Saç Kesimi Haberleri

Bu kadarı da pes dedirtti! Fiyatlar altında yarıştı! Asgari ücretin neredeyse yarısına saç kesimi yapıyorlar

İstanbul'da kadın kuaförlerinin fiyatlarını gören gözlerine inanamadı. Semtten semte değişse de neredeyse 10 bin TL'ye dayanan saç kesimi ücreti vatandaşları şoke etti.

Finans 26-04-2024 11:16

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-2024 14:32

Uzun ve gür saçlar için bu tarihlere dikkat! Astrolojiye göre saç kesim ve bakım günleri

Yaşamımızın farklı alanlarına etki ettiğine inanılan astrolojinin saç kesimi ve bakımı üzerinde de etkili olabileceği düşünülüyor. Astrolojiye göre belirli tarihler, uzun ve gür saçlara sahip olmak isteyenler için önemli olabilir. Bazı astrologlar, belli zaman dilimlerinde saç kesimi ve bakımının daha etkili olduğunu ve saçın daha hızlı uzamasını sağladığını savunuyor. Bu tarihlerde yapılan saç bakımının ve kesiminin, saçın uzamasını ve gürleşmesini olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

Kadin 15-12-2023 09:34

Kasım ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:19

Ekim ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Ekim ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 06-10-2023 09:39

Saçını kestirerek hayatını değiştiren 30 kadın! Saç kestirmenin tam zamanı

Saç kesimi fazla önemsenmese de tüm görünümümüzü değiştirebiliyor. Her kadının yüz şekline uyan farklı saç stili bulunuyor. Kendine yakışan doğru saç şeklini bulan 30 kadın verdikleri radikal kararlarla görenleri hayran bırakıyor.

Kadin 07-06-2023 16:04

Kuaför müşterisinin saçlarını kestirdikten 30 yaş genç görünmesini sağladı! Olgun kadınlar için en uygun saç kesimi

Saç kesimi görünüşümüzü değiştirerek çok daha genç veya yaşlı gözükmemize neden olabiliyor. Kuaförler her yaşa ve yüz şekline uygun olan saç kesimlerinin farklı olduğunu belirtiyor. Ünlü bir kuaför müşterisini saçlarını keserek 30 yaş genç gözükmesini sağladı.

Kadin 01-05-2023 09:04

En genç gösteren saç kesimi! Yüzü anında gererek yaşlılığa savaş açıyor

Saç kesimleri yaşımızın çok daha genç gözükmesini sağlayabiliyor. Yüz şekline ve yaşa uygun kesimler genç ve dinamik bir görünüme kavuşturuyor. Uzmanlar olgun kadınların tercih etmesi gereken doğru saç kesim stillerini paylaşıyorlar.

Kadin 08-03-2023 10:39

Asla kullanılmaması gereken saç modelleri! Olduğunuzda çok daha yaşlı gösteriyor

Saç modellerinin görünüşü fazla değiştirdiği düşünülmese de bu doğru bilinen yanlışlar arasında bulunuyor. Saç stili en az saç rengi kadar görünümün değişmesine neden oluyor. Uzmanlar belirli bir yaştan sonra asla kullanmamanız gereken saç modellerini paylaştı. Bu saç modelleri yaşlı görünmenize sebep oluyor.

Kadin 22-02-2023 19:15

Anında yaşlanmanıza neden olan saç kesimi hatası! Bu saç stilinden uzak durun

Saçlarımız tüm görünümümüzü tamamen değiştirebiliyor. Saç bakımı, rengi ve stili kadınlar için oldukça önem taşıyor. Saç kesiminde yapılan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmenize neden olabiliyor. Uzmanlar kadınların daha yaşlı gözükmesine neden olan saç kesimini paylaştı.

Kadin 07-02-2023 16:56

Uzmanı paylaştı: Sizi 20 yaş yaşlı gösteren saç kesimleri! Bu saç kesimlerinden uzak durun

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişimler büyük bir farklılığa sebep olabiliyor. Makyaj ve kıyafetin yaşımızı ne kadar etkilediği biliniyor. Saç kesimi ise tüm görünümü baştan aşağı değiştirebiliyor. Uzmanlar yanlış saç kesimlerinin sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı göstereceğini belirterek kaçınmanız gereken saç kesimlerini paylaştı.

Kadin 09-01-2023 12:01

Anında 20 yaş gençleştirecek! Yeni saç stilinizle yaşınıza meydan okuyabilirsiniz

Saç kesimleri görünüşümüzü değiştirerek çok daha yaşlı veya genç gözükmemizi sağlayabiliyor. Herkesin yüzüne uygun olan saç modelini bulması gerekiyor. Hatalı kesimler kilolu ve yaşlı görünüme sebep olabiliyor. Profesyonel bir kuaför 20 yaş genç görünmenizi sağlayacak saç kesim modellerini açıkladı.

Kadin 15-12-2022 15:14

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Kuaförü paylaştı: Saçları geldiğinde resmen küflenmişti! Saçlara wax uygulamak zararlı mı?

Saçın görünümü herkes için oldukça önem taşıyor. Bakımsız görünen saçlar tüm güzelliği alıp götürebiliyor. Çeşitli nedenlere bağlı olarak saçlarda yıpranmalar meydana gelebiliyor. TikTok hesabında müşterisini paylaşan bir kuaför gündem oldu.

Kadin 30-09-2022 10:08

2022'nin En Beğenilen Uzun Saç Modelleri İle Yepyeni Bir Görünüme Kavuşun!

Sağlıklı ve uzun saçlar, şüphesiz pek çok kişinin hayalleri arasında yer alıyor. Hele ki bu uzun saçlar ideal bir saç kesimi ile birleştiğinde, görenleri kendine hayran bırakıyor. Sağlıklı ve güzel saçlarınız üzerinde deneyebileceğiniz pek çok saç kesimi modelinin olduğunu biliyor muydunuz?

Kadin 30-09-2022 10:03

Muğla'da bir kuaför deniz paraşütünde saç kesti

Muğla'da bir kuaför deniz paraşütünde saç kesti

Yurthaber 16-09-2022 15:52

Antalya'da mobil kuaför tırı ile yaylalardaki vatandaşların kişisel bakımları yapılıyor

Antalya'da mobil kuaför tırı ile yaylalardaki vatandaşların kişisel bakımları yapılıyor

Yurthaber 13-08-2022 16:57

Kuaförlük eğitimi alan gönüllü gençlerden çocuklara saç bakımı

Kuaförlük eğitimi alan gönüllü gençlerden çocuklara saç bakımı

Yurthaber 04-08-2022 15:23

Saç ektiren Sercan Yıldırım'ın uzun saçları olay oldu! Saçları hemen kes

Eski futbolcu Sercan Yıldırım son olarak Survivor yarışmasındaki performansıyla gündem olmuştu. Survivor Sercan daha önce saç ektirmişti. Şimdi ise uzayan saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı. Sercan Yıldırım'ın yeni imajı takipçileri tarafından beğenilmedi.

Magazin 16-06-2022 13:01

Keskin ve dayanıklı en iyi berber makası çeşitleri

Saç kesimini kolay ve hızlı şekilde yapabilmeniz için iyi bir berber makasına ihtiyacınız var. Berber makası seçerken rahat olmasına ve uzun süreli kullanımda elinizi yormamasına dikkat etmelisiniz. Siz de berber makası almak istiyor ama hangi ürünü seçeceğinize karar veremiyorsanız en iyi berber makasını araştırdığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 25-04-2022 09:39

Hangi yüz tipine hangi saç kesimi daha uygun? 2022 saç trendleri

Doğru saç kesimi ile daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yüz şekline uygun kesim sayesinde yüz hatlarınızı belirginleştirebilir, yüzünüzü ve saçınızı daha havalı gösterebilirsiniz.

Kadin 30-03-2022 14:03

Taliban'dan saç tıraşı işkencesi! Gencin ellerini bağlayıp, meydanda döve döve saçını kestiler

Afganistan'dan gelen görüntüler gündem yaratmaya devam ediyor. Ülkede çekilen ve sosyal medyada hızla yayılan bir videoda; Taliban üyelerinin, saç kesimini beğenmediği bir genci döve döve tıraş ettikleri görülüyor.

Haber 06-01-2022 15:42