Merih Demiral Haberleri

'Bozkurt' işaretine benzetildi! Almanya’da okullarda yasaklandı

Euro 2024 Türkiye - Avusturya maçında, Melih Demiral’in gol sevincini ‘bozkurt’ işareti yaparak göstermesi dünyada büyük ses getirdi. Almanya’da Bremen şehrindeki okullarda ‘sessiz tilki’ işareti 'ülkücü hareketin bozkurt selamı ile karıştırılma tehlikesi' nedeniyle yasaklandı.

Haber

Merih Demiral 'içimde bir yara' dediği Fenerbahçe yolunda! EURO 2024'ün olay adamı Süper Lig'e dönüyor

2024 Avrupa Şampiyonası'nın en çok konuşulan isimlerinden olan Merih Demiral'in ismi transferde de sıklıkla anılmaya başlanırken, tecrübeli oyuncu Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e dönebilir. İşte detaylar...

Spor

Milliler çeyrek finalde EURO 2024'e veda etse de turnuvanın en çok konuşulanı oldu! Oyucularımızın performansı büyük alkış aldı

2024 Avrupa Şampiyonası'na Hollanda karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetle çeyrek final aşamasında veda eden A Milli Takımımız, gösterdiği performansla otoriterlerden büyük alkış alırken, turnuvaya en çok renk katan ekiplerin başında geldi. Bireysel performanslarla da öne çıkan Ay-Yıldızlılar'da bazı isimler turnuvayla birlikte değerlerine değer kattı. İşte o detaylar...

Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merih Demiral'ın cezasına yanıt!! ''Türk milletine dönük bir ceza verilmiştir''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'ya mağlup olduğumuz maç dönüşü konuştu. Erdoğan, "Batı'nın bugüne kadar zihniyet itibarıyla bize yaklaşımı hiçbir zaman değişmemiştir. Batı aynı zihniyetiyle devam etmiştir ve aynı şekilde de devam etmektedir. Merih Demiral’a verdikleri ceza, adeta ilk andan itibaren kararı verilmiş olan bir ceza." dedi.

Spor

Merih Demiral

Merih Demiral Hakkındaki Haberler Mynet'te. Merih Demiral Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral Hollanda maçı öncesi sahaya çıktı! Tribünler onu görünce tezahürata başladı

Kritik Hollanda maçı öncesi UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral sahaya çıkarken, tribünleri alkışladı. İşte o anlar...

Spor

Sessizliğini bozdu! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk 'bozkurt' yorumu geldi

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Türkiye Avusturya karşılaşmasında Milli Futbolcu Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yaptığı için ceza verilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 'Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız' diyerek sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber

Avrupa sokaklarında yalnız kurt! 'Bozkurt' işareti tartışmaları sürerken, viral olan görüntü

Merih Demiral'a bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından 2 maç ceza verilmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken, Avrupa'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada viral oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te çekilen görüntüler hızla yayıldı.

Trend

Şahan Gökbakar Merih Demiral kararına sert çıktı! ''İkiyüzlü UEFA!''

UEFA Disiplin Kurulu, Avusturya - Türkiye maçında attığı golden sonra bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. UEFA'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Karara tepki gösteren isimlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar bu karara ''İkiyüzlü UEFA!'' diyerek sert çıktı.

Magazin

Montella ilk kez konuştu... Merih Demiral'in cezası için olay sözler!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA’nın milli futbolcu Merih Demiral’a verdiği cezanın adil olmadığını belirterek, "Çünkü siyasi bir hareket değildi. Öyle yorumlandı. Biz daha da arzulu, büyük onurla ve gururla sahaya çıkacağız. Eminim herkes son derece motive olacaktır" dedi.

Spor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Merih Demiral'ın heykelini dikeceğini açıkladı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral’ın heykelini dikeceğini açıkladı.

Spor

UEFA'nın skandal Merih Demiral kararı sonrası Bahçeli'den sahadan çekilme önerisi! En uygun seçenek olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği skandal 2 maçlık ceza sonrası açıklamada bulundu. UEFA'nın bazı ülkelerin futbolcularıyla ilgili verdiği kararlarda daha geniş ve hoş görülü olduğunun altını çizen Bahçeli, "UEFA sırayı bir Türk futbolcu aldığında nefretini gizleyememiştir." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca UEFA'nın karardan dönmemesi durumunda da Türkiye'nin turnuvadan çekilmesi önerisinde bulundu.

Haber

TFF Başkanı UEFA'nın Merih kararı için hiç bilinmeyen o gerçeği duyurdu! Bir kötü haber daha...

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gitmeyi planlarken, TFF Başkanı yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Belediye başkanından Merih Demiral için 'heykel' kararı: Hadi bakalım UEFA bana da ceza yazsın!

Son dakika haberi: UEFA'nın Avusturya maçında bozkurt işareti yaptığı için Merih Demiral'a 2 maç men cezası vermesi bir numaralı gündem oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan da çok konuşulacak bir Merih Demiral kararı geldi. Özcan kararını açıklayıp "Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım!" dedi.

Haber

Merih Demiral'ın eşi Heidi Lushtaku Alman gazetesine konuştu! Kocam ırkçı değil

UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen skandal 2 maçlık men cezası sonrası eşi Heidi Lushtaku Alman gazetesi Bild'e röportaj verdi. Lushtaku, eşi Demiral hakkında, "Kocam ırkçı değil. Nazik, açık fikirli ve hoşgörülü biri.” dedi.

Spor

UEFA'nın Merih Demiral kararına bir tepki de Sinan Akçıl'dan geldi! 'Stada gidecek herkes...'

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gidiyor. UEFA'nın Merih Demiral kararına ise tepkiler büyüdü. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl da bu karara tepki gösteren isimlerden biri oldu.

Magazin

Alman lobisi galip geldi! UEFA İcra Kurulu üyesi Servet Yardımcı'dan açıklama: Alman lobisi ve siyaset galip geldi...

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, sosyal medya hesabı üzerinden Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yüzünden verilen skandal 2 maçlık cezaya tepki gösterdi. Yardımcı konuyla alakalı olarak "Çok uğraştım ancak ne yazık ki Almanya lobisi ve siyaset galip geldi." ifadelerini kullandı.

Spor

UEFA'nın Merih Demiral kararına tepkiler peş peşe geliyor! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den paylaşım

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, UEFA tarafından EURO 2024'teki Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezaya tepki gösterdi. Bakan Osman Aşkın Bak, konuya ilişkin paylaşımında, "Bütünüyle siyasi olduğuna inandığımız haksız ve yanlı kararını kınıyoruz" derken, RTÜK Başkanı Şahin "Hadsiz UEFA kendine gel" ifadelerini kullandı. UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da karara tepki gösterdi.

Spor

Utanmıyor musunuz? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Merih Demiral yorumu: Kendi ülkelerine karşı aşağılık bir tavır içine giriyorlar!

Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Merih Demiral'ın Bozkurt selamı yaptığı gol sevinci çok konuşuldu. UEFA, bu gol sevinci hakkında soruşturma başlatmıştı, bugün karar açıklandı ve Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi. Skandal karar sonrası tepkiler yükselmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da cezayı yorumlarken 'Bu ne ilk ne de sonuncusu' dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Merih Demiral'ın yaptığı 'Bozkurt' işareti nedeniyle soruşturma geçirmesine tepki gösterdi.

Spor

SON DAKİKA | UEFA'dan Merih Demiral'a 'Bozkurt' cezası! TFF, itiraz için CAS'a gidiyor... Hollanda maçında oynayacak mı?

Son dakika haberi: UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gidiyor. Tüm Türkiye, yarınki çeyrek final maçında oynayıp oynayamayacağını merak ederken, Avukat Ercan Sevimdaş, "Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Spor

SONDAKİKA | Merih Demiral'ın bozkurt işareti! UEFA soruşturma başlatmıştı, TFF savunma dosyasını gönderdi

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapması nedeniyle açılan soruşturmayla ilgili hazırlanman savunma dosyasını UEFA'ya iletti. Söz konusu dosyada önceki örneklere yer verilirken, bozkurt işaretinin Türk kökenli halkların bin yıllık simgesi olduğu öne çıkıldı.

Spor

Bozkurt selamına terör örgütü simgesi dediler! Almanlardan sonra Hollanda medyası da atağa geçti! Skandallar devam ediyor

Merih Demiral'ın Bozkurt selamı sonrası Almanlar adeta Türkiye aleyhine seferberlik başlattı. BILD'in başını çektiği sürece Hollanda medyası da dahil oldu. BILD ile ortak hareket eden Hollanda medyası haberlerinde skandal ifadeler kullandı. Bozkurt işaretini terör örgütüyle bağdaştırıp ağızlarına geleni söylediler.

Spor

Bild'den algı operasyonu! TFF, Merih Demiral’a 2 maç ceza verildiği iddiasını yalanladı

UEFA, Türkiye-Avusturya maçında 2 gol kaydeden savunma oyuncusu Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için skandal bir karara imza atarak soruşturma başlatmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, Alman Bild gazetesinde yer alan 'Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi' iddialarını yalanlayarak "Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı.

Spor

CHP Genel Merkezi'nde 'bozkurt' işareti! Merih Demiral'ı hedef alan sözlere Ümit Özdağ'dan Hitler yanıtı

Merih Demiral'ın 'bozkurt' işaretli sevinci gündemdeki yerini korurken CHP lideri Özgür Özel ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın görüşmesinde de konu gündeme geldi. Basın toplantısında bozkurt işareti yapan Ümit Özdağ "Bunun herhangi bir siyasi partiyle alakası yok. Bence Alman devletinin bozkurt yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha isabetli olur" diyerek Almanya'ya tepki gösterdi.

Haber

Fatih Altaylı Ulan bakan! deyip ateş püskürdü! Faeser'in Merih Demiral sözleri tartışma yarattı: Dön de kendi memleketine bak

Dünya Merih Demiral'ın golden sonra yaptığı 'bozkurt' sevincini konuşmaya devam ediyor. Alman Bakan Faeser'in konuyla ilgili açıklamasına Türkiye'den tepki yağmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da Avrupa'daki seçim sonuçlarını hatırlattı, "Ulan bakan! Sen dön kendi memleketinde olan bitene bak" sözleriyle sert çıktı.

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç tepki gösterdi! Bozkurt işareti yapan futbolcu...

Gibi dizisinin İlkkan'ı olarak tanınan Kıvanç Kılınç sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Kılınç'ın futbolcu Merih Demiral ve Madımak paylaşımı yapanlara tepkisi dikkat çekti.

Magazin

Bahçeli'den Merih'e destek, UEFA'ya tepki: Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajıdır!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, UEFA'nın Avusturya maçındaki golü sonrası Bozkurt işareti yapması nedeniyle soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada "Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur." dedi.

Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a destek paylaşımı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA'nın Merih Demiral hakkında soruşturma açması hakkında bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Son dakika | UEFA'dan Merih Demiral'a soruşturma! Gol sevincini 'bozkurt' işaretiyle kutlamıştı

Son dakika haberi: Türkiye-Avusturya maçında Merih Demiral gol sevincini 'bozkurt' işaretiyle göstermişti. UEFA'dan Demiral için soruşturma kararı geldi. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral'dan Bozkurt işaretli gol sevinci! 2019 detayı akıllara geldi... Maçın ardından açıkladı

Avusturya karşısında attığı iki gol ve gösterdiği performansla maçın adamı seçilen milli futbolcu Merih Demiral, attığı gollerden sonra Bozkurt işareti yaparak sevindi. Gelen zaferin ardından açıklama yapan Demiral, "Türk olmaktan gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. İnşallah yapmaya devam ederiz" diye konuştu. Demirel'ın gol sevinci sonrası 2019 yılında Avusturya'da yasalaşan 'sembol yasası' akıllara geldi.

Spor

Maçın yıldızı Merih Demiral konuştu! ''Ne mutlu Türk'üm diyene!

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gollerle A Milli Futbol Takımı’ndaki gol sayısını 4 yaptı. A Milli Takım'da Merih Demiral, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Merih Demiral dakika 1'de attı, Avusturya neye uğradığını şaşırdı! Tarihe geçti

Son dakika... EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız'da Merih Demiral karşılaşmanın henüz ilk dakikasında attığı golle Ay-Yıldızlılar'ı 1-0 öne geçirirken bu gol ile tarihe geçti. İşte detaylar...

Spor

Avrupa Şampiyonası öncesi Ozan Kabak'tan kötü haber! Yaşadığı sakatlık sonrası sahayı sedyeyle terk etti

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi hazırlık mücadelesinde İtalya ile karşılaşan A Milli Takımımızda Ozan Kabak mücadelenin 39'ncu dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral'ın son halini görenler tanıyamadı!

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımında devam eden Merih Demiral'ın yeni tarzı sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Merih Demiral'ın son halini görenler tanıyamadı!

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımında devam eden Merih Demiral, sosyal medya hesabından son görüntüsünü paylaştı.

Spor

Merih Demiral'dan 'Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı!' diyenlere tepki: Allah belanızı versin

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Merih Demiral olayın ilk anında sessiz kalırken daha sonra yaptığı açıklamayla bu durumun nedenini açıkladı ve kendisine tepki gösterenlere sert bir yanıt verdi.

Spor

Kaan Ayhan'a asker selamı vermediği için tepki gösteren Merih Demiral, Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı denmişti Merih'den yanıt!

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Bu kararın ardından Türk sporcular ve takımlar Suudi Arabistan'a büyük tepki gösterirken, bu olay için ses çıkartmadı denilen Merih'den şok bir açıklama geldi.

Spor

Merih Demiral ve model eşinden umre pozları! Sosyal medyada gündem oldu

Milli futbolcu Merih Demiral umre pozlarıyla dikkat çekti. Futbolcu eşi ve çocuğuyla birlikte milli maçlar nedeniyle verilen tatilde Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde umre ibadetini gerçekleştirdi.

Magazin

Merih Demiral'dan Milli Takım Kampında Arabistan açıklaması İnşallah ilerleyen günlerde çok iyi olacağına inanıyorum

Milli Takım kampında açıklamalarda bulunan Merih Demiral, “Milli Takım benim için her zaman kulüplerden üstündür” derken, Arabistan kariyerine dair de konuştu. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral transferi sonrası Suudi Arabistan'dan bir Türk oyuncuya daha kanca! Astronomik maaş ödeyecekler...

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattığını açıklamıştı. Bu hamlenin ardından Al Ahli kulübü, bir başka milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu.

Spor

Al-Ahli, Merih Demiral'ı transfer ettiğini açıkladı

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattığını açıkladı

Spor

Merih Demiral, paraya para demeyecek! Avrupa'dan gelen teklifleri reddedip Suudi Arabistan'ı seçti

Merih Demiral, Al-Ahli ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Birçok futbolcunun tercihi olan Suudi Arabistan futbolu, Merih Demiral'ın transferiyle yine güç kazandı.

Spor

Fenerbahçe'den çok konuşulacak Merih Demiral hamlesi! Başkan Ali Koç İstanbul'a davet etti

Yaptığı son transfer hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe çok konuşulacak bir ismi daha gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler Atalanta'dan ayrılması beklenen milli yıldız Merih Demiral ile iletişime geçerken, Başkan Ali Koç tecrübeli oyuncuyu İstanbul'a davet etti. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a cevap ve transfer açıklaması! Cengiz Ünder ve Merih Demiral'ın adını vererek...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Maribor ile karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, müsabaka öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a sert bir cevap veren Kartal, transferle alakalı da konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Lincoln Henrique'nin lisansının dondurulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Atalanta hocası kampa götürmemişti... Merih Demiral için transfer yarışı! Inter ve Nottingham Forest...

Yeni sezon öncesi gerçekleştirilen kampa götürülmeyen Merih Demiral için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar Atalanta'nın kapısını çalmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor

İtalyanlar Yüzde 101 ayrılacak demişti! Merih Demiral Fenerbahçe'yi böyle açıkladı: Bir tek onlara gelirim!

Transferin en hareketli ekiplerinden olan Fenerbahçe'de son günlerde gündeme gelen isimlerden biri de milli yıldız Merih Demiral... Atalanta'da kadro dışı kaldığı iddia edilen ve İtalyan basının takımdan ayrılacak dediği Demiral'in ismi Sarı-Lacivertliler ile anılırken yıldız oyuncudan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral ülkemizi bir kez daha gururlandıracak! Dünya devine imza atmasına ramak kaldı...

Atalanta'da harika bir sezon geçiren Merih Demiral transfer oluyor. Hırsı ve performansıyla dikkat çeken Merih Demiral için dünya devleri sıraya girmişti. Milli futbolcu takım tercihini yaptı ve iş sadece imzalara kaldı.

Spor