Mor Haberleri

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-2024 22:05

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-2024 17:48

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-2024 17:53

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

Diğer Haber Etiketleri

bandana bebek arabası markaları bebek arabası oyuncak bebek arabası pusetli bebek arabası tavsiye bebek ayakkabısı bebek bakım çantası bebek banyo seti bebek battaniye modelleri bebek battaniyesi bebek beşik modelleri bebek beşikleri bebek bezi 5 numara bebek bisikleti bebek bornoz seti beyaz Ev hanımı Hemşire Chanel defacto Gucci Koton Lancôme Mavi alkol lavanta patates biyopsi bebek bezi bebek kıskançlık ceket Kilo vermek Bebek bakımı Amber Luke çamaşır makinesi aksesuar BB krem deterjan ruj saç bakım yağı cc krem pantolon bebek arabası Instagram Bakteri saç bakımı Antioksidan Akciğer‎ Göz saç modelleri İngiltere Burdur Victoria's Secret Dubai hamilelik dövme Aldatma orkide temizlik iş görüşmesi çocuk körlük moda düğün parfüm sağlıklı beslenme Saç boyası doğum kontrol hapı evlilik pudra Burdur Gölü tiktok derin ven trombozu kanser pıhtı atması sırt ağrısı ülser yaşlılık Brezilya alara aile coco chanel christian dior dekolte böbrekler carolina herrera büyük göğüs burberry burberry parfüm calvin klein calvin klein euphoria calvin klein parfüm bitki black opium faydaları faydaları nelerdir estee lauder estetik evde saç bakımı erkek eros parfüm evli gardenya çiçeği güven güzellik gri fular hamile göğüs genç giorgio armani görme engelli hypnotic poison haset ilik ikiz anne aralıklı oruç avon parfüm dinamik dior hypnotic poison dior parfüm doğum dudak egzersiz ebeveyn karakter karınca karınca evden nasıl gider karıncalar neyi sevmez jartiyer jartiyer modelleri jartiyer takım jean paul gaultier yeşil yam yaş yaşlı yemek milyoner michael kors lancome la vie est belle lavanta çiçeği lavanta fidesi saç saç açıcı saç bakım maskesi saç bandı saç boyama saç modelleri kadın renk çemberi risk ruh eşi ruj renkleri stil kadın kadın parfüm kilo kilo verme kilo vermek için kum koca parfüm markaları ölüm ön yargı paco rabanne tıraş tohum üçüzler bebek battaniye wwf market tanışmak sülfür tüccar yves saint laurent zayıflama versace versace parfüm victoria's secret parfüm bitkiler eo tutku meyvesi sedir ağaç zihin cinsi ense saç modelleri kız mor rengi modifikasyon vf çiçek bahçesi damarlar sırt yaz çiçekleri 5 yaş posa karınca kovucu karincalardan nasil kurtulunur sosyal medya

Mor

Mor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saçlarınıza kaybettiği canlılığını geri kazandıracak saç bakım ürünleri

Soğuk havaların yıprattığı saçlarınıza eski canlılığını geri kazandırmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı sunan ve harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olan saç bakım ürünlerini sizin için seçtik.

Kadin 15-01-2024 15:38

Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun kadın parfüm setleri

Parfüm sadece vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünü değil aynı zamanda tarzımızın da bir yansıması. Sahip oldukları kokularla özel anları unutulmaz kılan parfüm setlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İçinde parfümün yanında vücut losyonu ya da deodorantın yer aldığı, Versace'den Elizabeth Arden'a Avon'dan Privacy'e kadar her biri kendine has kokusuyla insanları etkisi altına alan parfüm setlerine gelin birlikte göz atalım.

Kadin 13-01-2024 19:01

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-2023 18:28

İster düz ister dalgalı! Kuaförden çıkmış gibi harika görünen saç modellerini evde nasıl yapabilirsiniz?

Kadınlar, kusursuz ve iddialı görünmek için kendilerine uygun saç şeklini seçme konusunda oldukça özenli davranırlar. Sonrasında ise saçlarına o şekli kolayca vermenin yollarını ararlar. Bu noktada son dönemlerde çok popüler olan saç şekillendirici aletler kadınların işini epey kolaylaştırıyor. Peki, kuaförden çıkmış gibi harika görünen saçları evde nasıl yapabilirsiniz? Bunun için hangi ürünlerden yardım almanız gerekir? Gelin, bu soruların yanıtlarına beraber bakalım!

Kadin 31-08-2023 11:26

Üçüz doğuran kadın sosyal medyada viral oldu! Hamile kalmayacağım

Hamilelik kadınların vücutlarında ve psikolojilerinde farklılık yaşamalarına neden olabiliyor. Sosyal medya hesabından üçüz bebeklerini doğurmadan önceki fotoğraflarını paylaşan bir kadın devasa karnıyla viral oldu. Videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadin 20-06-2023 10:47

Kilo vermek için uyguladığı yöntemle 9 ayda modele dönüştü! Vücudunu yaza hazırlamak için...

Yaz aylarına giriş yapıldığında kilo vermek için çeşitli diyetler aranıyor. Ancak herkesin bedenine ve sağlığına özel diyetler farklılık gösteriyor. TikTok'ta 9 içerisinde verdiği kilolarla vücudunu şekillendiren Sophia Ashmore'un değişimi kilo vermek isteyenlere ilham oldu. Sophia, zayıflama yöntemlerini açıkladı.

Kadin 16-06-2023 15:01

Milyonerle evlenen kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını açıkladı! Kocasının çalınmasından korkuyor...

Ev hanımı olmanın kolay olduğu düşünülse de bu sorumluluğun da oldukça zorlukları bulunabiliyor. Dubai'de yaşayan ve milyonerle evlenen bir kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını anlatarak soyulmak ve başka kadınların kocasını elinden çalması gibi korkuları olduğunu belirtti.

Kadin 29-05-2023 14:35

Büyük göğüslerine gelen yorumlara cevap verdi! Dışarıdayken işime yarıyor

Büyük göğüslü kadınlar genellikle yaşadıkları sırt ağrıları ve istediği kıyafetleri bulamama sorunları nedeniyle göğüs küçültme ameliyatı oluyor. Ancak bazı kadın büyük göğüslü olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek bu konudaki avantajları paylaşıyor. TikTok'ta göğüslerine gelen yorumları cevaplayan bir kadın dekoltesinden taşan göğüslerinin işine yaradığını paylaştı.

Kadin 23-05-2023 14:18

Evde saçını boyaması hüsranla sonuçlandı! Tüm saçını tıraş etmek zorunda kaldı

Kuaför fiyatlarının giderek artması evde saç boyayan kişilerin sayısında artışa neden oluyor. Saç boyama işlemini çok daha uygun fiyata getirmek isteyenlerin tercih ettiği saç açıcıları ve boyalar saçın hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta evde saç boyama sonucunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 19-05-2023 09:51

Evde karıncaları anında yok eden tek malzeme! Karıncaların bir daha gelmemesini sağlayan doğal çözüm

Karıncalar bahar ve yaz aylarında artış gösteriyor. Karıncalara zarar vermeden onlardan kurtulmak için çeşitli yollar aranıyor. Evdeki karıncaları kovucu ürünler zararlı kimyasallar içerebiliyor. Oysaki her evde bulunan zararsız bir malzeme ile karıncalardan kurtulmak mümkün olabiliyor.

Kadin 16-05-2023 11:19

Yüzünüzü 10 yaş genç gösteren rengi açıkladı! Herkese yakışıyor

Saç modeli ve stili, giydiğimiz kıyafetler, yaptığımız makyajlar yaşımızı olduğundan çok daha genç gösterebiliyor. Bir stilist yaptığı açıklamada yüzünüzü en az 10 yaş genç gösterecek rengi açıklayarak bu rengin herkese yakıştığını belirtti. İşte her kadının dolabında olması gereken ve yaşlanmaya meydan okuyan o renk...

Kadin 13-04-2023 14:17

Bez bebekle evlenen kadın tekrardan gündem oldu! İkinci çocuğuna hamile olduğunu iddia etti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, el yapımı bez bebekle evlendiğini açıklayarak manşetlere çıkmıştı. Meirivone, TikTok'ta bez bebekle olan ilişkisini sık sık paylaşıyordu. En son bez bebek kocasının onu aldattığını paylaşan Meirivone, ikinci çocuğuna hamile kaldığını iddia etti.

Kadin 12-04-2023 15:46

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olan 62 yaşındaki kadın 8. çocuğu istediğini açıkladı! Canlı yayında evliliklerini anlattı

62 yaşındaki Cheryl McGregor, 2021 yılında 25 yaşındaki Kuran McCain ile evlenerek tüm dünyada oldukça fazla ilgi çekmişti. Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olmasına rağmen evliliklerinin çok iyi gittiğini paylaşan Cheryl, 8. çocuğa sahip olmak için uyguladıkları adımları açıkladı.

Kadin 08-03-2023 16:01

Lavanta tohumu çimlendirme nasıl yapılır, lavanta tohumu toprağa nasıl ekilir? Lavanta tohumu kaç günde çimlenir?

Lavanta güzel kokulu, mor çiçekli bir Akdeniz bitkisidir. Güzel kokusuyla ünlü olan lavanta kozmetik ürünlerinin içeriğinde vazgeçilmez bir bileşendir. Ferahlatıcı özelliğiyle parfüm, oda kokusu ve deterjan gibi birçok maddenin içerisinde bulunabilir. Lavanta tohumu bulunması çok kolaydır. Bunun gibi tohumların ekilmesi gereken belli aralıklar bulunur. Ayrıca ekilecek tohumun bakımını da bilmek gerekir. Peki, lavanta tohumu toprağa nasıl ekilir?

Kadin 07-03-2023 17:49

Giyince bambaşka hissettirecek en iyi jartiyer takımları ve modelleri

Jartiyer denilince akla ilk önce fantezi iç çamaşırı gelse de eskiden bu aksesuarlar oldukça yaygın kullanılıyordu. Özellikle külotlu çorabın icadından önce kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer alıyordu. Günümüzde ise hem fantezi dünyasını zenginleştiren hem kadınların daha çekici görünmesini sağlayan aksesuarlar olarak öne çıkıyor. Çekici tavrınızı vurgulamanın yanı sıra kendinize olan güveninizi de artıracak iç giyim jartiyer modellerini merak ediyorsanız listemize göz atın!

Kadin 01-03-2023 17:54

Hemşire tüm ebeveynleri uyardı! Bebek bantları büyük risk oluşturuyor: Sonucu ölümcül olabilir

Bebeklerin sağlıkları hakkında oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan ufacık bir hata geri dönülmez sonuçlara sebep olabiliyor. Kız bebeklere sık sık takılan bebek bantları da riskli durumlara yol açabiliyor. Pediatri hemşiresi Sarah karşılaştığı olay karşısında şok olarak bebek bantları hakkında herkesi uyardı.

Kadin 22-12-2022 15:57

Bu kadarı da olmaz dedirtti! Gözlerine yaptırdığı dövme hüsranla sonuçlandı! Kör kalabilir

Dövme seven kişiler vücutlarının çok çeşitli yerlerine dövme yaptırıyorlar. Dövmenin sağlık için büyük problemler oluşturmadığı bilinse de yanlış alanlarda riskli durumlara yol açabiliyor. Gözlerine mavi ve mor renkte dövme yaptıran bir kadın kör kalma riskiyle karşı karşıya olduğunu paylaştı.

Kadin 07-12-2022 10:06

Araştırmalar bu rengi giyenlerin güvenilir göründüğünü tespit etti! İş görüşmelerinin iyi geçmesini sağlayabilir

Tanımadığımız ortamlara girdiğimizde ilk dikkat çeken nokta kıyafetlerimiz oluyor. Bu durum inkar edilse de çeşitli ön yargıların oluşmasına neden olabiliyor. Bu sebeple önemli tanışmalar ve görüşmelere giderken giyilmesi gereken kıyafetlere özen göstermek gerekiyor. İş görüşmesinde ne giyilir? diye düşünüyorsanız güvenilir gözükmenizi sağlayacak renkleri tercih edebilirsiniz.

Kadin 10-10-2022 14:22

Sonbahar renklerini içinde taşıyan en etkileyici ruj çeşitleri

Mevsimler değişirken makyaj trendleri güncelleniyor ve bu durumdan rujlar da nasibini alıyor. Sonbaharın gelişiyle artık daha koyu renkli ve nude tonlarda rujlar ön plana çıkıyor. Siz de sonbahar renklerini taşıyan etkileyici ruj önerileri arıyorsanız çok şanslısınız. Gelin, en güzel rujları derlediğimiz listeyi birlikte inceleyelim.

Kadin 07-10-2022 15:23

Her zaman yediklerimizden 10 kat daha faydalı! Öyle hastalıkları iyileştiriyor ki...

Patates her çeşidiyle sofralarda yer alıyor. En sevilen ve sık tüketilen sebzelerden olan patatesin farklı çeşitleri bulunuyor. Bu çeşitleri arasında bulunan mor patates hastalıklara karşı öyle bir koruma sağlıyor ki duyanları şaşırtıyor. Mor patatesin faydalarını merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 27-09-2022 08:28

Türkiye'nin 7'nci büyük gölü! Burdur Gölü sahili mor renge büründü

Türkiye'nin 7'nci büyük gölü Burdur Gölü'nde, Temmuz ayı sonunda alg patlaması nedeniyle su rengi mavi, sarı ve yeşile dönmüştü. Bu kez Burdur Gölü sahilindeki kumların rengi mora büründü. Renk değişiminin sebebi ise belirlendi.

Haber 04-09-2022 13:07

Beyazları çok daha beyazlatmak mümkün! Çamaşırlarınız için bu yöntemi deneyebilirsiniz, Kararmış çamaşırlar nasıl beyazlatılır?

Çamaşırların temizliğine oldukça dikkat ediyor ve renklerinin gitmemesini istiyorsanız bu konu hakkında birçok yöntem denemiş olabilirsiniz. Özellikle beyaz çamaşırların çok daha beyaz olması için çok çeşitli yöntemler bulunuyor ancak bu yöntemler istenilen sonuçları vermeyebiliyor. Tiktok üzerinden temizlik yöntemini paylaşan bir kullanıcı çamaşırlarınızı daha beyazlatacak tarifi verdi.

Kadin 15-08-2022 15:13