Thy Emlak Konut Kura Cekilisi Haberleri

Ne telefon çalıyor ne ofise müşteri geliyor! Konut satışları dibe vurdu: Emlakçılardan '400 bin dolar' çağrısı

Ev fiyatlarında son dönemde artış olmamasına rağmen konut satışlarında yaşanan düşüş sektörde panik havasına yol açtı. Emlak sektörü temsilcileri, "Ne telefonumuz çalıyor ne ofisimize müşteri giriyor" diyerek duruma isyan ederken hükümete, yabancıya konut satış şartlarında bir düzenleme yapılması çağrısında bulundular. “Önümüzdeki günlerde çok daha kötü ve çok daha içinden çıkılamayacak duruma düşürebilir” dediler.

Finans 2024-05-20 11:54:26

İstanbul'un konut ihtiyacı için yeni adım! Emlak Konut, Fikirtepe için KAP'a bildirdi: 11.5 milyar liralık satın alma

Emlak Konut GYO tarafından, Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin geliştirme maliyetlerinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca karşılanacağı belirtilerek, "Satın alma işlemi ekspertiz değerine göre gerçekleştirilmiş olup, Bakanlığımız tarafından elde edilen finansman geliriyle projenin daha hızlı tamamlanarak İstanbullulara sunulması hedeflenmektedir." ifadesi kullanıldı.

Finans 2024-05-15 08:57:46

2 yıldır gündemden düşmüyordu! Kiralık ev fiyatlarında tansiyon yükselecek: Tarihi açıkladılar, ‘TCMB bünyesinde yapılan çalışmalar…’

1 Temmuz’da süresi dolacak yüzde 25 kira zam sınırlaması için alınacak yeni karar merakla bekleniyor. Sürenin uzatılmaması durumunda ise emlak piyasası eski düzenine geri dönecek. Uzmanlar kira fiyatlarına ilişkin olası senaryoları sıralarken, “Kiralık konut fiyatlarında tansiyonun bu yaz da yükseleceğini değerlendirebiliriz” yorumunu yaptılar. İşte detaylar…

Finans 2024-05-15 08:21:10

Emlak satışları düştü, kârı duyan onu tercih etti! Para oraya aktı!

Türkiye'de konut fiyatları tartışması devam ederken kredi musluklarının da kesilmesiyle emlak satışları düştü. Nakit parası olanlar mevduat faizlerini tercih etti, konut yatırım olarak tercih edilmemeye başladı. Artan emlak fiyatları, emlak satışlarını düşürdüğü için vatandaşlar kadar müteahhitleri de endişelendiriyor.

Finans 2024-05-12 07:51:23

Ev fiyatları ve konut kredisi faizleri uçtu, gayrimenkulde takas dönemi başladı! 35 yıldır böylesini görmedim diyerek anlattı: Otomobil, arsa, dükkan karşılığı...

Gayrimenkul satışları neredeyse durdu. Evini satmak isteyenler müşteri bulamazken, ev almak isteyenler de yüksek fiyatlar ve kredi faiz oranlarından şikayetçi. Emlak sektöründeki durgunluk ise piyasada yeni bir dönemi başlattı. Artık evler; otomobil, arsa, dükkan karşılığı 'takas' yöntemiyle de satılıyor. İnternet sitelerindeki takaslı ev ilanları yaygınlaşıyor.

Finans 22-04-24 07:54

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

Deprem bölgesinde kurası çekilen konut sayısı 76 bine ulaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat 2024 tarihinde deprem bölgesinde 46 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini belirterek, bugünkü kura çekilişleriyle sayısının 76 bine ulaştığını belirtti.

Yurthaber 19-03-24 15:37

İkinci el otomobil ve konut satışları için açıklama! Ticaret Bakanlığı 848.2 milyon lira ceza kesti

Son dakika: Ticaret Bakanlığı, otomotiv, emlak, haksız fiyat, fiyat etiketi ve diğer iç ticaret mevzuatı kapsamında yürütülen dönem faaliyetleri neticesinde 2023 ve 2024 yıllarında toplam 848 milyon 240 bin 387 TL idari para cezası uyguladı.

Finans 19-03-24 10:06

Evi, yazlığı, iş yeri olanlar dikkat! Emlak vergisinde süreç 1 Mart’ta başlıyor! Emekli ev sahiplerine ‘vergi’de istisna

Emlak vergisi 2024 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Mart’ta başlayacak. Konut sahipleri emlak vergisi ödemelerini 31 Mayıs’a kadar yapmaması galinde her ay yüzde 2,5 olarak uygulanacak gecikme zammı ile karşılaşacak. Peki kimler emlak vergisi ödemez? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı emekliler için istisnayı açıkladı. İşte detaylar...

Finans 27-02-24 07:43

Kira sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? Kira sözleşmesi imzalarken nelere dikkat edilmelidir?

Emlak sektöründe sayısız konut veya iş yeri ilanı bulunmaktadır. Bu ilanların bazıları satılık olarak duyurulurken bazıları ise kiralık olarak duyurulmaktadır. Günümüzde birçok kişi yaşam alanı olarak bir ev tercih ederken kira tutarlarını da göz önünde bulundurmaktadır. Bu noktada kiralayan kişi ile kiraya veren kişi arasında yapılan kira sözleşmesi devreye girer. Peki, kira sözleşmesi nedir, nasıl yapılır ve kira sözleşmesi imzalarken nelere dikkat edilmelidir?

Finans 19-01-24 18:20

Stüdyo daire nedir? Özellikleri nelerdir?

Konut sektöründe birçok farklı faydası ile ön plana çıkan, insanların bütçelerine ve ekonomik şartlara göre şekillenen çok sayıda ev çeşidi mevcuttur. Kimi evler bünyesinde çok fazla oda ve imkân barındırırken kimi daireler ise standart olanaklara sahiptir. Son dönemlerde birçok kişi tarafından tercih edilen ve emlak alanında da hareketliliğe neden olan daire çeşitlerinden biri stüdyo dairelerdir. Peki, stüdyo daire nedir, özellikleri nelerdir?

Finans 18-01-24 18:34

Rezidans nedir, özellikleri nelerdir? Rezidans ile daire arasındaki fark

Emlak sektöründe karşımıza çıkan birçok farklı terim ve bu terimlerle tabir edilen çok sayıda daire türü bulunmaktadır. İnsanların kendi yaşam alanlarını belirlemek ve hayatlarını sürdürebilmek için konuta gereksinimleri vardır. Rezidans da bir konut çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle son senelerde bu terim çok sık gündeme gelmektedir. Peki, rezidans nedir ve özellikleri nelerdir, rezidans ile daire arasındaki fark nedir?

Finans 18-01-24 18:33

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

Kira fiyatı karmaşası! Emlakçılar 'yüzde 15 geriledi' dedi: Kiracılar ‘biz kimseden duymadık…’ diye tepki gösterdi

Günlük kiralık evlere getirilen tedbirler ve kentsel dönüşüm sürecince süreçlerin sona ermesi konut stokunu arttırdı. Bu gelişme kiralık konut fiyatlarını yüzde 15’e kadar düşürdü. Emlak sektörü temsilcileri bu düşüşün devam edeceği görüşünü savunuyor. ‘Fiyatlar olması gereken yere geri geldi’ diyorlar. Ev sahipleri ve kiracılar ise aynı şeyi düşünmüyor.

Finans 14-12-23 11:40

Konut satışında yeni dönemin detayları! Tedbirler arttırılıyor: Şartlar tümden değişecek

Emlakta spekülatif fiyat artışlarının önlenmesi ve internetteki emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğinin engellenmesi için yeni bir adım atılıyor. Ayrıca alınacak yeni kararla sektörde yetki belgesi alımında yaşanan sıkıntıların giderilmesi amacıyla, başvurularda mesleki deneyim şartı da kaldırılacak.

Finans 02-12-23 09:55

1 Kasım’da uygulanmaya başlanacak! Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: Detaylar ortaya çıktı

1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.

Finans 23-10-23 11:10

Kıyıda tek bir yer bile kalmadı! Antalya'da satılık konut ilanlarında dikkat çeken ifade: 150 milyon lira...

Antalya'da önceki yıllarda konut sahipleri ile emlak şirketleri 'uygun fiyat', 'deniz manzaralı', 'geniş balkon', 'lüks', 'site içerisinde' gibi özelliklerle ilan verirken, son dönemlerde 'vatandaşlığa uygun' başlığıyla konulan ilanlar dikkat çekti. Sektör temsilcileri bunun ev sahibi ya da emlakçıların reklam çalışması için yaptığını dile getirdi. Ayrıca kıyı şeridinde inşaat yapmak için yer kalmadığını da açıkladılar.

Finans 11-10-23 11:52

Konut satışında yeni dönem! 1 Kasım'da başlıyor, artık...

Hükümet emlaktaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek için yeni önlemler almaya devam ediyor. 1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden bir şart getirilecek. Kimlik doğrulamayla birlikte sahte ilanların önüne geçilerek piyasada yapılan fiyat manipülasyonlarını önlemek amaçlanıyor.

Finans 10-10-23 08:26

'2. elde yüzde 15'lere varan düşüş, 0 araçlarda kampanyalarla yüzde 20 indirim' Bakan Bolat açıkladı: '6 ay sonrasına' denilirken şimdi 3 saat! Emlakta köpük kalktı mı?

Emlak ve araç piyasasındaki gelişmeler merakla takip ediliyor. Ev ve araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatlardaki değişimleri merak ederken Ticaret Bakanı Ömer Bolat, canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Uygulamalarla, araç piyasasında stokların ortaya çıktığını ifade eden Bolat, 3 ay 6 ay sonrasına araç gelebilir denilirken şimdi 3 saat, 24 saat sonrasına araç teslim edildiğini vurguladı. Araç ve konut fiyatlarındaki köpüğün kalktığını söyleyen Bolat, düşüşleri işaret etti.

Finans 06-10-23 11:55

TOKİ indirim kampanyası başlıyor! 'Şartlara dikkat edilmeli'

TOKİ'den konut ve iş yeri alanlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek. Kampanya 21 Eylül'de başlayacak, 19 Ekim'de sona erecek. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasında başvurular bu hafta başlıyor” dedi.

Haber 18-09-23 16:14

Düşük faizli kredi geliyor! Kira öder gibi ev sahibi olma imkanı... 81 ilde çalışma başladı, tarih netleşiyor

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş fiyat artışları karşısında ev sahibi olmak isteyenleri destekleme kararı alan hükümet, ilk kez ev sahibi olacaklar için harekete geçti. 81 ilde konut arzını artırmak için adımlar atılırken, ilk kez ev sahibi olacaklara düşük faizli kredi desteği sağlanacak. Kamu bankaları aracılığıyla verilecek kredi desteği için gözler Meclis'in açılacağı Ekim ayına çevrilirken, faiz ve vade detayları da netleşiyor.

Finans 18-09-23 07:27

THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİM TARİHİ 2023: THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanır? 1+1, 2+1, 3+1 için son durum

THY Emlak Konut kura çekim tarihi ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. Arnavutköy kura çekimi için gerçekleştirilen başvuru süreci geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Megakent İstanbul'da yaşayan ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuru yaptığı proje için gözler kura tarihinde. 1+1, 2+1, 3+1 daireler yapılacak kura çekimi ile sahiplerini bulacak. THY Emlak Konut kura çekimi isim listesi internette araştırılıyor. Peki, 2023 THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 08-09-23 15:03

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan vergiler için yeni uygulama! MTV, pasaport harcı, emlak vergisi… Tek kelime bile yeterli

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yapay zeka ile çalışan dijital vergi asistanı GİBİ'yi vatandaşların kullanımına sundu. GİBİ, motorlu taşıtlar vergisi, konut vergisi, pasaport ve yurt dışı çıkış harcı ya da cep telefonu IMEI işlemleri gibi vatandaşların günlük hayatına dair birçok konudaki sorulara yanıt veriyor. Uygulama, daha detaylı vergi konularında da hizmet sağlıyor.

Finans 04-09-23 12:00

Herkese ‘1 ev’ dönemi! BDDK konut kredisinde muslukları kıstı: Piyasada ilk yankı! Ekim veya Kasım’da düşük faizli kredi yolda

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından ikinci evini almak isteyenlerin konut kredisi kullanımına sınırlama getirilmişti. Emlak sektöründe 1.20 faiz oranı ile ‘Süper Konut Kredisi’ beklentisinin olduğu bu günlerde çıkarılan karara ilişkin ilk yankılar da gelmeye başladı. Sektörde olumlu karşılanan karar için gayrimenkul uzmanları, Ekim ve Kasım aylarını işaret etti.

Finans 26-08-23 13:51

Ev fiyatları artacak mı? 1,20 faiz, 180 ay vade... Yeni konut kredi sonrası herkes bunu merak ediyordu! Emlak uzmanı açıkladı

Düşük faizli konut kredisi için geri sayım başladı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenlemede faiz ve vade şartları için seçenekler masaya gelirken; 'Konut fiyatları artacak mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. İkinci el konutların da kampanyaya dahil edilmesini beklediklerini söyleyen Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut fiyatlarında beklenen değişimi açıkladı.

Finans 25-08-23 09:56

THY Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman? THY Emlak Konut projesi kura çekim tarihi belli mi? İşte 1+1, 2+1, 3+1 Yenişehir Evleri ödeme planı

THY Emlak Konut Arnavutköy projesinde başvurular tamamlandı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların başvurularını tamamlanmasının ardından gözler kura çekim tarihine çevrildi. Emlak Konut THY Arnavutköy Yenişehir projesinde ev sahipleri kura çekimi ile belirlenecek. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman? THY Emlak Konut projesi kura çekim tarihi belli mi? İşte 1+1, 2+1, 3+1 Yenişehir Evleri ödeme planı ve konut fiyatları...

Finans 03-08-23 17:07

Konut fiyatlarındaki artış isyan ettirdi! Yüzde 30 zam yolda artık yabancılara bile pahalı geliyor…

Emlak fiyatları her geçen gün artınca, satışlar geçen yıla göre yarı yarıya düştü, bazı yerlerde durma noktasına geldi. Emlak uzmanları, fiyatların yabancılara bile pahalı geldiğini açıklayarak önümüzdeki günlerde neler beklendiği anlattı. Kredi kullanımlarının kısıtlanması ve kredi faizlerindeki artış da satışları olumsuz etkiledi. İşte konut piyasasındaki son durum…

Finans 22-07-23 08:09

THY EMLAK KONUT KURA SONUCU 2023: THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

THY Emlak Konut kurası ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bilindiği üzere Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapılacak olan İstanbul Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için başvuru süreci 2 Haziran'da sona erdi. Kura çekimi tarihi ve saati merak konusu oldu. Peki, THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, THY Emlak Konut kura çekimi ile ilgili merak edilenler...

Finans 21-06-23 09:14

Emlak Konut THY Arnavutköy kurası ne zaman? Emlak Konut Yenişehir Evleri başvuru sonuçları açıklandı mı?

Emlak Konut THY Arnavutköy projesinin kura çekimi ve başvuru sonuçları hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbul'da evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Başvuruları 2 Haziran'da biten Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Emlak Konut THY Arnavutköy kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...

Finans 05-06-23 13:08

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sorusu kahkahalara neden oldu! 'Ne oldu hanım karar veremedin mi?'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı. Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu.

Haber 28-05-23 13:28

Bakan Murat Kurum, gençlerle birlikte basketbol sahasına çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beşiktaş, Galatasaray ve Emlak Konut spor kulüplerinin basketbol oyuncuları ve gençlerle birlikte sahaya çıktı.

Haber 22-05-23 23:08

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni proje! THY ve Emlak Konut'tan yeni sosyal konut adımı: Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi 'İlk Evim, İlk İşyerim' ve 'Yeni Evim' kampanyalarının ardından şimdi de İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla yeni bir kampanya daha hayata geçiyor. 13.000 bağımsız bölümden oluşan sosyal konut hamlesiyle vatandaşlar yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olabilecek.

Finans 19-05-23 09:57

Kredi faiz oranları tarihi zirveye yaklaştı: Uzman isim ‘Bankalar karar almış’ diyerek açıkladı: Nakit para bulamayan ev almaktan vazgeçti…

Kredi faiz oranları yüzde 3,2 ila 3,43 aralığında tarihi rekor seviyesine yakın seyrederken, emlak sektörü temsilcilerinden önemli bir açıklama geldi. Nisan ayında konut satışlarında yaşanan sert düşüşün ‘bankaların kredi sağlamama’sına bağlayan sektör temsilcileri, hem satılık hem de kiralık konutta yaşanan sorunların önüne geçilmesi için önerilerini sıraladı.

Finans 17-05-23 11:56

Konut sahiplerinin yeni oyunu! O beklenti piyasayı karıştırdı, artık TL üzerinden ilan verip...

Emlak piyasasında seçim sonrası dolar ve euro artacak söylentisi piyasayı karıştırdı. Bazı ev sahipleri ev satışında ilanı TL üzerinden verip ödemeyi döviz üzerinden yapılmasını istemeye başladı. Ev sahiplerinin kazançlarını daha da artırmak istediklerini belirten uzmanlar isimler, "Normalde 2018'de çıkan yasa gereği döviz üzerinden satışlar ve kiralamalar yasaklanmıştır. Mal sahibinin yurt dışında ikametgahı var ise buradaki gayrimenkulünü dolar üzerinden satabilir" dedi.

Finans 13-05-23 07:36

TOKİ İSTANBUL KURA SONUÇLARI açıklanıyor! E-devlet TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları sorgulama sayfası

TOKİ İstanbul kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi İlk Evim İlk İş Yerim TOKİ kura çekimi 1-19 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir, Esenler, Arnavutköy için gerçekleştiriliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde kura sonuçları heyecanla bekleniyor. Peki, TOKİ İstanbul kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte E-devlet kura sonuç sayfası...

Finans 13-04-23 11:42

“İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” kuralarında yeni çekilişler yapılıyor! İşte üçüncü etap kura çekimlerinin tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir yandan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralarına devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimleri 7 ila 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Finans 07-04-23 12:23

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! Başakşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 5 Nisan 2023 1+1, 2+1, 3+1 e-Devlet ile isim listesi sorgulama!

Milyonlarca kişinin başvurduğu TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kapsamında Başakşehir'de yapılan kura çekilişi büyük bir heyecanla devam ediyor. 1-19 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul TOKİ kura çekilişleri yakından takip ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilecek 28 bin 340 konut için yapılan kura çekilişi devam ediyor. Peki, Başakşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Başakşehir TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Finans 05-04-23 09:26

TOKİ İstanbul kura çekilişi heyecanı devam ediyor: Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de! 19 Nisan'a kadar...

TOKİ İstanbul kura çekimi için son etap bugün başlıyor. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi 19 Nisan’da sona erecek. TOKİ İstanbul kura çekimi ile 50 bin konut yeni sahibine kavuşacak. Son kuraların tamamlanmasıyla TOKİ sonuçları noter onayından geçerek e-Devlet'e işlenecek. İşte TOKİ Arnavutköy Başakşehir Esenler kura çekilişi ile TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 01-04-23 09:41

TOKİ İSTANBUL KURA TAKVİMİ 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? 28.340 konut sahibini bulacak

TOKİ İstanbul kura takvimi 2023, Tuzla, Çatalca ve Silivri çekilişlerinin tamamlanmasının ardından daha önce Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Toplamda 28.340 konut sahibini bulacak. Birçok kişi "Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 2023 TOKİ İstanbul kura takvimi...

Finans 31-03-23 09:12

TOKİ İstanbul kurasında yeni etap! Selimpaşa ve Çatalca kuraları bugün çekiliyor: Tam 740 konut yeni sahiplerine kavuşacak

İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı. Bugün ise Silivri Selimpaşa, Çatalca İstanbul TOKİ kura çekilişi gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul kura çekilişi sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte TOKİ İstanbul kura takvimi 2023...

Finans 30-03-23 09:10

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA SONUÇLARI: 30 Mart 2023 İstanbul TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet sorgulama ekranı!

TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları 30 Mart 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan konut kura çekimleri Tuzla'nın ardından bugün Silivri ve Çatalca ile devam edecek. Birçok kişi internette "30 Mart 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları e Devlet sorgulama ekranı...

Finans 30-03-23 08:08

Bakan Kurum açıkladı: Geçici iş yerlerini hazırlıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Nasıl geçici barınma alanları kuruyorsak esnafımız için de geçici iş yerleri hazırlıyoruz. Malatya’da Emlak Konut eliyle depremzede esnafın yeniden ekonomiye dahil edilmesi için 26 bin metrekarelik alanda 338 geçici iş yerlerinin yapımına başladı" dedi.

Finans 28-03-23 15:35

EYT’lilere emlak vergisi muafiyeti! 2024’te başlıyor: 21 bin TL’ye kadar…

Konut ve işyeri kira geliri elde eden milyonlarca kişinin 31 Mart’a kadar beyanname vermesi gerekiyor. Ancak bazı kişiler bu vergiden muaf tutuluyor. Bu kapsamda EYT ile emekli olup sadece bir evi olanlar için vergi muafiyeti 2024 yılında başlayacak. 2023 yılı için geçerli olacak konut (mesken) istisna tutarı ise 21 lira olacak. İşte haberin detayları…

Finans 27-03-23 11:36

Gören de duyan da inanamıyor! Aylık 7 milyon TL kira isteniyor... Havalar ısındı, Bodrum'daki emlak piyasası uçuşa geçti

Turizm sezonun yaklaşmasıyla Bodrum'daki kiralık villa ve konut fiyatları adeta tavan yaptı. Geçtiğimiz aylık kirası 100 bin TL olan villalar bu yıl 150 bin TL'ye yükseldi. İlçede bazı kiralık villaların fiyatlarının ise 7 milyon TL olduğu görüldü. Rusya-Ukrayna savaşı ve İstanbul depremi endişesinin bu yıl talebi artırdığını söyleyen Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreteri Serkan Zeki Öztuncay, "2+1 dairenin aylık kira fiyatı 25 bin liraya çıktı" dedi.

Finans 23-03-23 10:57

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN! 20 Mart 2023 İstanbul TOKİ Tuzla kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Tuzla TOKİ kura sonuçları bugünkü çekilişin ardından belli olacak. Noter huzurunda yapılan çekiliş, kurumun YouTube kanalında canlı olarak ekrana yayınlanıyor. Kurum, bu ilçe için ayın 29'una kadar çekiliş yapacak. Çekilişler, Viaport Marina Tuzla Belediyesi etkinlik çadırında gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? 20.920 konut sahibini buluyor. İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günü için Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı izleme ekranı ve ayrıntılar...

Finans 20-03-23 15:15

TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? Takvim belli oldu

TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İlk Evim arsa ve işyeri için yeni kura takvimini yayımladı. Peki, TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Finans 20-03-23 11:18

İlk Evim İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa projelerinde kura çekimleri devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen "İlk Evim İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinde kura çekimleri devam ediyor.

Yurthaber 20-03-23 11:02

Son dakika: TOKİ İlk Evim arsa ve işyeri için yeni kura takvimi açıklandı

Son dakika: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projeleri kapsamında kura çekimleri devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ İlk Evim arsa ve işyeri için yeni kura takvimi açıklandı. "İlk Evim Arsa" kuraları 20-27 Mart tarihleri arasında, “İlk İş Yerim” ikinci etap kura çekimi ise 23 Mart'ta çekilecek.

Finans 20-03-23 10:25

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! 17 Mart 2023 İstanbul TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranı!

TOKİ Tuzla kura çekilişi sonuçları isim listesi geçtiğimiz gün başlayan çekilişin ardından merak konusu oldu. Çekiliş canlı olarak kurumun YouTube kanalında ekrana geliyor. Tuzla Viaport Marina Tuzla Belediyesi etkinlik çadırında ayın 29'una kadar gerçekleştirilecek çekiliş ile 20.920 konut sahibini bulacak. Peki, 17 Mart 2023 İstanbul TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı izleme ekranı...

Finans 17-03-23 13:50