Survivor Gizem Avci Kimdir Haberleri

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 2024-03-31 07:05:11

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 2024-03-19 07:24:16

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 2024-03-15 11:40:38

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 2024-03-15 07:32:37

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-24 14:44

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Survivor'da tansiyon iyice yükseldi! Turabi ve Hakan birbirine girdi! Acun Ilıcalı yine sert çıktı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi ve oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yine devreye girdi.

Magazin 18-01-24 13:01

SAFİR GÜNEŞ KİMDİR? Safir'in Güneş'i Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Kadroya dahil oldu!

Safir Güneş kimdir ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Özge Yağız, Burak Berkay Akgül ve İlhan Şen'in başrolde olduğu dizinin yeni bölümü ile birlikte kadroya Gizem Karaca dahil oldu. Ünlü oyuncu Safir'de Güneş karakterine hayat verecek. Peki, SAFİR GÜNEŞ KİMDİR? Safir'in Güneş'i Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Kadroya dahil oldu!

Magazin 11-12-23 20:03

Survivor Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Nefise Karatay Survivor 2024 kadrosunda!

Survivor Nefise'nin hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor 2023 sezonunun şampiyonu olan Nefise Karatay, 2024 all star kadrosunda da yer aldı. Peki, Survivor Nefise kimdir, nerelidir? Survivor 2024 yarışmacısı Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 10-12-23 20:54

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 10-12-23 20:41

Survivor Turabi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Turabi Çamkıran kadroda mı? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Survivor Turabi 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Mersin'de büyüyen fakat aslen Kahramanmaraşlı olan yarışmacının hayatı ve biyografisi merak edildi. Sağlık sorunlarını sebep gösterip Survivor'da yer alamayacağını söyleyen yarışmacının, Acun Ilıcalı'nın son paylaşımında yer alması TV8 izleyicilerini heyecanlandırmıştı. Peki, Survivor Turabi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Turabi Çamkıran kadroda mı? İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 20:05

Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu nereli, kimdir ve kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Survivor Hakan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2008-2009 yıllarında 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında yarıştıktan sonra Kapadokya Düşleri, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Benim Adım Osssman gibi yapımlarda rol alan Hakan Hatipoğlu, birçok kez Survivor'da yarışmıştır.Peki, Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-12-23 20:03

Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya dizileri neler, evli mi? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Nihat Altınkaya, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor. Nihat Altınkaya, Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ve Survivor 2024 takım kadrolarına ilişkin yayımlanan fragman sonrası merak konusu oldu. Peki, Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Magazin 10-12-23 20:02

Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, kimdir? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Survivor Nagihan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2016 tarihinde TV8'de yayınlanan Survior 2016'da Ünlüler adına yarışan Nagihan Karadere çeyrek finalde elenerek beşinci oldu. 2018 yılında All Star'da tekrar yarışan ünlü atlet finale kalarak ikinci oldu. Peki, Survivor Nagihan kimdir, kaç yaşında? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 19:59

Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? Müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı

Gizem Bağdaçiçek sosyal medya platformu Onlyfans hesabından yaptığı müstehcen paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltı haberinin ardından sosyal medya fenomeni ile ilgili aramalar hız kazandı. Birçok kişi internette 'Gizem Bağdaçiçek kimdir, Gizem Bağdaçiçek Telegram, Ekşi, Instagram ve Twitter' gibi konuları araştırıyor. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? Müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı!

Magazin 07-12-23 18:20

SON DAKİKA | Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, müstehcen görüntüleri sonrası gözaltına alındı! Gizem Bağdaçiçek kimdir?

Son dakika haberi: Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya platformu Onlyfans'ta yayınlanan pornografik görüntüleri nedeniyle "Müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına alındı. Ünlü fenomen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gizem Bağdaçiçek'in, "Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi yapmıyorum" diyerek kendini savunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 07-12-23 17:30

Survivor All Star'a Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç de katıldı! Bu sene olay var

Survivor All Star'a katılan eski yarışmacılar arasında dikkat çeken isimler var. Acun Ilıcalı bu sefer 3 isim birden açıkladı ve Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç'in Survivor yarışmacısı olduğunu duyurdu.

Magazin 18-09-23 13:45

Turabi kimdir, kaç yaşında nereli? Survivor Turabi hasta mı? Acun Ilıcalı All Star'da olacağını açıkladı!

Turabi Çamkıran ile ilgili aramalar, Acun Ilıcalı'nın Turabi'nin Survivor All Star 2024 kadrosuna katıldığını açıklamasıyla birlikte hız kazandı. En son Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkan yarışmacının kim olduğu ve sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Turabi kimdir, kaç yaşında nereli? Survivor Turabi hasta mı? Acun Ilıcalı All Star'da olacağını açıkladı!

Magazin 12-09-23 13:53

Survivor Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından açıklanan eski Survivor yarışmacısı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Magazin 11-09-23 13:09

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım kimdir? Survivor All Star'da dev kadro!

Survivor All Star 2024 kadrosu açıklanıyor. Acun Ilıcalı bugün Survivor All Star 2024'de önceki yıllarda iz bırakan yarışmacılardan Sercan Yıldırım'ın katılacağını açıkladı. Survivor All Star bu sene iddialı bir kadro ile seyircisiyle buluşacak. O yarışmacılardan biri olduğu kesinleşen Sercan Yıldırım'la ilgili son gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin 10-09-23 16:14

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Balaban'ın biyografisi

İsmail Balaban 9 Temmuz 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Bilindiği üzere İsmail Balaban, 2021 yılında TV 8'de yayınlanan Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu olmayı olmuştu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı belli oldu. Yusuf Can Zeybek,662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı oldu. Peki, İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban'ın biyografisi...

Spor 09-07-23 19:12

SURVİVOR ŞAMPİYONU Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi

Survivor şampiyonu Nefise Karatay 14 Haziran 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. SMS oylamasından birinci çıkan genç yarışmacı gözyaşlarına boğuldu ve heyecanını gizlemekte oldukça zorlandı. Peki, Survivor şampiyonu Nefise Karatay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Survivor Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi....

Magazin 14-06-23 10:24

Survivor şampiyonu Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 birincisi Milli Atlet Nefise Karatay hakkında merak edilenler

Nefise Karatay Survivor 2023'ün şampiyonu oldu. Özgür Tetik ile büyük finale çıkmaya hak kazanan Milli atlet SMS oylmasından birinci çıkarak ipi göğüsledi. Birçok kişi internette birinci gelen yarışmacı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 birincisi Milli Atlet Nefise Karatay'ın hayatı...

Magazin 14-06-23 10:23

Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor şampiyonu Nefise Karatay ne iş yapıyor?

Survivor Nefise'nin hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor'da geçtiğimiz gün final heyecanı yaşandı. 2023 sezonunun şampiyonu dün akşam sonuçlanan oylamayla belli oldu. Peki, Survivor Nefise kimdir, nerelidir? Survivor finalisti Nefise kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 14-06-23 10:22

Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında? Survivor Özgür Tetik'in hayatı

Survivor'da ikinci olan Özgür'ün hayatı, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor 2023'ün şampiyonu SMS oylamasından birinci çıkan Nefise Karatay oldu. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor Özgür Tetik'in hayatı...

Magazin 14-06-23 07:44

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik'in hayatı

Özgür Tetik Survivor 2023'ün 2 finalistinden biri oldu. Milli Atlet Nefise Karatay ile ile büyük finale çıkmaya hak kazanan başarılı yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Büyük finalde iki isimden biri Survivor 2023'ün şampiyonu olacak. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 13-06-23 07:52

Kızılcık Şerbeti Çimen'in sevgilisi Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında? Survivor Yiğit Dikmen Kızılcık Şerbeti kadrosunda!

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan isimler arasında yer alan Yiğit Dikmen'in hayatı ve kariyeri merak konusu olmaya devam ediyor. Yiğit Dikmen, SHOW TV'de yayınlanan dizide Serdar karakterine hayat veriyor. Çimen ile yolları kesişecek olan Serdar karakteri dizide dengeleri değiştirecek. Peki, Kızılcık Şerbeti Çimen'in sevgilisi Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında? İşte Kızılcık Şerbeti'nin Serdar'ı eski Survivor Yiğit Dikmen ile ilgili detaylar...

Magazin 05-05-23 22:25

Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı

Al Sancak dizisi TRT1'de her perşembe yayınlanmaya devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ilgili hikayenin anlatıldığı dizi, ilgiyle izleniyor. Diziye Yüzbaşı Eylül rolüyle katılacak olan Gizem Güneş, yayınlanan fragmanın ardından gündem oldu. Kullanıcılar Gizem Güneş'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı...

Magazin 27-04-23 19:38

SURVIVOR YUSUF kimdir? Surivor Yusuf kaç yaşında ve nereli? Nişanlısı güzelliğiyle hayran bırakıyor

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Sert tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Yusuf'un hayatı araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 26-04-23 15:30

Eşi de ünlü çıktı! SURVIVOR ASENA kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Asena'nın yaşı, hayatı ve nereli olduğu

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ, hayatıyla merak konusu oldu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena, yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmüyor. Eski eşi de kendi gibi tanıdık bir isim olan yarışmacının hayatı merak edildi. Peki, Survivor Asena kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 26-04-23 15:06

SURVIVOR BARIŞ TELLİ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Barış Telli'nin duygulandıran hayat hikayesi!

Survivor Barış Telli ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Barış Telli'nin protez bacağıyla Dünya Şampiyonluğu yaşadığı biliniyor. İlk etapta Survivor ünlüler takımında yarışan Telli, şu sıralar kırmızı takımda ter döküyor. Peki, Survivor Barış Telli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Barış Telli'nin duygulandıran hayat hikayesi

Magazin 26-04-23 14:43

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-23 21:33

11 yaşında ailesi terk etmiş! Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Survivor 2023'e yedeklerden dahil olan Merve Yıldırım izleyiciler tarafından araştırılıyor. Birleşme partisinden sonra takımlar değişmiş ve yarışma resmen yeniden başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'dan diskalifiye ettiği yarışmacının hayatı ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Magazin 11-04-23 17:28

Survivor Fatih elendi mi? Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023'te şaşırtan eleme!

Survivor Fatih ile ilgili detaylar, yarışmanın dünkü bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Survivor 2023'e yedeklerden dahil olan bu yarışmacıya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı konseyde adaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor Fatih elendi mi? Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 17-03-23 07:49

Survivor Senem ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 yarışmacısı Senem Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? Bir veda haberi daha!

Survivor Senem yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı sosyal medyaya damga vuran açıklamayı yaptı. Gönüllüler takımında ipler iyice gerilmişken, adadan beklenmedik bir veda haberi geldi. Peki, Survivor Senem ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 yarışmacısı Senem Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 10-03-23 07:35

Survivor Çağla kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Çağla Taşdelen elendi mi? Yarışmada şaşırtan eleme!

Survivor Çağla, yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Survivor'da ödül oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, gecenin sonunda hayallerine veda eden ismi açıkladı. Birçok kişi arama motorlarında programa ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Survivor Çağla kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Çağla Taşdelen elendi mi? İşte detaylar...

Magazin 01-03-23 07:03

Merve Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Deprem paylaşımlarıyla dikkat çeken Survivor Merve Aydın 2. Sayfa'da!

Merve Aydın, 2. Sayfa magazin programının deprem özel yayınına konuk oldu. Survivor All Star 2022 ile 2014 ve 2018 sezonlarında yarışan ünlü atlet, merak konusu oldu. Peki, Merve Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, deprem paylaşımlarıyla dikkat çeken eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-02-23 09:45

SURVIVOR KÜRŞAT kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? Deprem haberi sonrası gözyaşlarını tutamadı!

Survivor Kürşat Juan ünlüler takımında yarışmaya devam ediyor. Depremler nedeniyle Survivor yayınlarına ara verilmişti. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışmacılara, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin haberini verecek. Haber sonrası Kürşat'ın ağlamasıyla izleyiciler 'Survivor Kürşat nereli' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Survivor Kürşat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? İşte detaylar...

Magazin 21-02-23 16:15

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında ve nereli? Deprem nedeniyle yarışmadan çekildiği iddia edildi!

Survivor yarışmacısı Aysu Keskin'in, yarışmadan çekildiği ve Türkiye'ye döndüğü iddia edildi. Bununla birlikte Aysu Keskin hakkında araştırmalar hız kazandı. Aysu Keskin daha önce Genç Milli Takım formasını giydi. Peki Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 21-02-23 15:40

Survivor Chaby Han kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Chaby’nin Türk eşi güzelliğiyle büyüledi

Survivor Chaby'nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 kadrosunda yer alan Chaby Han'ın Türk eşi de sosyal medyada gündem oldu. Chaby Han, 16 Mayıs 2022 tarihinde Gülce Elibol ile nikah masasına oturmuştu.

Magazin 03-02-23 14:35

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Pelin'i Serenay Aktaş kimdir, kaç yaşında? Survivor ile ünlenen Serenay Aktaş, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Pelin karakterine hayat veren Serenay Aktaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı diziye konuk olan ünlü oyuncu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Survivor yarışması ile adını duyurmuştu. Peki, Serenay Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Pelin'i Serenay Aktaş'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-02-23 14:33

Şaşırtan veda! Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor 2023'de eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılardan Aziz mi, Senem mi, Tunga ve Gizem eleme potasında yer alıyor. Bu dört isimden en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Öte yandan Survivor'da ilk iletişim ödülü oyunu da oynandı. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Magazin 02-02-23 00:25

Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Surivor 2023 Aziz Ozan Dilber'in hayatı ve mesleği

Survivor Aziz'in yaşı, mesleği ve nereli olduğu gibi detaylar seyircilerin merak konusu oldu. Survivor 2023'ün gönüllüler kadrosunda bulunan Aziz Ozan Dilber, yarışmacı arkadaşlarıyla anlaşamamasıyla gündeme geliyor. Daha önce Yemekteyiz programına da katılan Surivor Aziz'in hayatı hakkında merak edilenler sorgulanmaya başladı. Peki, Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Surivor 2023 Aziz Ozan Dilber'in hayatı ve mesleği

Magazin 01-02-23 23:35

SURVİVOR AYSU kaç yaşında, nereli, kimdir? Survivor 2023 Aysu Keskin’in mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Aysu Keskin merak konusu oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölüm fragmanına Aysu Keskin ve Murat Ceylan arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Peki, Survivor Aysu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler

Magazin 30-01-23 17:19

Survivor Walison kimdir, nereli? Survivor 2023 gönüller yarışmacısı MasterChef Walison kaç yaşında, eşi kim?

Survivor Walison Fonseca yarışmanın gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Tanıdık bir isim olan Walison daha önce 20220 MasterChef yemek yarışmasına katılmıştı. Survivor yarışmasının seyircileri Walison Fonseca hakkında bazı detayları araştırıyorlar. Peki, Survivor Walison kimdir, nereli? Survivor 2023 gönüller yarışmacısı MasterChef Walison kaç yaşında, eşi kim?

Magazin 26-01-23 00:06

Survivor Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında? Aleyna'nın Instagram hesabı ne? İşte Survivor Aleyna'nın biyografisi

Survivor Aleyna'nın kim olduğu merak ediliyor. Gönüllüler takımında yarışan Aleyna bu hafta gitme adaylarından biri oldu. Eleme potasında olan yarışmacının hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Survivor Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında? Aleyna'nın Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 25-01-23 17:40

Chaby Han kimdir? Survivor Chaby evli mi, kaç yaşında? Ünlü Youtuber Survivor'da herkesi kırıp geçiriyor

Survivor Chaby'nin kim olduğu izleyiciler tarafından oldukça araştırılıyor. Yarışmadaki eğlenceli halleriyle herkesi güldüren yarışmacı bu haftanın eleme adaylarından biri. Chaby Han'ın yarışma öncesi hayatı da merak edildi. Peki Chaby Han kimdir? Survivor Chaby evli mi, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 25-01-23 17:20