Nasa Ufo Goruntuleri Gercek Mi Haberleri

NASA'nın UFO açıklaması sonrası Aleyna Tilki bakın ne dedi! Hepimiz bir bütünüz...

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez "tanımlanamayan hava olayları" olarak adlandırılan ve genellikle UFO olarak bilinen nesneler üzerine yaptığı açıklamayla dünya gündeminde. Konu sosyal medyada da konuşulurken bir süreliğine ülkeden giden Aleyna Tilki bakın ne dedi.

Magazin 2023-06-01 07:38:30

NASA UFO GÖRÜNTÜLERİ: Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

ABD'nin başkenti Washington'da bir toplantı düzenleyen NASA, toplantının ardından bir görüntü yayınlayarak uzaylılar ile ilgili yeni bir gelişme paylaştı. NASA yaptığı paylaşımla uzaylıların varlığını kabul ettiğini açıkladı. Peki, Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

Haber 2023-06-01 00:18:03

ABD UFO DÜŞÜRDÜ! UFO gerçek mi? PENTAGON'dan 'tanımlanamayan cisim' açıklaması

ABD basınında UFO ile ilgili son dakika olarak geçilen haberler dünya basınında geniş yankı uyardı. ABD'den yapılan açıklamada tanımlanamayan bir uçan cismin savaş uçaklarıyla düşürüldüğü duyuruldu. Çin'in casus balonu krizinden sonra Pentagon ve NASA'dan açıklama yapıldı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, UFO gerçek mi? İşte Pentagon'dan yapılan UFO açıklaması...

Haber 2023-02-13 07:08:29

NASA'dan 9 ay sürecek UFO çalışması! Gizem çözülecek mi?

UFO'lara dair geçmişte büyük tartışmalar yaşanmıştı. Günümüzde bu tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Bu gizemi aydınlatmak isteyen Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) ise bir UFO çalışması başlatıyor. Dokuz ay sürecek çalışma kapsamında 16 kişilik ekip, gökyüzünde görülen yüzlerce açıklanamayan olayın verilerini analiz edecek.

Haber 2022-10-24 10:03:28

NASA'nın Dünya'yı kurtarma provası bu gece! Dinozorlarla aynı kaderi mi paylaşacağız, yoksa hayatta mı kalacağız?

Dünya'ya çarpacak bir asteroid, dinozorlar gibi yok olmamıza mı neden olacak, yoksa teknolojinin yardımıyla dinozorlarla aynı kaderi paylaşmayıp yaşamımızı sürdürmeye devam mı edeceğiz?... Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bu sorunun yanıtını bu gece gerçekleştireceği bir Dünya'yı kurtarma provasıyla yanıtlamaya hazırlanıyor. DART isimli görev kapsamında, bir uzay aracı ilk kez bilerek bir asteroide çarptırılacak. İşte insanlık tarihi asıl şimdi değişecek!

Haber 26-09-22 15:26

NASA uzmanları bir araya geliyor! UFO gizemi çözülecek mi?

NASA'dan heyecan verici bir açıklama geldi. 50 yıldan fazla bir süredir UFO'larla ilgili duyumları takip eden ilk ABD kongre oturumlarının düzenlenmesinin ardından, UFO gözlemi için tam odaklı bir soruşturma başlattığını ilan eden uzay ajansı, tanımlanamayan hava olayları üzerine dokuz aylık bir çalışma için yaptıkları planlarını açıkladı.

Trend 22-08-22 10:37

NASA evrendeki cehennemi mi buldu? Bunu anlamak için az bir süre kaldı

55 Cancri e isimli "Süper Sıcak Süper Dünya" bilim insanları tarafından ilk kez görüntülenecek. 55 Cancri e'nin sürekli yanan lav kaplı bir yüzeye sahip olduğu ve bu yüzden "evrendeki cehennem" olabileceği düşünülüyor. 55 Cancri e'ye dair kesin bulgular, çok yakında dünyanın en gelişmiş teleskobu James Webb Uzay Teleskobu tarafından elde edilecek.

Haber 02-06-22 11:29

ABD'den UFO itirafı geldi, NASA harekete geçti: Dev bir adım!

ABD Kongresi'nde 53 yıl sonra halka açık UFO oturumu gerçekleştirilmişti. Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) Görev Gücü Direktörü Scott Bray, "400'den fazla ihbar aldık, 11 kez yakından geçti." demişti. Bu itiraf sonrası yaşanan ilginç bir gelişme İngiliz basını tarafından ortaya çıkarıldı. Bu gelişmeden "NASA için dev bir adım" olarak bahsedildi.

Haber 29-05-22 10:40

Voyager 1 uzay aracında NASA'yı şaşırtan gizemli sorun! Başka bir sistem mi engel oluyor?

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarafından 1977'de uzaya fırlatılan ve Güneş sistemi dışına çıkan ilk uzay aracı olan Voyager 1'de, bilim adamlarını endişelendiren gizemli bir sorun çıktı. 45 yıldır görevine devam eden, Dünya'dan 23,3 milyar kilometre uzakta olan Voyager 1 isimli keşif aracındaki gizemi çözmeye çalışan NASA yetkilileri, uzay aracından gelen verilerdeki uyumsuzluğa başka bir sistemin neden olup olmadığını araştırıyor.

Haber 19-05-22 20:06

Mars'ta muhteşem keşif! Karbon izine rastlandı: Yaşamın işareti mi?

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) Mars'taki keşif aracı Curiosity tarafından toplanan tortu örneklerinin yeni bir analizi, karbonun varlığını ortaya çıkardı. Bu, kızıl gezegende daha önce var olan muhtemel yaşamın açıklamasını yapabilir.

Haber 19-01-22 12:21

Son 580 yılın en uzun Parçalı Ay tutulması ne zaman? Türkiye'de görülecek mi?

NASA (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) yüzyılın en uzun parçalı ay tutulmasının ne zaman gerçekleşeceğini açıkladı. Ayın yaklaşık 3,5 saat boyunca kırmızı görüneceği NASA tarafından ifade edildi. Tutulma esnasında ayın yüzde 97'sinin kırmızıya dönüşmesi Kuzey Amerika'dan gözlemlenecek. İşte detaylar...

Haber 17-11-21 21:08

NASA'dan Godzilla paylaşımı! Canavarı görebildiniz mi?

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Spitzer Uzay Teleskobu tarafından yakalanan ve ilk olarak 1954 yapımı Godzilla filminde yer alan Godzilla canavarına benzeyen bir bulutsunun fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Godzilla'yı gören de gökbilimci Robert Hurt oldu. Hunt, "Bana 'Godzilla' diye kükreyen gözler ve bir ağız gördüm" dedi.

Haber 28-10-21 15:43

Sosyal medya bunu konuşuyor! NASA Başkanı Nelson'dan UFO açıklaması

NASA Başkanı Bill Nelson, askeriyenin radarına takılan UFO'lar ile dünya dışı yaşam arasındaki olası bir bağlantı ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Nelson'ın açıklamaları sosyal medyada ses getirdi.

Haber 25-10-21 11:38

NASA Başkanı Nelson'dan UFO açıklaması: Evrende yalnız değiliz!

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Başkanı Bill Nelson, UFO'lara ve Dünya dışı yaşama yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nelson, ABD Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı UFO raporunun gizli bir versiyonunu okuduğunu ve evrende yalnız olmadığımızı hissettiğini söyledi.

Haber 08-07-21 16:23

Sosyal medya bunu konuşuyor! NASA'nın canlı yayınında UFO paniği

NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) yaptığı canlı yayına yansıyan UFO'lar sosyal medyanın gündemine oturdu. NASA canlı yayınında, kameranın hemen altında uçan en az 10 küçük siyah cisim görüldü. Böylece UFO tartışmaları tekrar alevlendi.

Haber 08-07-21 15:21

NASA'nın Aracı Perseverance Mars’a Başarıyla İnebilecek mi?

NASA tarafından geliştirilen ve 30 Temmuz 2020'de Mars gezegenine gönderilen gezici araç Perseverance (Azim) yedi aylık yolculuğunu bugün tamamlıyor

Haber 18-02-21 21:20

NASA paylaştı: Mars'ın ipuçlarını Salda Gölü'nden mi çıkacak?

NASA, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mars'ta gerçekleştirilecek olan araştırma ile ilgili ipuçlarına Salda Gölü'nden elde edeceklerine dair umut taşıdıklarını duyurdu. “Salda Gölü sayesinde ne bekleyeceğimize dair bazı fikirlerimiz var" diyen NASA, Mars’taki Jezero Krateri’nde yaşam izini arayacak uzay aracı Perseverance’ı göndermeye hazırlanıyor.

Haber 18-02-21 16:46

Merkür'de şaşırtan görüntüler: Uzay gemisi mi?

UFO avcılarına göre Merkür kraterinin tam ortasında antik bir uzay gemisi bulunuyor.

Haber 19-08-20 09:46

Burçlar değişti mi? iddialarına NASA el koydu!

Burçlar değişti mi? iddiası üzerine NASA burçlar hakkında bir açıklama yaptı. NASA, resmi Tumblr hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 'Astroloji, Astronomi demek değildir' diyerek burçlar değişti mi? iddialarına açıklık getirdi.

Haber 17-07-20 15:34

UFO nedir, UFO ne demek? ABD ordusunun UFO görüntüleri şaşkına çevirdi!

ABD ordusunun yayımladığı UFO görüntüleri, uzaylılar var mı sorusunu yeniden gündeme getirdi ve UFO tartışmalarını alevlendirdi. Peki UFO nedir ve UFO ne demektir? İşte UFO görüntüleri gerçek mi merak edenler için detaylar ve UFO’nun açılımı...

Haber 28-04-20 10:47

O tartışma yeniden alevlendi: Plüton gezegen mi?

NASA müdürü Jim Bridenstine, Plüton'un bir gezegen olduğunu söyleyerek "Öğrendiğim şey bu ve buna bağlıyım" ifadelerini kullandı.

Trend 27-08-19 14:14

NASA görevlisi Türk bilim insanından espri: Güneşe ateş etmek yetmez, füze fırlatmak lazım

ADANA'da Yüreğir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bilim Şenliği'ne telekonferansla bağlanan NASA'da görevli bilim insanı Umut Yıldız, bir kız çocuğunun sorduğu "Adana çok sıcak, güneşe ateş etmek serinletir mi?" sorusuna, "Ateş etmek yetmez, füze fırlatmak lazım" şeklinde espriyle yanıt verdi.

Haber 01-10-18 16:19

NASA görevlisi Türk bilim insanından espri: Güneşe ateş etmek yetmez, füze fırlatmak lazım

ADANA'da Yüreğir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bilim Şenliği'ne telekonferansla bağlanan NASA'da görevli bilim insanı Umut Yıldız, bir kız çocuğunun sorduğu "Adana çok sıcak, güneşe ateş etmek serinletir mi?" sorusuna, "Ateş etmek yetmez, füze fırlatmak lazım" şeklinde espriyle yanıt verdi.

Haber 01-10-18 15:09

Güneş'in sesini daha önce hiç merak ettiniz mi?

NASA ısı kaynağımız olan Güneş'in sesini takipçileri ile paylaştı. Güneş'in çıkardığı ses dalgaları Avrupa Uzay Ajansı ve NASA’nın Güneş ve Heliosforik Gözlemevi SOHO tarafından kaydedildi.

Haber 26-07-18 14:49

Mars'ta yaşam olabilir mi?

NASA, Mars yüzeyinde organik moleküller içeren 3 milyar yaşında bir kayanın bulunduğunu duyurdu. Buluş bilim dünyasında ilgiyle karşılandı.

Haber 08-06-18 13:42

NASA canlı yayınında sosyal medyayı karıştıran görüntü

Dün belki de bir daha göremeyeceğimiz oldukça ender rastlanan üç gökyüzü olayı aynı anda gerçekleşti. Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması'nı canlı yayınlayan NASA'nın canlı yayınında görünen kimliği belirlenemeyen bir cisim ise UFO iddialarını gündeme getirdi.

Haber 01-02-18 14:30
ufo

'NASA'nın 51 yıl önce çektiği fotoğrafta UFO göründü'

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) görüntüleri UFO tartışmalarını alevlendirdi.

Haber 05-10-17 01:30

2 Temmuz Dünya UFO Günü’nde neyi kutluyoruz?

Düşman ırkın gelişini mi, üzerimizde yapıldığı iddia edilen deneyleri mi?

Haber 03-07-16 11:06

Dünyanın Her Yerinden, Yıllardır Hepimizi Şüphelere Sürükleyen En Ünlü 15 UFO Fotoğrafı

Geçtiğimiz günlerde NASA yayını da kesti. Galiba hakikaten yalnız değiliz...

Trend 30-06-15 16:30

NASA 1 Saatlik Uzay Yürüyüşü Videosunu Yayınladı! Gerçekten Muhteşem

Videoyu izleyenler birbirine düştü. Yıldızlar nerede, görüntüler kurgu mu yoksa gerçek mi?

Trend 17-04-15 11:12

Türkiye'yi UFO'lar bastı!

Uzaylı var mı UFO'lar gerçek mi tartışmaları sürerken Surius araştırma merkezi Türkiye'de son 3 ayda rekor düzeyde UFO görüldüğünü duyurdu.

Haber 17-12-14 11:31

Türkiye'deki UFO vakalarında rekor artış

Uzaylı var mı UFO'lar gerçek mi tartışmaları sürerken Surius araştırma merkezi Türkiye'de son 3 ayda rekor düzeyde UFO görüldüğünü duyurdu.

Haber 18-11-14 15:05

NASA'nın yayınladığı inanılmaz fotoğraflar

NASA, gün geçmiyor ki uzaydan dünyayı şaşkına çeviren yeni görüntüleri paylaşmasın! Son olarak Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan astronotlar, bir UFO görüntüledi.

Haber 24-10-14 09:07
Haber 25-07-12 12:16

UFO mu, değil mi?

Konya'da çekilen bu fotoğraf üzerine inceleme yapılacak

Yurthaber 24-06-12 10:42

Merkür'ün kutuplarında su buzu olabilir mi?

NASA uzay aracı Messenger ile, Merkür gezegeninin kutuplarında su buzu oluşmuş olabileceğine işaret eden yeni bulgulara ulaşıldığı açıklandı.

Haber 22-03-12 18:06

NASA felaketin tarihini verdi

Muazzam bir Güneş fırtınası Dünya'yı karanlığa gömecek mi?

Haber 10-06-10 08:51

UFO mu, füze mi?

ABD Başkanı Barack Obama’yı ağırlamaya hazırlanan Norveç’te önceki gece gökyüzünde görülen gizemli ışıklar ülkede panik yarattı.

Haber 11-12-09 14:19