Wifi Haberleri

WiFi şifresi öğrenme - WiFi şifresini nereden öğrenebilirim?

Tam anlamı ile açılımı Wireless Fidelity olan Wi – Fi bağlantıları kendi aralarında ikiye ayrılır. Wan ve Lan adı verilen bağlantılar farklı özelliklere sahiptir. WLAN olarak da anılan bağlantı Kablosuz Yerel Ağ anlamına gelir. Wan bağlantılar ise binalar arasında kablo bağlantısı yetersiz ise kablosuz cihazlar yardımı ile bağlantı sağlanır. Şifreleme ile güvenlik sağlanan Wi – Fi ağlarında şifre bazen unutulabilir ya da otomatik olarak bağlanan şifrenin ne olduğuna bakılması gerekebilir.

Haber 29-10-2023 23:05

İşkenceye bir son verin: Çekmeyen internet bağlantısını hızlandırmak kolay! Wifi sinyallerinin artması için...

Pandemiyle birlikte artan evden çalışma sistemi çok daha rahat görünse de ansızın giden internetler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bir şeyler izlerken veya çalışırken aniden giden internet bağlantılarından şikayetçiyseniz internet bağlantısını hızlandırmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 04-01-2023 17:31

İnternet faturasını düşürmek mümkün! Bütçeyi sarsan internet faturalarını düşürme yöntemleri

İnternet faturaları tıpkı doğalgaz, su ve elektrik faturaları gibi bütçeyi sarsan faturalar arasında bulunuyor. İnternet hayatımızı daha kolay bir şekilde devam ettirebilmemiz için önem taşıyor. Ancak yüklü faturalar ev ekonomisini zorlayabiliyor. İnternet faturalasından tasarruf etmek için internet faturalarını düşürme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 14-11-2022 09:43

Çekmeyen wifi bağlantılarına son! İnternetinizin tam çekmesi için hemen deneyin

Çekmeyen internet bağlantıları oldukça sinir bozucu durumlara yol açabiliyor. Özellikle pandemiden sonra artan evden çalışma ile internette yaşanan bozukluklar büyük problemlere neden olabiliyor. İnternetin çekmesi için çözüm yolu arıyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 18-10-2022 21:48

Wifi

Wifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Wifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.