Pide Tarifi Haberleri

Pideciden alınmış gibi oluyor: Evde kıymalı pide tarifi! Kıymalı pide nasıl yapılır?

Pide farklı farklı çeşitleri ile en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Fırından çıktığı gibi sıcacık yenilen pide için pideciye gitmeye gerek yok. Evde yaptığınız pide de oldukça lezzetli oluyor. Evde pide nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan tarifi denemelisiniz.

Yemek 09-10-2022 10:38

En lezzetli pide çeşitlerinden Trabzon pidesi tarifi! Trabzon pidesi (Trabzon yağlaması) nasıl yapılır? İşte yapılışı ve malzemeleri

Ülkemizde çokça tüketilen ve Trabzon'a özgü olarak bilinen yağlı pide, hemen hemen her yörede severek tüketilmektedir. Evde de pratik birkaç malzemeyle hazırlanabilen Trabzon pidesinin tarifi merak ediliyor. İşte Trabzon yağlaması olarak da geçen Trabzon pidesinin tarifi!

Yemek 21-07-2022 14:53

Pideli arnavut paçası nasıl yapılır? Pideli arnavut paçası malzemeleri neler?

Tadına doyulmayacak bir tarif olan pideli arnavut paçası, sevilerek tüketiliyor. Pideli arnavut paçasını evde akşam yemeğinde servis etmek için hazırlayabilirsiniz. Peki pideli arnavut paçası nasıl yapılır? Pideli arnavut paçası malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 27-06-2022 22:05

Herkes tarifini isteyecek! Evde karışık pide tarifi

Pide sokak lezzetleri denilince akla gelen ilk yiyeceklerden. Herkes sıcacık ve puf pide yemeyi seviyor. Çay saatinde, kahvaltıda sıklıkla tüketilen pideleri evde de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Evde kendi emeğinizle çok daha lezzetli olacak pide tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 08-06-2022 09:29

Pide Tarifi

Pide Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pide Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pide kuyruğuna girmeyin, ramazan pidesini evde hazırlayın! İşte ramazan pidesi tarifi ve malzemeleri

Ramazan pidesi, Ramazan ayının olmazsa olmazıdır. Oruçların tutulup ibadetlerin yapıldığı bu bereketli ayda ramazan pidesi, iftarda sofralarda sıklıkla yer alır. Uzun pide kuyruklarına girmek istemiyorsanız siz de ramazan pidesini evinizde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 14-04-2022 19:03

Bir Ramazan klasiği: Ramazan pidesi! Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Her yıl Ramazan ayında sıklıkla tüketilen ramazan pidesi, ramazan ayının bir klasiği haline geldi. İftara yarım saat kala gidilen, almak için kuyruğa girilen sıcak, çıtır çıtır ramazan pidesini evinizde de hazırlayabilirsiniz.

Yemek 18-03-2022 18:29

Lezzetiyle damaklar şenlenecek: Bursa cantık pidesi tarifi

Cantık pidesi, Bursa'ya özgü leziz bir pide türü. Peki bu leziz cantık pidesini yapmak için gereken malzemeler nelerdir? Pidenin tarifi nasıl uygulanır? En önemlisi de, cantik pidesinin yapımın da dikkat edilmesi gereken hususlar ve püf noktalar nelerdir? İşte size tüm cevaplar!

Yemek 24-02-2022 16:36

Bereketli hamuru ve kıtır lezzetiyle muhteşem öğle yemeği: Büzgülü pide tarifi

Bazı yörelerde, "ağzı açık pide" adıyla bilinen büzgülü pide tarifi için karşınızdayız! Bol baharatlı, soğanlı ve kıymalı iç harcıyla yedikçe yedirten bu tarif çay saatlerinde de akşam yemeklerinde de yenilebilir cinsten. Tıpkı lahmacun gibi hazırlandıktan sonra kenarlarda kalan kısmına büzgü şekli verildiğinden bu isimle anılan büzgülü pide tarifi sizler için!

Yemek 22-02-2022 10:32

Tırnak pide nasıl yapılır? Tırnak pide malzemeleri neler?

Tırnak pide, özellikle kebapların ve köftelerin yanında servis edilir ve afiyetle yenir. Tırnak pide, kebapçı pidesi olarak da bilinir. Genellikle restoranlarda ikram olarak masaya gelen tırnak pideyi evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşte tırnak pide tarifi ve malzemeleri!

Yemek 14-12-2021 00:00

Parmaklarınızı yiyeceksiniz! Lezzetli mi lezzetli bir çıtır mini pide tarifi

Ülkemizin zengin mutfağının en popüler yiyeceklerinden biri olan pide, mükemmel bir tarifle evde de yapılabilir. Evdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarifle, pide yemek için uçuk fiyatlar ödemenize ya da dışarıya çıkmanıza gerek kalmayacak. İşte karşınızda size evinizde lezzet şöleni yaşatacak mini pide tarifi!

Yemek 24-09-2021 14:33

Tam buğday unlu Ramazan pidesi tarifi ile tokluk süreniz uzayacak!

İftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ramazan pidesi, gün boyu devam eden açlığın ardından yılda sadece 1 ay yenileceği düşünülerek gereğinden fazla tüketilebiliyor. Ancak pideyi de her yiyecekte olduğu gibi ölçülü tüketmek büyük önem taşıyor. Bu noktada tam buğday unlu Ramazan pidesi tarifi kurtarıcı oluyor. Daha uzun süre tok kalmayı sağlayan tam buğday unlu Ramazan pidesi, kan şekerini de düzenlemeye yardımcı oluyor.

Haber 22-04-2021 11:15

Ramazan pidesi nasıl yapılır? Evde ramazan pidesi yapmanın püf noktaları ve malzemeleri

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide, evde de en az fırınlardaki kadar lezzetli hazırlanabilir. Birkaç temel malzeme ve püf noktalara dikkat edilmesi halince yumuşacık ve lezzetli pideler pişirilebilir. Peki, ramazan pidesi nasıl yapılır? Evde ramazan pidesi yapmanın püf noktaları ve malzemeleri...

Yemek 13-04-2021 16:16

Koronavirüsle savaşan pidenin sırrı defne yaprağı yağı!

Uzmanlar tarafından virüse olumlu etkisi olduğu ifade edilen defne yağını Ramazan pidesiyle buluşturan ekmek uzmanı Mine Ataman, evde Ramazan pidesi hazırlamak isteyenler için Ramazan pidesi yapımının püf noktalarını anlattı.

Haber 11-04-2021 09:57

Lavaş arasında lezzet bombası: Dumanı üzerinde şipşak hazırlanan Meksika pidesi!

Hızlıca hazırlanan bu Meksika pidesi öğle ya da akşam yemeği için nefis bir alternatif oluyor. Yemek hazırlamaya vaktiniz olmadığında ya da çay yanına aperatif bir tarif hazırlamak istiyorsanız sizi böyle alalım.

Yemek 24-02-2021 10:55

Pratik ve çok leziz: Çıtır mini pide tarifi

Türk mutfağının önemli lezzetleri arasında yerini alan pideyi, kendi mutfağımızda en lezzetli şekilde hazırladık. Usta fırıncılara bile taş çıkartan mini pide tarifimizi denemek isteyenler için detaylı bir şekilde yapılışını anlattık, buyursunlar.

Yemek 15-12-2020 08:37

Standardın dışında: Bal kabaklı pide tarifi

Gün geçmiyor ki afiyetle yediğimiz fırıncı Mithat efendinin pideleri eskisi gibi kalsın. Kaşarlı, kıymalı ya da sucuklu derken damak zevklerine göre soğanlı, patatesli pide meşhur olmasın.

Yemek 01-07-2020 12:20

Ustaları kıskandıran tarif! Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

Koronavirüs salgını nedeniyle evde karantinada kaldığımız bu günlerde hepimiz ekmekleri kendimiz hazırladık. Hatta kendi yaptığımız ekmeğin tadına o kadar doyamadık ki fırının yolunu unuttuk. Sıra geldi pide tarifine. Ramazan ayının adeta simgesi haline gelen pideyi dışarıdan almak yerine evde de hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken, tarifin püf noktalarına uymak!

Yemek 14-05-2020 12:12

Tarifini herkes istiyor! Sadece 3 adımda hazırlayabileceğiniz susamlı pide tarifi!

Ramazanın simgesi susamlı pide, iftar sofrasının vazgeçilmezidir. Salataların suyuna, çorbaların içine iştahla katılır. Kabarmış, lezzetli ve şekilli bir ramazan pidesinin tüm inceliklerini ve detaylarını sizinle paylaşacağız. Fırınlardan alınmış gibi mükemmel pideleri evde sevdiklerinize servis edebilirsiniz. Özellikle karantina günlerinde sıcak pidelere ulaşamazken bu tarif eski sofraları aratmayacak!

Yemek 05-05-2020 13:47

Ramazan pidesi tarifi

Ramazan pidesinin olmadığı bir Ramazan ayı düşünmek mümkün mü? Ramazan'ın gözde yiyeceğini saatlerce kuyruk beklemeden kendi evinizde, ve hatta çok daha lezzetlisini yapabilirsiniz. İşte Mynet Yemek' "Ramazan pidesi nasıl yapılır?" sorusuna en lezzetli cevabı veriyor, buyursunlar.

Yemek 10-05-2019 16:47

Pide tarifi: Ev yapımı çeşitli kolay pide tarifleri

Pide, Türk mutfağının eşsiz tatlarından biridir. Pideyi genellikle dışarıda, özel pide salonlarında yemeyi tercih ediyoruz. Tek malzeme ile yapılanları bile zevkle tüketilir. Kıymalı pide, peynirli pide, kaşarlı pide, kuşbaşılı, sucuklu pide gibi tek malzemeli olanlar gibi kavurma-kaşar, yumurtalı, karışık olanları da sofranın vazgeçilmezidir. Peki pide nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Çeşitli kolay pide tarifi ile evinizde istediğiniz malzeme ile bu tadın keyfine varabilirsiniz.

Yemek 22-11-2018 13:38

Balon Ekmek

Kebapçıların olmazsa olmaz lezzeti balon ekmek, evinizde de kolaylıkla hazırlayıp sıcak sıcak sofraya koyabileceğiniz bir tarif. Yanında tulum peyniri, tereyağı ve mezelerle lezzetini kat kat artıracak bu enfes ve pofuduk ekmekleri mutlaka deneyin!

Yemek 08-11-2018 11:25

Pazılı puf pideler

Üzerinde dumanı tutan puf puf sebzeli pideye ne dersiniz? Bu tarif beş çayının gözdesi olmaya aday.

Yemek 22-05-2018 11:27