Philips Azur Elite Haberleri

BİM'e Philips Airfryer geliyor! 26 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

Türkiye'nin en büyük perakende marketlerinden biri olan BİM'in bu haftaki 26 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta en dikkat çeken ürünlerden biri Philips Airfryer oldu. Çok satanlar listelerinde ilk sırada yer alan Philips Airfryer'a avantajlı fiyatla sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı! BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 2024-07-26 11:20:57

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin 2024-07-22 17:16:47

Gerçek kahve tutkunları bu fırsatı kaçırmak istemez! Philips'in çok satan kahve makinesi indirimde

Mükemmel bir kahve makinesi, her kahve severin hayali! Evinizde barista kalitesinde kahve yapmanın hayalini kuruyorsanız şanslı gününüzdesiniz! Tam otomatik kahve makinesi deyince akla gelen ilk modellerden biri olan Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi, Prime Day'e özel indirime girdi. Eğer lezzet dolu bir kahve deneyimi yaşamak istiyorsanız bu makine tam da size göre! İşte detaylar...

Haber 2024-07-19 11:12:50

ŞOK'a Philips Tam Otomatik Kahve Makinesi geliyor! 3 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak eden alışveriş tutkunları sizi buraya alalım! Şok Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 3 Temmuz Çarşamba 2024 tarihli bu haftaki yeni sayısı yayınlandı. Şok'ta bu hafta neler var? Gelin 3 Temmuz - 9 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel listelerindeki indirimli ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 2024-07-02 16:29:23

Diğer Haber Etiketleri

Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta ense philips epilasyon evde lazer epilasyon lazer epilasyon kahve makinesi espresso kahve makinesi espresso makinesi Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok market aktüel a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Elektrikli süpürge süpürge Babalar Günü babalar günü hediyeleri Babalar Günü hediyesi Kulaklık kulaklık bluetooth kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu bluetooth kulaklık kulak içi jbl kulaklık bluetooth jbl kulaklık kablosuz bluetooth kulaklık bluetooth kulak üstü kulaklık jbl bluetooth kulaklık jbl kablosuz kulaklık jbl kulak üstü kulaklık jbl kulaklık kablosuz kulak üstü kulaklık kablosuz kulaklık tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips kahve makinesi sosyal medya ilişki sorunları güzellik ilik a101 elektrikli bisiklet tıraş mor posa bebek bebek arabası Bebek bakımı bebek bezi jabra bluetooth kulaklık filtre kahve makinesi Van şarjlı dikey süpürge yağsız fritöz braun braun tıraş makinesi philips azur Ütü televizyon akıllı televizyon ele Gülşen elite Emre Kurttepeli Oyuncu Maria Pedraza şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oral b diş fırçası diş fırçası elektrikli diş fırçası türk kahve makinesi yaşında stil ispanyol leziz yiyecekler aktan

A101'e Philips airfryer ve Dyson süpürge geliyor! İşte 20 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101'in 20 Haziran 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Bu hafta A101'e neler geldi, diye merak edenlerdenseniz detaylı A101 alışveriş broşürünü incelemek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 20-06-24 09:32

Fiyatı düştü! Philips Marathon Ultimate XB9145/07 günün fırsat ürünü

Eskiyen elektrik süpürgesini yenilemek isteyenler, annesine ya da sevdiklerine yeni bir süpürge hediye etmek isteyenler buraya! Philips'in en çok satan Marathon Ultimate XB9145/07 Süpürge modeli bugüne özel indirimde, fırsatı görmek için acele edin!

Haber 17-06-24 15:19

Babalar Günü Fırsatları devam ediyor! Ünlü markalar çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor

Babalar Günü Fırsatları bugün sona eriyor. Braun, Philips, Stanley, Crocs, Under Armour gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Babanıza, eşinize, kardeşinize, sevdiklerinize Babalar Günü hediyesi arıyorsanız içeriğimize bakmadan geçmeyin!

Haber 12-06-24 09:43

JBL, Philips, Xiaomi ve daha pek çok markanın kulaklıkları Gaming Week'e özel indirimde

Teknoloji severlerin yüzünü güldüren Gaming Week hız kesmeden devam ediyor. JBL, Philips, Xiaomi gibi markaların kulaklık modellerinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. Sizin için indirimdeki 1500 TL altı kulaklık modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 04-06-24 17:03

ŞOK'a Philips kişisel bakım cihazları geliyor! 29 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Akteül Ürünler Kataloğu'nun 29 Mayıs tarihli yeni sayısı yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta klimadan dikey süpürgeye, yapı market ürünlerinden güneş kremlerine pek çok ürün uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak ediyorsanız, detaylar için içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 29-05-24 15:49

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 28-05-24 15:32

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler, bugün sona eriyor! İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

500'den fazla erkekle sevgili oldu! Özel olanı bulmaya çalıştığını söyledi... Herkese aynısı tavsiye ediyorum

Eski bir Penthouse modeli olan Samantha Philips 500'den fazla erkekle sevgili olduğunu söyleyerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. İkili ilişkilere dair verdiği tavsiyelerle tepkilerin odağına yerleşen ünlü isim, "Özel olanı bulmaya çalışıyorum. Herkese aynısı tavsiye ediyorum" dedi.

Trend 17-04-24 10:43

A101'e iPhone 14 Plus geliyor! İşte 7 Mart 2024 tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla ve merakla beklediği Katalog'ta bu hafta da yok yok! iPhone'dan Samsung akıllı saate, Philips airfryerdan robot süpürgeye her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerin yer aldığı a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 07-03-24 11:32

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 23-02-24 15:14

BİM'e Philips airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı inceledik

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM'in bugün yayınlanan 16 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri Philips airfryer oldu. 16 Şubat Cuma gününden itibaren BİM'de satışa sunulan cihazın öne çıkan özellikleri de airfryer satın almayı düşünenler tarafından merak konusu. Biz de sizin için bu içeriğimizde uygun fiyatıyla öne çıkan cihazın özelliklerine yer verdik."Philips airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada!

Haber 16-02-24 14:39

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 16-02-24 13:55

BİM'e Philips airfryer geliyor! 16 Şubat BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 16 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 16-02-24 11:17

A101'e Columbia montlar, marka parfüm ve saatler geliyor! İşte 8 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Columbia monttan New Balance ayakkabıya, Philips airfryerdan Homend dikey süpürgeye, Michael Kors saatlerden Versace parfümlere; bu hafta A101 Aktüel Kataloğu her zamankinden daha dolu! Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 8 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-02-24 11:03

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-24 17:17

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-24 11:53

Fiyatı düştü! Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Bir kulaklıkta aradığınız her özelliği sunan Jabra Elite 10, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla satışta! Sınırlı bir süre için geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, Jabra Elite 10'un özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdiğimiz içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 31-01-24 18:06

Çok satan Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi'ni sizin için denedik

Kahve tutkunlarının favori içecekleri arasında yer alan filtre kahve, içerdiği yüksek antioksidanla sağlıklı bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Siz de filtre kahve tüketmeyi seviyorsanız, dışarıda bir ay boyunca kahveye vereceğiniz paraya bir ömür kullanabileceğiniz kaliteli bir filtre kahve makinesi alarak hem bütçenize katkı sunabilir hem de evde 7/24 kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en sevilen ve çok satan Philips HD7462/20 Kahve Makinesi'ni denedik.

Haber 08-01-24 16:21

DAKAF’24 Fuarında Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF’24) Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi gösterildi.

Yurthaber 05-01-24 08:36
Van

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-23 06:00

Philips, Cosori, Arzum, Karaca... Airfryer alacaklar Gülümseten Kasım Fırsatları'nı kaçırmayın

Philips, Cosori, Arzum, Fakir, Karaca... Airfryer alacaklar mutlaka bu markaların airfryer modellerine göz gezdirmiştir. Piyasada en çok tutulan airfryer modellerine ev sahipliği yapan bu markaların sıcak hava fritözleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-11-23 17:52

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-23 12:11

Çok satan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım'a özel indirimde

Son yılların en çok ilgi gören ürünlerinden biri olan Philips HD7461/20 Kahve Makinesi, kahve severlerin daima radarında! Siz de eşsiz kahve lezzeti sunan, kaliteli bir filtre kahve makinesi arayışındaysanız Gülümseten Kasım'a özel fiyatı düşen bu makineye bir göz atabilirsiniz.

Haber 17-11-23 17:21

Izgara kiti hediyeli Philips airfryer indirimde! İyi ki aldım diyeceksiniz

Mutfağınıza heyecan getirecek, midenizi bayram ettirecek yemeklerin sırrı Philips HD9650/90 Airfryer'da! Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel kısa süreliğine indirimde olan, hediyesiyle birlikte gelen airfryer setini incelemek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 17-11-23 13:44

Teknoloji harikası Philips Azur DST7510/80 Buharlı Ütü'yü sizin için inceledik

Kaliteli bir ütü, kıyafetlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde ütülemenizi sağlar. Bu, daha az zaman harcamanızı ve daha iyi sonuçlar elde etmenize olanak tanır. Eğer iyi bir ütü arayışındaysanız bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz, işte detaylar!

Haber 16-11-23 17:43

Yüksek çekim gücüyle öne çıkan Philips FC9750/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'yi sizin için inceledik

Son zamanların en çok merak edilen elektrikli süpürge modellerinden biri olan Philips FC9750/07 PowerPro Max Torbasız Süpürge, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında yüz güldüren bir indirimle karşınızda! Süpürgenizi yenilemek istiyor ya da yeni ev kuruyorsanız mutlaka göz atmanız gereken bu süpürgeyle ilgili tüm detaylar yazımızda!

Haber 16-11-23 16:28

Pratik ve etkili tıraş deneyimi sunan Philips One Blade'ı sizin için inceledik

Jiletle tıraşa son verecek, hayalini kurduğunuz pürüzsüz görünüme ulaşmanızı sağlayacak, cilt dostu özellikleriyle öne çıkan Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan bu cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 10-11-23 14:13

Fiyatı 2 bin 695 TL'ye düştü! Philips HD9255/60 Airfryer'da kısa süreli indirim

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmaya, mutfağınıza sağlık getirmeye ne dersiniz? Öyleyse size harika bir önerimiz var! Son yılların en popüler mutfak aletlerinden biri olan airfryerlar ile sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Airfryer satın almak isterseniz en sevilen modellerden biri olan Philips HD9255/60 Airfryer'ın sadcee birkaç saatliğine indirimde olduğunu da belirtelim. İndirim bitmeden, stoklar tükenmeden alın!

Haber 04-09-23 14:06

Üstün görüntü kalitesiyle filmleri ve dizileri âdeta size yaşatacak Philips marka televizyon önerileri

"Televizyonsuz asla yaşayamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz üstün görüntü kalitesiyle kendinizi âdeta izlediğiniz filmde veya dizide hissettirecek Philips marka televizyon önerileriyle karşınızdayız! Listemizi inceleyerek beğendiğiniz ürünü satın alabilir ve ev konforunda sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 31-08-23 11:25

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-23 10:31

Kırmızı saçları olay olmuştu! Gülşen yeni saç rengi ve sahne tarzıyla yine gündemde!

Sahne tarzı ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Gülşen dün akşam Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Kırmızı saçlarını pembeye dönüştüren Gülşen'in yeni saç rengi ve sahne tarzı yine çok konuşuldu. Ünlü şarkıcıyı izlemeye gelenler arasında bu defa oğlu Azur Benan'da vardı.

Magazin 21-07-23 14:13

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic dantel crop giyip poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Elite dizisiyle başlayan ekran macerasını başarıyla sürdüren İspanyol yıldız Mirela Balic, sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay olan Mirela Balic dantel crop ve korse üstü ile dikkat çekti. Pencere detaylı bir etek giyen ünlü ismin değişik kombini olay oldu.

Magazin 07-07-23 11:48

Emre Kurttepeli joined Global Relations Forum (GRFGRF)

Emre Kurttepeli joined the elite members of Global Relations Forum (GRFGRF).

Finans 06-07-23 12:19

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-23 11:10

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-23 09:56

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Jabra'nın Elite 2 model gürültü önleyici bluetooth kulaklığı indirimde

Müzik dinlemenin keyfine varmanızı sağlayacak Jabra Elite 2 Bluetooth Kulaklık şimdi indirimde! Teknolojinin kaliteyle buluştuğu, eşsiz bir ses deneyiminin kapılarını aralayan kulaklığı keşfetmek için acele edin.

Haber 04-06-23 23:07

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza yine çok cesur! Dekoltesiyle mest etti!

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 02-06-23 17:36

Geleneksel diş fırçalarının tahtını sarsan Philips ve Oral-B şarjlı diş fırçası karşılaştırması

Gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza hızlı bir giriş yapan şarjlı diş fırçaları, ağız bakım ürünleri arasında büyük bir popülerliğe sahip. Diş fırçalamayı daha kolay hale getirmesinin yanında ağız ve diş eti bakımı konusunda da üstün performans sergileyen ürünlerin birbirinden farklı özelliklere sahip seçenekleri de mevcut. En popüler markalardan olan Philips ve Oral-B'nin hangi modellerinin daha kullanışlı olduğunu anlayabilmek için iki markanın karşılaştırmasını sizler için hazırladık.

Haber 02-05-23 15:29

En lezzetli kahveleri yapacağınız Philips marka kahve makineleri

İyi kalitede bir kahvenin verdiği keyfi çok az şey verebilir. Fakat evde her daim aynı standartta kahve demlemek oldukça zahmetli bir iş. "Ben bu zahmete katlanmayayım, bir kahve makinesi ile her zaman aynı lezzetle kahve içebileyim." diyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, en iyi Philips kahve makinesi modellerine bir göz atalım.

Haber 18-04-23 17:15

ŞOK 25 Mart cumartesi aktüel ürünler kataloğu yine dopdolu! Airfryer, Projeksiyon Cihazı, IP Kamera ve daha fazlası...

ŞOK market 25 mart 2023 cumartesi aktüel ürünler listesi yayınlandı. Her hafta yenilenen aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünler raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta; Sinbo Airfryer 1499 TL'den, Arzum Okka Minio Jet Türk Kahve Makinesi 629,90 TL'den, Philips 58″ 4K Ultra HD Smart LED TV 19.999 TL'den ve Asus ExpertBook Taşınabilir Bilgisayar 12.999 TL'den satışa sunulacak.

Finans 24-03-23 14:36

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza cesur pozlarıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanyol güzel iddialı tarzı ve cesur pozları ile büyük beğeni topluyor.

Magazin 08-03-23 09:13

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic transparan bluzuyla geceleri yaktı! Göğüs ucunu gizlemedi

Elite dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan İspanyol güzel Mirela Balic, bir gece kulübünde çılgınlar gibi eğlendi. Transparan bir bluz giyen Balic, sütyensiz stilini paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 30-01-23 12:43

Fiyatı 750 TL'ye düştü! Kullanıcılarından tam not alan Philips kulaklıkta indirim

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken hatta telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız kaliteli bir kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Şık tasarımıyla ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Philips kulaklık kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 18-01-23 14:13

Fiyatı 7587 TL'ye düştü! Çok sevilen Philips airfryerda fırsat

Mutfakta hızlı ve pratik olmak, aynı zamanda lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız bir airfryera ihtiyacınız var demektir! Hâlâ bir airfryer sahibi değilseniz ve almayı da düşünüyorsanız piyasadaki en sevilen model olan Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz'ün indirimde olduğunu söyleyelim. İşte kullanıcılarından tam not almayı başarmış o ürün!

Yemek 12-01-23 14:50

Elite dizisinin yıldızı Maria Pedraza üstsüz pozlarını paylaştı! Göğüslerini...

Elite dizisinden ayrıldıktan sonra Toy Boy dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz pozlarla dikkatleri üzerine topladı. İspanyol güzelin cesur paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-22 13:23