Mabel Matiz Haberleri Ve Son Dakika Mabel Matiz Haberleri

Mabel Matiz Haberleri Ve Son Dakika Mabel Matiz Haberleri

31 Ağustos 1985'te Mersin'de dünyaya gelen Mabel Matiz, şarkıcı ve söz yazarıdır. Kimlikteki adı Fatih Karaca olan sanatçı, bir roman karakteri ve Yunanca kökenli bir kelimeden yola çıkarak sahne adını almıştır.

Çocukluk yaşlarında zorluk yaşamasına neden olan kekemelik rahatsızlığı nedeni ile kendisini daha çok yazarak ifade eden Mabel Matiz, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamlamıştır.

2010 yılından itibaren diş hekimliğini bırakarak hayatına sadece müzikle devam etmek istediğini belirten sanatçı, 5 Mayıs 2011 tarihinde ilk albümünü çıkarmıştır. Başarılı performanslarıyla adından sıklıkla söz ettiren Mabel Matiz, yılın sanatçısı ve yılın şarkısı gibi birçok farklı kategoride ödüller almıştır.

Teoman, Göksel ve Ceylan Ertem gibi sanatçıların albümlerinde de yazdığı şarkılarla yer alan Matiz, daha birçok önemli müzisyenin albümlerinde görev almıştır.

Mabel Matiz Haberleri

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:50

Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şoke oldu! Sahibinden, kelepir...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, 2019'da Altın Kelebek yarışmasında verilen ödülü Sahibinden.com'da "Sadece bir kere ele alındı, çizik bile yok" notuyla satışa çıkardı. Mabel Matiz'in bu ilanını görenler şoke oldu.

Magazin 18-12-2023 15:38

Mabel Matiz 19 yaşındayken Aşkın Nur Yengi ile olan pozunu paylaştı! O detay çok şaşırttı Dokunmayın çok fenayım

Gerçek adı Fatih Karaca olan ünlü şarkıcı sahne adı olarak kullandığı Mabel Matiz ismiyle tanınıyor. Bu yıl kendi ismiyle albüm çıkaran Mabel Matiz, "Fatih" albümünde usta sanatçı Aşkın Nur Yengi ile bir düet yaptı. Mabel Matiz, Aşkın Nur Yengi ile olan 2004 yılından bir karelerini paylaştı. Mabel Matiz paylaşımının altına 19 yaşındayken imza aldığı sanatçı ile günümüzde düet yaptığı için ne kadar mutlu ve gururlu olduğuna değindi.

Magazin 02-08-2023 18:34

Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol kuliste öpüştü! Dudak dudağa poz sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde Gaye Su Akyol ile dudak dudağa pozuyla gündem oldu. Yakın arkadaş oldukları bilinen ikilinin hayranları adeta ikiye bölündü. Görüntüler sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-07-2023 17:03

Ödül konuşmaları gündem olmuştu! Mabel Matiz ve Melike Şahin'in konserleri iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde ödül alan Melike Şahin ve Mabel Matiz’in konuşmaları çok konuşulmuştu. Son dakika gelişmesinde Mabel Matiz ve Melike Şahin'in Denizli ve Bursa'da vereceği konserlerin iptal edildiği duyuruldu.

Magazin 17-06-2023 14:52

Mabel Matiz iç çamaşırıyla balkona çıkıp poz verdi! Sosyal medyada gündem oldu

Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 03-06-2023 17:25

Magazin gündeminden düşmüyor! Şarkıcı Mabel Matiz'in esas mesleği ortaya çıktı, görenler şaştı kaldı

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Esas adı Fatih Karaca olan Matiz'in esas mesleği duyanları hayrete düşürdü. Gerçek mesleği müzisyenlik olmayan ünlü sanatçının eski tarzı da oldukça konuşuldu.

Magazin 18-05-2023 23:05

Aferin şarkısıyla gündem oldu! Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mabel Matiz'in hayatı...

Mabel Matiz, yeni çıkardığı 'Aferin' isimli şarkısıyla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Yeni şarkısının yayınlanmasıyla, şarkının sözleri nedeniyle tepki toplayan Mabel Matiz'in kim olduğu merak edildi. ünlü sanatçı, şarkılarıyla büyük kitleler tarafından takip ediliyor. Peki, Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 21-04-2023 21:15

Mabel Matiz ve Kalben’in ardından Ufuk Beydemir de isyan etti! Kendimi kandırılmış hissediyorum

Şarkıcı Ufuk Beydemir son dönemde gündemde olan isimler arasında yer alıyor. “Ay Tenli Kadın” şarkısı ile büyük çıkış yakalayan Beydemir, daha önce Mabel Matiz ve Kalben ile de sorun yaşayan yapımcı Engin Akıncı ile davalık oldu.

Magazin 17-03-2023 09:51

'İnsanları depresyona soktuk' Nihat Doğan'ın Antidepresan yorumu sosyal medyayı sallamıştı! Mabel Matiz'den şarkıyı istedi 'Sana yakıştıramadım'

Ünlü türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısını kendi tarzıyla yorumlamıştı. O anlar sosyal medyaya bomba gibi düşmüş, pek çok yorum yapılmıştı. Hatta bazı ünlü isimler, Doğan'ı tiye alarak videolar çekmişti. Doğan, o yorumlara cevap verdi. Üstelik Mabel Matiz'den şarkıyı da isteyen Doğan, "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana" dedi. Eser Yenenler'in videosu için de "Sana yakıştıramadım" cevabını verdi.

Magazin 02-02-2023 09:50

Mabel Matiz ve Mert Demir'in 'Antidepresan' şarkısı rekor kırdı

Mabel Matiz ve Mert Demir’in ‘Antidepresan’ adlı parçası, önceki gün ‘Bir Günde En Çok Dinlenen Şarkı’ olarak Spotify Türkiye rekorunu kırdı.

Magazin 24-12-2022 15:54

Mabel Matiz 'Ödül Gecesi'nin arka planında yaşananları tek tek anlattı! Cem Yılmaz'dan destek gecikmedi

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, GQ Türkiye ödüllerinde, kendisinin taktim etmesi planlanan ödülü, ‘Karakol’ şarkısına çektiği klibin hedef gösterilmesine ilişkin haberler nedeniyle iptal edildiğini açıklayarak, gecede yaşananları açıkladı. Başarılı şarkıcının paylaşımına, Cem Yılmaz'dan destek geldi.

Magazin 03-12-2022 14:32

Mabel Matiz ve Sibel Can Harbiye'de hayranlarıyla buluşacak

Türk müziğinin sevilen isimleri sevenleriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda buluşmaya devam ediyor. Ağustos ayında Mabel Matiz, Dolu Kadehi Ters Tut, Sibel Can ve Sıla konserleri var.

Magazin 03-08-2022 11:11

Mabel Matiz klibine gelen tepkilerin ardından suskunluğunu bozdu! Ağlıyorum...

Mabel Matiz'in yeni şarkısı Karakol, dün akşam klibiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Matiz'in klipte LGBT vurgusu yapması sosyal medyada tepki çekti. Klip övgüler kadar tepki de çekti. Ünlü şarkıcı, gelen desteklerin ardından yaptığı açıklamada, "Ağlıyorum ama sevinçten... Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, 'Karakol’u böyle güzel böyle içten sarıp, kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim. Daha çok hikayelerimiz var anlatacak..." dedi.

Magazin 04-07-2022 09:14

Mabel Matiz'in Karakol şarkısının klibi tepki çekti! 'Haddini bil Mabel Matiz'

Mabel Matiz'in yeni şarkısı Karakol, dün akşam klibiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Matiz'in klipte LGBT vurgusu yapması sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede gündem olan şarkıcıya "Haddini bil" etiketiyle tepki yağmaya başladı.

Magazin 02-07-2022 12:24

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Asgari ücret zammı, artan vakalar, sigaraya zam, Ozan Tufan, Mabel Matiz...

Son 24 saatte Türkiye ve dünya neleri konuştu, hangi gelişmeler yaşandı? Günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Asgari ücret zammı, artan vakalar, sigaraya zam, Ozan Tufan, Mabel Matiz...

Haber 01-07-2022 20:23

Mabel Matiz yeni şarkısıyla tartışma yarattı! 'Yasak elmandım, al ve dişle'

Mabel Matiz'in 5. solo albümünden yeni tekli 'Karakol' müzikseverlerle buluştu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan şarkı, Mabel Matiz hayranlarını ikiye böldü. Kimi sosyal medya kullanıcı Matiz'e 'Gerçek sanatçı' yorumu yaparken kimisi de klipte LGBT vurgusu olması nedeniyle sanatçıyı eleştirdi.

Magazin 01-07-2022 12:00

Mabel Matiz Karakol şarkı sözleri! Mabel Matiz'in Karakol video şarkı sözleri ne?

Şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz aylarda 'Kavşaklar' isimli şarkısıyla gündeme gelmişti. Ünlü sanatçıdan 'Karakol' isimli yeni şarkı ve şarkıya bir klip geldi. Klibiyle çok konuşulan şarkının sözleri ise merak edildi. Peki Mabel Matiz'in Karakol klibi şarkı sözleri nedir? İşte Mabel Matiz Karakol şarkı sözleri!

Trend 01-07-2022 09:54

Mabel Matiz'in hukuk savaşı! Hayatımın en önemli hak hukuk mücadelesi

Albüm çalışmasının gelirlerinin ödenmediği ve devretmiş olduğu haklarını geri istediği iddiasıyla yapımcısı Engin Akıncı'ya dava açan Mabel Matiz, "Hayatımın en önemli hak, hukuk mücadelesi olduğunu söyleyebilirim. Bu mücadeleyi sadece kendim için değil, emekleri, üretimleri sömürülen, kullanılan, istismar edilen bütün müzisyenler ve üreticiler için veriyor olacağım." dedi.

Magazin 30-03-2022 08:49

Yapımcısına dava açan Mabel Matiz: Hayatımın en önemli hukuk mücadelesi

Şarkıcı Mabel Matiz’in eski yapımcısı Engin Akıncı’ya 6 albüm çalışmasının gelirini kendisine ödemediği iddiasıyla açtığı davaya başlandı. Mabel Matiz, "Hayatımın en önemli hak, hukuk mücadelesi olduğunu söyleyebilirim. Bu mücadeleyi sadece kendim için değil, emekleri, üretimleri sömürülen, kullanılan, istismar edilen bütün müzisyenler ve üreticiler için veriyor olacağım" dedi. Gizli görülen davada taraflar arasında tansiyon yükseldi. Yüksek sesli konuşmalar ise salon dışına taştı.

Magazin 29-03-2022 19:59

Şarkıcı Mabel Matiz'in eski yapımcısına açtığı dava görülmeye başlandı

Şarkıcı Mabel Matiz'in eski yapımcısına açtığı dava görülmeye başlandı

Yurthaber 29-03-2022 15:34

Mabel Matiz annesiyle pozunu paylaştı

Memleketi Mersin'e giderek, annesi Maya Karaca ile hasret gideren Mabel Matiz, o anları Instagram'dan paylaştı. Ünlü şarkıcının annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 26-11-2021 16:17

Memleketine giden Mabel Matiz’in annesine olan benzerliği şaşkınlık yarattı

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, annesini ziyaret etmek için memleketinin yolunu tuttu. Mabel Matiz, Instagram hesabından annesi Maya Karaca ile fotoğraflarını paylaştı. Ünlü şarkıcının fotoğraflarına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 25-11-2021 17:43

Mabel Matiz kız arkadaşıyla görüntülendi: Çok utandım

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, önceki akşam kız arkadaşıyla birlikte objektiflere yakalandı. Mabel Matiz, kendisini çeken muhabirlere "Arkadaşlar çekmeseydiniz keşke. Çok utandım" dedi. 36 yaşındaki başarılı şarkıcı, hayranlarını da yeni albümle müjdeledi.

Magazin 16-11-2021 07:19

Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım

'Muhbir' şarkısını söyledikten sonra 'Bir kekemeden pop star yarattım' diyen Mabel Matiz, "Canımın içi Sıla bu şarkının nakaratını kekeme olduğumu bilmeden yazdı. Okumaktan büyük keyif duyduğum bir şarkıdır bu." dedi

Magazin 03-11-2021 11:34

Mabel Matiz, Bursa'da konser verdi

Mabel Matiz, Bursa'da konser verdi

Yurthaber 10-10-2021 00:04

Mabel Matiz paylaştı: Yıl 2005, Edirnekapı Öğrenci Yurdu...

İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Fakültesi'nden mezun olan şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından 2005 yılında öğrenciyken konakladığı Edirnekapı Öğrenci Yurdu'nda çekilen bir fotoğrafını yayınladı.

Magazin 16-09-2021 20:04

Mabel Matiz konserinde klasik otomobil sürprizi

Türkiye’de ilk olarak Kerki Solfej tarafından gerçekleştirilen arabalı konserlerin ikinci serisi 10 Eylül Cuma Yenikapı Açıkhava Gösteri Merkezi’nde başlıyor. Geçen yıl ilki gerçekleşen Tiktak’la Park Et Seyret konseri bu yıl Yenikapı’da Mabel Matiz’in muhteşem performansıyla başlayacak.

Magazin 08-09-2021 16:38

Mabel Matiz'e seyirciden doğum günü sürprizi

Türk müziğinin son dönemdeki en başarılı temsilcilerinden Mabel Matiz, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde bu sezon üçüncü kez hayranlarının karşısına çıktı. Şarkıları ve güçlü yorumuyla gönüllerde taht kuran sanatçı, sahnedeki bitmek bilmeyen enerjisiyle de yine İstanbullulara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Magazin 06-09-2021 11:52

Mabel Matiz bu yaz şehir şehir gezecek

Heyecanla beklenen yaz konserleri bugün Mabel Matiz’le başlıyor. Uzun bir aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da müzikseverlerin karşısına çıkacak olan sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Magazin 09-07-2021 14:29

19 Mayıs heyecanı yurdun dört bir yanını sardı: İşte ünlülerin 19 Mayıs paylaşımları

Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin102 yılı tüm yurtta kutlanıyor. Televizyon ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ise bu özel günü sosyal medya paylaşımları ile kutladı.

Magazin 19-05-2021 14:59

Mabel Matiz açıklama yaptı: Üzerime düşen her ne ise yapmaya hazırım!

Kayaköy ve Patara'da çekilen 'Toy' isimli şarkısının klip çekimlerinde dansçıların 55 saat aç kalarak, insan dışı koşullarda çalıştırıldıklarını açıklamasının ardından Mabel Matiz açıklama yaptı ve "Üzerime düşen her ne ise yapmaya hazırım" dedi.

Magazin 20-10-2020 14:13

Mabel Matiz Altın Kelebek konuşması ile gündemde! Altın Kelebek konuşması eksik paylaşıldı

Mabel Matiz Altın Kelebek konuşması ile gündeme geldi. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Klip" ve "En İyi Erkek Şarkıcı" ödüllerinin sahibi olan Mabel Matiz, Altın Kelebek konuşmasının eksik paylaşıldığını belirtti ve Altın Kelebek konuşmasının tam metnini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Mabel Matiz'in Altın Kelebek konuşmasının eksik paylaşılmasına sosyal medyadan da tepki geldi.

Magazin 06-07-2020 09:50

Mabel Matiz'den 'Altın Kelebek' tepkisi! 'Konuşmam eksik yayınlandı'

Matiz'in Altın Kelebek Ödülleri'nde kesilen konuşmasında "Hayatta da aşkta da müzikte de sınırlara, etiketlere, insan icadı kategorilere takılmamak ve andaki ödülümüzün tadını çıkarmak gerektiğine inanıyorum" ifadeleri yer alıyordu.

Magazin 06-07-2020 09:49

Mabel Matiz Altın Kelebek'te iki ödül birden kazandı! YKS'deki Mabel Matiz sorusu olay olmuştu!

Mabel Matiz, 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Klip" ve "En İyi Erkek Şarkıcı" ödüllerini aldı. ÖSYM'nin YKS'de adı geçen soruyla ilgili inceleme başlattığını duyurduğu Mabel Matiz, aldığı iki ödülün ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı "Maalesef eksik yayınlanmış olan ödül konuşma metnimin tamamını ekte paylaşma ihtiyacı duyuyorum" notuyla Altın Kelebek Ödülleri için hazırladığı teşekkür konuşmasını paylaştı.

Magazin 06-07-2020 02:48

ÖSYM'nin Mabel Matiz sorusu kararından sonra ünlü şarkıcıdan açıklama! Mabel Matiz: Bu ülkenin bir parçası olmaya gönülden devam edeceğim

YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu gündem olmuştu. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'ün YKS'de sorulan Mabel Matiz sorusuna ilişkin inceleme başlatıldığını açıklamasının ardından ünlü şarkıcıdan ilk yorum geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mabel Matiz, "Adımın yanına coğrafi işaret logosu konmasına ramak kalmışken, sınandığım şeye bak. Müziğimi yapmaya, hikayeler anlatmaya ve bu ülkenin bir parçası olmaya gönülden devam edeceğim. " dedi.

Magazin 03-07-2020 23:05

Mabel Matiz sorusu nedir? ÖSYM Mabel Matiz sorusuna soruşturma

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) sorulan Mabel Matiz sorusu hakkında açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, "2020 YKS’nin Türkçe alanındaki ilgili sorunun içeriği hakkında inceleme başlatılmıştır. Sorumlular soru hazırlama süreçlerinden çıkartılacaktır" dedi.

Haber 03-07-2020 17:12

ÖSYM'den 'Mabel Matiz' sorusuyla ilgili flaş karar

YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu gündem olmuştu. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, YKS'de sorulan Mabel Matiz sorusuna ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Magazin 03-07-2020 16:10

Mabel Matiz sorusu TYT'ye damga vurdu

YKS'nin ilk oturumu olan TYT tamamlandı. Sınavda, Mabel Matiz'in Maya albümü soru olarak öğrencilerin karşısına çıktı. Mabel Matiz sorusu sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Twitter hesabından açıklama yapan Mabel Matiz, "En az sizin kadar şaşırdım. Buna ek olarak, sevindim de galiba" dedi.

Magazin 27-06-2020 15:15

Mabel Matiz: Diş çekmeyi özlüyorum

İkinci mesleği diş hekimliği olan Mabel Matiz, katıldığı yayında işine duyduğu özlemi dile getirdi.

Magazin 12-06-2020 16:52

Mabel Matiz'den duygusal mesaj

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz yıl kaybettiği babasını 1. ölüm yıl dönümünde duygusal bir mesajla andı.

Magazin 22-02-2020 12:07

Çeşme'de Mabel Matiz gecesi

Kerki Solfej’in Çeşme’de düzenlediği açıkhava konserlerinin dün akşamki konuğu Mabel Matiz oldu. Matiz’in Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran dinleyicileri her şarkısında kendisine eşlik etti.

Magazin 17-08-2019 15:13

Almanya'da Mabel Matiz konseri

Almanya'da Mabel Matiz konseri

Haber 31-03-2019 01:57

Erdoğan'dan Mabel Matiz'e taziye telefonu! Duygusal anlar yaşandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca’yı telefonla arayarak, Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca’nın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Haber 24-02-2019 22:13

Erdoğan'dan şarkıcı Mabel Matiz'e başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca'ya babası Ali Karaca'nın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi

Haber 24-02-2019 21:51

Erdoğan'dan şarkıcı Mabel Matiz'e başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca'ya babası Ali Karaca'nın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi

Yurthaber 24-02-2019 21:51

Babasını kaybeden Mabel Matiz'den duygulandıran paylaşım

babasını kaybeden sanatçı Mabel Matiz, yürekleri dağlayan bir paylaşımda bulundu. Matiz, babasının fotoğrafını paylaşarak "Hep seni bekledim" notunu düştü.

Magazin 24-02-2019 14:34

Şarkıcı Mabel Matiz'in acı günü

Mersin'de Mabel Matiz olarak bilinen Fatih Karaca'nın 65 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi babası Ali Karaca'nın cenazesi, Erdemli ilçesinde toprağa verildi

Haber 23-02-2019 15:12

Şarkıcı Mabel Matiz'in acı günü

Mersin'de Mabel Matiz olarak bilinen Fatih Karaca'nın 65 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi babası Ali Karaca'nın cenazesi, Erdemli ilçesinde toprağa verildi

Yurthaber 23-02-2019 15:01