Stilist Haberleri

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 2024-03-27 12:28:27

Yer: İzmir! Bir anda üzerine atladı, dudağını kopardı: Stilist kadın kabusu yaşadı

İzmir'de 45 yaşındaki stilist Sinem Küçükşahin, gittiği mekandan kalkmak için sandalyesini hareket ettirdiği anda bir sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı. Kadının üzerine atlayan köpek, Küçükşahin'in dudağını kopardı. 1 haftalık tedavisinin ardından taburcu olan Küçükşahin, "Köpek sebepsiz yere üzerime atladı" dedi. Küçükşahin'in avukatı ise "Müvekkilim olayda ölümden dönmüştür. Umarız bu tür olaylar son bulur" diye konuştu.

Haber 2023-12-18 08:49:45

Ivana Sert yıllar sonraki itirafıyla herkesi şaşırttı! ''Şampuanıma asit koydular''

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, son olarak jüri koltuğunda oturduğu Stil İkonu yarışmasıyla izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve tarzıyla çok konuşulan ünlü modacı bu defa kan donduran açıklamalara imza attı.

Magazin 2023-06-15 12:29:44

Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! Formda kalmak için bakın ne yapıyormuş

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert güzellik sırlarını tek tek açıkladı. Formda kalkmak için her gün pilates yaptığını söyleyen Sert, nasıl beslendiğini de paylaştı. İşte Ivana Sert'ın güzellik sırları...

Magazin 2023-05-19 13:08:29

Yüzünüzü 10 yaş genç gösteren rengi açıkladı! Herkese yakışıyor

Saç modeli ve stili, giydiğimiz kıyafetler, yaptığımız makyajlar yaşımızı olduğundan çok daha genç gösterebiliyor. Bir stilist yaptığı açıklamada yüzünüzü en az 10 yaş genç gösterecek rengi açıklayarak bu rengin herkese yakıştığını belirtti. İşte her kadının dolabında olması gereken ve yaşlanmaya meydan okuyan o renk...

Kadin 13-04-23 14:17

Stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı! Kullanımı giderek artıyor...

Her sene ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da kolayca benimsenip uygulanmaya başlanıyor. Bazı trendler görünümdense işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran bazı ürünler kötü görünümlere sebep olabiliyor. Bir stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı.

Kadin 26-02-23 13:34

Ece Sükan bikinisiyle nefes kesti! Bikini altı çok fena

2018 yılında yer aldığı Gülperi dizisiyle ekranda izlediğimiz ünlü oyuncu ve stilist Ece Sükan, tatilde bikinisiyle kamera karşısına geçti. Instagram'da 220 bine yakın takipçisi bulunan Ece Sükan, bikinili pozlarıyla hayran bıraktı. Sükan'ın pozlarına gelen bir yorum takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Magazin 13-07-22 11:28

Stilist ne demek? Stilist kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Stilist kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Stilist kelimesi ne demektir?

Egitim 20-05-22 16:05

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Mardin'de! Pozlarına beğeni yağdı

Mutlu birliktelikleri süren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, Mardin'e gitti. Şehri gezen ünlü çift, birlikte çekildikleri fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı

Magazin 12-11-21 17:38

Eliz Sakuçoğlu aşka geldi! Beni gözlerinle öp

Bir dönem Ekin Mert Daymaz, Hakan Sabancı, Murat Boz ve Beran Benan gibi isimlerle aşk yaşayan stilist Eliz Sakuçoğlu, şimdiki sevgilisiyle fotoğraflar paylaştı.

Magazin 28-10-21 11:04

Kibariye'nin alacaklıları bir bir çıkıyor! Stilistini hem rehin bıraktı, hem de parasını ödemedi

- Sanatçı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, Kadıköy’deki ‘kaynak saç’ borcunu ödeyeceğini belirterek kuaför dükkanına rehin olarak bıraktıkları stilistlerini, önce çete üyesi olarak suçladı ardından telefon numarasını engelledi. Kibariye’den 24 bin lira alacağı olduğunu belirten stilist İsmail Günüç yaşananlara sitem etti.

Magazin 13-10-21 10:46

Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu!

Oyuncu ve stilist Ece Sükan, önceki akşam Etiler'de polis kontrolüne takıldı. Alkolmetreyi üflememekte ısrar eden Sükan'ın ehliyetine el konuldu.

Magazin 06-10-21 17:31

Kemal Doğulu: Babam bize güvenip her yere borç yapmış!

Şarkıcı, fotoğrafçı ve stilist Kemal Doğulu bilinmeyenlerini anlattı. Bir dönem kardeşleriyle birlikte reddimiras başvurusunda bulunan Doğulu, "Babam sağ olsun son dönemde paranın ne demek olduğunu anlamıyordu. Krediler alınmış etrafta borç yapılmış. Vefat edince ortaya çıkınca bizim hesaplarımız bloke edildi. Biz de reddimiras yaptık kardeşlerimle. Zaten bir mirası yoktu 'bir de borçlarını ödemeyelim' dedik." ifadelerini kullandı.

Magazin 15-09-21 14:40

Eliz Sakuçoğlu üstsüz pozları sosyal medyada olay oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen stilist Eliz Sakuçoğlu, birbirinden cesur pozlar verdi.

Magazin 11-05-21 14:40

Alexander Wang'e yeni cinsel taciz suçlaması

Tayvan asıllı Amerikalı moda tasarımcısı Alexander Wang, 11 kişiye cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Son olarak stilist David Casavant da Wang tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

Magazin 24-02-21 16:48

Ardem Fur Home, yenilikçi tasarımlarıyla krizi fırsata çevirdi

İstanbul Zeytinburnu’nda kendi binasında 28 yıldır hizmet veren deri markası Ardem Fur Home, sıra dışı ve yenilikçi tasarımları ile değişiklik arayan müşterilerin ilgisini çekmeyi başararak krizi fırsata çevirdi.Son dönemde modelist ve stilist ekibi ile çalışmaları tamamen revize ettiklerini belirten firmanın yönetim kurulu başkanı Ramazan Demirci: “Eski ve demode olan tasarımları bırakıp yeni ve modaya uygun tasarımlara ağırlık verdik.

Yurthaber 30-01-21 15:02

Kıvanç Tatlıtuğ'dan olay pozlar! Sosyal medyada gündem oldu

Stilist eşi Başak Dizer ile birlikte Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, sarı ceketi ve şapkasıyla verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçileri oyuncunun gönderilerine "Kıvanç Bey, gün geçtikçe daha da yakışıklı oluyorsunuz" ve "Karizmanın vergisini ver, biz de nasiplenelim" şeklinde yorumlar yaptı.

Magazin 04-12-20 12:12

Caroline Stanbury genç sevgiliyle havada karada suda aşk!

İngiliz stilist Caroline Stanbury, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Sergio Carallo ile yaşadığı aşkla gündemde. Çift aşk pozlarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Ancak fotoğrafları görenler çiftin yaşadığı aşkı, "Havada, karada, suda aşk" şeklinde tanımlamaktan kendini alamıyor.

Magazin 15-08-20 15:10

Eliz Sakuçoğlu havuzda üstsüz kitap okudu

Tatil sezonunu açan stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sakuçoğlu'nun paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 11-08-20 15:00

Eliz Sakuçoğlu sevgilisi Semih Ergün'ü sildi

Bir süredir Semih Ergün ile aşk yaşayan stilist Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya temizliği yaptı. Birçok fotoğrafını sildiği görülen Sakuçoğlu, sevgilisiyle birlikte yer aldığı kareleri de profilinden kaldırdı.

Magazin 05-05-20 14:19

Eliz Sakuçoğlu güneşi görünce…

Stilist Eliz Sakuçoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ve çekici fiziğiyle de öne çıkan bir isim...

Magazin 14-03-20 15:36

Eliz Sakuçoğlu sevgilisi Semih Ergün'ü öpücüklere boğdu

Stilist Eliz Sakuçoğlu, önceki akşam sevgilisi Semih Ergün ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.

Magazin 28-01-20 10:47

Yüz kusurlarını kapatarak saç kesiyor

 İZMİRLİ erkek kuaförü Vedat Aslan (27), 'Uluslararası yeterliliğe sahip stilist kuaför' belgesini aldı ve Eurocup Turkey Milli Takımı'na seçildi.

Haber 02-01-20 08:16

Eliz Sokuçoğlu, bikiniyle spor yaptı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren stilist Eliz Sokuçoğlu, bu kez gittiği bir tatil beldesinde bikiniyle spor yaptığı anları Instagram hesabında yayınladı.

Magazin 11-12-19 02:04

Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a romantik kutlama!

Stilist Başak Dizer, 36 yaşına giren oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ için çok özel bir hediye aldı.

Magazin 28-10-19 14:39

Kemal Doğulu'yu sarsan dolandırıcılık! En yakınındaki...

Ünlü stilist Kemal Doğulu, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Canlı yayında samimi açıklamalar yapan Doğulu, menajeri tarafından dolandırıldığını açıkladı.

Magazin 24-09-19 13:51

Eliz Sakuçoğlu ve sevgilisi DJ Semih Ergun aşka geldi

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, 1,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi DJ Semih Ergun ile Göcek'te tatil yapıyor.

Magazin 01-09-19 14:27

Ünlü İtalyan stilist Versace, Çin'den özür diledi

İtalyan moda devi Versace'nin son ürünlerinde Hong Kong ve Makao'yu "ayrı bağımsız şehir" olarak göstermesi, Çin'in tepkisine yol açtı - Bu nedenle markanın tasarımlarından sorumlu ismi Donatella Versace de özür dilemek durumunda kaldı

Haber 11-08-19 19:55

Eliz Sakuçoğlu'ndan 'Banka hesabı büyük adam' açıklaması

Stilist Eliz Sakuçoğlu paylaştığı bir görüntünün altına yapılan 'maddi durumu iyi erkeklerle çıkıyor' şeklindeki yorumu görünce çileden çıktı.

Magazin 11-02-19 13:42

Hadise kendi tasarımı olan kıyafetleriyle sahnede!

Stilist kardeşi Derya Açıkgöz ile çalışmayı bırakan Hadise sahne kıyafetlerini de tasarlamaya başladı. Kıbrıs konserinde de kendi tasarımı olan kıyafetle sahneye çıktı.

Magazin 24-09-18 21:02

Ivana'dan bayraklı kutlama

Stilist ve moda tasarımcısı kimlikleriyle öne çıkan İvana Sert de sosyal medya hesabından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Magazin 30-08-18 15:47

Nimetle şaka olmaz dedirten en egzantrik tatlılar

Stilist, fotoğrafçı, model ve sanatçı olan Christine McConnell bu kadar yetenek yetmemiş olacak ki bir de hamur işlerine el atayım demiş. Hayal gücüyle tatlıları birleştirince ortaya biraz 'garip' görüntüler çıkmış...

Yemek 09-08-18 13:52

New York Moda Haftasında Başörtülü Defile

Dünyanın en ünlü moda tasarımcıları, kısa süre önce sona eren New York Moda Haftası'nda son koleksiyonlarını moda tutkunlarının beğenisine sundu. Sonbahar koleksiyonlarının tanıtıldığı Moda Haftası'nın bu yılki tasarımcılarından biri de Müslüman kadınlar için kıyafetler diken stilist Vivi Zubedi'ydi

Haber 20-03-18 15:34

Ivana Sert: Ev parası için geldim

Sunucu ve stilist İvana Sert 1998'de Sırbistan'dan Türkiye'ye gelmiş ve burada evlenmişti...

Magazin 10-01-18 10:39

Kalbim onun avuçlarında atar...

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist eşi Başak Dizer yeni yıl tatilini Galler'de geçirdi.

Magazin 03-01-18 10:39

Asena'dan şok gönderme: Bazıları toz zerresi kadar...

Stilist arkadaşının doğum gününü kutlayan Asena Atalay, kullandığı satırlarla adeta eski eşi Caner Erkin'e göndermede bulundu.

Magazin 19-11-17 14:55

Ünlü Stilist Dj Kabininden Ayrılamıyor

Ünlü stil danışmanı ve DJ Kemal Doğulu, önceki gün Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan bir özel...

Yurthaber 11-08-17 18:36

Herkesin içinde soyundu

Stilist ve modacı Adia Domanech, arkadaşıyla Miami, Florida sahilinde denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Magazin 16-03-17 14:31

Optimum’da ‘güzellik Bakım Günleri’ Başladı

Her zaman bakımlı ve güzel görünmek isteyen kadınların keyifle takip ettiği ünlü stilist ve moda...

Yurthaber 27-02-17 17:41

Ivana Sert'ten Erkeklere Tavsiye: Parayı Giyim Için Harcayın Arabaya Değil

Hakan AKGÜN/SAMSUN, Bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Türkiye turnesine çıkan stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert,

Yurthaber 19-02-17 12:07

Cesur ve Güzel'de Kıvanç'tan eşine büyük jest

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ'un alışveriş için gittiği mağazanın stilist eşi Başak Dizer'e ait olduğu ortaya çıktı.

Magazin 28-01-17 09:27

Azeri Stilist Makyajla Kadınları Onlarca Yıl Gençleştiriyor

Anar Agakishiev Azeri bir stilist ve makyaj sanatçısı. Meslektaşlarının aksine sadece genç kadınlar ve film yıldızlarıyla çalışmıyor, orta yaşlı kadınları makyajla gençleştiriyor!

Kadin 09-12-16 14:38

İvana Sert: Göbeğinizi Kimsenin Gözüne Sokmayın

Edip TEKİN/BURSA, (DHA)- BURSA’nın Mudanya İlçesi’nde, bir temizlik ürünleri firmasının tanıtımı için gelen Stilist ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, kilolu

Yurthaber 05-12-16 12:27

İvana Sert: Göbeğinizi Kimsenin Gözüne Sokmayın

Edip TEKİN/BURSA, (DHA)- BURSA’nın Mudanya İlçesi’nde, bir temizlik ürünleri firmasının tanıtımı için gelen Stilist ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, kilolu

Yurthaber 05-12-16 10:56

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşine tam destek

Stilist Başak Dizer ve modacı Deniz Marşan, Nişantaşı'nda 'Room+Rumours' adlı bir mağaza açtı. Önceki akşam düzenlenen açılış davetine başta Dizer'in eşi Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.

Magazin 04-11-16 05:15

Polisten 2 kadına 'Haritadan yer beğen' davası

İstanbul’da gittikleri barda çıkan kavgada reklamcı Duygu K. ile stilist Gizem S., olay yerine gelen polislere “Benim sevgilim savcı, haritadan yer beğenin” dedikleri iddiasıyla mahkemelik oldu.

Haber 16-09-16 08:39

Ünlü Moda Tasarımcısı Çoban Stilist Harüsem’i Ziyaret Etti

Şanlıurfa’lı ünlü Moda Tasarımcısı “çoban stilist” lakaplı Mustafa Şahin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama...

Yurthaber 07-09-16 16:08

Her kadın bir kraliçedir! İşte şaşıtıcı değişimler

Rus stilist her kadının bir kraliçe olduğunu böyle kanıtladı

Kadin 05-04-16 08:03

Kıvanç Tatlıtuğ bugün evleniyor

Kıvanç Tatlıtuğ, stilist sevgilisi Başak Dizer'le bugün Paris'te evleniyor.

Magazin 19-02-16 09:05