Tunga Sayan Haberleri

Gülşen ceketini çıkarıp atınca... Yine sosyal medya onu konuştu

Yeni şarkısını çıkarmak için gün sayan Gülşen cesur sahne kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen, son konserinde gerek ceketiyle gerek çizmeleri gerekse içine tercih ettiği body'si gündem oldu. Şarkıcı sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 2024-05-13 07:25:20

Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz... Hepsinin adını sayan Beyaz'dan bomba sözler

Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen Beyaz, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Uzun yıllar Beyaz Show ile ekranda olan Beyazıt Öztürk Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz gibi isimlerin adını sayarak bakın ne dedi.

Magazin 2024-05-12 08:02:59

'Güneş patlaması' Türkiye'de iletişimi etkileyecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi: Haberleşmede aksama yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklanan jeomanyetik fırtına aktivitelerini yakından izlediklerini söyledi. Sayan, patlamaların Türkiye'deki haberleşmeyi etkileyip etkilemeyeceğini de açıkladı.

Haber 2024-05-11 21:28:37

Motosiklet ile tehlikeli yolculuğa polis ekiplerinden ceza

Kastamonu’da motosikletinin üzerine uzanarak canını hiçe sayan sürücüye cezai işlem uygulandı.

Yurthaber 2024-05-10 15:12:38

Semiha Yankı genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Sözleri çok konuşuldu: Erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelme sebebi...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti. Çiftin evliliği 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Programın konuğu olan şarkıcı Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 10-05-24 13:59

Estetiklerle bambaşka biri oldu... Songül Karlı'nın son pozlarına yorum yağdı: Seda Sayan sandım

Son dönemde estetik operasyon yapan ünlü isim sayısı arttı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Türkücü Songül Karlı son pozlarıyla gündeme geldi. Karlı'nın değişimi görenleri şoke etti.

Magazin 07-05-24 15:06

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin 05-05-24 12:07

Seda Sayan CİMER'e şikayet edildi! 'Türk aile yapısını bozmak...'

Son dönemde özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Seda Sayan Star Tv'de yayınlanan programı yüzünden CİMER'e şikayet edildi. Gerekçe olarak da; 'Türk aile yapısını bozmak' olarak gösterildi.

Magazin 04-05-24 08:52

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

Gonca Vuslateri anne oldu! Kızına bakın ne isim koydu

Geçtiğimiz ay Levent isimli sevgilisiyle dünyaevine giren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyurdu.

Magazin 27-04-24 07:24

4. Mobilefest Teknoloji Fuarı ve Kongresi kapılarını açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Tamamen yerli milli imkanlarla ürettiğimiz uydumuz Türksat 6A'nın da şu anda son testi yapılıyor. Haziran-temmuz gibi yörüngeye fırlatacağız." dedi.

Yurthaber 25-04-24 14:01

Seda Sayan, Hande Yener'in o şarkısını seslendirdi! Takipçileri beğenmedi! Nihat Doğan'ın...

Seda Sayan, şarkıcı Hande Yener'in 2004 yılında seslendirdiği ve halen daha akıllarımızda olan 'Acı Veriyor' parçasını yeniden seslendirdi. Sayan'ın "Acı Veriyor" performansına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 11:19

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a dünya çapında erişim sorunu yaşandı! Bakan Yardımcısı Sayan'dan açıklama

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'a erişim sorunu yaşandı. WhatsApp uygulaması üzerinden bir süredir mesajlar gönderilemedi. WhatsApp'ta dünya çapında sorun yaşandığı belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da yaşanan erişim problemiyle ilgili açıklama yaptı.

Haber 03-04-24 21:43

Ömer Fatih Sayan'dan yerel seçim açıklaması! 'TikTok, YouTube, Meta ve X yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve BTK eski Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada sosyal medya şirketlerinin temsilcileriyle görüştüklerini açıkladı. Sayan "Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" dedi.

Haber 30-03-24 00:44

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 26-03-24 12:38

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Estetikleriyle gündemdeydi! Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi! Son haliyle şaşırttı

Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim son haliyle herkesi şaşırttı. Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi...

Magazin 23-03-24 07:26

Seda Sayan 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile boşanıyor mu? Sessizliğini canlı yayında bozdu

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ikili hakkında sık sık 'boşanıyorlar' iddiaları gündeme geliyor. Seda Sayan eşiyle ilgili hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 15-03-24 10:20

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-02-24 20:18

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunuculuklarını üstlendiği Evleneceksen Gel adlı programla birlikte şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, son dönemde gözlerden uzakta. Bir süre kalça danslarıyla gündeme gelen Solmaz Çiros'un değişimi şaşırtıyor.

Magazin 01-02-24 12:07

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-24 13:45

Kadınlara 6 yıl erken emeklilik fırsatında 2 yaş detayı: Şartlar neler?

Yaşamlarının bir döneminde çalışıp, çocuk yaptıktan sonra işe ara veren ve emeklilik için gün sayan kadınlar için önemli bir fırsat ortaya çıktı. Kadınlar 6 yıl erken emekli olabilir. Peki şartlar neler?

Finans 21-01-24 08:08

'Sabahın Sultanı' programının fenomen çifti Havvanur ve Murat'tan Seda Sayan ile ilgili şok iddialar...

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sayan, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Programına katılan gençlerin, kendilerini evlendirmediklerine yönelik iddiasının ardından bu kez programın fenomen isimleri Havvanur ve Murat'tan şok eden açıklamalar geldi. Memleketlerine gitmeleri için araba sağlanmadığını söyleyen çift, kendilerine vadedilenlerin yapılmadığını iddia etti.

Magazin 20-01-24 16:36

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan yorumu: Makyajsız görünce tanıyamadım

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan açıklamaları gündem olmuştu. Bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirtti.

Magazin 16-01-24 12:17

Yeşim Salkım estetik çıkışıyla gündemde! Akla Seda Sayan geldi... Estetikli herkes maymundan beş dakika önce

Son dönemde Songül Karlı ve Seda Sayan'ın sık sık estetik yaptırması ve görünümleri gündeme geliyor. Yeşim Salkım estetik yaptıranlara çıkışarak sert ifadeler kullandı. Salkım'ın sözleri sonrası "Seda Sayan'a mı bu sözler?" yorumları geldi.

Magazin 14-01-24 11:36

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Seda Sayan canlı yayında açıkladı! Maliyeti dudak uçuklattı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde bir kez daha estetik doktorunun kapısını çalmıştı. Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren ünlü isim bugün işlemin ayrıntılarını tek tek açıkladı. Bu işlemin maliyeti ise dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-24 15:57

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54

Seda Sayan estetiklerden sonra bu kez Çağlar Ökten'e kafayı taktı! Sayan, eşini videoya aldı, bomba yorumla paylaştı: Kadın cinsel tercihini...

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. Şarkıcı estetik operasyonlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Bu kez eşini paylaşan Sayan çektiği videoyla çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 16:21

Sünnet derisinden sıvı enjekte etmişti: Bomba isim 'Ben de istiyorum' diyerek Seda Sayan'ı aradı!

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. İddiaya göre, Ajda Pekkan, 'Ben de istiyorum' diyerek işlem hakkında bilgi almak için Seda Sayan'ı aradı.

Magazin 06-01-24 13:55

Estetikleri gündemden düşmüyor! Seda Sayan son videosuyla takipçilerini şaşırttı... Sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırttı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaştı.

Magazin 05-01-24 16:05

Japonya depremi sonra gündem yine olası Marmara depremi! Japon uzman en kötü senaryoyu açıkladı: O 3 ilçe sular altında kalabilir

Japonya yeni yıla 7.6'lık depremle girdi. Ülke tsunami felaketi yaşarken kamuoyu yine olası Marmara depremi ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki deprem sonrası katıldığı canlı yayında İstanbul için en kötü senaryoyu açıkladı. İsim isim sayan Moriwaki, "Bu ilçeler suyun içinde kalabilir" dedi.

Haber 01-01-24 16:44

Enis Arıkan'ın 'Seda Sayan Müzikali' gündem oldu: Uyuyan Adamdan Nefret, Ben Çorap Kadınıyım...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü oyuncu Enis Arıkan performansıyla damga vurdu. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, seyirciyi kırdı geçirdi. Sayan'ın sosyal medyada kült olan replikleri "Uyuyan adamdan nefret ederim" ve "Ben çırap kadınıyım"ı klibinde kullanan Arıkan, Ah Geceler şarkısı eşliğinde performansını sergiledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-24 12:09

iPhone ve iPad kullananlara iOS uyarısı! Bakanlık soruşturma başlattı: 'Gerekirse devre dışı bırakın...'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin iOS işletim sistemi yüklü cihazları etkileyen ciddi güvenlik açıkları tespit ettiğini belirterek, Apple'dan açıklama talep ettiklerini ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Finans 30-12-23 15:42

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-23 17:26

İstanbul'da dakikalarca ters yönde ilerledi! 'Dur artık, dur'

İstanbul'da D-100 karayolunca bir kişi, dakikalarca ters yönde ilerledi. Ters yönde giderek hem kendi hayatını tehlikeye attı hem de trafiktekilerin canını hiçe sayan otomobil sürücüne, diğer sürücüler tepki gösterdi.

Haber 18-12-23 13:10

Evleneceksen Gel ile tanındı... 'Apaçi Mustafa'dan Seda Sayan'a: Sahtekar...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer şoke eden bir paylaşım yaptı. Apaçi Mustafa Seda Sayan'ı sahtekar olarak nitelendirdi.

Magazin 10-12-23 08:35

Survivor Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddia edilmişti! Kardeşi hakkındaki sözleri olay oldu! 'İstekleri beni aşıyordu'

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karadere, bu iddiaların hemen ardından kameralar önünde babasını arayarak çıkan haberlere son noktayı koymuştu. Ünlü ismin şimdi de kardeşi ile ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Karadere, "Kardeşimin benim boyumu aşan isteklerini karşılayamayınca konu buralara geldi" dedi.

Magazin 06-12-23 17:09

Kardeşinin sözleri olay olmuştu! Nagihan Karadere kameralar önünde babasını aradı

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Nagihan Karadere ise kameralar önünde babasını arayarak iddiaları yalanladı.

Magazin 05-12-23 09:53

Seda Sayan genç görünmek için bunu da yaptı! Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı enjekte ettirdi! O anlar gündem oldu

Yaptırdığı estetikleri saklamayan ve sosyal medya hesaplarından paylaşan Seda Sayan, şimdi de genç görünmek için yüzüne yaptırdığı işlemi açıkladı. Ünlü ismin sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdiğini açıkladığı video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-11-23 16:16

Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Son halini gören şoke oldu

Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan Yıldız estetik için gittiği bir klinikte yanlış müdahaleye maruz kalınca kardeşinin kapısını çaldı. Nursel Yıldız'a büyük bir estetik operasyon yapıldı. Seda Sayan'ın ablasının son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 21-11-23 07:41

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolündeki 'Kuş Uçuşu' dizisinin yeni sezon tanıtımı geldi

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in yer aldığı Netflix'in Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmak için gün sayan dizinin fragmanı paylaşıldı. İkinci sezon tarihi ise 14 Aralık olarak açıklandı.

Trend 17-11-23 15:53

Seda Sayan'ın programıyla tanınan Apaçi Mustafa'nın Filistinli kadınlara çirkin mesajı tepki çekince...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer çirkin sözleriyle gündem oldu. "Bütün bayanları evime davet ediyorum" diyerek Filistinli kadınlara seslenen Apaçi Mustafa tepki çekince özür diledi.

Magazin 14-11-23 15:07

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan iddiası! Bunu tüm Türkiye duysun

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Mehtap Yılmaz, Seren Serengil'e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Mehtap, Seda Sayan iddiasıyla da gündeme geldi.

Magazin 13-11-23 15:14

Ezgi Mola öyle bir eve yatırım yaptı ki... Barcelona'nın o bölgesinde

Son dönemde çok izlenen yapımlarda rol alan ve anne olmak içinde gün sayan Ezgi Mola hakkında yatırım iddiası gündem oldu. Ezgi Mola ve eşi Mustafa Aksakallı Barcelona’nın El Born bölgesinden ev aldı.

Magazin 13-11-23 13:36

Yerde gördüğü keseye tekme savurdu, içinden avuç avuç altın çıktı! Konya'da ilginç olay: Sesleri duyunca harekete geçti

Konya'da 23 yaşındaki Ali Barış Veren evine giderken yerde bir kese gördü ve tekme attı. Keseden çıkan sesleri duyan Veren bu kez içini kontrol etme ihtiyacı hissetti. Keseden onlarca çeyrek ve yarım altın çıktı. Kesenin içinde bir de not vardı. Altınları sayan Veren harekete geçti...

Haber 01-11-23 15:38

Halefinin özelliklerini sayıp 'Koltuğu ona devredeceğim' demişti! Kılıçdaroğlu'na Özgür Özel'den tepki: Biz saltanatı kaldıran partiyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; partiyi kurultaydan sonra zamanı gelince 'bilgili, birikimli ve iyi bir sosyal demokrata' koltuğunu devredeceğini açıkladı. Halefinin niteliklerini sayan Kılıçdaroğlu isim vermezken, söz konusu ismin görünür olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine ise Özgür Özel'den sert tepki geldi. Saltanatı kaldıran parti olarak her zaman övündüklerini belirten Özel, CHP liderinin işaret ettiği ismin kim olabileceğiyle ilgili soruya da yanıt verdi.

Haber 31-10-23 08:35

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 11-10-23 10:36

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İkizler göründü...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-23 17:32