Şu An Altın Fiyatları Haberleri

Gram altın ne kadar? 31 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 31 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 31-12-2020 17:49

'Altın olması gereken fiyatta'

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Türkiye’de doların değer kaybetmesinin altın fiyatlarını maliyet olarak ucuzlattığını belirterek, 'Altının şu anki fiyatı aslında olması gereken fiyat. Fiyatların düşmesi durabilir ama en azından belli bir süre stabil devam eder' dedi.

Finans 30-12-2020 12:43

Çeyrek altın ne kadar oldu? 9 Mayıs Salı güncel altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş bu hafta da devam ediyor. Ve dün haftanın açılış gününde dolar son dört en düşük seviyesi olan 139,1 lirayı gördü. Peki şu an altın fiyatları ne durumda? Gram altın ne kadar? çeyrek altın ne kadar?

Finans 09-05-2017 07:40