Saç Boyama Haberleri

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-2024 14:32

Uzun ve gür saçlar için bu tarihlere dikkat! Astrolojiye göre saç kesim ve bakım günleri

Yaşamımızın farklı alanlarına etki ettiğine inanılan astrolojinin saç kesimi ve bakımı üzerinde de etkili olabileceği düşünülüyor. Astrolojiye göre belirli tarihler, uzun ve gür saçlara sahip olmak isteyenler için önemli olabilir. Bazı astrologlar, belli zaman dilimlerinde saç kesimi ve bakımının daha etkili olduğunu ve saçın daha hızlı uzamasını sağladığını savunuyor. Bu tarihlerde yapılan saç bakımının ve kesiminin, saçın uzamasını ve gürleşmesini olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

Kadin 15-12-2023 09:34

Kınayla boyadığı saçı felakete dönüştü! David Bowie'ye benzetildi

Saç rengini değiştirmek için kimyasal saç boyası kullanmak istemeyen kişilerin ilk başvurduğu yöntem kına oluyor. Saçına kına yakan profesyonel kişiler bu yöntemin saç sağlığına ve rengine iyi geldiğini paylaşsa da bazı durumlarda istenmeyen renkler meydana gelebiliyor. Saçına kına yakarak yaşadığı değişimi videoya alan bir kadın yaşadıklarını gösterdi.

Kadin 18-06-2023 15:01

Beyaz saçları kapatmanın doğal yolları! Kimyasal saç boyalarına para vermenize gerek kalmıyor

Beyaz saçlar yaş ilerledikçe artmasıyla birlikte kişinin kendini çok daha yaşlı hissetmesine neden olabiliyor. Özellikle kadınlar beyaz saçlarla mücadele için saç boyalarına başvuruyor. Ancak saçınızda kimyasal ürün kullanmak istemiyor ama beyaz saçları kapatmak istiyorsanız evde yapabileceğiniz doğal yollarda bulunuyor. İşte beyaz saçları kapatmanın doğal yolları...

Kadin 04-06-2023 20:57

Uzmanı gri saçlarda kötü görünüme sebep olan hatayı paylaştı! Saçınızı boyamak istemiyorsanız uygulamanız gereken...

Yaş ilerledikçe artış gösteren beyaz ve gri saçlar özellikle kadınların sık sık saçını boyamasına neden oluyor. Ancak saç boyasından sıkılan ve süreli olarak kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kadınlar doğallığı benimseyerek gri saçlarıyla barışıyor. Bir kuaför gri saçlara geçiş aşamasında yapmamanız gereken hatayı açıkladı. Bu hata bakımsız görünümlere sebep oluyor.

Kadin 25-05-2023 16:04

Gür ve uzun saçlarını evde yaptığı boyayla mahvettiğini gösterdi! Saçımı tamamen kestim

Saçların rengini değiştirirken konfor arayanlar ve kuaförlere fazla para vermek istemeyenler evde saç boyamanın yolunu arıyor. Ancak evde yapılan yanlış işlemler saçın yanmasına ve kopmasına sebep olabiliyor. TikTok'ta evde saçını boyadığını paylaşan bir kadın herkesi uyardı.

Kadin 23-05-2023 17:30

Evde saçını boyaması hüsranla sonuçlandı! Tüm saçını tıraş etmek zorunda kaldı

Kuaför fiyatlarının giderek artması evde saç boyayan kişilerin sayısında artışa neden oluyor. Saç boyama işlemini çok daha uygun fiyata getirmek isteyenlerin tercih ettiği saç açıcıları ve boyalar saçın hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta evde saç boyama sonucunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 19-05-2023 09:51

Saçlarını evde boyayarak hayatının hatasını yaptı! Saçları parça parça dökülmeye başlayınca gözyaşları içinde kaldı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için sıklıkla kullanılan saç boyaları çok daha bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Ancak evde yapılan yanlış saç boyası işlemleri saçların büyük ölçüde hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta saçını açtıktan sonra başına gelenleri gösteren bir kadın gözyaşlarıyla yaşadıklarını anlattı.

Kadin 10-05-2023 16:22

Kuaföre tonlarca para vermeye son! Evde balyaj yapımının kolay yolu

Havaların ısınmasıyla birlikte görünüşünden değişiklik yapmak isteyenler ilk olarak kuaföre koşuyor. Ancak artan kuaför fiyatları birçok kadının şikayet ettiği konulara arasında bulunuyor. Yıllardır trend olan balyaj saçlara tonlarca para vermek istemiyorsanız TikTok'ta yayınlanan evde balyaj yöntemine göz atabilirsiniz.

Kadin 24-04-2023 14:38

Kimyasal saç boyalarına para vermeye son! Saçınızdaki beyazları tamamen kapatan doğal saç boyası yapımı

Marketlerden, kozmetik mağazalarından alınan saç boyalarının fiyatı giderek artıyor. Hem cebi hem de sağlığı etkileyen kimyasal saç boyalarındansa doğal saç boyası yapımını arayan kişiler için saç beyazlarını tamamen kapatan çözümler bulunuyor. Evde yapılan saç boyası tarifi ile saçınızdaki beyazlardan doğal yolla kurtulabilirsiniz.

Kadin 13-04-2023 13:43

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Evde nasıl saç boyanır? Hangi aşamalara dikkat etmek gerekir?

Birçoğumuz saçlarımızda değişiklik yapmayı seviyoruz. Âdeta yenilenmiş hissi veren farklı saç renkleri, yeni bir imaja da kapı aralıyor. Bu işlemi kuaföre gitmek yerine evde kendiniz yapmak istiyorsanız çok seveceğiniz bir rehber hazırladık. Dikkat etmeniz gereken her şeyi ve saçınızı nasıl en kolay nasıl boyayacağınızı öğrenmek için yazımıza geçmeye ne dersiniz?

Kadin 06-03-2023 15:23

6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı için eleştirilerin hedefi oldu! Aldığı tepkilerden sonra gerçeği açıkladı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için saç boyatma işlemi uygulanıyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların sağlığı riske attığı paylaşılıyor. Instagram hesabında 6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı anları paylaşan bir anne oldukça fazla eleştiri aldı.

Kadin 24-02-2023 10:37

Küçük kızının saçını boyattığı ve kaşına ağda yaptırdığı için tepki yağıyor

Fiziksel görünümümüzde yaptığımız değişiklikler sağlığımızı riske atabiliyor. Bu sebeple yaptığımız değişikliklerin sonucunda oluşabilecek yan etkilerin bilincinde olmak gerekiyor. Katıldığı yarışmada küçük kızının saçlarını açtıran ve kaşlarına ağda yaptıran bir annenin yaptığı açıklamalar büyük tepki topladı.

Kadin 20-01-2023 15:22

Cilt alt tonunuza göre size en çok yakışacak saç boyaları

Günümüzde özel geliştirilen formüller ile her tonda saç rengi kullanabilmek mümkün. Ancak her tene her saç rengi yakışmayabiliyor. Cilt alt tonu, soğuk, sıcak ve nötr olarak ikiye ayrılıyor ve her saç, her ton için uygun olmuyor. Bu yüzden hangi cilt alt tonuna hangi saç renginin yakışabileceği konusuna dair bilgi sahibi olmak önemli. Sizin için sıcak, soğuk ve nötr cilt alt tonuna uyan saç renklerini listeledik. Gelin, bu renkleri birlikte inceleyelim.

Kadin 05-12-2022 17:13

Kullanmadan önce tekrar düşünün! Saç boyası kör kalmasına neden oldu

Saçların görünüşü birçok kadının oldukça ilgisini çekiyor. Saç boyası tüm görünümü değiştirebiliyor. Ancak saç boyasının içerisinde bulunan kimyasal maddeler sağlığı büyük riske atıyor. Saçı boyarken yapılan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. Olivia Stegin, isimli genç kız saç boyarken başına gelen kaza sonucu kör kaldı.

Kadin 02-11-2022 10:05