Nefise Karatay Haberleri Ve Son Dakika Nefise Karatay Haberleri

Nefise Karatay Haberleri Ve Son Dakika Nefise Karatay Haberleri

26 Nisan 1976’da Almanya’nın Hessen şehrinde hayata gözlerini açan Nefise Karatay, sunucu, oyuncu ve manken mesleklerine sahiptir. İkinci Şans, O Kadın, Para= Dolar, Direniş Karatay gibi filmlerde rol almıştır.

Televizyon dizilerinde ise ilk rol aldığı yapım Mirasyediler’dir. Eltiler, Yeni Hayat, Beşik Kertmesi, Avcı, Kurşun Asker, Uy Başıma Gelenler gibi yapımlarda da rol almıştır. 1997 yılında özgün bir müzik programı hazırladı ve TV kanalında sundu.

1998 yılında Hakan Peker’in şarkısının klbinde oynayarak ün kazanmayı başardı. 2012 yılında Yusuf Day ile evlenen Nefise Karatay’ın 2015 Yılında Maya adını verdiği çocuğu dünyaya geldi. Asıl tanınma zamanı ise 2007 -2008 yılları idi. Bu yıllarda oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Ahu karakterini üstlendi.

Nefise Karatay Haberleri

Survivor Nefise'nin görüntüleri sosyal medyayı salladı! Sigara içerken kameraya mı yakalandı?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Nefise Karatay, bir görüntüsüyle sosyal medyada gündemde. Pınar ve Sema kavgası sırasında kameraya yansıyan görüntülerde elinde bir şey saklayan Nefise'nin sigara içtiği iddia edildi. Survivor seyircileri "Açıklama yapılmalı" dedi.

Magazin 21-02-2024 15:32

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-2024 12:02

Nefise Karatay yıllara meydan okuyor! Kızı Maya ile kayakta pozlarına yorum yağdı

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı ilişkiyle gündem olan ve pozlarıyla hafızalara kazınan Nefise Karatay yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir özel hayat süren Karatay kızı Maya ile kayaktan pozlarını paylaşınca takipçilerinden yorum gecikmedi.

Magazin 01-02-2024 13:59

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay'dan dikkat çeken estetik açıklaması: Haftada üç gün...

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay fit görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla hafızalara kazınan manken Nefise Karatay'dan estetik açıklaması geldi.

Magazin 19-01-2024 17:36

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay sırrını paylaştı! Formunu bakın nasıl koruyor

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay fit görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla hafızalara kazınan manken Nefise Karatay formunu nasıl koruduğunu açıkladı.

Magazin 14-01-2024 14:56

Pozlarıyla bir döneme damga vurmuştu... Son paylaşımı gündem oldu! Adeta yıllara meydan okuyor

Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Nefise Karatay son paylaşımıyla da yine adından söz ettirdi.

Magazin 12-01-2024 18:14

Survivor Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Nefise Karatay Survivor 2024 kadrosunda!

Survivor Nefise'nin hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor 2023 sezonunun şampiyonu olan Nefise Karatay, 2024 all star kadrosunda da yer aldı. Peki, Survivor Nefise kimdir, nerelidir? Survivor 2024 yarışmacısı Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 10-12-2023 20:54

Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu nereli, kimdir ve kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Survivor Hakan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2008-2009 yıllarında 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında yarıştıktan sonra Kapadokya Düşleri, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Benim Adım Osssman gibi yapımlarda rol alan Hakan Hatipoğlu, birçok kez Survivor'da yarışmıştır.Peki, Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-12-2023 20:03

Nefise Karatay yıllara meydan okuyan fiziğini paylaştı! Sırrını da verdi

Bir döneme damga vuran modellerden Nefise Karatay yıllara meydan okuyan fiziğini sosyal medyada sergiledi. 8 yaşında bir kızı olan oyuncu, sunucu ve manken beyaz taytını giyip boy gösterdi. Karatay fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 19-09-2023 14:12

Nefise Karatay'dan Tamer Karadağlı'ya tebrik mesajı! Hem destek hem eleştiri geldi

Pınar Altuğ'dan sonra eski manken Nefise Karatay da Cumhurbaşkanı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'yı tebrik etti. Karatay'ın Serhat dizisindeki partneri Tamer Karadağlı'yı sosyal medyadan tebrik etmesine hem eleştiri hem de destek mesajları yaptı.

Magazin 11-08-2023 13:34

47 yaşındaki Nefise Karatay botoks açıklamasıyla dalga konusu oldu! Paylaşım tatilden geldi

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Ahu Toros karakteriyle hafızalara kazınan, 47 yaşındaki manken ve oyuncu Nefise Karatay, “Botoksum, dolgum yok" deyinca sosyal medyada dalga konusu oldu. Karatay iddiasını sürdürdü ve tatilden doğal pozlarını paylaştı.

Magazin 24-07-2023 11:37

Yıllara meydan okuyan Nefise Karatay 'Botoksum, dolgum yok' deyip ekledi

Bir döneme damga vuran modeller arasında yer alan Nefise Karatay adeta yıllara meydan okuyor. Son haliyle dikkat çeken Karatay, “Botoksum, dolgum yok” deyince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-07-2023 13:24

Survivor Semih Öztürk'ün yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı! Nefise Karatay ile görüntüleri olay oldu

Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Semih Öztürk, son olarak Survivor Ekstra programında yorumcu koltuğunda oturmuş ancak eski eşinin paylaşımı nedeniyle Semih Öztürk'ün işine son verilmişti. Öztürk şimdi de yıllar önce oynadığı bir klip ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 20-07-2023 08:34

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay mayosuyla ayna karşısında! Fiziğiyle mest etti

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay ailesiyle birlikte tatilde. Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla hafızalara kazınan manken Nefise Karatay yıllara adeta meydan okuyor. Güzel isim son olarak mayolu pozuyla hayranlarını mest etti.

Magazin 03-07-2023 09:17

Kurtlar Vadisi'nin Ahu Toros'u son haliyle yıllara meydan okudu! Nefise Karatay güzelliğiyle mest etti

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide Ahu Toros karakteriyle hafızalara kazınan Nefise Karatay yıllar sonraki haliyle şaşkına çevirdi. Güzel oyuncu yıllara meydan okudu.

Magazin 15-06-2023 08:11

SURVİVOR ŞAMPİYONU Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi

Survivor şampiyonu Nefise Karatay 14 Haziran 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. SMS oylamasından birinci çıkan genç yarışmacı gözyaşlarına boğuldu ve heyecanını gizlemekte oldukça zorlandı. Peki, Survivor şampiyonu Nefise Karatay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Survivor Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi....

Magazin 14-06-2023 10:24

Survivor şampiyonu Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 birincisi Milli Atlet Nefise Karatay hakkında merak edilenler

Nefise Karatay Survivor 2023'ün şampiyonu oldu. Özgür Tetik ile büyük finale çıkmaya hak kazanan Milli atlet SMS oylmasından birinci çıkarak ipi göğüsledi. Birçok kişi internette birinci gelen yarışmacı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 birincisi Milli Atlet Nefise Karatay'ın hayatı...

Magazin 14-06-2023 10:23

Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor şampiyonu Nefise Karatay ne iş yapıyor?

Survivor Nefise'nin hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor'da geçtiğimiz gün final heyecanı yaşandı. 2023 sezonunun şampiyonu dün akşam sonuçlanan oylamayla belli oldu. Peki, Survivor Nefise kimdir, nerelidir? Survivor finalisti Nefise kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 14-06-2023 10:22

Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında? Survivor Özgür Tetik'in hayatı

Survivor'da ikinci olan Özgür'ün hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor 2023'ün şampiyonu SMS oylamasından birinci çıkan Nefise Karatay oldu. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor Özgür Tetik'in hayatı...

Magazin 14-06-2023 07:44

Survivor 2024 ne zaman, kadroda kimler olacak? Survivor 2024 All Star SMS'siz mi olacak? Acun Ilıcalı konseptin değiştiğini duyurdu

Survivor 2024 ile ilgili detaylar Nefise Karatay'ın birinci olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı yeni sezonda yarışmanın konseptinin değişeceğini açıkladı ve SMS oylamalarına ilişkin konuştu. Birçok kişi TV'de büyük bir finalle sona eren yarışmanın yeni sezonuna dair araştırma yapıyor. Peki, Survivor 2024 ne zaman, kadroda kimler olacak? Survivor 2024 All Star SMS'siz mi olacak?

Magazin 14-06-2023 07:32

SURVİVOR ŞAMPİYONU 2023: Survivor şampiyonu kim oldu? Nefise Karatay mı Özgür Çevik mi? Ödülün sahibi belli oldu

Survivor şampiyonu, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. İstanbul'daki büyük finalle sona eren dünyanın en zor yarışmasında ipi göğüsleyen yarışmacı belli oldu. Birçok kişi arama motorlarında SMS oylamasının sonucuna ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Survivor şampiyonu kim oldu? Nefise Karatay mı Özgür Çevik mi? İşte Survivor 2023'ün şampiyonu....

Magazin 14-06-2023 07:10

SURVIVOR FİNALİ 2023: 13 Haziran Survivor finali ne zaman, saat kaçta? Özgür mü Nefise mi? Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi ve saati Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Büyük final İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava'da yapılacak. Acun Ilıcalı'nın dünyanın en zor yarışması olarak dile getirdiği yarışmada final heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta? İşte 2023 Survivor final tarihi ve finalistler hakkında detaylar...

Magazin 13-06-2023 08:05

SURVİVOR FİNAL TARİHİ VE SAATİ 2023: Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak? Özgür Tetik ve Nefise Karatay! Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi; Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak edildi. 15 Ocak'ta başlayan serüven sona eriyor. Bu sebeple Nefise ve Özgür stresli bir süreçten geçiyor. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? İşte 2023 Survivor final tarihi...

Magazin 13-06-2023 07:55

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik'in hayatı

Özgür Tetik Survivor 2023'ün 2 finalistinden biri oldu. Milli Atlet Nefise Karatay ile ile büyük finale çıkmaya hak kazanan başarılı yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Büyük finalde iki isimden biri Survivor 2023'ün şampiyonu olacak. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 13-06-2023 07:52

Nefise Karatay'ın kızı Maya'ya beğeni yağdı! Annesini güzelliğiyle geride bırakır

Eski manken Nefise Karatay, sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Nefise Karatay son olarak kızı Maya ile paylaştığı karelerle hayran bıraktı. Karatay'ın küçük kızını görenler "Annesini güzelliğiyle geride bırakır" yorumları yaptı.

Magazin 05-06-2023 10:49

Eski manken Nefise Karatay havuz başından paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay bir döneme özellikle Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla damga vurmuştu. Artık gözlerden uzak bir hayat yaşayan eski manken Karatay havuz başında poz verdi.

Magazin 22-05-2023 11:34

Nefise Karatay masaj kavgasında suçlu çıktı! İşte aldığı ceza

Nefise Karatay, gittiği masaj salonunda iş insanı Tolga Balta ile sıra kavgası yaşamıştı. Nefise Karatay, 2021'de Ortaköy’de komşu oldukları sitenin ortak kullanım alanı olan masaj salonunda tartıştığı Tolga Balta’ya hakaret ettiği gerekçesiyle hapse mahkum oldu.

Magazin 09-05-2023 11:54

Pozlarıyla bir döneme damga vurmuştu! Nefise Karatay son haliyle olay oldu

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay, 2012'de iş insanı Yusuf Day ile evlenip 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getirmişti. Gözlerden uzak yaşamaya çalışan eski mankenin son halini görenler "Hiç yaşlanmıyorsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 14-04-2023 09:20

Survivor Nagihan Karadere'yi sinirlendiren hareket: Beni taklit etmekte ısrarcısın demek!

Survivor Nagihan Karadere, yarışmanın bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, kendisi gibi milli atlet olan Nefise Karatay'ı ti'ye aldı. İşte, Survivor Nagihan Karadere'nin gündem olan o paylaşımı...

Magazin 26-03-2023 09:17

SURVİVOR 2023 YEDEK KADRO! Survivor yedek yarışmacılar kimler, hangileri yarışmaya dahil olacak?

Survivor 2023'de yedek yarışmacılar merak konusu oldu. Sezona başlangıç yapan Survivor'da elenen yarışmacıların yerine yedek kadrodakiler yarışmaya dahil oluyor. Bu gelişmeyle beraber Survivor yedek kadrodan yarışmaya dahil olacak yarışmacıların kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor yedek yarışmacılar kimler, hangileri yarışmaya dahil olacak?

Magazin 19-01-2023 21:21

Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? Milli Atlet Nefise Karatay adaya ayak basar basmaz parkuru karıştırdı!

Milli atlet Nefise Karatay, Survivor 2023'e yedekler dahil olan yarışmacılar arasında yer alıyor. Ünlüler takımı için bu akşam erzak oyununda parkurda koşacak olan genç yarışmacı, Avcı ile yaşadığı tartışma sebebiyle merak konusu oldu. Survivoe'ın fragmanında Nefise'nin "Bu nasıl bir karakter" diyerek isyan ettiği görüldü. Peki, Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Milli Atlet Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 19-01-2023 20:52

Kurtlar Vadisi’nin Ahu Toros’u Nefise Karatay yıllara meydan okudu! Hiç değişmemişsin

Nefise Karatay, 2007-2008 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu isimli yapımda hayat verdiği Ahu Toros rolü ile seyircilerin aklına kazındı. Seneler içinde farklı projelerle ekranlara gelen Nefise Karatay, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 20-08-2022 21:58

Nefise Karatay'ın kızı Maya güzelliğini annesinden almış... Kocaman olmuş

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla gündem olan model ve sunucu Nefise Karatay 2012 yılında iş insanı Yusuf Day ile evlenmişti. Mutlu bir evliliği ve bir de kızı olan Nefise Karatay sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Kızı Maya ile tekneden bir pozunu paylaşan Nefise Karatay'a yorum yağdı.

Magazin 24-07-2022 10:58

Nefise Karatay yarı çıplak masaj sırasında iş insanına yakalandı! Masör tanıktan sonra flaş gelişme

Oyuncu ve model Nefise Karatay gittiği masaj salonunda yarı çıplak masaj yaptırdığı sırada odaya iş insanı Tolga Balta'nın girdiği iddia etmişti. İkilinin kavga ettiği ortaya çıkmıştı. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgada taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Masör olayla ilgili tanıklık yapınca Nefise Karatay hakkında hakaret ve tehdit suçlarından dava açıldı. Nefise Karatay'ın 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

Magazin 04-07-2022 11:13

Nefise Karatay masaj salonunda neye uğradığını şaşırdı! Yarı çıplak halde...

Nefise Karatay gittiği masaj salonunda şoke edici bir olay yaşadı. Nefise Karatay, yarı çıplak masaj yaptırdığı sırada odaya giren iş insanı Tolga Balta'dan şikayetçi oldu. Karatay Balta'nın kendisine hakaret ettiğini iddia etti.

Magazin 19-12-2021 10:01

Nefise Karatay'ın acı günü

Ünlü sunucu Nefise Karatay, kuzeninin hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesaplarından duyuran sunucu, yaşadığı şoku da yazdı.

Magazin 06-12-2021 11:33

Türkiye güzeli Nefise Karatay'ın kızı büyüdü! Güzelliğini görenler ''tıpkı annesi'' diyor!

1997 yılında Türkiye güzeli seçilen ünlü manken Nefise Karatay'ın kızı Maya büyüdü. Maya'nın güzelliğini görenler ''annesine çekmiş'' demekten kendini alamıyor.

Magazin 13-10-2021 10:24

Nefise Karatay'dan yatak pozu! Sosyal medyayı salladı

Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarıyla tekrar gündeme gelen, eski model, oyuncu ve sunucu Nefise Karatay, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 04-07-2021 07:55

Nefise Karatay bikinili pozuyla olay oldu! Yıllara meydan okuyor

Düzgün fiziğiyle takipçilerinden tam not alan Nefise Karatay'ın sosyal medyaya damga vuran mavi bikinili o paylaşımı…

Magazin 03-07-2021 11:08

Nefise Karatay'ın kızı Maya annesinin kopyası! Güzelliği anneden...

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay magazin gündeminde sık sık yer alan isimler arasındaydı. 2012'de iş insanı Yusuf Day ile evlenip 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getiren ünlü isim, kızı Maya'nın doğumundan sonra tüm ilgisini ailesine yöneltti.

Magazin 17-06-2021 13:49

Mehmet Ali Erbil'in Nefise Karatay pişmanlığı! 'Evli barklı keşke hatırlatmasaydık'

Şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllar sonra gelen Nefise Karatay itirafıyla gündem olmuştu. Erbil yaptığı açıklamadan pişman oldu ve "Boşboğazlık yaptım" dedi.

Magazin 16-05-2021 09:05

Mehmet Ali Erbil'den itiraf! | “Sık sık türbe ziyaretleri yapıyorum. Hacca gitmek istiyorum.

Mehmet Ali Erbil, geçirdiği hastalık sonucu zor günleri atlattıktan sonra geçtiğimiz günlerde efsaneleşen yarışması “Çarkıfelek” ile ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Ünlü şovmen bir dönem büyük bir aşk yaşayıp evliliğin kıyısından döndüğü Nefise Karatay ile ilgili de özel açıklamalarda bulundu. Yaşadığı hastalık sebebiyle zor günler geçirdiğini dile getiren Erbil, “Yaşadığım her şeyi kader olarak görüyorum.” Dedi.

Magazin 10-05-2021 12:56

Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen Nefise Karatay itirafı! O fotoğraflar büyük hataydı

Kaçış sendromu hastalığı ile zor zamanlar geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir dönem büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü Nefise Karatay ile ilgili itirafta bulundu. Erbil, "Nefise ile birlikte çektirdiğimiz o çıplak fotoğraflardan dolayı kendimi suçlu hissediyorum. Çok büyük pişmanlık yaşadım." dedi.

Magazin 10-05-2021 10:38

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 26 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 26 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 26 Nisan olayları...

Trend 26-04-2021 12:24

Annesinin tahtına aday! İşte Nefise Karatay'ın kızı Maya

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay, 2012'de iş insanı Yusuf Day ile evlenip 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getirmişti. Kızı Maya'nın doğumundan sonra tüm ilgisini ailesine yönelten Nefise Karatay, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 17-04-2021 13:59

Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı' iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor

Kanal D’nin yeni dizisi yayınlanan yeni tanıtımları ile oldukça dikkat çekti. Güçlü kadrosu ve senaryosu ile de merakla beklenen Bir Annenin Günahı, cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

Magazin 20-11-2020 17:29

Nefise Karatay'dan yeni program! Hayat Sağlıklı Güzel ne zaman başlıyor?

Ünlü sunucu Nefise Karatay, Kanal D'de yayınlanacak olan Hayat Sağlıklı Güzel isimli programla ekrana dönüyor? Peki Hayat Sağlıklı Güzel ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Magazin 21-10-2019 00:50

Nefise Karatay'dan mayolu paylaşım

Eski manken ve oyuncu Nefise Karatay, kızı ve eşi Yusuf Day ile birlikte Bodrum'da tekne tatili yapıyor.

Magazin 31-07-2018 20:26

Nefise Karatay'ın eşi uslanmıyor

Nefise Karatay'ın eşi Yusuf Day, geçtiğimiz yaz Cicişler'le fena yakalanmıştı.

Magazin 29-02-2016 14:08