ye 51,3 milyar dolarlık sermaye girişi beklentimizi koruyoruz

IIF İcra Direktörü Hung Tran: - "Türkiye'de faiz oranları, yatırımcıyı çekmek için yeterli bir seviyede, ancak yatırımcılar açısından Merkez Bankası'nın hangi seviyelerde ne kadar kalacağı önemli. Biz mevcut koşullar altında şu ana kadar Türkiye'ye iyi bir sermaye girişi olduğunu düşünüyoruz. Şu an için Türkiye'ye bu yıl 51,3 milyar dolarlık sermaye girişi olacağı beklentimizi koruyoruz" - "Çin'de yaşanacak büyük bir mali kriz diğer gelişmekte olan ülkeler için oldukça önemli olacaktır. Çin'deki net sermaye çıkışları, geri kalan gelişmekte olan ülkelerdeki volatiliteyi önemli ölçüde artırabilir" - "Gelişmekte olan piyasalarda volatilitenin büyük ihtimalle süreceğini ve izlenmesi gereken en önemli tarihin ECB'nin normalleşme sürecine gireceği bu yılın sonu ve 2019 olacağını düşünüyorum" - "Sermaye akımları açısından kilit soru, hangi ülkelerin politika üretme ve kurumların dayanıklılığı açısından daha ciddi dengesizlikleri karşılayabilecek göstergelere sahip olduğu olacaktır"

Finans 07-08-18 11:16

Lavrov’un Vietnam’da temasları devam ediyor

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un resmi ziyaretle geldiği Vietnam’da temasları devam ediyor.Temaslarda bulunmak üzere Vietnam’a gelen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, başkent Hanoi’de Vietnam Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri Nguyen Phu Trong, Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang ve Dışişleri Bakanı Pham Binh Minh ile bir araya geldi.Taraflar, ikili ilişkilere ilişkin konularda ayrıntılı görüş alışverişinde bulundu ve çok yönlü Rus-Vietnam stratejik ortaklıklarını daha da genişletmek için üst düzey anlaşmaların uygulanmasına odaklandı.

Haber 23-03-18 14:53

Sinemanın Amelie’si Audrey Tautou, Antalya’ya Geliyor

“Amelie” ile dünya çapında hayran kitlesi edinen Fransız yıldız Audrey Tautou, Tran Anh Hung imzalı...

Yurthaber 08-10-16 11:06

Star Wars'ın yeni kötü adamı Benicio Del Toro

Star Wars - Yıldız Savaşları filmlerinin sekizinci bölümünün çekimleri başladı. Sekizinci bölümde kadroya Benicio Del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran de katıldı.

Haber 18-02-16 19:16

Star Wars'ın yeni kötü adamı Benicio Del Toro

Star Wars - Yıldız Savaşları filmlerinin sekizinci bölümünün çekimleri başladı. Sekizinci bölümde kadroya Benicio Del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran de katıldı.

Haber 16-02-16 19:15

Depay'ın gönlünü çaldı

Manchester United'ın yeni yıldızı Memphis Depay, Premier Lig'deki ilk golünü attıktan sonra ünlü rap şarkıcısı Chris Brown'ın eski sevgilisi model Karrueche Tran ile birlikte kutlama yaparken paparazzilere yakalandı.

Spor 13-11-15 13:19

Saldırı Da Hayatını Kaybeden Ata Önder Atabay’ın Cenazesi Memleketi Malatya’ya Götürülecek

Ankara Tran Gar’ındaki saldırı sonrası ağır yaralanan ve bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden...

Yurthaber 16-10-15 17:10

Devamsızlığı 10 günü geçince hapse atıldı

ABD’nin Teksas eyaletinde okulunun örnek öğrencileri arasında bulunan Diane Tran (17), kendisini hapiste buldu.

Haber 30-05-12 05:46