Posa Haberleri

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-2024 13:08

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-2024 14:54

Durmadan yemek yeme isteğiniz varsa dikkat! Yedikçe acıktıran 4 besin

Sürekli olarak yemek yeme isteği, bazen kontrol edilmesi zor bir durumdur. Yediğiniz bazı besinlerin daha fazla acıkmanıza ve bu sebeple de kilo almanıza neden olduğunu biliyor muydunuz? Sürekli yeme isteğine neden olan ve yedikçe daha da aç hissetmenize yol açabilen 4 besini haberimizde derledik.

Kadin 02-03-2024 10:05

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-2024 17:25

Diğer Haber Etiketleri

başarı bebek arabası markaları bebek arabası oyuncak bebek arabası pusetli bebek arabası tavsiye bebek ayakkabısı bebek bakım çantası bebek banyo seti bebek battaniye modelleri bebek battaniyesi bebek beşik modelleri bebek beşikleri bebek bezi 5 numara bebek bisikleti bebek bornoz seti beyazlatıcı krem bepanthol pişik kremi L'Oréal anne sütü argan yağı c vitamini hibiskus karbonat sirke yulaf Meyve suyu ayakkabı bebek bezi bebek buzdolabı çatlak kremi termos vücut spreyi böcek retinol tüy dökücü Bebek bakımı ekmek nemlendirici BB krem cilt lekesi yüz temizleme jeli bebek arabası hindi libido Güneş Göz çikolata Eda Taşpınar Kocaeli Çay Kandıra misel su (makyaj temizleme suyu) cilt bakımı kahve yüz kremi diş macunu fondöten yaz temizlik tencere tava güneş kremi sivilce kahvaltı kozmetik tırnak maske kanser alara cerave cilt beyazlatıcı krem cilt lekeleri dermoskin dermoskin güneş kremi çiçek vitamini bağ doku bakım çatlak tedavisi bioderma bioderma güneş kremi bioderma krem bioderma sebium bioxcin bioxcin forte bioxcin şampuan c vitamini serumu çalışma estee lauder en iyi güneş kremi far farmasi bb krem garnier gebelikte beslenme güzellik hamilelikte beslenme hamilelikte beslenme listesi golden rose ilik iltihap ayak avene güneş kremi dudak kapatıcı kapatıcı önerisi yara bandı moa mon mor nemlendirici krem neutrogena neutrogena sivilce karşıtı niacinamide missha güneş kremi mikrodalga mustela güneş kremi kozmetik ürünleri leke giderici leke kremi libido ne demek libidon loreal paris makyaj malzemeleri la roche la roche güneş kremi la roche posay la roche posay güneş kremi la roche posay serum la roche serum maybelline pure beauty bb krem rüyada philips avent philips avent biberon philips avent emzik philips avent suluk procsin güneş kremi protein rimel pirinç pilavı pişik kremi sinoz güneş kremi sinoz leke kremi sivilce kremi sivilce nasıl geçer şeker kamışı selülit kremi selülit tedavisi serum sebamed sebamed güneş kremi stres belirtileri termos bardak solante güneş kremi krem kilo klozet koku kolajen serum parke nivea nivea güneş kremi nivea leke giderici serum note note bb krem opalescence opalescence diş macunu oral b oral b diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası bebek battaniye mineral filtreli güneş kremi sivilce izleri için krem su bazlı güneş kremi doktorların önerdiği en iyi güneş kremi tett sivilceye iyi gelen kremler 50 faktör güneş kremi güneş kremi kaç faktör olmalı zdrave krem vanilya vichy victoria secret vücut spreyi the purest solutions sivilcelere ne iyi gelir el çatlaklarına ne iyi gelir eo rüyad sant zihin akne nasıl geçer güneş kremi ne işe yarar hücreler libido yükselmesi ense el kuruluğuna ne iyi gelir el çatlağına ne iyi gelir el çatlaması güneş kremi faydaları cilt lekelerine ne iyi gelir güneş kreminin faydaları el çatlamasına ne iyi gelir vf sivilce nasıl geçer evde sırt spektrum sivilceleri ne geçirir sivilce geçirme yöntemleri yüzde kaşıntı ayaklar rüyada ekmek

Posa

Posa Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Posa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Okul çağı çocukları için ‘altın’ değerinde! Başarıyı olumlu etkiliyor! Daha geç yoruldukları ve özgüven sahibi oldukları gözlendi

Pek çok kişi sağlık için önerilen aralıklı oruç modasına uyup beslenmelerinden kahvaltı öğününü silerken, bir Pediatrist kahvaltının okul çağı çocukları için ‘altın’ değerinde olduğunu hatırlattı. Kahvaltının çocukların başarısını olumlu etkilediğini belirten doktor, “Kahvaltı yapan çocukların daha geç yoruldukları ve özgüven sahibi oldukları gözlenirken, obezite görülme oranının düşük olduğu tespit edilmiştir. Anne babalar yapmasa da çocukların kahvaltı yapması mutlaka sağlanmalıdır." dedi.

Kadin 26-02-2024 11:07

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-2024 02:18

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

Libido nedir, libido ne demek? Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği ne anlama gelir?

Libido kavramı, Sigmoud Freud’un bir öğrencisi tarafından ilk defa kullanılan bir kavramdır. Libido kavramı hakkında pek çok görüş mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşam içgüdüsü, enerjisidir. Neslin çoğalmasını, üremeyi ve cinsel dürtüleri tetikler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür.

Kadin 16-12-2023 20:31

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik.

Kadin 05-12-2023 17:55

Yağlı cilde sahip olanların etkili bir cilt bakım rutini oluşturmasına yardımcı olacak tüyolar ve ürünler

Yağlı cilt; parlaklık, leke oluşumu ve akne gibi sorunları beraberinde getirir. Bu nedenle, yağlı cilt sahipleri için uygun ve etkili bir cilt bakım rutini oluşturmak oldukça önemli. Neyse ki, doğru ürünler ve yöntemlerle yağlı ciltlerdeki bu sorunları azaltmak mümkün. Yağlı cilde sahip olanlara yardımcı olacak tüyoları ve kullanabilecekleri etkili ürünlerden bahsettik, işte detaylar!

Kadin 04-12-2023 12:12

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-2023 12:50

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-2023 18:00

Kişisel bakım rutininize eklemenize değecek en etkili güzellik ürünleri

Kişisel bakım rutini kişiden kişiye farklı olsa da kimi güzellik ürünleri neredeyse herkesin beğenisini kazanıyor! Cilt serumları, temizleyiciler, farlar, rimeller ve dahası... Güzellik ürünlerindeki liste uzayıp giderken en kaliteli seçenekleri bulmak da pek kolay değil. Bu durumu daha kolay bir hâle getirebilmek için kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 10-10-2023 17:21

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin 20-09-2023 17:48

Buzdolabınızı mis gibi kokutacak etkili yöntemler! Buzdolabından gelen kötü kokulara son

Buzdolabına konulan yemekleri ağzı açık bir şekilde koymak veya yemeklerin zamanla bozulması buzdolabında kötü kokulara neden oluyor. Bu koku siz el atmadığınız sürece buzdolabınızdan çıkmıyor. Kokuların yemeklerinize geçmesinden rahatsızsanız doğal ürünler ile buzdolabı kokusunu çok basit bir şekilde çözebilirsiniz.

Kadin 10-08-2023 09:41

Yüzünüzü pürüzsüz hale getirecek en etkili ve kullanışlı yüz bakım kremleri

Cilt bakım rutinlerinde olmazsa olmaz ürünlerin başında yüz bakım kremleri geliyor. Yüz bakım kremleri cildin ihtiyacına göre farklı içeriklerde sunuluyor. Kimi insan akne problemi kimisi kırışıklık sorunları için bu kremleri tercih ediyor. Yüzünüze ihtiyaç duyduğu bakımı yapabilmeniz, pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için en iyi yüz krem markalarını bir araya getirdik. Gelin, bunlara birlikte göz atalım.

Kadin 09-08-2023 17:14

Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulun! Epilasyon etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler farklı yollara başvuruyorlar. Özellikle yüz tüylerinden rahatsız olanlar epilasyon gibi yöntemlerin yanı sıra bitkisel kürlere de başvurabiliyorlar. İşte küçük ama etkisi çok büyük olan mucizevi bitkisel yöntemler

Kadin 01-08-2023 08:30

Eda Taşpınar olmak istemiyorum! diyenlerin sahilde güneşten korunmak için kullanabileceği ürünler

Yazın keyfini çıkarırken yanmaktan korkmayın! Yoğun şekilde bronzlaşmış bir ten istemeyenler, doğru ürünler kullanarak güneşten korunabilir. Güneş koruyucu kremler, şık şapka ve şemsiyeler, gözlükler güneşten korunmanızı sağlayacak temel ürünler arasında. Sağlıklı, güvenli ve hatta şık bir yaz tatili geçirmek için ihtiyacınız; güneşin zararlı etkilerinden korunmak. Haydi, güneşin keyfini çıkarırken kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun!

Kadin 25-07-2023 16:46

Vücudundaki sivilceler yüzünden yaz aylarında istediği kıyafeti giyemeyenler için akne karşıtı ürünler

Geçmek bilmeyen vücut sivilceleri yaz aylarının tadını kaçırabilir, istediğiniz kıyafetleri giymenizde size engel olabilir. Yazın getirdiği fazla terleme ve çevresel faktörler de sivilce oluşumuna neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek için farklı markaların en iyi akne karşıtı temizleyici ve losyonlarını sizin için bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Kadin 21-07-2023 18:09

Cildinizi yenileyin! Daha parlak ve ışıltılı bir cilt için en iyi niacinamide serum önerileri

Cilt bakımına özen gösterenlerin favorileri arasında niacinamide içerikli serumlar yer alır. Niacinamide, cilde parlaklık ve ışıltı vermesi nedeniyle birçok kişi tarafından cilt bakım rutinine ekleniyor. Siz de günlük cilt bakımınızda bu serumlara rahatlıkla yer verebilirsiniz. Gözle görülür fark yaratan niacinamide serumları, birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Cildinizi ışıl ışıl parlatacak en iyi niacinamide serum önerileri arıyorsanız gelin, beraber inceleyelim!

Kadin 12-07-2023 17:28

Sıcak yaz aylarında yüzünüzü korumanız için birebir en iyi yüz için güneş kremleri

Herkesin bildiği gibi yaz kış demeden her mevsimde güneş kremi kullanmak gerekiyor. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak olası birçok problemin önüne geçebilirsiniz. Pek çok farklı çeşidi bulunan güneş kremleri arasında kafanız karışıyorsa ve ''En iyi yüz için güneş kremi hangisi?'' sorusunun cevabını merak ediyorsanız sizin için birbirinden kaliteli ürünleri derledik.

Kadin 07-07-2023 10:14

Maskaralardan nemlendiricilere mutlaka denemeniz gereken kozmetik ürünleri

Işıl ışıl saçlara, pürüzsüz bir tene sahip olmanın yolu, düzenli bakım ve makyaj rutinlerinden geçiyor. Bu rutinleri etkili kılmak içinse doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. "Peki ama ihtiyaçlarıma uygun ürünleri nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız bu konuyu merak etmenize hiç gerek yok. Sosyal medyada çok konuşulan ve kullanıcıların genelinden olumlu yorumlar alan kozmetik ürünlerini sizin için seçtik. Haydi gelin, mutlaka denemeniz gereken o ürünleri inceleyelim.

Kadin 05-07-2023 15:52

Leke, çil ve kararmalara son! Cilt sorunlarıyla baş etmenize destek olacak favori ürünler

Cildinizde çil, leke ve kararma gibi sorunlar mı var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Tüm bu istenmeyen lekeler için kullanabileceğiniz sayısız ürün mevcut. Peki, bu çeşitlilik içinde hangi ürün size en kesin çözümü sunuyor? Gelin; leke, çil ve kararma gibi sorunlarla başı dertte olanların kullanması gereken cilt bakım ürünlerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Kadin 03-07-2023 17:12

Bu yaz tatile bebekleriyle çıkacakların yanlarına mutlaka almaları gereken ürünler

Tatil mevsimi geldi. Küçük yaşta çocuğu ya da bebeği olanlar için farklı ihtiyaçlar olduğundan, hazırlık süreci epey önemli bir hâle geliyor. Fakat bebekli tatili kolaylaştıracak ürünlerle hem hazırlık sürecini hem yolculuğu hem de tatili daha rahat bir hâle getirebilirsiniz. Tatil sürecinizi kolaylaştıracak bebek tatil ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Güneş kreminden rimele: Bu sezonun favorileri arasına girmeye aday 10 cilt bakım ve kozmetik ürünü

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinin çeşitliliği arasında kaybolduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Sizin için son zamanların en dikkat çeken kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Bakımını ve güzelliğini önemseyen herkesin ihtiyacı olan ürünlere gelin birlikte göz atalım.

Kadin 27-06-2023 17:08

Yaz aylarında en büyük kurtarıcılarınızdan Sebamed güneş kremi kullananlar ve yorumları

Yaz aylarında yakıcı güneşle başa çıkmanın en kolay yolu, güneş kremi kullanmak. Tabii her güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yetmez. Bu yaz güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak Sebamed Sun Care Güneş Koruyucu Krem incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-06-2023 16:57

Yaz aylarının sıcak günlerine girerken mutlaka çantanızda bulunması gerekenler 2023

Uzun bir kışın ardından yazın gelmesini hepimiz dört gözle bekledik değil mi? Rahatlık ve enerji hissettiren sıcak havalar, beraberinde maalesef terleme gibi sorunları da getiriyor. Yaz aylarında mutlaka her kadının çantasında olması gereken ürünleri sizin için özel olarak derledik. Yaz mevsimini daha güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:56

Vücut çatlakları tamamen iyileşir mi? Çatlak görünümünü gidermek için neler yapmak gerekir?

Vücutta oluşan çatlaklar, kadınların en büyük sorunlarından biri. Genetik faktörler, doğum, sık kilo alıp verme gibi durumlar sebebiyle oluşan çatlaklardan tamamen kurtulmak ne yazık ki mümkün değil ancak bu sorunu en aza indirmek sizin elinizde. Çatlak görünümünü nasıl azaltabileceğini merak edenler için önemli tüyolar hazırladık. Gelin, şimdi o tüyoları inceleyelim!

Kadin 15-06-2023 17:42

Cildinizi makyajdan ve güneş kreminden arındıracak en iyi makyaj temizleme ürünleri

Sağlıklı bir cilt için cildinizi düzenli olarak kirden, makyaj kalıntılarından ve güneş kremi gibi diğer bakım ürünlerinden arındırmanız gerekir. Bunun içinse cildi besleyen, temizlerken tahriş etmeyen ürünleri seçmeniz şart. "Peki ama o ürünleri nasıl bulacağım?" diye merak etmenize gerek yok çünkü en iyi makyaj temizleme ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 23-05-2023 16:59

Anneler Günü'nde güzelliğine düşkün annelere hediye edebileceğiniz cilt bakım ve makyaj ürünleri

Anneler Günü yaklaşırken herkesi bir hediye seçme telaşı aldı! Her yıl yaratıcı ve anlamlı bir hediye bulabilmek için günlerce düşünüyorsanız bu konuda işinizi biraz kolaylaştırabiliriz çünkü "Bakım ve güzellik konusunda annemin eline kimse su dökemez." diyenler için harika hediye önerileriyle geldik. Peki, mucizevi etkili o ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 10-05-2023 14:11

Çay poşetini klozete atınca olacaklara inanamayacaksınız! Anında etki sağlıyor

Çay en çok tüketilen içecekler arasında yer alıyor. Çayı içtikten sonra posasını ve çay poşetini çöpe atıyorsanız bu içerikten sonra atmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz. Çay poşeti hayatımızın birçok alanında hayat kolaylaştıran etkiler sağlıyor. İşte çay poşetinin farklı kullanım alanları...

Kadin 23-04-2023 11:35

En iyi güneş kremi nasıl seçilir? 2024 en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler, UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-2023 16:43

Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023

Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.

Kadin 08-03-2023 16:34

Soğuk havalarda yüzünüzü koruyacak en iyi fiyat performans nemlendiriciler

Hepimiz aynaya baktığımızda kusursuz bir cilt görmek isteriz. Kusursuz bir cilt için gerekli olan ilk şart, onu dış etkenlere karşı korumak ve ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak. Bunun için bazı cilt bakım rutinlerini yerine getirmek gerekiyor. Özellikle kış aylarında cildin maruz kaldığı soğuk hava cildin yıpranmasına, kuruyup gerginleşmesine sebep oluyor. Ancak doğru nemlendiricileri kullanarak soğuk kış günlerinde cildimize iyi bakabiliriz!

Kadin 08-03-2023 16:23

Yulaf süt yapar mı, yulaf ezmesi bebeğe gaz yapar mı? Yulaf anne sütünü artırır mı, emziren anne yulaf yiyebilir mi?

Sağlıklı beslenmek isteyenlerin beslenme listesinde olmazsa olmaz bir besin olarak yer alan yulaf, vücuda pek çok fayda sağlar. Pek çok vitamini ve minerali içerdiği için vücudun ihtiyaçlarını karşılar. Aynı zamanda uzun süre tok tutma ve enerji verme özelliğine sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı emziren anneler yulafın faydalarını merak etmektedir. Özellikle süt artıcı olup olmadığı konusunda araştırmalar yapılmaktadır. Peki, emziren anne yulaf yiyebilir mi?

Kadin 07-03-2023 18:00

Hamilelikte beslenme nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli? Hamilelikte beslenme listesi önerileri nelerdir?

Hamilelik döneminde en önemli konulardan biri beslenme düzenidir. Hamileliğin başlamasından itibaren beslenme düzeni değiştirilmeli ve doktor kontrolünde doğru besinlerin tüketilmesine özen gösterilmelidir. Bebeğin gelişmesi doğrudan annenin beslenme düzenine bağlıdır. Anne doğum anına kadar bebeğini doğrudan kendi besler bu sebeple de annenin beslenme şekli büyük önem kazanır. Hamilelikte beslenme nasıl olmalıdır?

Kadin 03-03-2023 17:16

Kış aylarında ellerin çatlamamasını nasıl sağlayabiliriz?

Ellerimiz sürekli açıkta kalan ve en çok kullandığımız uzuvlarımızdan biri. Yüzüklerle, bakımlı tırnaklarla ellerimizin güzel ve alımlı görünmesi için çabalıyoruz. Fakat ellerin güzel görünmesinin önündeki en büyük engellerden biri, cildin kurumuş ve çatlamış olması. Peki, kış aylarında daha fazla kuruyan ellerimizi nasıl korumalıyız, hangi ürünleri kullanmalıyız?

Kadin 23-02-2023 17:26

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-2023 19:53

Kış aylarında güneş koruyucu kullanılması gerekir mi? Neden kışın da güneş kremi kullanmalıyız?

Güneş kremlerini yaz aylarında raflarda görmeye alışığız. Yaz demek güneş, deniz ve yakıcı sıcaklar demek. Sıcak yaz aylarında güneş kremi sürmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz ve nedenini düşünmüyoruz bile. Peki ya kış aylarında güneş niçin güneş kremi kullanmak gerekiyor? Puslu, bulutlu kış aylarında güneş çok etkili olmamasına rağmen güneş kremi kullanmalı mıyız? İşte detaylar!

Kadin 12-01-2023 18:12

Bugüne kadar çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Kahve telvesinin hayatı kolaylaştıran kullanım alanları

Yediğimiz ve içtiğimiz birçok gıdanın kabuğunu, çekirdeğini, posasını çöpe atıyoruz. Ancak bu çöpe atılan kısımların bilmediğimiz birçok faydası bulunuyor. Gıdaların atılan kısımları sadece sağlık açısından değil hayatın farklı alanlarında da fayda sağlıyor. Kahve telvesi birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Kahve telvesinin kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse kahve telvelerini çöpe atmıyor.

Kadin 06-01-2023 16:43

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-2022 17:55

Şeker kamışı posasının yalıtım malzemesi olarak kullanılması için çalışma yürütülüyor

Şeker kamışı posasının yalıtım malzemesi olarak kullanılması için çalışma yürütülüyor

Yurthaber 02-10-2022 12:35

Dermatologların kendi ciltleri için kullandıkları en iyi ürün önerileri

Günlük cilt bakım rutinimizin her aşamasında birçok markanın ürünü yer alıyor. Sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir tene sahip olmak; uzmanların önerilerine kulak vermekten geçiyor. Peki, dermatolog onayı ile üretilen ve klinik testlerden başarıyla geçen ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 09-09-2022 14:50

Sizi cilt lekesi derdinden kurtaracak en iyi leke kremi çeşitleri

Kozmetik dünyası kadınların en büyük sorununa da çözüm bulmayı başardı. Cildin görünümünü bozan lekelerle vedalaşmak artık çok kolay! Cilt tipinize en uygun leke kremi hangisiymiş, öğrenmek ister misiniz? En iyileri sizin için seçtik.

Kadin 07-10-2021 14:45