Polis Maasi 2022 Haberleri

CHP'li Türkan Elçi'nin oteline saldırı: Bu sabah da düğmeye basıldı! Dövmeli saldırgan kameraya yakalanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da CHP'li milletvekili ve 2015'te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin ailesine ait otele ateş açılıp tehditte bulunulmuştu. Olay sonrası yapılan 'Kantar' operasyonunda kameraya yakalanan saldırgan dahil 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu sabah da 'Topuz' operasyonu için düğmeye bastı. Operasyonda ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 2024-07-26 13:20:22

Husumetlisini eşinin ve çocuklarının gözü önünde öldüren polis, meslektaşlarını arayıp kendisini ihbar etti

Batman'da görevli polis memuru R.K. (40) izin alarak geldiği memleketi Kırşehir'de husumetlisi Serhat Aydemir'i (35) eşinin ve 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü. R.K. cinayetin ardından meslektaşlarını arayarak, "Ben birini öldürdüm. Teslim olmak istiyorum" diye kendini ihbar etti.

Haber 2024-07-25 23:17:28

Trump'a suikast girişiminde ses getiren görüntü! Gizli servis ile polisin konuşması yayınlandı: Saldırganı öncesinde fark etmişler

13 Temmuz'da ABD'de başkanlık için çalışmalarını sürdüren Donald Trump'a karşı bir suikast girişimi düzenlenmiş, Trump yaralanmış saldırgan ise öldürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayda yeni görüntülere ulaşıldı. Saldırganın eylemi yapmadan önce fotoğraflarının polis ve gizli servis arasında dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

Haber 2024-07-24 17:14:24

Paris'te bomba alarmı! İsrail'in oynayacağı maç öncesi bulundu

Paris Olimpiyatları kapsamında İsrail'in maç oynayacağı stadyumun yakınında şüpheli çanta bulundu. Çevredeki sokaklar geniş güvenlik çemberi altına alınırken, polis caddeyi tamamen trafiğe kapattı.

Haber 2024-07-24 16:16:17

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 24-07-24 15:13

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin 24-07-24 13:27

Terör halayından Ölürüm Türkiyem ile yolculuğa: Mersin'deki terör yandaşlarının polis minibüsündeki görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de sahil kenarından gelen görüntüler tüm Türkiye'de tepki çekti. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıp halay çeken grup yakalanıp gözaltına alınmıştı. Şüphelilere Türk Polis Teşkilatı'yla özdeşleşen "Ölürüm Türkiyem" şarkısının dinletildiği anlar sosyal medyada ses getirdi.

Haber 24-07-24 09:00

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 23-07-24 06:24

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 22-07-24 20:45

Filmleri aratmayan takip! Kendini polis ve savcı olarak tanıttı! Altın ve paraları alan dolandırıcı tutuklandı

Malatya’da, filmleri aratmayan dolandırıcılık olayı takip edilerek çözüldü. Vatandaşları arayıp, kendini polis ve savcı olarak tanıtarak ellerindeki altın ve paraları alan şahıs, 178 saatlik kamera görüntünün ardından kıskıvrak yakalandı.

Haber 22-07-24 18:04

'Bizi dehşete düşürdü' O ülkeyi karıştıran olay! Huzurevine silahlı saldırı: 5 ölü 'Son çağrı' deyip...

Hırvatistan’da bir bakımevine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, saldırgan polis tarafından yakalandı. Hırvatistan Devlet Başkanı Zoran Milanovic "Bu tüm yetkili kurumlara, silahlanmanın daha sıkı kontrol edilmesi de dahil olmak üzere toplumdaki şiddeti önlemek için daha fazlasını yapmaları yönünde korkunç bir uyarı ve son bir çağrıdır" derken Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic ise "Daruvar’daki huzurevinde 5 kişinin öldürülmesi bizi dehşete düşürdü" ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 16:53

Umumi tuvalette küçük çocuğa yaptığını duyanlar koşup dövmeye geldi: İstanbul'da taciz iddiasına meydan dayağı!

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da iddiaya göre bir sapık, erkekler tuvaletinde 14 yaşındaki çocuğu taciz etti. Olayı duyanlar tacizciyi meydan dayağına tuttu. Şüpheli şahsı dayaktan polis kurtardı.

Haber 22-07-24 11:34

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

Bulunamayan altınlar polisi alarma geçirdi! Her şey o gelişmeyle normale döndü

Aydın’ın Efeler ilçesinde evinde bulunan bir miktar altını sakladığı yeri unutan bir şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi. Şahıs, altınlarının çalındığını düşünüp polise hırsızlık ihbarında bulundu ve bölgeye ekipler sevk edildi. O sırada unutkan ev sahibi, sakladığı altınlarının yerini hatırlayıp bulunca rahat bir nefes aldı.

Haber 20-07-24 12:54

Plajda taciz iddiasıyla darp edildi! O anlar kameraya yansıdı

Bartın’da plaja güneşlenen bir kadının taciz edildiğini iddia etmesiyle, H.K. adlı kişi çevredekiler tarafından darp edildi. Alkollü olduğu belirlenen H.K, hastanendeki işlemlerinin ardından, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 20-07-24 11:45

Plajın kıyısında korku dolu anlar! 2 metrelik köpek balığını görünce çığlık çığlığa kaçtılar... Güvenlik için hemen kapatıldı

Kanarya Adaları'ndaki bir plajda kıyıda yaklaşık 2 metre uzunluğundaki köpek balığının görülmesi üzerine korku dolu anlar yaşandı. Kıyıda bulunan genç bir kız köpek balığını görünce büyük bir endişeyle kaçarken o anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerin sonrasında polis güvenlik için plajı kapattı.

Trend 20-07-24 10:46

Ağızlıksız gezen yasaklı ırk köpek sokakta adama saldırdı! Olaya polis müdahale etti... Polise vurma diyerek feryat etti

İzmir'de çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ağızlıksız gezdirilen yasaklı ırk bir köpek, sokak ortasında bir vatandaşa saldırdı. Vatandaşın bacağını ısıran köpeğe olay yerinde bulunan polis müdahale etti. Silahıyla köpeği vurarak etkisiz hale getiren polise bir başka vatandaş ise 'vurma' diyerek tepki gösterdi.

Trend 20-07-24 08:37

Güpegündüz dehşet! Valilik önünde eşini yere yatırıp boğmaya çalıştı... Küçük çocuklarının gözü önünde yaşandı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir koca, aynı kurumda çalışan eşini valilik binası önünde yere yatırarak boğmaya çalıştı. Çiftin küçük yaştaki çocuğunun gözü önünde yaşanan olaya polisler müdahale etti. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen karı-koca ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber 19-07-24 16:21

AVM'de 75 yaşındaki adam 20 yaşındaki genç kızın fotoğrafını çekmişti! Sapık yaşlı adama gözaltı kararı

Samsun'da iğrenç bir olay yaşandı. Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde 20 yaşındaki kızın fotoğrafını çeken 75 yaşındaki tacizci yaşlı adam, polis tarafından gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A.'nın söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 18-07-24 20:05

Kapağı açık bıraktılar, kazaya davet çıkardılar! Görme engelli çift kapağı açık rögara düştü

Samsun’da yapılan alt yapı çalışmaları neredeyse can alıyordu. Görme engelli çift, yolda yürürken, kapağı açık olan rögara düştü. Güvenlik önlemlerinin ihlali nedeniyle polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 18-07-24 10:11

Yoldan geçen genç büyük tuzağı engelledi! İkisinin de telefonu aynı anda çaldı... 'Seslerini dinlettiler'

Kırıkkale'de polis, 71 yaşındaki kadının parasını dolandırıcılara vermesini engelledi. Ekipler, kadının altınlarını bozdurup kendisini telefonda polis olarak tanıtan şüphelinin verdiği banka hesabına parayı yatırmasını önlerken bu sırada kadının damadı da aynı kişilerce telefonla aranıp, banka hesabına 80 bin lira yatırdı, yoldan geçen bir gencin uyarmasıyla paraya bloke koydurdu. Yaşlı kadın ise açıklamasında "Dolandırıcılar, damadımla kızımın sesini dinlettiler" dedi.

Haber 17-07-24 10:55

Ataşehir'de iş yerine silahla ateş açıldı

Ataşehir'de bir iş yerine silahla ateş açıldı, polis saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

Yurthaber 17-07-24 09:47

Gelin düğün gününde cinayetten tutuklandı! Gelinliğiyle karakola götürüldü... Kelepçeyle poz verdiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Meksika'nın Villa Guerrero kentinde bir gelin düğünü sırasında polislerin baskın yapmasıyla tutuklandı. Gelinliğiyle polis arabasına bindirilen ve karakola götürülen gelin cinayetten tutuklanıp 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 17-07-24 08:45

Alkollü sürücünün neşesi polisleri de şaşırttı! Ceza yiyince kahkaha atıp 'oh' çekti

Aksaray'da alkollü olarak polise yakalanan genç sürücü neşesiyle polisi bile şaşırttı. Alkollü sürücü, ceza yemesine rağmen kahkahayla ceza makbuzlarını imzaladı. Çok imza atınca da polis memurlarına “Komiserim sanki para çekecekmişim gibi” deyip espri yapan sürücü tüm işlemlerin ardından derin bir nefesle “Oh” çekti.

Haber 17-07-24 07:25

Ankara'da silahlı saldırı! Başından vurulan kişi hayatını kaybetti! Polis mahalleye giriş çıkışları kapattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sokak ortasında başından silahla vurulan kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından şüpheliler tutuklanırken, mahalledeki bazı iş yerleri ise bir grup tarafından saldırıya uğradı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş çıkışları kapatırken, olay yerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 16-07-24 23:34

Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti! Kurbanlarını önce boğdu sonra parçalara ayırdı

Kenya polisi, 2022 yılından bu yana eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf eden 33 yaşındaki seri katil Jomaisi Khalisia’yı yakaladı. Seri katil Jomaisi Khalisia, polis sorgusunda kendi eşi dahil toplamda 42 kadını önce boğduğunu sonra parçaladığını itiraf etti. En son 9 kadının parçalanmış cesetleri 12 Temmuz'da naylon torba içinde çöplükte bulunmuştu. Kenya polisi, çöplüğün aktif bir suç mahalli olarak aranmasına devam edildiğini belirtti.

Haber 15-07-24 16:42

İstanbul'da otomobil tramvaya çarptı!

Güngören tramvay durağında bir otomobil tramvaya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle tramvay seferlerinde aksamalar yaşanıyor.

Haber 15-07-24 16:20

KPSS'den çıktı, parkta dinlenirken başından vuruldu!

Diyarbakır’da KPSS'den çıkan ve okulun karşısındaki parkta bir ağacın gölgesinde dinlenen Rabia A.’nın (26) başına yorgun mermi isabet etti. Hastanede tedaviye alınan Rabia A.’nın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis mermiyi ateşleyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 14-07-24 15:16

Dünyanın konuştuğu suikastın arkasındaki isim: Thomas Matthew Crooks... Evinin etrafı sarıldı, ABD'li yetkili kullandığı silahı açıkladı! Milyonlarca evde var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya mitingi sırasında suikast girişiminde bulunulmasının yankıları sürüyor. Suikast girişimi sonrası şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silah merak konusu oldu. ABD basınında çıkan bir habere göre, adının açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkili, olay yerinde öldürülen şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silahı açıkladı. Öte yandan, 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un evinin etrafının polis araçlarıyla çevrildiği gelen haberler arasında.

Haber 14-07-24 14:50

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-07-24 10:43

IMF duyurdu: 110 milyar dolara çıktı! 2018'den bu yana en yüksek seviye!

IMF gelişmekte olan piyasalara sermaye akışlarının toparlandığını bildirdi. Uluslararası Para Fonu (IMF), gelişmekte olan piyasalara sermaye akışlarının geçen yıl, 2022'de yaşanan düşük seviyelerden biraz toparlandığını, Çin hariç gelişmekte olan piyasalara net sermaye girişlerinin 110 milyar dolara çıktığını belirtti.

Finans 14-07-24 09:39

Uzun zamandır ekranlardan uzaktı! Aslı Enver o diziyle geri dönüyor

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi güçlü yapımlarda rol alan Aslı Enver 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlendikten kısa bir süre sonra kızı Elay'ı kucağına almıştı. Oyunculuğa annelik molası veren ünlü isim şimdilerde yeni projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 13-07-24 12:55

Avcılar'da trajik olay! Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlar

Avcılar'da çöp konteynırı yanında poşete konulmuş bebek bulundu. Yeni doğduğu tahmin edilen bebek hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi yada kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Haber 12-07-24 20:37

İETT otobüsü TIR'a çarptı: Yaralılar var!

Sultangazi Mescid-i Selam otobüs durağında İETT otobüsü önünde ilerleyen TIR'a arkadan çarptı. Kazada 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haber 12-07-24 09:16

Yer: Adana! Polis merkezini pompalı tüfekle bastı: Olay öncesi şehit olmaya gidiyorum demiş...

Adana'da bir şahıs planlı bir şekilde pompalı tüfekle polis merkezine saldırı düzenledi. Kendisine vuran bekçileri korkutmak amaçlı böyle bir şey yaptığını ifade eden şahsın evden çıkarken annesine "şehit olmaya gidiyorum" dediği öğrenildi.

Haber 11-07-24 16:51

Türkiye giderek yaşlanıyor! Nüfus oranındaki son 3 yıldaki değişim dikkat çekti, çocuk ve genç nüfus azaldı

Türkiye'deki nüfus oranlarındaki değişim dikkat çekti. TÜİK'in açıkladığı verilere göre son 3 yılda çocuk ve genç nüfus oranları azalırken, yaşlı nüfus arttı. 2021'de nüfusun yüzde 26,9'u, 2022'de yüzde 26,5'i, 2023'te yüzde 26'sını çocuklar oluşturdu. Yaşlı nüfus 2021'de yüzde 9,7, 2022'de yüzde 9,9, 2023'te yüzde 10,2 olarak gerçekleşti.

Haber 11-07-24 11:26

Nagehan Alçı'dan eski kocası Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir iddia daha! Sahte polis profili kullanarak... Dava dosyasındaki o mesajlar ortaya çıktı

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanması magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından eski kocası Kütahyalı'dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını itiraf eden Nagehan Alçı şimdi de eski kocasının sahte polis profili kullanarak insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etti. Dava dosyasına konulan o mesajlar ise ortaya çıktı.

Magazin 10-07-24 15:29

Korku dolu anlar! Uçakta tuvalet zannedip acil çıkış kapısını açınca kaos çıktı... 'Tasarım hatası' diyerek kendisini savundu

İlk kez uçak yolculuğu yapan bir kişi , tuvalet ararken uçağın acil çıkış kapısını yanlışlıkla açınca ortalığı karıştırdı. Tahliye slaydının açılmasına neden olan yolcu uçuşun iptal edilmesine ve uçağın teknik olarak arızalanmasına yol açtığı için tazminat ödemesi gerektiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Arızadan sorumlu kadın, sonrasında polis tarafından sorgulandı. Raporda ismi verilmedi.

Trend 10-07-24 10:27

Böyle canilik görülmedi! Yük olduğunu söylediği kayınvalidesini sürükleyerek balkona çıkartıp 5. kattan aşağıya attı

Rusya'nın Artyom kentinde bir adam kayınvalidesinin kendisine ve ailesine yük olduğunu dile getirerek 5. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağıya attı. Olayın ardından 84 yaşındaki kayınvalide hayatını kaybederken 54 yaşındaki damadı cinayet şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Trend 10-07-24 09:36

Önce evini yakmaya çalıştı sonra 5. kattan atlamak istedi! Polis ekipleri ikna etti

Diyarbakır'da polis ekipleri zor anlar yaşadı. Oturduğu evi önce yakmaya çalışıp sonra 5’inci kattan atlamak isteyen madde bağımlısı Mehmet Emin P.'yi, polis ekipleri zor ikna etti.

Haber 08-07-24 21:21

Ankara'da tekel bayisinde korku dolu anlar! Pompalı tüfekle girip tehdit etti! Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık

Ankara'nın Çankaya ilçesinde elinde tüfekle girdiği tekel bayinde iş yeri sahibini tehdit edip, sigara isteyen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin tüfekle tehdit ettiği o anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Korku dolu anları anlatan iş yeri sahibi "Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık. Sonra ciddi olduğunu anladık" dedi.

Haber 08-07-24 20:57

'Peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyerek bıçak salladı! Evini görenler gözlerine inanamadı!

Bursa'da evini çöplerle dolduran 68 yaşındaki Feyzullah Yasa, evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak salladı. Bir polis memuru yaralandı. 'Ben peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyen Yasa, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 08-07-24 11:40

Fransa'da erken seçim sonrası ortalık yangın yeri: Paris savaş alanına döndü, polis göstericileri kovaladı

Fransa'da aşırı sağ karşıtları dün adeta zafer sarhoşluğu yaşadı, başkent Paris'te sokaklar yangın yerine döndü. Erken seçimlerin 2. turunda sandıktan birinci çıkmalarını kutlayan göstericiler Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Polis ile eylemciler arasında yaşanan gerginlikte bisikletler ateşe verildi, koşuşturmacalar yaşandı, polis biber gazıyla müdahale etti. Başkent sokaklarından gelen görüntüler savaş alanını andırdı.

Haber 08-07-24 08:26

Bu işte bir terslik var! Metro istasyonunun girişine otomobil uçtu!

Ankara Kızılay'da beyaz bir otomobil kontrolden çıkarak metro istasyonunun girişine uçtu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri çok geçmeden intikal etti.

Haber 07-07-24 17:50

Berlin Polisi, Türk taraftarları durdurdu! Müdahale geldi...

Türk taraftarlar Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) çeyrek final maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı’na doğru 50 bin kişiyle yürüyüşe geçti. Bozkurt selamı veren Türk taraftarlar polis tarafından durduruldu.

Spor 06-07-24 19:43

Pendik'te akılalmaz görüntüler! Önünü kesti, kaputa yattı: Ümit inme ne olur

İstanbul Pendik'te bir minibüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında yol tartışması çıktı. Minibüsün sürücüsünün araçtan inerek otomobilin önünü kestiği görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Otomobili, kaputunun üstüne yatarak durdurmaya çalışan minibüs sürücüsü "polis geliyor sağa çek" dedi.

Haber 06-07-24 16:32

Hollanda-Türkiye maçı öncesi Almanlar'dan flaş karar!

Berlin Polis Sendikası'ndan yapılan açıklamadaTürkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirlediğini ve tüm personellerini alarm seviyesinde tuttuklarını açıkladı.

Spor 05-07-24 23:30

Motosikletler çarpıştı: 2’si polis 3 yaralı

Adana’da motosikletli yunus timinin başka bir motosikletliyle çarpışması sonucu 2’si polis 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 05-07-24 10:50

Mersin'de karakol önünde tüfekle havaya ateş açan zanlı etkisiz hale getirildi

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde polis karakolu önünde havaya rastgele ateş açan şüpheli, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Yurthaber 05-07-24 10:48