Luis Campos Haberleri

Son dakika: Ne Icardi ne Zaniolo... Luis Campos'un Galatasaray'dan istediği isim herkesi şaşırttı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon başkanlık görevini yürüten Burak Elmas'ın danışmanı olarak görev yapan Luis Campos, PSG ve Celta Vigo'nun stratejik danışmanlığını üstlenmişti. Campos'un, Galatasaray'dan Celta Vigo'ya transfer etmek istediği isim ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 23:42

Galatasaray gönderdi, PSG havada kaptı!

Galatasaray'da sportif danışman olarak görev yapan Luis Campos, görevi bıraktığını açıklamış ve Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in yolunu tutmuştu. Campos, tıpkı kendisi gibi geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren sportif direktör Pasquale Sensibile'yi de Paris Saint-Germain'de işe aldı. İşte detaylar...

Spor 15-12-2022 15:27

'Takımda istenmiyor, takasta kullanılacak!' Mauro Icardi geri dönüyor! İtalyanlar duyurdu...

Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek için büyük uğraş verdiği ve son gün imza attırdığı Mauro Icardi için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılıların Paris Saint-Germain'den kiraladığı Arjantinli futbolcu için Fransız kulübünün planı ortaya çıktı. Sportif direktör Luis Campos'un takımdan göndermek istediği Icardi'nin eski takımı Inter'e transfer olacağı ve takasta kullanılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 31-10-2022 20:22

Son dakika: Yılın transferi yükleniyor! Mauro Icardi ve Wanda Nara, Galatasaray için İstanbul'da!

Son dakika haberleri: Galatasaray bombayı patlatıyor! Yaz transfer sezonunda yaptığı hamlelerle dikkat çeken sarı - kırmızılılar, kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katmıştı. Santrfor bölgesinde Haris Seferovic ile Bafetimbi Gomis'i bulunduran Galatasaray'da gündeme Mauro Icardi ile Andrea Belotti isimleri gelmişti. PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Icardi için sıcak bir gelişme yaşandı. Arjantinli futbolcu ve menajeri Wanda Nara, İstanbul'a geldi.

Spor 18-08-2022 14:08

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılan Inaki Pena'ya PSG talip oldu!

Transfer haberleri: Galatasaray'da geçtiğimiz sezon forma giyen tecrübeli futbolcuya sürpriz talip çıktı. Paris Saint Germain'de göreve başlayan Luis Campos'un, eski Galatasaraylı futbolcuyu Paris Saint Germain'e transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Spor 09-07-2022 09:34

Galatasaray'dan PSG'ye gitti! Kerem Aktürkoğlu bu habere çok ama çok üzülecek

Galatasaray'da bir dönem sportif danışmanlık yapan Luis Campos'un yeni adresi belli oldu. Burak Elmas'ın göreve getirdiği tecrübeli isim, kendisi için gerekli koşulların oluşmadığını söyleyerek takımdan ayrılmıştı. Luis Campos'u PSG adeta havada kaptı. Paris Saint Germain, Portekizli futbol adamı Luis Campos'un kulüpte Futbol Danışmanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

Spor 10-06-2022 15:14

Son dakika: Jose Mourinho'nun yeni takımını duyurdular! Dünya futbolu karışacak...

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho için ortaya atılan iddia dünya futboluna bomba gibi düştü. Başarılı çalıştırıcının gelecek sezon PSG'yi çalıştıracağı ve 'Ayrılmam' dediği Roma'dan Fransız kulübüne gideceği ifade edildi. UEFA Konferans Ligi'nin ilk şampiyon hocası olan Mourinho için İngiliz basınından gündeme gelen iddiada Galatasaray'ın eski danışmanı Luis Campos'un etkin rol oynadığı belirtildi.

Spor 04-06-2022 18:01

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılan Luis Campos, PSG'ye gidiyor! Kerem Aktürkoğlu...

Son dakika haberleri: Galatasaray'a gelerek büyük bir sürprize imza atan Luis Campos, görevin başında çok kalmayarak sarı-kırmızılı takımdan ayrılmıştı. Dünyaca ünlü ismin PSG'de işbaşı yapacağı öğrenildi.

Spor 22-05-2022 10:22

Son dakika: Galatasaray'da Luis Campos'un vedası sonrası iki transfer de suya düştü! Taraftarı şoke eden olay...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve getirilen Luis Campos, sarı - kırmızılı camiada yaşanan seçim kaosu sonrasında veda etti. Veda öncesinde Galatasaray'a gelmesi beklenen Xeka ve Vecino'nun transferleri de suya düştü.

Spor 18-05-2022 10:16

Son dakika: Galatasaray'da Luis Campos'un ayrılığı sonrası ağır sözler! 'Hemen dava açın!'

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve getirilen Luis Campos, sürpriz bir kararla görevi bıraktığını açıklamış ve bu karar, sarı - kırmızılı camiada deprem etkisi yaratmıştı. Spor yazarları, Campos'un ayrılığının perde arkası hakkında yorumlarda bulundular.

Spor 14-05-2022 14:26

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti! Luis Campos, görevi bıraktığını açıkladı

Galatasaray'da sportif danışman olarak görev yapan Luis Campos, görevi bıraktığını açıkladı.

Spor 12-05-2022 14:04

Son dakika: Galatasaray'da 45 milyon euro'luk plan! Burak Elmas'tan büyük operasyon...

Son dakika haberleri: Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan, yıllık olağan kongre toplantısında seçim kararı alan ve tarihi bir kaosun içinde olan Galatasaray'da taraftarlara nefes aldıran bir haber geldi. Başkan Burak Elmas ve yönetimi, görevi devretmeden önce büyük bir sürprize imza atarak harekete geçti.

Spor 03-05-2022 11:07

Son dakika: Galatasaray'ın danışmanı Luis Campos'un oyunu ortaya çıktı! Inaki Pena...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentisinin oldukça altında kalan Galatasaray'da gelecek sezon için belirsizlik sürüyor. Bir yandan seçim süreciyle uğraşan sarı - kırmızılılar, transfer konularını ağırdan alıyor. Devre arasında Barcelona'dan kiralanan Inaki Pena'nın takımda kalmasını isteyen taraftarlara kötü bir haber geldi.

Spor 30-04-2022 17:36

Galatasaray'da zarar çok büyük! Rakam şaşırttı...

Başkan Elmas'ın danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile'ın 3 aylık faturası dudak uçaklattı.

Spor 26-04-2022 17:02

Son dakika: Galatasaray'da yeni dönem! Luis Campos, sportif direktör olarak Pasquale Sensibile ile anlaştı

Son dakika Galatasaray haberleri: Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından danışman olarak takımın başına getirilen Luis Campos ilk transferini yaptı. Galatasaray'a sportif direktör olarak Pasquale Sensibile'yi getiren Luis Campos böylece ilk hamlesini yaptı. Galatasaray'da önümüzdeki sezonun yapılanmasını tamamen Luis Campos'a bırakan Burak Elmas'ın da bu transfere onay verdiği öğrenildi. Pasquale Sensibile imza atmak için İstanbul'a geldi.

Spor 16-02-2022 22:52

Son dakika: Galatasaray'da beklenmedik olay! Dünya devinin başına geçiyor... Luis Campos adım adım Ajax'a!

Son dakika Galatasaray haberleri: Fatih Terim'in ayrılığı sonrası başkan Burak Elmas'ın özel projesiyle takımın başına sportif danışman olarak getirilen Luis Campos daha teri soğumadan takımdan ayrılabilir... Dünyanın en köklü kulüpleri arasında olan Ajax'ta yaşanan taciz skandalı sonrası sportif direktör Marc Overmans'ın görevine son verilmişti. Bu olayın ardından Hollanda devi Luis Campos'a gözünü dikti. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 15-02-2022 23:26

Son dakika Galatasaray haberi: Başkan Burak Elmas'tan flaş açıklamalar! Luis Campos, Muslera...

Galatasaray'dan gelen son dakika haberine göre sarı-kırmızılı kulüpte önemli gelişmeler yaşandı. Başkan Burak Elmas, genel kurul üyeleriyle Zoom üzerinden bir araya geldi. Toplantıda önemli konulara değinen Elmas, Luis Campos ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti. Muslera'yla ilgili de konuşan Elmas, kaleci konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Başkan Elmas'ın kritik açıklamaları...

Spor 29-01-2022 09:07

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray taraftarı sevinçten çılgına döndü! 600 milyon euroluk hamle...

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray taraftarını sevinçten çılgına çeviren hamle sonunda geldi. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Domenec Torrent ile yeni bir planlama yapan Burak Elmas, dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos ile anlaşmaya vardı. Luis Campos bundan böyle transfer, altyapı ve oyuncu satışına yardım edecek. Dünyaca ünlü isim bugüne kadar toplam 600 milyon euroluk satış gerçekleştirmişti.

Spor 28-01-2022 12:36

Son dakika Galatasaray haberleri: Kariyeri başlamadan bitti! Burak Elmas'ın getirdiği isim İstanbul'dan ayrıldı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da kötü gidişat devam ederken göreve getirilen Domenec Torrent de yaralara merhem olamamıştı. Torrent yönetiminde çıkılan 3 maçta galibiyet alınamazken, kalesinde 9 gol gören Galatasaray'da çatırdamalar başladı. Burak Elmas, Sportif Direktörlük konusunda Luis Campos ismini İstanbul'a getirtmiş ve birlikte maç bile izlemişlerdir. Gelen bilgilere göre Campos, takımın durumunu gördükten sonra İstanbul'dan ayrılarak teklifi reddetti.

Spor 26-01-2022 12:48

Son dakika: Galatasaray'da 600 milyon euro'luk hamle! Bu olay çok konuşulur...

Son dakika haberi: Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Domenec Torrent getirilmişti. Torrent ve Burak Elmas'ın yeni hamlesi baştan aşağı yapılanma oldu. Burak Elmas'ın özel talebi üzerine Türkiye'ye davet edilen dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos ile Galatasaray yönetimi özel bir toplantı yaptı. Bugüne kadar toplam sattığı oyuncu değeri 600 milyon euro'nun üzerinde olan Campos ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

Spor 20-01-2022 17:29

Luis Campos: Burak Yılmaz'ın futboluna aşığım

Lille'in eski sportif direktörü Luis Campos, Burak Yılmaz'ı neden transfer ettiğini, ilk ne zaman keşfettiğini ve Monaco'da almak istediğini anlattı.

Spor 11-06-2021 16:38