Mezarcı Haberleri

Mezar taşlarını çalan mermer ustası kendini böyle savundu! Şeytana uydum

Trabzon’da mezarlıktaki mermer mezar taşlarının çalınması sonrası güvenlik güçleri konuya ilişkin araştırma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonrası mezar taşlarını çalan kişinin mermer ustası I.B. (52) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan mermer ustası I.B., adli kontrolle serbest bırakıldı. Savunmasında “Şeytana uydum. Böyle bir şey yapmamalıydım” diyen şüpheli, usta olarak çalıştığı mermer atölyesindeki işinden de çıkarıldı. İşte şaşkına çeviren olayın tüm detayları!

Haber

Bu mezarın ömrü 90 yıl! Elyaftan ve cam tozundan yapılıyor, işte fiyatı

Uzun ömürlü, kolay kuruluma sahip dayanıklı kompozit hazır mezarlar 90 yıl ömrüyle dikkat çekiyor. Cam tozu ve elyaftan üretilen, yapbozun parçaları gibi birleştirilerek yapılan mezarın fiyatı ise 2 bin 750 liraya kadar çıkabiliyor. Kompozit mezarlar anıt, mermer ve kitabesi olacak şekilde üç farklı modelle satışı devam ediyor.

Finans

Koronavirüse dikkat çekmek için kendi kazdığı mezara girdi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde mezarcı Hacı Tosun (48), Covid-19 salgınına dikkat çekmek için kendi kazdığı mezara girdi. Tosun, "Bir yılda Bahçeli'de 10 kişi Covid-19 salgını nedeniyle vefat etti. Lütfen maske ve sosyal mesafeye dikkat edelim" dedi.

Haber

Gören bir daha bakıyor! İş yerine 'Bize daha fazla iş çıkarmayın' uyarısı astı

Düzce’de mermer ustası Ömer Faruk Hakseven, koronavirüs nedeniyle işlerinin artması sonucu yeni eleman alırken, iş yerine, "Maskenizi takın, mesafenizi koruyun. Bu işin şakası yok. Bize daha fazla iş çıkarmayın" yazılı uyarı levhaları astı.

Haber

Mezarcı

Mezarcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mezarcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ölümünden bir ay sonra Turan Özdemir'e ödül geldi

Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden usta oyuncu Turan Özdemir, 10. Londra Uluslararası Sinemacılar Festivali’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Magazin